We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (25,174)
Elgiganten A/S

digital downloade af spil virker dårligt :(

De laver en digital spil downloade, men tror bare det er der for at de har det som alle andre har. men der er et lille problem det virker af røv!!!!!.
den køre med gennemsnit på 2,1 mbit/s så jeg skal lige vente 13 timer.

så kan jeg lige så godt downloade det ulovligt. det går da hurtiger

Elgiganten A/S

1 stjerne når det kommer til service.

Jeg tror jeg har haft min mobil til reparation 4-5 gange og de har ikke fixet det. Og når jeg spørg om penge tilbage kommer de bare tilbage med mobilen. Uden de har fixet mobilen.

Inkompetent og ekstrem dyr

Kørte efter et af deres tilbud i Glostrup afdelingen der så var "udsolgt".

Fair nok.. Bliver derefter af personalet informeret om, at varen en findes i Tåstrup. Kører så til Tåstrup, bare for at få at vide, at varen er udsolgt. Ikke OK.

Og finder så ved et tilfælde et sæt Jabra Bluetooth sport hovedtelefoner jeg har kigget på. Varen er åbnet og er kommet retur fra en anden kunden, men den der har modtaget varen retur har ikke angivet en ny pris.
Forespørger derfor på denne pris og får at vide, at varen koster kr. 800, så jeg kan få den for 600.
Fortæller så sælgeren at varen kan købes på nettet som ny for kr. 550, og at han kan finde den pris på www.pricerunner.dk, men han vil ikke gå under 600.

Tror bare jeg er færdig med Elgiganten.

Elgiganten A/S

Ingen levering af bestilt varer og dårlig service!!

Bestilte en Macbook Pro hos Elgiganten midt i april måned, uden at have modtaget noget endnu. Har været i forretningen flere gange for at rykke efter den, men får samme svar, at de kan forsikre at den kommer i den efterfølgende uge... Mega skod service, når de lover at produktet kommer, men man så intet hører fra dem.
Købet bliver absolut annuleret nu, for den galeanstalt ønsker jeg bestemt ikke at støtte!!

Hej Kristina

Det er naturligvis rigtig trættende at gå og vente på en ny computer. Du skulle jo gerne have din computer så hurtigst som muligt.

At de i varehuset, gentagende gange, har givet dig lovning på at denne skulle ankomme i følgende uge, beklager jeg meget. Jeg formoder at leverancen fra Apple, er blevet udskudt og at dette ligger til grund for forsinkelsen på din Macbook.

Jeg vil dog meget gerne undersøge hvornår vi forventer denne hjemme til dig.

Er du sød at fremsende dit kontantnotanummer, fakturanummer eller et telefonnummer der er knyttet til købet?

Min mail er: sofie.welle@cc.giganten.dk

Forsikring på Samsung s3 telefon

Tegn aldrig aldrig en forsikring på en telefon hos elgiganten
Sælger siger det dækker alt fra vand til hvis du taber den eller andre skader.
Min telefon låg i en stol og jeg satte mig på den så skærmen blev grøn jeg sender den nd og forsikringen siger at den er lige ikke er dækket af forsikringen og Elgiganten skal have kr. 2395 for at lave min telefon
Der er sidste gang jeg handler med Elgiganten.
Kenneth HAnsen

Hej Kenneth

Tak for din henvendelse

Jeg er ked af at læse at føler dig snydt. Det er selvfølgelig ikke meningen, når man tilkøber en dyr forsikring til sin telefon.

Som du kan se på nedestående link, dækker din tryghedsaftale hæderligt uheld.

Hvorfor Moderna, i dette tilfælde, har afvist at dække dine serviceomkostninger, vil jeg meget gerne undersøge.

Er du sød at fremsende dit service nummer, eller et telefonnummer, servicesagen er knyttet til

Min mail adresse er følgende: sofie.welle@cc.giganten.dk

Jeg ønsker dig, trods denne oplevelse, en rigtig god weekend

Antal på 100+ bliver til NUL ved forsøg på afhentning af bestilt vare

Jeg bestilte 1 stk. "Apple Lightning Digital AV Adapter" kable via Collect Store
- Elgigantens fancy navn for deres online pendant til de egentlige online-butikker.

Nuvel - ved bestillingen fremgår det, at der er et antal på lager i størrelsesordenen "100+",
hvilket må siges at være temmeligt overskudsagtigt. ;o)

Bestillingen lægges ind og mindre end én times tid efter modtager jeg en mail om, at produktet kan
afhentes i den valgte butik, i Høje-Taastrup (der så afgjort IKKE hører til én af de mindste filialer).

Efter en længere køretur, samt en længerevarende omgang stå-i-kø-og-betal-for-varen-først - kommer det længe ventede
øjeblik, hvor jeg skal afhente det bette kabel, i udleveringen. Eller... det troede jeg et øjeblik skulle
være virkeligheden. Ekspedienten oplyste; at de desværre ikke havde kablet på lager...

På mit - synes jeg selv - glimrende spørgsmål til, hvad der monstro er blevet af antallet på de "100+"?
Her fik jeg oplyst; at dette tal skam var for samtlige Elgigantens filialer og at vareantallet for den enkelte butik
er "noget upræcist", når der er tale om et fåtal af varer i den enkelte filial..?!

Kan så glæde mig over, at jeg ikke medbragte specielt køretøj til transport af en 80 tommers fladskærm, da jeg dårligt kan
tænke mig, at denne vare er på lager i så stort et antal, at Elgiganten kan sige sig fri for at denne vare kan risikere
at ryge i kategorien "noget upræcist antal, ved et fåtal af varer repræsenteret i den enkelte filial".

Mit råd til Elgiganten lyder: Skal i slå jer op på konkurrence med de rigtige online forretninger, da bør I som minimum sikre Jer,
at I kan leve op til den minimums standard som kendetegner det efterhånden modne marked for online butikker. Dvs. kan tilbyde en købsoplevelse,
hvor ikke kunden efterfølgende står og føler sig rigtigt godt og grundigt vildledt af systemer, der så åbenlyst ikke kan konkurrere med de rigtige netbutikkers ditto.

Og til kunden: Ta' chancen og håb på, at varen ikke er omfattet af Elgigantens manglende formåen ud i just-in-time systemer... eller ta' en evt. forgæves tur som
en oplevelse!

