We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (115)

Niet naar verwachting

Ik heb een mailing verstuurd en er was mij toegezegd dat de enveloppen ook met ons logo bedrukt zouden worden. Dit is helaas niet gebeurd. Ik ben hier niet tevreden over. De enveloppen zijn nu bedrukt met een stempel en dit zit er erg niet professioneel uit.

Review by confirmed purchaser

Vriendelijk en behulpzaam. Top!

Ik had nog nooit eerder online mijn kaarten besteld, maar de klantenservice heeft me uitstekend geadviseerd. De optie direct versturen neemt veel tijd uit handen. ik ben heel tevreden met de goede en snelle service. Een aanrader!

Review by confirmed purchaser

Goede Service, Snel, Eenvoudig.

Ben goed geholpen door de mensen van de klantenservice zo hebben zij mijn adressenbestand aangepast naar het juist formaat en de Direct Mail gecontroleerd. Daarna was het appeltje eitje.

Moeilijke start

Moeilijke start en een snelle goede service bij drukwerk service.

Waarom moeilijk:

Geen kennis van prijzen, waardoor prijzen zijn genoemd die later hoger uitvielen.
Kan gebeuren, alleen in verdere mail contact waren er onterechte beschuldigingen.

Geachte heer Vollema,

Hartelijk dank voor uw recensie. Inderdaad verliep aanvankelijk de communicatie rondom uw mailing niet vlekkeloos. Er waren onduidelijkheden omtrent het formaat van uw folder en daardoor ook omtrent het geldende tarief voor ongeadresseerde verspreiding. Desalniettemin is het door Drukwerkservice onder tijdsdruk goed opgepakt en danken wij u voor de bestelling. Dat u de communicatie via e-mails niet optimaal heeft ervaren spijt ons ten zeerste. We hopen dat wij u bij uw volgende bestelling nog beter van dienst kunnen zijn.

Prima dienst verlening

Korting op volgende zending

Review by confirmed purchaser

Belachelijk dat ik 2 keer verzendkosten moet betalen als het in 1 doosje opgestuurd wordt!

Jammer dat ik 2 keer verzendkosten heb moeten betalen voor 1 doosje.
En volgens mij zit op verzendkosten geen BTW, deze heb ik ook betaald.

Heel erg jammer voor een bedrijf onderdeel van POSTNL.

goede klantenservice, prima resultaat

Voor mijn mozaiek werkzaamheden had ik een mooie zigzagfolder ontworpen Het koste wat moeite om hem te verzenden door mijn eigen onervarenheid, gelukkig belde de klantenservice mij persoonlijk om wat dingetjes af te stemmen.
Het resultaat was precies zoals ik het wilde hebben.
Bedankt voor deze samenwerking.

Review by confirmed purchaser

goed bij aanleveren geholpen, goede fotoafdruk, maar helaas ander papier dan sample gebruikt.

Prima ervaring met de helpdesk bij de opmaak van mijn ansichtkaart. De kwaliteit van het drukwerk is ook goed, maar er is een andere papiersoort dan het sample gebruikt: Niet de witte 285 grams sulfaatkarton tweezijdig bedrukt (eenzijdig glans laminaat). Nu is creme ipv wit gebruikt en bovendien minder 'gestreken'. Doet achterop wat 'goedkoper' aan en hij valt nu wat uit de toon bij mijn andere ansichtkaarten die wel op wit papier gedrukt zijn.
Ter info: Ik ben vorige week door de drukker gebeld met het aanbod een luxer papiersoort te krijgen voor dezelfde prijs. Ik heb hier toen uitdrukkelijk niet voor gekozen omdat ik deze opdracht als proef zie voor grotere vervolgbestelling. Ik zei hem dat ik daarom alleen het papier wilde dat ik hierboven noemde. Dat was ook prima zei hij.
Nu vermoed ik dat hij het juiste papier misschien helemaal niet had...

Review by confirmed purchaser

Makkelijk en snel geregeld!

Via de site alles makkelijk te uploaden en te regelen. Wel jammer dat daarna vragen die er waren via mail niet zijn opgepakt. Tevens mag de site/het systeem wat meer updates geven van statusveranderingen van het leverproces, maar verder top!

Review by confirmed purchaser

Niet zo goed, bij het afsnijden is het niet helemaal goed gegaan.

Bij het afsnijden is de zwarte rand rondom de flyer aan de linkerkant vedwenen, waardoor het plaatje wat uit zijn verhouding werd getrokken.

Geachte Wilco Nederveen,

Naar aanleiding van uw bestelling hebben wij direct met u contact gezocht over het ontbreken van afloop aan uw document in het PDF-bestand. Wij wezen u erop dat er een witrandje zou gaan ontstaan bij het afwerken. U koos ervoor toch tot productie over te gaan en het bestand niet te laten aanpassen. Heel jammer dat u nu toch niet tevreden bent.

