[REPLY]
Ik heb voor mijn terras een 20 meter lange sticker laten maken met besneeuwde berghellingen en skiënde mensen.
Ricardo Agthoven van drukland had voor mij een prachtig ontwerp gemaakt.
Omdat het volgens hem ,heel moeilijk zou zijn om zo'n lange sticker op te plakken( en hijzelf ook in Rotterdam woonachtig is),is hij zelfs komen helpen.
SUPER.
Ron Bergwerf(cafe Postiljon)
Vandaag onze enveloppen voor ons Klusbedrijf binnen gekregen,ze zien er Supermooi uit enveloppen zijn precies zo zoals onze schoonzoon ze ontworpen heeft!
Nu kunnen wij ze met veel plezier verzenden, onze dank voor het prima drukwerk
we komen zeker nog een keer terug
Vriendelijke groet Fred en Yvonne van den Heuvel -Westervoort
Veel sneller dan verwacht heb ik mijn bestelling zelfontworpen briefpapier thuisgestuurd gekregen.
Voor mij was dit de eerste keer dat ik een dergelijk ontwerp zelf heb gedaan, en werd middels de vriendelijke chat diverse malen erg vakkundig geholpen.
Inmiddels heb ik alweer een nieuwe order bij drukland.nl geplaatst!
Hier blijf ik mijn materiaal bestellen!
Dank voor de goede service,
Fijn dat dat nog bestaat.
Ik heb dus een foto moeten maken van het orgineel wat natuurlijk nooit overeenkomt met het orgineel. Nu krijg ik een beoordeling vanaf een foto en niet vanuit het orgineel. Iemand met goede ogen ziet natuurlijk zo dat de snijlijnen niet goed zijn. En de kleur ja die is lichtgroen en ik had blauw besteld. Daarnaast zitten alle flyers in het hoekje met lijm aan elkaar geplakt, als je deze van elkaar afhaalt is je flyer beschadigd! Dit kan je natuurlijk niet verspreiden. Ik ga er vanuit dat ik mijn geld terug krijg want opgelost gaat het dus niet worden.
Ik had oorspronkelijk flyers bij een andere partij besteld. Die leverden maar niet omdat er "iets mis was gegaan" . Heb Drukland gebeld en die konden binnen een dag leveren. Met Ramfis geschakeld aan de telefoon en die heeft het allemaal in orde gemaakt. Hier begrijpen ze wat service is!
Complimenten! Jullie hebben een fan erbij
Freek
Wat een top site,
Ik ga hier voortaan mijn drukwerken bestellen!
Ik had 100 posters besteld.
De prijs super goedkoop en super kwaliteit!
Er stond dat het 9 dagen kon duren voordat de posters er zouden zijn, maar dat was in 4 dagen + dat er een weekend tussen zat!
1 heel klein -puntje: de eerste 2 posters van de 100 waren een beetje aan de zijkant beschadigd, waarschijnlijk door het vervoer.
Al met al echt een SUPER winkel!
Mattijs Rooker
Heb er alleen maar positieve woorden voor!!
Fast delivery and good quality, easy to use website and order process. I'm one happy customer and use Drukland.nl services often.
Ik heb nogal wat problemen ervaren met de drukproeven. Deze worden gemaild en vervolgens gaan jullie zitten wachten op reactie, zelfs bij een spoedopdracht. Ik werk niet elke dag, dus drukproeven zie ik pas 2 dagen later. Voor gewone opdrachten zou het nog door de beugel kunnen. Maar voor spoedopdrachten kan dit echt niet.
Al meer dan een week bel ik dagelijks met een vraag over mijn bestelling. Ze noteren dan mijn nummer met het verzoek of ze later die dag terug mogen bellen. Geen probleem uiteraard. Maar helaas vertikken ze het om even terug te bellen. Voor mij is dit de laatste bestelling bij Drukland geweest.
alles was prima; ook het telefonische contact toen ik vragen had was prima!!
Als ik klik op bel me terug omdat ik een vraag heb, gebeurt dat niet.
Dan moet ik er zelf achteraan bellen omdat ik het te drukken bestand niet goed kan beoordelen. Verder gaat het wel allemaal goed, vlot en snel.
Geen tijd! Echte geen tijd! Helemaal geen tijd!
Drukland levert mooi drukwerk, goede producten en goede service tegen heel aantrekkelijke prijzen.
Conversatie werd -toen de betreffende medewerker er geen zin meer in had- gewoon gestopt (per mail). Gelukkig pakte een andere collega het uiteindelijk wel goed over. Kwaliteit drukwerk is prima.
goede service, houden zo. blijf kritisch en je leverd samen met ons als klant het mooiste product.