Selv er jeg færdig med at handle "online discount" hos Elgiganten - hertil findes der rigeligt med seriøst udbydere på markedet.

michael found this review useful

Hej James

Jeg beklager meget den oplevelse du har haft i det pågældende varehus og yderligere at en fejl har bevirket du er kørt forgæves og sidder tilbage med denne følelse.

Vi er velvidende om der kan ske fejl og der beklageligvis sker fejl, men det er selvfølgelig og så noget som vi gerne vil følge og rette op på. På den baggrund vil jeg bede dig om kontakte mig på mailadresse: alexander.stender@cc.giganten.dk med et telefonnummer, så vil jeg gerne gå ind og se hvad jeg kan gøre for dig her.

Jeg beklager meget ulejligheden du har haft ved denne fejl, men jeg ser frem til at hjælpe dig.

Du ønskes en god fredag samt en god weekend.

Skidt attitude

Har købt en Sodastream maskine i internetbutikken.

Da den kommer er der ingen Co2 flaske med - jeg sadler op og rider med det samme hen til nærmeste fysiske butik i Næstved.
Hér står jeg længe i kø i reklamationsafdelingen og får at vide af den venlige mand, at jeg bare skal gå over i kassen og få udleveret den manglende kulsyrepatron.
Ekspedienten kalder på en kollega, der kalder på en chef for at løse opgaven. Chefen stiller sig helt uforstående overfor, at jeg ikke har henvendt mig der hvor jeg har købt varen (Der sondres tilsyneladende meget hårdt mellem elgiganten og elgiganten).

Jeg bliver ærligt talt småsur, da det viser sig, at jeg er nødt til at købe en patron, fordi elgiganten og elgiganten ikke er samme butik.

Opfordring: "Stram kysen og gør det bedre en anden gang" - sådan en udfordring må kunne løses med en simpel intern overførsel, så kunderne ikke skal køre forgæves eller stilles i udgift fordi den ene elgigant har lavet en fejl.

Hej Lars

Tak for en behagelig samtale.

For at følge op på hvad vi har aftalt, så kontakter du os på 70807070 og så får vi ordnet denne misforståelse angående denne kulsyrepatron.

Jeg beklager ulejligheden, men jeg ser frem til at få sagen løst.

Du ønskes en rigtig god fredag samt en god weekend.

Elgiganten løber fra ansvar

En næsten ny telefon til 1700,- gik pludselig i stykker. Vi afleverede telefonen til reparation og fik efterfølgende at vide at den var fugtskadet og slet ikke kunne repareres. Telefonen har ikke været i vandbad eller regnvejr, og vi har meget svært ved at acceptere den melding. Der er dog ikke noget at gøre - elgiganten står fast og vi har ingen telefon. Sjovt nok har vi aldrig haft den slags problemer når vi har købt telefon i fx Bilka, så det er absolut sidste gang vi handler i El-giganten.

Hej Astrid

Jeg er rigtig ked af høre om din oplevelse med denne telefon. Jeg vil meget gerne undersøge din sag da der kan være forskellige aspekter som bevirker, at den er blever erklæret fugtskadet. Derpå vil jeg bede dig indsende et telefonnummer eller servicesagsnummer som vi kan finde din sag på, til mailadresse: kundecenter@giganten.dk.

Så vil jeg gerne sørge for at vi få undersøgt sagen til bunds.

Jeg ser frem til at kunne hjælpe.

Du ønskes en god dag.

Villedende reklame

Ville gerne kør mig et Apple tv. Kikke i elgigantens avis og så at man skulle gå ind på deres hjemme side eller scanne at koden. Det fjorde jeg så og så den kostede 699kr. Der stod godt nok internetpris hen Ove emne der stod heller ikke hvad den kostede i butikken. Kørte til den lokale elgiganten og fik at vide hvis jeg ville købe dem der skulle jeg betale 829kr vil jeg synes er meget forkert nå de i deres tilbudsavis skriver at man skal kikke på deres hjemmeside efter prisen og man ikke kan finde den der. Mener det er villedende markedsføring.

Hej Michael

Tak for dit indlæg. Jeg beklager meget, hvis vores markedsføring af dette Apple TV har været vildledende for dig. Dette er bestemt ikke hensigten.

Det er sådan at vores priser på hjemmeside er forskellige fra butikken i bestemte tilfælde da det er billigere, at have en hjemmeside end en fysisk butik.

Jeg er selvfølgelig ked af at høre du har følt dig vildledt i dette tilfælde og jeg vil herpå gå videre med dit opslag til vores marketingsafdeling så vi kan få fulgt op på dette.

Jeg beklager ulejligheden.

Du ønskes en god torsdag.

Elgiganten A/S

Elgiganten har haft min laptop til reperation, længere end jeg selv har haft den.

Fik min nye laptop til studiebrug d. 6/2. Afleverede den til reperation d. 30/3.....har ikke set den siden. Opdateringerne der skulle være så smarte, bliver ikke opdateret. Når jeg ringer, ringer de ikke tilbage, de rykker værkstedet, men opdaterer ikke status. Den laptop jeg fik til låns kunne ikke starte. Blev derfor nød til at købe et bluetooth tastatur til min datters ipad, så jeg kunne bruge den i stedet. Det er bare ikke godt nok. Jeg giver elgiganten minus i kundeservice og opfølgning på henvendelser....og ja produktet var jo heller ikke meget værd. Glad for der findes alternative butikker.

Hej Brith

Jeg er rigtig ked af høre om din oplevelse af vores servicehåndtering og ydermere du endnu ikke har kunne nyde brug af din nye computer.

Jeg vil meget gerne undersøge din sag og se hvad jeg kan gøre for dig her. Derpå vil jeg bede dig om, at kontake os på kundecenter@giganten.dk, med et servicenummer/telefonnummer, så vil vi rigtig gerne kigge på din sag og se hvad vi kan gøre.

Jeg ser frem til at høre- og kunne hjælpe dig her Brith.

Du ønskes en rigtig god torsdag.

Elgiganten A/S

Udsolgt vare allerede på anden dag ved tilbuddet.

