[REPLY]
Ville handle her igen, ingen problemer med at ombytte varer, og kundeservice svarer hurigt tilbage.
Jeg bestilte to dvd'er som kom allerede dagen efter. Det er med sikkerhed ikke sidste gang, at jeg handler her:o)
Har handlet her flere gange og det er altid en hurtig betjening. Handler her gerne igen.
de er hurtig til at sende varen hilisen arne
Tryk på et par knapper, vent en dag eller to, åben din postkasse.. Meget nemmere bliver det ikke :)
En meget hurtig service - til en rimelig pris - kan kun anbefale andre at købe hos jer.
Jeg vender tilbage med andre ordrer senere.
hilsen,
Ellen Christensen
Holte
Det er vigtigt for mig at varen er i mint-condition, derfor kan jeg kun anbefale Dvdoo:-)
Bestilt dvd onsdag eftemiddag, havde dem torsdag med posten.
Super hurtigt og let.Tilmed en del billigere end andre web stores i samme kategori.
Alt var i orden og leveringen kom straks.
Ringede ang. Spørgsmål om et produkt. Fik svar 1 time senere og varen kom hurtigt.
Jeg synes det var rigtig god service med hurtig levering. Jeg bestilte tirsdag aften og havde det onsdag middag med posten.
Super godt sted at handle, hurtig levering. Et sted jeg vil handle fremover
Havde bestilt Sopranos Boksen og den fantastiske hjemrejse. Begge på dvd. Hurtig og fornuftig levering, men behandlingen af pakken var ikke god!
Det var tilfredsstillende, at varen blev leveret så hurtigt
Jeg bestilte mine varer, hurtigt og nemt, og modtog det hele i pæn indpakning 2 dage efter ! Det er bare iorden !
Ok service. Alt som forventet
Du kan roligt bestille din film her, den er fremme næsten dagen efter du har bestilt, så der skal du ikke tvivle. De har også rigtig mange at vælge imellem.
Hurtig levering og til billig pris dog kunne det være dejligt hvis de vil pakke ind
Det er 3. gang, jeg handler hos Dvdoo. De er meget effektive, og varen når hurtigt og sikkert frem. Og det har et stort udvalg og gode priser!
Der er dog ikke mulighed for gaveindpakning, og de vil heller ikke lade være med at lægge fakturaen i pakken. Det er jeg lidt træt af, da jeg har en ven, som meget gerne vil have DVD'er i fødselsdagsgave.
Lisa te found this review useful