[REPLY]
Forudbestilte et PS3 spil og fik det på udgivlesesdagen. Forsendelsen var dyr - 50+ kr for en plastickasse med en dvd - men spillet var billigt. Og fik varen til tiden
*UPDATE 19/06/13: efter denne anmeldelse er kommet op, er leveringsdatoen rykket 11 dage(!) frem, & det står nu som afsendt - det er jeg da glad for, men sjovt det pludselig sker nu:) derfor bibeholdes de to stjerner!"
havde lige bestilt, modtaget & anbefalet jer til andre, men...
så bestiller jeg den 13. Juni et Keyboard, som står på jeres hjemmeside som værende på lager, intet sker :/
jeg rykker i dag for en leveringsdato & pludselige får jeg en AUTOMATISK genereret(!), besked om at leveringsdatoen er ændret til den 01/07, i stedet.
jeg ringer til jeres kundeservice og får at vide at sådan er det bare & den var ikke på lager selvom den stod som på lager... jeres "service"medarbejder er en da så fræk at afbryde mig & for at fortælle at det jeg læser direkte op af en mail, ikke er noget I har sendt - ergo siger han, at jeg lyver!!!
Hvor er høfligheden blevet af når I ændre på en ordre, uden rigtig at gide informere om det FØR KUNDEN (jeg) RYKKER for en leveringsdato ??
jeres medarbejde burde i stedet havde sagt han undersøger sagen, om så kan han fortælle mig at jeg har misforstået det der står klart og tydeligt under leveringsdato - det bare ikke i orden, og jeg søger nu efter min vare et andet sted hvor de holder hvad de skriver, eller i det mindste giver besked om ændringer ...
STRAM OP!
Dette er første gang jeg handler her. Forventede da jeg bor på en ø at leveringen ville tage længere tid. Blev meget overrasket da jeg så leveringen kom så hurtigt.
Emballeringen var i top, så kan kun anbefale at handle her.
Rune Hollender-Schou found this review useful
Jeg brugte Dustin, fordi de var de billigste på pricerunner.dk, så prisen er fin.
Produktet, jeg modtog (Altec Lancing Orbit et-eller-andet-nummer) fungerede ikke, som det skulle. Bl.a. kunne den ikke slukkes... Det informerede jeg Dustin om i en email, og som svar fik jeg at vide, at de ville sende en ny højtaler af samme slags til mig. Jeg fik den et par dage efter, og den virkede. Jeg skulle ikke engang sende den gamle højtaler retur, og jeg havde regnet med, at det ville blive besværligt. I princippet kunne jeg have løjet om produktets tilstand bare for at få en ekstra højtaler.
Jeg takkede for den gode service og fik en høflig mail tilbage inkluderende en smiley. Det skriver jeg, fordi jeg godt kan lide, at de har overskud til at svare pænt, når de lige så godt kunne lade være – der var jo ikke nogen egentlig grund til det.
Hjemmesiden er en smule uoverskuelig og rodet, som den slags hjemmesider ofte er. Men på grund af den gode service, vil jeg ikke lade det trække ned.
Jeg har flere gange handlet med Dustinhome.dk og hver gang har jeg modtaget en fantastisk service, og varerne kom til tiden. + Varerne var helt i orden, senest bestilte jeg en mobil, og alt var på Dansk :)
Jeg bestilte varen over nettet ved midnatstid, godt 1½ døgn senere stod jeg med varen i hånden, det er i den grad 5 stjernet ekspedition.
Venlig hilsen, Max Hansen.
Rune Hollender-Schou found this review useful
Det er første gang jeg har handlet på nettet. Det var en fantastisk god oplevelse, levering til tiden, god information via mail. Særdeles behagelig og hjælpsom medarbejder der ved første telefonopkald kunne hjælpe mig med et spårgsmål.
ja som overskrift hurtig levering til god pris kan ikke klage kun positivt
Rune Hollender-Schou found this review useful
Billigste på nettet og 2 dages levering. Super!
Rune Hollender-Schou found this review useful
Indledningsvis vil jeg sige, at der var hurtig levering på den oprindelig ordre.