Jeg kommer ind i Elgiganten i Holstebro fordi jeg leder efter en 50" Samsung smart tv jeg har set i avisen i weekenden, efter at have gået rundt i omkring 20 minutter uden at få nogen form for hjælp og uden at finde skærmen jeg leder efter vælger jeg selv at opsøge en sælger, jeg spørg sælgeren hvor denne 50" fladskærm hænger, sælgeren tjekker så på hans pc, og fortæller mig at den er udsolgt, hvilket jeg i første omgang syntes er lidt dårligt når det er anden dagen på tilbuddet, men jeg spørg så om de ikke har den andre steder på lager, hvor jeg så for at vide at den er udsolgt men at det også er svært at finde et 50" tv i så dårligt kvalitet.. Hvad fanden er det nu for noget at sige?
Nå men jeg vælger så at spørge om han så har noget andet tilsvarende og om han vil vise mig hvor de hænger, den første skærm han viser mig er en 40" (Jeg kom ind i butikken efter en på 50") som ikke var med dansk sprog pakke men tysk i stedet som han mente jeg skulle gi 4000kr for, jeg sagde hurtigt nej tak til den for det var langt fra det jeg for ude efter.
Efter han så ikke ville vise mig noget der var noget i den samme størrelse og prisleje som den jeg kom ind efter, så begynde jeg at lede selv inde i butikken og fik at vide at jeg bare skulle komme hen til ham igen hvis jeg fandt noget jeg syntes der var noget, så skulle vi nok finde en god pris. Jeg gik rundt i lidt tid og fandt et 47" LG smart tv i stedet som jeg syntes der var en meget god skærm, da jeg så kom hen til sælgeren igen var det som om han aldrig havde set mig før, og det første han kunne sige om den skærm jeg havde kigget på var at det jo var elendigt kvalitet billede, men han havde en 47 " uden smart tv til 1000kr mere henne på væggen som var meget bedre kvalitet, hvilken igen ikke var det jeg var ude efter.
Jeg spurgte så sælgeren om han ikke kunne tilslutte en film eller noget tv i Full HD på LG skærmen, hvor sælgeren sagde "Det er fysisk umuligt!", det kan man sku da ikke sige når man står i en butik fyldt til randen med kabler, pc'er og Blueray afspillere, det kan da ikke være ret svært at tage et HDMI kabel og koble skærmen op på en af de 4 Blueray afspillere som stod tilsluttet ved væggen lige bag ved skærmen, jeg tilbød ham endda at tilslutte den selv, men nej det kunne man ikke.

Jeg syntes sku ikke at det er en fair behandling når jeg komme ind og gerne vil investere i en fladskærm(Selvom de ikke har den jeg var der efter) og gerne vil se om det er ordenligt kvalitet når der kommer noget andet på end dr1 hvor der køre en film fra 1992.

Chris Erik Lieberkind Niby found this review useful

Hej Rasmus

Jeg beklager meget den oplevelse og det indtryk du har fået og haft i det pågældende varehus. Det er bestemt ikke meningen og vores hensigt at yde den slags service som det virker til du har oplevet her. Vi skal rådgive og vejlede dig som kunde efter hvad du har af behov og præferencer til et givent tv.

Hvis du kan kontakte mig på min mail: alexander.stender@cc.giganten.dk, med hvilket varehus det omhandler, så vil jeg gerne sørge for at få fulgt op på dette.

Afslutningsvis vil jeg sige tak for dit opslag/feedback det er altid brugbart, at få afvide hvad man kan gøre bedre så vi kan videredrage dette til handling.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Du ønskes en rigtig god onsdag.

Elgiganten A/S

Modsiger sig selv og nægter at give garanti

Købte en Sony-Ericsson mobiltelefon for ca ½ år siden, som i følge deres reklamefilm kan tåle at blive kørt over af en bil. Den blev dog defekt.

Ved indleveringen blev det noteret hos Elgiganten, at den var uden synlige skader. Idag sender de mig en besked på SVENSK (forventer åbenbart at jeg kan svensk - det kan godt være at Elgigantens kundecenter ligger tæt i reserve-Sverige... Kbh.... men jeg er altså dansker og jyde og har handlet med en Jysk Elgiganten)... hvor de fortæller at pga skade på fronten har fået defekt printkort - og de ikke yder mig garanti:

"Det är inte garanti på apparaten på grund av yttre åverkan på enhet, skada på front som har påverkat kretskortet. Kostnadsförslaget avser byte av kretskort, front samt skyddsdelar. Med förbehåll för dolda fel och skador på apparaten. Reparation kostar 1836 kr exkl frakt och moms."

Jeg har besluttet mig for, og oplyst dem om, at den sag kører direkte til forbrugerrådet, så må vi se om deres udpegede syns- og skønsmand, er af en anden mening. Jeg kan sagtens vente, jeg har købt en Iphone, endda også hos samme Elgiganten, hvor jeg som trofast kunde har købt et utal af hvidevarer, idet jeg endnu ikke har haft brug for at benytte mig af reklamationsret.... til henvend 40.000 kr totalt....

Sikke en service... de får minimum stjerner fra mig.

Og til Elgiganten.. når I nu sidder også læser med og bliver nysgerrige over hvad det mon er for en sag: Service nr 3009-1800592

Hej Niels

Jeg er rigtig ked af at høre om din oplevelse i denne sag. Denne sag vil jeg gerne sørge for, at vi får fulgt ordentlig op på. Jeg har derfor kigget din sag igennem og har på det grundlag valgt at sørge for, at varehuschefen fra Herlev vil rette henvendelse til dig.

Jeg beklager meget ulejligheden du har haft.

Du ønskes en god tirsdag.

Dårlig Service

Jeg ville købe et Apple TV, fra Elgiganten. Jeg brugte derfor hele søndag aften, på at læse om produktet. Da jeg så skulle købe det mandag, har de sat prisen 111kr op. Jeg skriver derefter til dem, for at høre om jeg kunne få det til den samme pris, som den stod til i weekenden, Jeg forklarede selvfølgelig min situation (At jeg ikke fik købt det søndag, fordi jeg ikke vidste nok om produktet). Dette var dog ikke muligt.
Jeg har haft mange gode oplevelser med Elgiganten tidligere, da jeg har købt stort set alt min Elektronik ved Elgiganten. Jeg synes ikke man kan behandle sine Loyale kunder sådan her. Derfor køber jeg mit Apple TV et andet sted, og muligvis også andet elektronik i fremtiden.

Hej Casper

Tak for din henvendelse

Det er selvfølgelig en rigtig sur situation at stå i, da du blot har ønsket at være sikker i din sag, inden købet.