Prijs-kwaliteitverhouding is super.
Enige ergernisje ...(maar dat kan ook bij mij liggen)...mijn bestanden worden zelden in 1x goedgekeurd. Wel erg prettig dat ik hierop gewezen wordt overigens.
Drukland zelf is klantvriendelijk, behulpzaam, meedenkend en hebben een fijne site.
Bovendien hanteren ze een goede prijs kwaliteit verhouding.
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en de service die drukland mij geeft. Als mijn document niet in orde is, dan wordt ik de volgende dag gebeld met uitleg of er volgt een mail met wat ik dien aan te passen. Dit ervaar ik als prettig. Ik prefereer wel de telefoon, omdat de mail vaak globaal is en niet duidelijk wat er nu precies mis is aan het document. Daarvoor dien ik dan zelf te bellen, maar dan krijg ik wel een vakkundig personeelslid aan de telefoon die mij kan ondersteunen.
Verder leveren ze binnen de gestelde deadline. Dat vind ik erg prettig. De prijs kwaliteitsverhouding is erg goed.
Snel en goed geleverd.
ik hoop dat de volgende bestellingen net zo gaan
Ik heb meerdere producten besteld via Drukland.nl en ik ben uiterst tevreden. De (snelle) levering is via internet te volgen, de producten hebben een goede kwaliteit en de medewerkers zijn kundig en aardig. Zelfs toen de kleurstelling van een bestelling 'in het echt' anders bleek te zijn, heb ik een super service (en nieuw product) mogen ontvangen. Ik zal Drukland.nl zeker aanraden bij anderen.
Laatste bestelling prima afgehandeld en geleverd. Mooi resultaat eveals vorige bestellingen. Kan de levertijd misschien iets korter zonder al te veel kosten?
Soms is haast geboden maar voor een kleine vereniging zijn de extrakosten voor snelle levering toch een probleem. Verder alle lof.
Postbestellers gaan niet goed om met drukwerk?!? Al een aantal keer gehad dat de verpakking beschadigd is en drukwerk ook deels?
Beautiful People On Tour is een hip en jong bedrijf in de kinderfotografie, wij moeten vaak snel schakelen als we een nieuwe acount optimaal willen bedienen, snel nieuwe flyers of ander drukwerk bestellen, mooie reclamebanner of plastic tassen. Drukland zorgt altijd voor de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs èn snelle levering.
Heb jullie naam al diverse malen aanbevolen bij collega's (gisteren nog)
Snelle service voor een leuke prijs en een prima kwaliteit
Ik ben erg tevreden over drukland, al is de standaard productietijd wat aan de lange kant, is de kwaliteit gewoonweg goed. Een oog voor detail ziet lichte printerstrepen op de zwarte spandoeken, maar voor zo'n prijs mag je natuurlijk ook niet alles verwachten! Prima bedrijf, prima producten!
Al sinds enige jaren met regelmaat afnemer van de produkten van Drukland. Er wordt altijd op tijd en met het juiste resultaat qua kwaliteit geleverd. En mocht het een keer mis gaan dan worden zaken snel hersteld. Ik ben erg tevreden en hoop nog lang gebruik te kunnen maken van de diensten van Drukland.
And not only to help but they are able to listen as well.
Service, snelheid en prijsniveau zijn ongeëvenaard. Drukkwaliteit een 7,5
2 verbeterpunten sinds dat jullie een gedeelte van de productie hebben verhuisd naar Manchester.
1. Kwaliteit doos uit Engeland zeer slap en vaak gescheurd. (gelukkig is het product vaak nog een keer verpakt zodat beschadiging meevalt.
2. Levertijden welke jullie aangeven op de website worden bij standard levering niet of nauwelijks gehaald!
Eén puntje,..
een beetje krenterig met de extra kosten voor de betalingswijzen!
Kwaliteit is goed
Website is goed en overzichtelijk
Prijzen zijn over het algemeen redelijk goed
Mijn laatste bestelling was net iets afwijkend van wat standaard is en daardoor was het nodig even contact te hebben met medewerker over mogelijkheden en levertijd. Dit contact ging niet goed en levertijd is meerdere keren gewijzigd zonder bericht hierover.
Bestelling geplaatst en duidelijk aangegeven naar welk adres het moet worden afgeleverd. Meerdere mails gestuurd en terugbel notities achtergelaten dat er dingen niet goed gaan, geen reactie terug gehad. Ik ben hier echt niet tevreden over. Zal ook niet zo snel weer iets bestellen. Waarschijnlijk zijn ze te snel gegroeid waardoor dit allemaal zo is zoals het nu is.