Under ferie kunne jeg konstarere problemer med det ny indkøbte Kingston SD-kort (16GB, Class 10) til det nye kamera. Skrev til Kingston support da jeg var tilbage i DK, og deres umiddelbare vurdering var, at det lød som om at kortet var defekt. De konstaterede samtidigt, at de ikke kendte modelnummeret på kameraet (Canon SX240HS), så de kunne ikke garantere at nogle af deres SD-kort ville være kompatiblet med kameraet.
Skrev til Dustin support mandag after og reklamerede over kortet, og spurgte samtidig om mulighed for ombytning til andet mærke. Tirsdag formiddag var der svar tilbage, og senere samme dag var der et nyt kort af anden fabrikat på vej til mig. Det kan da hvis ikke gøres bedre.
Har handlet en del gange hos Dustinhome, og generelt tilfreds med service, udbud og priser. Pakkerne kommer 2 dage efter bestilling. Det er acceptabelt, da jeg tror de sendes fra Sverige. Syntes dog det er unødvendigt, og lidt skummelt, at der kræves CPR-nummer ved ordre. Vel at mærke ved køb med Dankort, der ikke kræver nogen form for kreditvurdering. Jeg kunne selvfølgelig bare have valgt en anden forhandler, men syntes det er noget der burde ændres, medmindre der er en gyldig grund til indhentning af CPR-nummer.
Handlet for første gang hos Dustin, købte en HTC one S blev bestilt fredag den 24 maj 2013, fik den i dag mandag den 27 maj. telefonen var den jeg havde bestilt og den virkede som den skulle.
Jeg undret mig dog over, at i den mail jeg fik fra Dustin, skrev de at jeg ville få et track and trace nummer, som jeg kunne se, når jeg logget mig ind på deres hjemmeside. Det kunne jeg ikke se nogen steder.
Også syntes jeg at den papkasse, som telefonen kom i var lige lovlig overdimensioneret, i forhold til den kun var til en lille mobiltelefon, tænk på miljøet. Det koster en stjerne :-)
Men ellers var det, alt i alt en god oplevelse.
jeg har indsat et link til billed.
Rune Hollender-Schou found this review useful
Jeg har flere gange handlet hos Dustinhome - der er fine statusopdateringer via email og også hurtigt svar når man tager fat i dem.
Pris og levering til topkarakter. Handler helt sikkert dér igen.
Det er bare ærgerligt at de vælger at bruge Bring til at levere pakker, aldring før har jeg oplevet så dårligt et fragt firma. Synd at det skal trække Dustins karakter ned.
Jeg købte en Ion Block Rocker enhed som blev betalt for, og ankom efter 2 dage. Jeg købte produktet fordi jeg skulle bruge det, men da jeg får det pakket op og sat til opladning, viser det sig at batteriet ikke virker. Dvs produktet har, til trods for at dette er et meget frekvent problem som producenten advarer imod, stået og afladet i en længere periode i en lagerhal, hvilket resulterer i et ødelagt batteri. - Jeg kontakter kundeservice og får at vide at der går 14 dage hvis jeg vil have den ind til reklamation, og lige så lang tid hvis jeg bare gerne vil have mine penge tilbage for det produkt de har sendt mig, som ikke virker. - Kan ikke nå at få det produkt som jeg faktisk har betalt for, ELLER få mine penge igen inden, så jeg kan købe produktet hos nogle andre.
Så nu skal jeg vente på at modtage et pakkelabel, slæbe den 10 kilo tunge pakke ned på posthuset og vente 2 uger for at få mine penge tilbage. Jeg er ikke imponeret!!!
- update, var i kontakt med kundeservice og de har nu sendt et nyt batteri, ( god service taget omstændighederne i betragtning) så må vi se om det virker.
- update 21/5 - Den enhed jeg blev lovet i stedet, kan jeg ikke få alligevel. Så nu er jeg tilbage hvor jeg startede, og har ikke tid til at købe en ny enhed inden det arrangement som jeg skulle bruge den til, fordi der går 3 dage før jeg får pengene igen. Øv øv øv, sjusket.
Det var en liten skade i skjermen på min Kindle. På tross av Dustins system med retur og ny vare, var de fleksible nok til å forstå mitt behov. Takk for hurtig og fleksibel behandling av saken.