Desværre er det sådan at vores priser, på internettet, kan ændre sig fra dag til dag, og til tider, fra time til time. Dette er helt lovligt.

En anden gang, vil jeg råde dig til at kontakte vores salgsafdeling, på telefon: 70 80 70 70, eller henvende dig til en sælger, i et af vores varehuse, da de hurtigt vil kunne sætte dig ind i vores produkter og svare på dine sprøgsmål.
På denne måde vil du altså have mulighed for at slå til, når de gode tilbud viser sig.

Helt i orden - men.....

Det kunne være rart vis E. og postdanmark havde en smule mere styr på deres logistik. Leveringsdato sat til 07.05.2013. Registeret leveret på adressen den 08.05.2013. (Ingen pakke modtaget). Varen endelig fysisk leveret den 10.05.2013. Vist nok på grund af en fejlhåndtering hos postdanmark.. Deres T&T tilsyneladende er temmelig uvederhæftig.
Varen er i øvrigt i orden og i brug på rette sted

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt. Dejligt at shoppe på Elgigantens hjemmeside. Modtog perfekt vare som er i flittig brug ;-))

Elgiganten A/S

Jeg havde mistet min kvittering - Intet problem!

Jeg havde mistet min kvittering i forbindelse med flytning, og så går min 9 måneder gamle Samsung Galaxy S3 selvfølgelig i stykker. Efter at have talt med Elgigantens kundeservice, så sendte de mig en elektronisk kopi af min kvittering, og nemme instruktioner på hvordan jeg kan sende den ind, i stedet for at møde op i butikken.

Det er sgu suveren kundeservice! Jeg vil fremover købe al min elektronik hos Elgiganten!

Et hjertesuk.......

Mandag 6.5.2013 tog jeg tidligt hjem fra arbejdet for at modtage min nye opvaskemaskine fra El-giganten. Dette var en Electrolux fritstående opvaskemaskine ESF63012W. Inden købet havde jeg målt højden og bredden under bordpladen, hvor en opvaskemaskine skulle stå. Højden var 83 cm. Electrolux opvaskemaskinen højde var 82-87 cm iflg. El-gigantens hjemmeside. Så det passede jo.

Men ak......det viste sig, at opvaskemaskinen var for høj, da toppladen ikke kunne tages af. Iflg. montøren ville garantien ikke dække, hvis han framonterede toppladen. Opvaskemaskinen måtte stilles midt i køkkenet - og jeg skulle tage kontakt til El-giganten for at finde en løsning (en anden opvaskemaskine/afhentning af den allerede leveret opvaskemaskine).

Jeg ringede derefter til kundeservice (måske skulle El-giganten finde et nyt ord) og blev viderestillet til salgsafdelingen, hvor man ville hjælpe med at finde en ny maskine. I røret fik jeg en flink mand, som fik historien om den for høje opvaskemaskine (de var klar over fejlen på højden på hjemmesiden). Han foreslog en anden opvaskemaskine (Gorenje opvaskemaskine GV8425) - dog ville denne koste kr. 500 mere. Men pyt...... jeg savnede jo en opvaskemaskine - og den allerede leveret opvaskemaskine kunne jo ikke bruges til meget der midt på gulvet.

I går d.10.5, havde jeg så igen taget fri fra arbejdet for at modtage en opvaskemaskine. Suk..... men denne opvaskemaskine manglede en frontpladen, trods jeg havde fortalt sælger, hvilket slags opvaskemaskine det skulle være. Nå… men montøren tog opvaskemaskinen med igen - hvilket jo var heldigt – ellers havde der stået 2 opvaskemaskiner midt på køkkengulvet med de besværligheder, som dette ville have givet - og bad mig om at kontakte kundeservice(det er rigtigt svært for mig at skrive dette ord efterhånden).
Tog igen kontakt til k.......... for at finde en løsning og blev omstillet til en sælger. Sælgeren foreslog denne gang en AEG Opvaskemaskine F45010W0 til kr. 2699,-. Denne var dog i restorden indtil 17.5.2013. Ellers kunne det blive en opvaskemaskine, der var en del dyre. Men da min tillid til El-giganten på dette tidspunkt var lig 0 – nu var jeg jo blevet en kritik kunde - havde jeg undersøgt andre butikkers priser inden samtalen med El-giganten. Herunder Punkt1 som havde den selvsamme AEG Opvaskemaskine F45010W0 til kr. 2299,-.på tilbud (og kunne leveres meget hurtigt). Altså kr. 400 kr. under El-gigantens pris. Dette fortalte jeg El-gigantens sælger. Men.......ingen rabat til en frustret kunde. Jeg ophævede handlen, og bad El-giganten afhente deres opvaskemaskine (den først leveret opvaskemaskine) i mit køkken. Dette kan dog først blive lørdag d.18. maj for, at jeg ikke skal tage fri for arbejdet for 3.gang.

Jeg har nu bestilt opvaskemaskinen hos Punkt1 - og dermed sparet kr.400. Så aldrig mere El-giganten. Og så kan El-giganten meget passende ændre deres hjemmeside, så andre kunder ikke få det samme problem som jeg. Electrolux fritstående opvaskemaskine ESF63012W står stadig til at have en højde på 82-87 cm på El-gigantens hjemmeside - trods El-giganten er klar over, at dette ikke passer.

Jeg venter stadig på nogle kreditnotater - og en tilbageførsel af mine penge på 2 opvaskemaskiner på mit kreditkort fra El-giganten. Gad vide, hvornår det sker - og om det sker, hvis jeg ikke ringer til k........... igen?

Mandag d. 13.5.2013:
Hjertesuk........Elgiganten har nu trukket betalingen for min "uønsket gæst" på mit visakort. Måske skulle jeg sende en regning tilbage for husleje midt i mit køkken for min "uønsket gæst", som absolut ikke har pyntet her i weekenden blandt gæster? Måske har El-giganten et bud på, hvad det koster?

Mon El-giganten også trækker på kontoen for den opvaskemaskine, som jeg undgik kom ind i mit køkken (OBS - har lige sendt en besked til banken for at være på den sikre side ) ?

Mette Petersen found this review useful

Kære Charlotte,

Tak for din henvendelse.

Jeg beklager meget at du har haft så mange problemer med bestilling af en opvaskemakine, ved os. Det bør jo bestemt ikke være en så stor opgave at handle ved os. Jeg har i denne forbindelse taget problematikken op internt, så vi undgår problemer som disse i fremtiden. Ligeledes er informationen, om fejlen på vores hjemmeside, givet videre til rette afdeling.