Naar aanleiding van deze recensie hadden wij nog telefonisch contact. Hartelijk dank voor uw feedback, wij zijn blij u als klant bij Drukwerkservice te mogen terugzien.

Review by confirmed purchaser

bij offerte stond wel een bezorgdatum, bij opdrachtbevestiging niet. Daardoor moeilijk te controleren

drukwerk zelf oké, bezorging meeste brieven niet op de afgesproken dag, maar 1 dag later

Beste WG te A,

Wij zijn ons bewust van het ontbreken van bezorgdatum op onze bevestiging. Dat is zeer binnenkort opgelost aangezien wij hard werken aan een verbeterde versie van ons bestelproces.

Hartelijk dank voor uw feedback.

Inderdaad perfect

perfect gedrukt, ook volgens afspraak op tijd bezorgd. adressen ook besteld bij de klantenservice ben wel benieuwd nu naar aantal reacties op de folder. ben wel verrast door hoe makkelijk dit via een internetsite te regelen. volgende keer weer met drukwerkservices.

drukwerk sluit niet!

helaas, niet goed uitgevoerd drukwerk. het ontbreekt ook een goede sjablonen om problemen te voorkomen. ook een onlogische manier van aanleveren.
een 6 pagina's wikkelslag als 6 losse pagina's aanleveren.

Geachte J. Batavier,

Wat jammer dat u niet helemaal tevreden bent met de kwaliteit van uw drukwerk. Wij hebben de modellen gecontroleerd en geprobeerd u te bereiken om het probleem vast te stellen en om een oplossing met u te bespreken.

Over de beschikbaarheid van sjablonen: In een nabije release van onze website zullen wij professionele en gebruiksvriendelijk sjablonen beschikbaar stellen. Indien u direct een sjabloon nodig heeft kan onze klantenservice u kosteloos een sjabloon per email toesturen.

Over de uploadprocedure: wij zijn ons bewust van de huidige onvolkomenheden van het upload-proces. Binnenkort zullen echter verbeteringen worden doorgevoerd, waardoor u ook moeiteloos 'spreads' kunt aanleveren en niet losse 6 pagina's voor een drieluik. Overigens kunt u hierover altijd contact opnemen met onze medewerkers die u een upload-dummy kunnen toesturen.

Hartelijk dank voor uw feedback.

Ziet er prachtig uit

Bij drukwerkservice drukken ze mooie flyers. Het handige is dat zij druk en verzending allebei verzorgen. Het adres zit onder het laminaat. Zo vormt het een mooi en persoonlijk geheel.

alles oke behalve leverbelofte

De interface voor het bestellen is erg gebruiksvriendelijk.
Verder is de klantenservice goed bereikbaar, vriendelijk en behulpzaam.
De beloofde levertijd is niet gehaald. dit vond ik wel een beetje teleurstellend.

prima prijs kwaliteit verhouding

Flyers zien er goed uit. Kleuren zijn fris en helder.
Hier kan je mee voor de dag komen.

snel en kwaliteit

Flyers waren snel geleverd. Kwaliteit was goed.

Review by confirmed purchaser

Ongelooflijk snel geleverd, mooi gedrukt, heel tevreden

We zijn heel tevreden, zouden de volgende keer hier weer laten drukken. Het inprinten scheelt veel werk aan adressen overschrijven, de printkleur was heel mooi , papier mooi stevig, en de bezorging supersnel.. We geven het een dikke 10!

per saldo goed

fraai papier, scherpe druk maar een beetje vet en daardoor minder fris en helder dan gehoopt

Prima service

Flyers zijn naar verwachting gedrukt en precies volgens schema en afspraak verspreid. Veel reactie gekregen. En met de leuke december aanbieding ook binnen budget gebleven!

Review by confirmed purchaser

Drukwerkservice bespaard je veel tijd en geld.

Door de scherpe prijzen, kunnen we nu vaker een kaart sturen naar ons klantenbestand. Vaak toch iets leuker dan een mailtje en de mensen van drukwerkservice helpen je perfect bij de opmaak van de kaart. Kaart valt op de juiste datum in de bus bij de klanten, geen omkijken meer na. Zeer klantvriendelijk, meedenkend personeel bij Drukwerkservice.

Review by confirmed purchaser

Goede service, tijdige levering en kwalitatief goed werk

Zie bij mening: Goede service, tijdige levering en kwalitatief goed werk

goed maar niet snel

op de site van Postnl is het lastig vindbaar. Na het vinden is het makkelijk te verwerken. Wel heeft het even geduurd voordat de bestelling verwerkt werd. De restant kerstkaarten ontvingen wij helaas pas na de kerst!

