Leverede ikke pakke
Min pakke blev "forsøgt" leveret, der blev på track and trace oplyst koden 11 forkert adresse, på trods af at adressen findes (Både i adresseregistret og fysisk i denne verden)!
Jeg havde på bygningens hoveddør udførligt skrevet instruktioner til fragtmanden, da bygningen inden i godt kan være lidt svær at finde rundt i, men jeg tvivler på at han overhovedet har været forbi gaden!
Jeg ringede allerede om morgenen ind til kundeservice, og spurgte om en seddel på hoveddøren med instruktioner var nok, dette fik jeg bekræftet.
Da jeg ringede ind igen efter "forsøgt" levering blev jeg spurgt af selv samme medarbejder, om jeg havde skrevet sedlen på engelsk, for det kunne jo være en "Invandrer" der var chauffør.
En for det første usmagelig, og for det andet irrelevant undskyldning, da selv samme kundeservicemedarbejder ikke fortalte dette da jeg ringede om morgenen.
Det var tydeligvis et tilfælde af "IKKE forsøgt" levering, og jeg synes det er brænd ærgeligt at DPD ikke er til at hugge eller stikke i, hvad angår genlevering, selv ikke hvis man selv vil betale.
Jeg har ikke mulighed for at angive anden adresse, da jeg ikke kan stå inde for at nogen i nærheden er hjemme på genleveringstidspunktet, og ej kan vide om fragtmanden har kapacitet til at finde vej hen til dem.
Specielt når man som firma primært beskæftiger sig med udlandspakke transport, burde man være fleksible og kompetente nok til i det mindste at levere telefonnummer til fragtmændene, som f.eks schenker gør det.