Jeg forstår at du nu har købt en opvaskemaskine ved Punkt1 og at sagen i dette henseende er afsluttet.

Dog lyder det til, at der stadig er et udestående vedrørende tilbagebetaling af dine penge, samt afhentning af vaskemaskinen. Jeg vil selvfølgelig meget gerne undersøge din sag, så du kan få en afslutning.

Vil du være sød at fremsende et kontantnotanummer, fakturanummer, eller et telefonnummer, der er opgivet i forbindelse med købet.

Min email adresse er: sofie.welle@cc.giganten.dk

Jeg beklager mange gange for det utilstrækkelige forløb og ser frem til at høre fra dig.

Elgiganten A/S

10 måneder og stadig ingen computer der viker (købspris 8500,-)

Rettetlse efter endt ekspedition(til nedenstående):
Den flinke lager medarbejder som er omtalt har kikket på min computer og lavet, hvad support ikke formåede. Jeg aner ikke hvad det er men faktum er, at den nu virker. Allan som medarbejderen hedder på Nærrebro får 5 stjerner.
Dog kan jeg ikke give mere end 2 stjerner samlede, da telefondamerne, ved mine telefoniske henvendelser, var særdeles flabede- ubehagelig oplevelse. 1 stjerne til dem.
Derudover bryder jeg mig ikke om den kriminalisering som flere af medarbejderne påklisterede mig. Jeg har et problem med en ny computer- så hjælp mig. Jeg bryder mig ikke om, at jeg skal bevise, at de ikke virker. 1 stjerne der.
Dermed de 2 stjerner til sammen- Allan skal have en kæmpe Applaus :-)

Det skal dog tilføjes, at jeg har et iltert tempernament. En ny computer skal virke og virke godt til den pris- intet mindre. Min tålmodighed var måske opbrugt allerede ved fejlen da jeg købte den. Det er beklageligt. Jeg anerkender, at jeg kan være irriterende når tempermentet tager over. Men jeg må kunne forvente imødekommenhed og en computer der virker til den pris...!

Jeg er tilfældigt i ElG. i Næstved 2 dage før jeg skal til Italien i lang tid. jeg kigger på computere, da jeg skal forny og bliver så logget af en ekstremt god sælger. Jeg køber den dyreste samsung med dualcore4 processer og det hele- Det bedst på markedet som sælger siger. Jeg fortæller ham, at jeg skal rejse og han garanterer mig den bedste service uanset hvad. Jeg bliver lovet guld og grønne skove- så jeg køber. Jeg køber også fuld forsikring.!
Jeg tænder computeren i Italien og den virker i 2 dage. Derefter skal den konstant reboote til tidligere status når en starter- Det tager 15-20 min. Den kører i fejlsikret tilstand etc. Det er en ny computer...!
Tilbage i DK hevender jeg mig i EL Nørrebro og får, at vide, at alt hvad jeg var lovet ikke holder..! De vil kun sende den til reperation. Der bliver hardisk med mere udskiftet.
Jeg får den tilbage og den virker i max 1 måned. Så begynder problemerne for alvor. jeg kan ikke engang have 2 faner på internettet åbne. jeg kan ikke spille et simpelt spil som mimistryger. Computeren fryser og laver rav i den konstant. Værktøjslinjen eller, hvad bundlinjen nu hedder fryser og jeg kan intet gøre..! Jeg kan ikke engang lave ctrl,alt, delete.
Jeg indleverer den igen og får den tilbage med svaret, at den intet fejler og ingen rep lavet. Jeg brokker mig i butikken, men der er intet at komme efter. jeg ringer ind flere gange. Hele tiden sammen ligegyldige og ignorante/provokrende svar. Som om jeg selv har ødelagt den.! Jeg får endda svar som; Hvad vil du ha´ jeg skal gøre 5 min i 20- mega bestemt og porvokerende.! jamen har i ikke åben..? Samt; Vil du omgående tale pænt. Jeg talte pænt hele tiden, men om jeg vil finde mig i, at blive snydt for 8500,- kr...!!
Som om det ikke er nok virker låne computeren heller ikke...!
Nu har jeg igen filmet det hele og må ned med den imorgen. Nørrebro er totalt kold i røven over for mine problemer. men jeg talt med 1 flink mand på lageret som faktisk anerkender mit problem, men han er låst på arme og ben og kan intet gøre.!
Nu har jeg igen filmet det hele- men det virker heller ikke- selvom de kan se intet virker.!
jeg brugte 8500,- på computeren d. 1 juli 2012 og nu d. 10 maj 2013 virker den stadig ikke. Elgiganten er hamrende ligeglade...!
Hvad skal jeg gøre.? Købe en ny..? Det er under al kritik og de er hammerende ligeglade.
Computeren er totalt ubrugelig..!
De vil intet ansvar påtage sig. De sender konstant ansvaret over på Samsung og sige, at de tjener så lidt på computer salg, at de ikke vil give mig en ny...! Damn et fusker firma- Det var sgu da dem der solgte mig computeren...! Det er simpelhen for nemt og for usselt...!
mvh.
Philip Trannerup
På kærestens log ind da jeg ikke bruger facebook.!

PS: Spar mig for jeres tak for ris og god dag. Giv ´ mig mine penge eller en computer der virker- Eller hold jer væk...!

Kære Mia,

Tak for din henvendelse.

Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt at du bliver ved med at have problemer med din computer, det er bestemt ikke meningen. Hertil ønsker vi på ingen måde at du skal føle dig ligegyldig, eller at du føler at vi er ligeglade. Dette er bestemt ikke tilfældet, så dette ønsker vi på ingen måde!

Jeg vil rigtig gerne kigge nærmere på din sag, jeg vil derfor bede dig fremsende et kontantnotanummer, fakturanummer, eller et telefonnummer, der er opgivet i forbindelse med købet.

Min email adresse er: sofie.welle@cc.giganten.dk

På forhånd tak.

Review by confirmed purchaser

Pris: i orden, Udvalg: i orden, levering: i orden.

Jeg har indtil flere ting på El-Gigantens webshop, og jeg al service har været tip-top indtil videre.

Skuffet

Har lige haft min ca 1/2 år gamle Sony Experia Go til reperatinn med følgene fejl

1. skærm revnet ved tab på gulv,trods at i sony"s reklamer kan den holde til at blive kastet med og at hunde tygger i den.

