[REPLY]
Jeg skulle bruge en bestemt wallsticker til mit barnebarns fødselsdag. Selvom jeg bestilte med 3 dages varsel, så nåede gaven frem inden hendes fødselsdag.
Og hun blev iøvrigt meget glad for gaven.
Meget fin response på mail !!
Købte en smuk plakat til vores frokoststue, den kom som aftalt og pynter gevaldigt.
Den fedeste Wall stickers er kommet op i køkken/alrum 'vores familie' i sølv! Super sej og hurtig levering.Det var et sats da den skulle op på vandskurede vægge, men det er blevet et godt resultat.
Hurtig levering og flotte produkter - kunne være rart hvis i nogen dage eller uger kørte med gratis levering - bare for at lave lidt anderledes...
Jeg anbefaler Dimaria til alle jeg kender og når vores gæster spøger hvor vores flotte wallstickers er fra så viser jeg dem hjemmesiden.
Ingen problemer. Vil kæart anbefale dem og deres produkter.
God oplevelse at handle med jer - kommer gerne igen hvis behovet skulle melde sig;-)
Super service - meget nærværende og så endda på en helligdag...
Jeg kan klart anbefale virksomheden og dens produkter.
Intet mindre end perfekt. Sidder så flot på væggen i min entre :-)
Er super glad for mine wallstickers,som jeg købte hos jer. Vil uden tvivl anbefale jeres shop!:-)
Hejsa....
Jeg har modtaget min sidste bestilling.....men er ikke så tilfreds som første gang, jeg bestilte hos jer.....Det var ikke så nemt at sætte op denne gang....ved ikke om det er fordi væggen er nymalet( i påsken), eller wallstickersen er anderledes....men det klistrede ikke så godt denne gang...men ellers er jeg glad for det.....
hilsen Christina Kristensen
Vi bor i et hus med skrå vægge og det evige problem er at fine noget til at pynte på væggene, og der for prøvede vi at købe et wallsticke,fra dimaria Det ser fantastisk ud,,
Vi modtog pakke med 2 wall stikkers, den ene havde en skade i folien, men blev straks byttet uden nogen problemer. Dejligt med god service - som man nogle gange skal lede længe efter :o)
Jeg har bestilt wallstickers hos dimaria 2 gange nu, og det er gået glat hver gang.
De pryder min væg, og jeg smiler over, hvor fine de er hver dag.
Købte et citat i akryl. Fineste kvalitet, er yderst tilfreds. Står fint på en hylde nu :) Hurtig levering på en dag. Indpakningen var i top, i papkasse med bobbelplast, derudover var selve akryl-citatet i en fin trææske pakket ind i silkepapir. Der var desuden medsendt en gave, to wallstickers og et stykke chokolade :) God service.
Hurtig og sød betjening og super produkter. Kan kun anbefale at handle her.
Lækre produkter som varmt kan anbefales. Kunne købe mig fattig i jeres brede sortiment! Og så må vi jo ikke glemme den lille chokolade snack som I vedlægger.. Hihi;)
Hurtig levering og varer levet op til min forventning...
Smart, at man kan vælge den skriftype, der passer bedst til sit temperament.
det har været en rigtig fin oplevelse at handle med dem. Mine wallstickers ankom som lovet og hænger nu rigtig fin på børneværelset.
Varene kom hurtigere end jeg havde forventet, og det hele var i pakken. Ingen problemer overhovedet!
Ingen problemer med bestilling og pakken kom et par dage efter, meget tilfreds!
Hej.
Kan anbefalende dig at prøv se på links www.DiMaria.dk.
Der er så mange muligheder og mange seje banner citater osv. JA du er nødt at se det selv. Har spurgt om de kunne lave lige den højde og længe. INgen problem. Det er virkelig en kanon god service hos dem. Sikkert på du kan finde noget til dit hjem.
Ciao so long
Fik en hurtig og sikker levering af en flot wall-sticker
Jeg vil klart anbefale andre at vælge wallstickers herfra. Rigtig god service og kvalitet
Rigtig hurtig levering og med en overraskelse af en ekstra lille wallsticker. Dog vil jeg ikke anbefale en wallsticker til vægge som ikke er helt glatte i form af filt, da dagslyset tydeligt viser, at det er et klistermærke og ikke noget der er påmalet. Det er muligt jeg kunne have læst mig frem til at det ikke giver et pænt resultat på vægge med rutex, men helt kønt ser det ikke ud, selvom den er rigtig fin som lovet. Produktet er i top, det er mine vægge bare ikke til det :-)
Varen kom hurtigt og er så super flot i vores stue!
Og så var det super let
Er super tilfreds med DiMaria.
Det var super nemt at bestille, mærkerne kom hurtigt og er rigtig fine. Jeg er positiv overrasket over hvor nemme de er at sætte op, og det er blevet SÅ flot.
Dimaria er en god og billig hjemmeside som jeg helt sikket vil handle ved igen. De har mange spænende produkter som heldigvis også er i super kvalitet og jeg har ikke haft andet end positive ting i tankerne når jeg har kigget efterfølgende på siden! :)