Zeer tevreden!

Wij hebben onze brochure voor 2013 laten drukken én verzenden door drukwerkservice.nl.
Ik kan het iedereen aanbevelen. Het ziet er allemaal zeer netjes en verzorgt uit!

Beter gewent bij concurrent

Mailing met adres inprinten kan beter kreeg een klant die zei dat er meerdere flyers aan elkaar vast zaten met meerdere adressen als ik er voor 1800 betaal wil ik ook dat ze alle 1800 op de juiste mat liggen stel dat er nog meer aan elkaar vast zitten kan het zo zijn dat ik 100 adressen niet bereik. Later nog kaart bestelt welke niet heel scherp was . Ik hoop op beterschap ik de toekomst. Verder zeer vriendelijke klanten service en prima afhandeling van de zaken. Alleen de afronding mag beter of dat nou de bezorging is of het mooi afdrukken

Geachte T. Paanakker,

Naar aanleiding van uw recensie hebben wij direct contact met u gezocht. Het signaal van uw klant dat er een aantal geadresseerde flyers aaneen gekleefd bij hem zijn bezorgd vinden wij verontrustend. Gelukkig hebben wij u kunnen verzekeren van het feit dat bij al onze controle-adressen (10) de flyers foutloos en tijdig zijn bezorgd. Daarmee hebben samen geconcludeerd dat het waarschijnlijk een incident betreft. Uw opmerking over de afdrukkwaliteit van de tweede bestelling (kaart) hebben wij tevens onderzocht. Inderdaad is het zeer fijne lettertype in het rode volvlak enigszins ‘volgelopen’. Wij hebben u een herstelactie aangeboden en zijn blij u als klant van Drukwerkservice te mogen terugzien.

Review by confirmed purchaser

perfecte behandeling, hulp en begeleiding bij bestelling

perfecte behandeling, hulp en begeleiding bij bestelling, mooi resultaat

prima service

10 op 10 prima service en zeer klantvriendelijk.

Service van A tot Z

Omdat ik een mailing een week eerder wilde versturen dan gepland, heeft drukwerkservice ons ongelooflijk goed geholpen. Geen moeite was te veel. De medewerkers bleven zelfs langer doorwerken om alles voor elkaar te krijgen.
Top!

Review by confirmed purchaser

Goed verzorgd, scheelt me veel tijd!

Aanrader, haalt je veel werkj uit handen

Review by confirmed purchaser

Prima visitekaartjes voor een prima prijs.

De visitekaartjes waren op tijd en zagen er keurig uit.

Review by confirmed purchaser

Uitstekende prijs en snelle afhandeling

Het was mij niet bekend dat PostNL naast mailing ook een drukwerkservice had. Mbv een overzichtelijke website kun je eenvoudig een offerte samenstellen voor o.a. flyers, poster en folders. De combinatie drukwerk en verzending is ideaal. Telefonisch werd duidelijk advies gegeven en vragen beantwoord. Het drukken en de verzending vond plaats volgens afspraak tegen een heel schappelijk tarief.

Goede en snelle drukwerk

De flyer die ik besteld had zag er tiptop uit. Had verwacht dat de kleuren iets meer zouden springen, helaas niet het geval. Ook heb ik het proefpakket nooit mogen ontvangen. Verder 2 dagen eerder geleverd als gezegd. goede service.

Review by confirmed purchaser

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Via eenvoudige stappen kan je goed aangeven wat je wensen zijn. Vooral de bestandscontrole na het uploaden vind ik erg handig. Het resultaat is nog altijd naar volle tevredenheid.

Helaas pindakaas

Ik heb 500 ansichtkaarten besteld en dacht dat alles goed was aangeleverd. Maar omdat mijn afbeelding beeldvullend is; was er een marge van +-3mm snijruimte weggesneden waardoor mijn afbeelding op de kaart niet meer tot zijn recht komt en het materiaal (de kunstkaart) voor mij dus onverkoopbaar is. Ik heb hierover contact gehad met jullie klantenservice, waarbij ik keurig te woord ben gestaan en verder ben geholpen. Ik vroeg waar de fout lag en of we elkaar een beetje tegemoet konden komen in een evt nieuw te plaatsen order Ze hadden het helemaal uitgezocht en konden hierin niks meer voor me betekenen. Vind het jammer dat we elkaar niet een beetje tegemoet kunnen komen want ik kan nu ong 150 euro de prullenbak ingooien en heb hiermee nog niet mijn kunstkaart.