2.dækslet til usb oplader kan ikke holdes lukket

3.batteri tiden er ca nedsat 50-70 procent

4.højtaller virker ikke er der skruet helt op svarer det til at lyden er skruet helt i bund plus at det runger og forvrænger

Svaret fra el giganten efter Ca 3 ugers venten var at, de ikke kunne finde nogle fejl ved telefonen. men de kunne reparere den for 1237.50 kr

Jeg er dybt rystet over at man kan overse så åbenlyste fejl,

Håber ikke at dette er jeres standard behandling af reklmationer

Hej Lina.

Jeg er da ked af at høre at din reklamationssag ikke er forløbet tilfredsstillende.

Jeg har desværre ikke kunne søge dig frem i systemet på dit navn, så jeg kunne se hvad der var gået galt i sagen, men du skal ihvertfald være meget velkommen til at lade os kigge på telefonen igen, eller at indlevere den til et andet autoriseret værksted der måske kan finde fejlen.

Jeg vil blot herfra ønske dig en rigtig god dag.

Casper C
Elgigantens Kundecenter

Perfekt!

Jeg har både købt spil, Playstation og nogle beats :)
Jeg så de havde beats på deres hjemmeside til 1899 kr. Jeg kommer der ned, og de står til 2400 kr. Jeg gjorde dem opmærksom på det, da jeg gerne ville købe dem, og der var ingen problemer med det!
Jeg købte et fjernsyn der nede, og da det skulle sendes til reperation, fik jeg et låne fjernsyn. Da mit kom tilbage, virkede det stadig ikke, og jeg fik et nyt, helt uden problemer :)

Jeg har aldrig haft problemer i Elgiganten, og deres medarbejdere er SÅ flinke :)

Review by confirmed purchaser

I burde leve optil det der er skrevet i medfølgende papir

Jeg købte en fladskærm til min computer, hvor i der stod noget med en medfølgende cd med driver filer. Den cd var ikke i forsendelsen. Da jeg ringede ind for at få denne cd tilsendt, fik jeg et links til skærmsproducentens hjemmeside.
Elgiganten ville IKKE tilsende mig den cd der, som der stod i de medfølgende papir, skulle følge med.

Nu skal i ikke påføre mig nogle mailslister som jeg herefter skal til at kæmpe mig udaf.

Hej R.T.

Tak for en hyggelig og behagelig samtale.

Jeg er ked af at høre denne CD med driver filer ikke fulgte med som du havde forventet.

Jeg er glad for, at du har fået hentet disse drivere selv og din skærm virker som den skal. Hvis du skulle have problemer med din skærm så er det altid velkommen til at kontakte os på 70807070.

Du ønskes en rigtig god fredag samt en god weekend.

Et ord - Elendigt..!

Jeg mødte op i varehuset i Odense, for at få et tilbud på en vaskemaskine og en tørretumbler til levering på Frederiksberg. Sælger fortalte at det kunne de normalt ikke gøre fra Odense, men det skulle vi nok finde ud af, så sælgeren udarbejdede et tilbud.

To dage senere ville jeg købe maskinerne og møder en anden sælger som siger at han ikke kan stå inden for hvad hans kollega har sagt og derfor afviser levering på Sjælland. Efter nogen diskussion konsulterer sælgeren sin chef som også afviser leveringen.

Jeg fastholder levering på Sjælland da jeg har et skriftligt tilbud på dette. Sælgeren foreslår at jeg selv transporterer maskinerne til Frederiksberg og han vil give et latterligt lille beløb som kompensation. Jeg ønskede netop levering og montering af maskinerne, da jeg ikke selv kan montere.

Jeg var forsat utilfredshed og pludselig kunne chefen sørge for levering på Sjælland. Derfor troede jeg at problemet var løst, men nej. De krævede at jeg overførte købsprisen til deres bankkonto (ca. 17.000 kr.). Jeg afviste da jeg som køber er uden sikkerhed ved en bankoverførsel, modsat betaling med kreditkort. Sælgeren mente ikke at dette var korrekt, og det blev hurtigt tydeligt at han var ganske uvidende om reglerne på området.

Alt i alt en ganske utilfredsstillende oplevelse som de involverede ikke klarede på en professionel måde.

Jeg anmodede kundeservice om at de arrangerede at jeg kunne betale med mit kreditkort. De valgte at videresendelse mailen til varehuschefen, som indtil videre ikke havde vist sig særlig behjælpelig og ønske mig ellers en god dag.
Dermed var kundeservice på ingen måde til hjælp, da de ikke forholdt sig til det jeg reelt bad dem om.

Hej C

Jeg beklager meget den oplevelse du har haft i de to respektive varehuse. Yderligere er jeg ked af at høre om den måde hvorpå du føler, at din sag har været håndteret på.

Denne kritik/feedback vil jeg selvfølgelig gerne gå videre med til vores varehus i Odense, så vi derpå kan blive bedre og forbedre vores interne kommunikation.

Da jeg ikke kan finde nogle oplysninger på dig, kan jeg ikke gøre så meget for dig. Hvis du har lyst til at sende nogle oplysninger til mig på alexander.stender@cc.giganten.dk, så vil jeg gerne se hvad jeg kan gøre for dig her.

Lad mig høre fra dig C.

Du ønskes en god dag samt en god weekend.

Hurtigt og nemt

Jeg reserverede en Lumia 920 på nettet og kunne efter få timer nemt afhente den ved kassen i Elgiganten i Odense. Nemt og enkelt - og med glimrende service.
I dette tilfælde undgik jeg så det, der er mit eneste ankepunkt ved Elgiganten - nemlig de ekstremt lange ventetider, der kan være i butikken, hvis man skal tale med en medarbejder. Der er simpelthen for få folk i forhold til antallet af kunder - men de, der er der, yder en aldeles glimrende service.