Alle varer leveret, men modtager faktura at pakken er afsendt 7/5 - da jeg den 10/5 skriver til webchatten får jeg oplyst at den først er afsendt den 8/5 - og at jeg derfor først modtager pakken 13/5 (mandag). Underligt det skal tage en ekstra hverdag til Jylland. Jeg handler med mange firmaer online, og alle har samme leveringstid til hele landet. Derfor 4 af 5 stjerner. Men alt er leveret som det skal og i fin indpakning, så intet at klage på mht varen.
Jeg har bestilt en laptop PC for en måned siden (begyndelse af april 03. Den er end ikke kommet på lager endnu (d. 7. maj). En lakonisk mail fortalte mig om en forsinket levering, en måned senere.
Dårlig support, dårlig service. Lad os håbe, at det levere udstyr bliver bedre...
Handler stort set hos Dustin dagligt via det firma jeg arbejder hos.
Har ALDRIG oplevet nogen former for problemer hos Dustin. Selv ikke ved varer der skal sendes retur.
Vil klart anbefale at handle dette sted til alle...
Havde en ekstern hdd. som var deffekt. Skrev til Dustin. De klarede alt hurtigt og sendte sedler til returnering. Perfekt service
Jeg har købt et par gange og har været rigtig godt tilfreds med support, levering og pris.
DustinHome leverer hurtigt og præcist med konkurrencedygtige priser.
Jeg har haft én fejl på produkter leveret af DustinHome, hvor reklamationen tog meget lang tid, angiveligt p.gr.a. WesternDigital, men ellers er reklamationen håndteret professionnelt.
Havde købt en computer (ASUS K53SD C15)
på Dustin.dk og gav 5000 for den
Specifikationer:
CPU Intel core i5 2450M 2.50 GHz (Turbo boost til 3.10 GHz
GPU Nvidia Geforce 610M 2GB
Ram 8Gb
Men den lagger i For et eksempel: Minecraft, Sims 3;Call of duty MW2 Batllefield 3, Saints row The Third, Farming simulator 2013, Driver san francisco ,Counter strike source OSV!
:'(
Jeg købte en Dell ultrasharp 3014, efter 4 dage kunne jeg have købt den langt billigere, inkl. hos dustin home, sendte email og forklarede problemet, efter 5min. fik jeg en venlig email hvor jeg fik at vide dustin home giver mig penge tilbage således prisen er 1070kr. lavere. Super god service og rigtig venlige folk. det er 100% sikkert jeg støtter dustin home fremover hvis jeg skal købte noget.
Martin Løvendahl
Har bestilt 3 ting, som alle blev leveret efter 2 dage
Her vil jeg gerne handel igen
bestilte mine var om lørdagen og om torsdag havde jeg dem syndes det gik hurtigt og nemt
Jeg bestilte varen (en bil-lader til Magellan) i begyndelsen af januar, men fik den først leveret i starten af maj. Leveringsdatoen blev rykket 3 gange. Jeg synes levereingstiden er for lang, og jeg ville have haft et stort problem hvis ikke jeg allerede havde købt en ny GPS
Bjørn Roa Bæhr-Larsen found this review useful
Super kundeservice og hurtig ekspedition af varer fra og til virksomhed. perfekt
Jeg har aldrig nogensinde oplevet den eneste fejl hos Dustin, hverken som privat, eller som erhverv.
Hvis de en dag får fragten bragt ned ville jeg købe mig fattig derinde.
Jeg købte et par høretelefoner på Dustin.dk
Det var nemt at bestille og de ankom 2 dage efter.
Mine nye høretelefoner gik så i stykker 2 måndeder efter ( Dette er ikke Dustins fejl, men fabrikantens)
Jeg skrev så en mail til Dustin at de var gået i stykker og de sendte strakt et par splinter nye, kvit og frit, 2 dage efter. Det kalder jeg fantastisk service!!!
Alle varer kom frem uden problemer, pakket fint ind og leveret til tiden. Har købt fra dem 3 gange nu.
god service og man modtager mails fra dem vis der skulle opstå problemer med afsending. Så kan kun anbefales her fra..