Beste D.Dogger,

Helaas is niet elk willekeurig PDF-bestand geschikt voor drukken. Daarom hebben we aanleverspecificaties opgesteld waarmee we u helpen in één keer een bruikbaar digitaal PDF-bestand aan te leveren. Indien u aan uw PDF-document geen 3mm afloop meegeeft, wordt in onze workflow uw document automatisch met 1% vergroot. Daarmee sluiten we uit dat er witte randjes ontstaan bij het afwerken naar het gewenste eindformaat. Indien u een volgende keer assistentie nodig heeft bij het aanbrengen van de 3mm afloop dan staan onze DTP-ers natuurlijk voor u klaar.

Prima met top service

Ik had het verkeerde bestand toegestuurd voor mijn flyer. Gelukkig was Post NL zo alert om op te merken dat ik twee dezelfde bestanden had gestuurd. In plaats van het bestand voor de voor en voor de achter kant van de flyer.
Ook lekker op tijd geleverd en met een prima kwaliteit!

Review by confirmed purchaser

Prima drukwerk en snelle service

Onze eerste bestelling is snel en met prima service van de prepress mensen verwerkt en netjes op tijd bezorgd.

Review by confirmed purchaser

Goede service met een fatsoenlijke prijs-/kwaliteitverhouding.

Voor een uiting voor mediation PE trainingen hebben we dit keer gekozen om het via drukwerkservice.nl te regelen.
Kwaliteit van het drukwerk is voldoende, het is relatief goedkoop, maar het is wel minder strak dan bij de drukkerij waar wij normaal bestellen. De kleuren zijn goed uitgekomen, maar helaas is de laminering van de kaart vergeten.
Netjes op de hoogte gebracht, de keuze gekregen om het opnieuw te laten drukken, maar vanwege de levertijd besloten de flyers toch uit te sturen met de silk-look die het nu heeft. Zijn er in kort overleg goed uitgekomen.

Opvallend is wel dat de retouren via de post allemaal beschadigd zijn, inkt lijkt uitgeveegd, bijna iedere kaart heeft zo'n plekje. Mogelijk doordat de laminering er niet op zit, maar dat is de enige tegenvaller.

Aanrader voor een mailing, prijs-/kwaliteit is absoluut fatsoenlijk te noemen, dit kwam mede door de 21% kortings actie.

Reply from PostNL Drukwerkservice

Hartelijk dank voor uw 4-sterren recensie, ondanks het voorval van het ontbrekende laminaat. Een aanvulling van onze zijde op uw toelichting:
uw kaarten zijn wel degelijk in offset gedrukt en niet digitaal geprint. Vanwege het voorgenomen lamineren is het drukwerk bij het drukken niet met lak/vernis beschermd tegen de effecten van machinale postverwerking. Zeker in geval van retouren (2x) kan het voorkomen dat onbeschermd drukwerk lichte beschadigingen oploopt door het verwerkingsproces. Om die reden wordt al het drukwerk bestemd voor geadresseerde of ongeadresseerde verspreiding door Drukwerkservice voorzien van een beschermende laklaag. In uw specifieke geval is er gekozen om de ongelamineerde en ongelakte versie toch te versturen.

Review by confirmed purchaser

Perfecte kwaliteit voor een nog beter prijs !

Ik heb vroeger bij Vistaprint besteld, maar na mijn bestelling van visitekaartjes bij drukwerkservice.nl doe ik dat nooit meer. Drukwerkservice levert hele goede kwaliteit, netjes in doosjes van 100 stuks (ipv een kartonnen doosje bij Vistaprint). Echt een aanrader jouw visitekaartjes.

Geen goed resultaat

De A5 kaart was te rood (niet mijn origineel) van kleur en er zat een vreemde streep over alle kaarten van de oplage ( leek alsof het vernis niet goed was aangebracht.

Geachte Margreet Bouman,

Naar aanleiding van uw recensie hebben wij contact met u gezocht. Wij constateerden dat het helaas niet meer mogelijk is uw opdracht te herstellen. Wel bespraken wij dat het door u aangeleverde PDF-bestand helemaal correct is afgedrukt, maar dat u uw beeldscherm helaas niet als kleurreferentie kan gebruiken. Alle PDF-bestanden worden door ons volgens de internationale ISO-kleurnorm ISO12647 geproduceerd, zo ook uw kaart. Onze kleurproef biedt u de mogelijkheid de kleurinstellingen van uw PDF-bestand te controleren, vóórdat er gedrukt wordt. Daarmee kunt u voortaan uitsluiten dat uw beeldscherm u op het verkeerde been zet. Ten aanzien van de streep in de beschermende transparante laag hebben we inderdaad een onregelmatigheid moeten constateren. Gelukkig hebben wij u hiervoor een compensatie kunnen aanbieden.

Goede Service, attent

goede service, ze hielpen meteen met aanpassingen. Wel verkeerd gedrukt in eerste instantie maar dat werd uiteraard kosteloos aangepast!