Lang ventetid :-(

Jeg var ude i Elgiganten Sønderborg og ville købe en ny computer (MacBook pro), og den havde de så ikke, hvilket er fair nok. Så købte jeg så en MacBook air, på den betingelse at jeg kunne få den inden d.13, og det var så helt fint, jeg kunne få den med det samme vi skulle bare gå ud til vare udlevering. Da vi så kommer over til vare udlevering spøger han om vi har købt en udstillings model, hvilket vi ikke havde. Så det viste sig at de ikke havde den hjemme, men så sagde han at den ville komme den 8 hvis jeg stadigvæk ville have en. Det ville jeg så gerne da jeg har købt den så jeg kan bruge den til eksamen. Så ringer de i sidste uge at den først kommer den 16!! Så nu kan jeg ikke bruge den til eksamen alligevel, og det er rigtig surt da det var hovedformålet med købet!!
Men en ting må man give dem, der var rigtig god service da vi var i butikken og de var rigtig flinke, men jeg synes bare ikke det er helt okay at love den kan komme inden den 13 hvis jeg køber en air og det gør den så ikke, så nu går jeg stadigvæk og venter på den indtil den 16 maj, og jeg kommer ikke til at kunne bruge den til eksamen.

Hej Emilie

Jeg er ked af, at høre om din oplevelse ude vores varehus i Sønderborg og yderligere beklager jeg, at leveringsdatoen er blevet fremskudt.

Vi prøver selvfølgelig, at få de produkter vi bestiller hos Apple så hurtigt som muligt, men nogle gange bliver en given leveringsdato beklageligvis fremskudt.

Jeg beklager den lange ventetid, men håber at du bliver glad for den når den kommer hjem og vil ønske dig god fornøjelse med din kommende computer.

Tak for dit feedback, det er altid brugbart at får både ris og ros.

Du ønskes en god onsdag aften.

Elgiganten A/S

meget tilfreds med deres vejledning

Købte mobiltelefon der, Iphone 4S. Jeg var meget tilfreds med deres vejledning. Har ikke prøvet dem i reklamationsøjemed endnu

Dårlig oplevelse!

Jeg købte et Bose Comfort 15 headset til brug for min uddannelse for Film Produktion for 4 måneder siden i Elgiganten Fields, og jeg fortryder det utrolig meget til den dag!!
Jeg oplyste sælger præcist i detaljer hvad jeg skulle headsettet til, så han kan via mine behovs ønsker ku finde den perfekt løsning til mig, og han gav mig sit ord på - selvfølgelig mundtligt at jeg ville ELSKE dem, nej det gør jeg desværre ikke, virkelig det modsatte!
1. Han lovet mig at jeg ikke var afhængig af køre på batteri bar for at lytte til musik, og ikke havde behov for noise cancellation - Dette var forkert! Hvis batteriet dør, så too bad - thats not what I wanted!

2. Han lovet mig at jeg selv ku skifte MiniJack kabel, da jeg følte i butikken at Boses kabel var utrolig tynd & skrøbelig, igen forkert! Man kan KUN bruge Boses oprindelig kabel, og ikke fx et Monster Cable eller et heelt almindelig jakcstik :((

Det er virkelig frustrerende at jeg som 'fattig-overlevende' studerende sparer op i flere måneder for at bruge knapt 2000.- for et headset, som skal hjælpe min udvikling igennem mit studie, og så kan jeg jo ikke andet end at stole på 'dygtige' sælgere i El-Giganten, men dernæst står i en lorte situation..

Headsettet har kun været brugt 3 gange siden købsdato, og fremvises som SPRITNYE og har været pakket i dens originale emballage siden da.. Fed måde at bruge 2000.- på right... (Sarkastisk kan jeg tillade mig at være)

Hvis bar El-giganten kunne se tingene fra forbrugernes side engang imellem, og tage lidt af ansvaret i sådanne situationer, da jeg ikke bad andet om andet end at få den rigtige løsning for mit studiebehov den dag jeg satte fod i butikken, og tilliden mellem jeg & Elgiganten's "repræsentant" blev misbrugt.

Kære Omar,

Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt at blive vejledt til at købe en bestemt vare, for herefter at opdage, at varen ikke lever op til ens forventninger.

Vi bestræber os selvfølgelig altid efter at afdække dine behov bedst muligt. Jeg beklager meget, at det i dette tilfælde ikke er lykkedes efter hensigten og takker for dit indlæg, da dette giver os mulighed for at forbedre os, på de områder, hvor det halter.

Jeg vil meget gerne kigge nærmere på din sag, vil du derfor, være sød at sende mig dit kontantnotanummer, fakturanummer eller et telefonnummer, som købet er registreret i?

Min mail er: sofie.welle@cc.giganten.dk

På forhånd tak.

Elgiganten A/S

This review has been reported to customer service by a Trustpilot user for containing sensitive information about the company (such as names of employees or owners).

Customer service is in the process of investigating this review.

Following this investigation, it will either be deleted or returned to Trustpilot.

See our review guidelines here.

Elgiganten A/S

Dårligste service i landet.

Minus stjerner en mulighed !?

Tror nu jeg har snakket med samtlige medarbejdere hos Elgiganten kundeservice..
Min telefon blev sendt for først gang i start Februar og datoen idag er 7 Maj.
Dvs der er gået ca 3 måneder( 90 dage ) nu, siden jeg stod i butikken første gang, hvilket overhovedet ikke stemmer overens med 21-dages reglen (senest 21 dage efter indlevering skal produktet være tilbage)
5 gange har min mobil været inde nu. Vil spare jer for lange skrivelser for hvad der præcis er sket og sagt, med det er fuldstændigt latterligt ringe.

KAN PÅ INGEN MÅDE ANBEFALDE ELGIGANTEN... Nu skal pengene refunderes også sætter jeg aldrig mine ben i så ringe en kæde som Elgiganten igen.

Mette Petersen found this review useful

Hej Christian

Jeg beklager rigtig meget hele denne oplevelse du har haft af servicehåndteringen i denne sag.

Jeg har undersøgt sagen og kan forstå, at den er under behandling og vi arbejder på højtryk for en løsning.

Jeg beklager meget al den ulejlighed du haft i denne sag.

Du ønskes en rigtig god tirsdag aften.

Gode produkter

Vi har købt et Samsung smart tv, hd kabel og antennekabel. Leveringen var delt, hvilket er helt ok, men vi får desværre leveret et sæt forkerte varer. Jeg kontakter Elgiganten.dk 3 gange inden problemet er løst og jeg mangler stadig at få refunderet fragten for returneringen af de forkerte varer.
Selve produkterne er super fine og lever helt op til forventningerne.
Givet 3 stjerner.

8-5-2013
Vi er nu blevet kontaktet af kundeservice og har fundet en fin løsning og har herefter rettet vores bedømmelse til 4 stjerner.

Hej Janni og John

Tak for en hyggelig og behagelig samtale.

Det glæder mig, at vi kom frem til en løsning og en aftale. Jeg håber i glade og tilfredse.

I ønskes en rigtig god fornøjelse med jeres produkter samt en god aften.

Review by confirmed purchaser

God service og godt produkt.

jeg fik en hurtig leverance og produktet var i perfekt stand.

God behandling - som altid

Efter små 2 år går min elektriske tandbørste i stykker. Jeg går ind til min lokale elgiganten - selvfølgelig ingen kø - og de bytter den med et smil til en ny og bedre model. Altsammen på mindre end 10 minutter. Kundeservice på højt niveau!

Sindsyg service.

Jeg hader jeres kocept generalt. Men på nogle få udvalgte varer har i de sygeste priser, og jeres service er i super duper top.

Et lille "men"...

Hej Elgiganten.dk!

- Når i tager en varer retur, tjekker i den så ikke, før i tager den retur?

- Har lige købt en Nokia Lumia på jeres webshop.

Jeg modtager den som jeg nu engang skal, pakker den ud af det fine pakke emballage..

Meen, så kan jeg se at plomberingen er brudt indtil selve "nokia" kassen...

Filmen på Mobilen har tydeligvis været taget af, og sat på igen.. de har også bare krøllet kablet sammen, og proppet det ned i æsken..

I burde stramme op på dette punkt.

Rasmus Vermø Sørensen found this review useful

Hej Joachim

Vi tjekker selvfølgelig vores varer når de kommer retur til vores returlager. Jeg vil dog ikke udlukke, at der kan være sket en fejl hvilket selvfølgelig er rigtig beklageligt.

Ydermere er vi glade for den feedback vi får, så vi derved har mulighed for at gå ind og sørge for, at der bliver fuldt op på denne slags fejl og for fremtiden være mere grundige i vores behandling af denne slags varer/sager.

Afslutningvis håber jeg du er tilfreds med din telefon og det hele fungerer som det skal. Hvis du skulle have nogle problemer, spørgsmål eller lignende, vil vi naturligvis meget gerne høre fra dig.

Du ønskes en god mandag.

Elgiganten A/S

Elgiganten topper i at have styr på INGENTING

Troede 3 gang var lykkens gang, men det vidste sig så, at dette ikke var tilfældet! Efter jeg har modtaget sms'er om at min betalte iphone skulle være kommet på lager, samt have snakket med Kundeservice, som garanterede at den lå og ventede på mig i Elgiganten i Herning, har jeg kørt frem og tilbage tre gange.
Det er fantastisk at man kan præstere at have så lidt styr på sine ting - og ikke mindst måden at håndtere og informere kunden. Ligeledes er det utrolig at kan være sådan en stor kæde, når man tydeligvis ikke kan finde ud af at drive forretning.
Når jeg, eller rettere sagt HVIS jeg får lov til at få den iphone jeg har betalt for - selvom ingen i forretningen ved en disse om hvornår den vil komme hjem, "1 uge, 2, et måned måske?", så er det helt sikkert sidste gang jeg har sat mine ben i Elgiganten!

Forrige anmeldelse: "I forrige uge kørte Elgiganten med et tilbud på iphone 4's. Jeg tog ud i Elgiganten d. 31 april, for at købe mig en sort iphone 4's. Den havde de så kun i hvid - fair nok. Jeg spurgte om hvornår de fik den sorte hjem igen, og en medarbejder garanterede at den ville komme 2 dage senere, nemlig torsdag d. 2 maj, han ville desuden sende en SMS. Han sagde jeg bare kunne betale nu og her, så det gjorde jeg. Det blev torsdag og ingen sms - fair nok, noget kunne have gået galt. Fredag modtog jeg så en sms, at den var ankommet. Så jeg tog derud igen, og kontaktede en medarbejder, som ville finde den. Han ledte ihærdigt i LANG tid og snakkede med sine kollegaer, uden at informere mig. Da jeg havde stået og ventede i lang tid, kom han hen, og sagde at de ikke havde nogle iphone i sort, "prøv igen på tirsdag"... Ja tak for det!!! Uden så meget at undskylde eller kommentere på noget som helst. Nu arbejder jeg selv et sted hvor der er kundekontakt, og denne kontakt er altafgørende - og dette er ikke måden man gør det på.
Så nu står jeg uden iphone eller penge, og kan få lov til at bruge benzin på at køre igen på tirsdag."

Reply from Elgiganten A/S

Hej Emil og tak for din anmeldelse.

Jeg er meget ked af at høre om det besvær, som du har haft med at købe en telefon ved os. Dette er selvfølgelig ikke optimalt, og det er noget vi meget gerne vil have et kig på, så vi dels kan lære af situationen og blive bedre og dels få rettet op på dette. Jeg beklager meget.

Desværre har du ikke fået skrevet et kontantnota/fakturanummer ind som jeg kan finde dig på, men skriv meget gerne til kundecenter@giganten.dk eller ring til os på 70807070, så finder vi en løsning.

Jeg vil ønske dig en rigtig god dag og ser frem til at høre fra dig.

Casper C
Elgigantens Kundecenter

Dårlig ekspedition

Jeg har i 2 dage i træk være i butikken i Randers for at købe en GPS. Det var simpelthen ikke muligt. Jeg mødte frem 1. maj og indrømmet, der var rigtig mange kunder og der kunne man undskylde Elgiganten med, at det kom bag på dem, at deres butik blev invaderet, når deres kunder havde fri.... Jeg trak et nummer. Fik nr. 78 og man var i gang med at ekspedere når 76, men da der intet skete efter en 1/2 time gik jeg med uforrettet sag.

I dag den 2. maj kl. 17.15 var jeg igen i butikken i Randers. Nu var der flere ekspedienter end der var kunder, men se om det lykkedes mig at købe en GPS i dag!!! Jeg trak igen et nummer (46) og ventede tålmodigt. Tælleren stod på 45 så jeg troede der var håb for ude. Men nej. Efter at have stået og iagttaget en ung ekspedient i 15 minutter der var i gang med at returnere et eller andet produkt på en PC, gik jeg ned i PC afdelingen, hvor der stod 2 ekspedienter og snakkede sammen. Nej de kunne ikke hjælpe; "GPS hører under tele, så du må tage fat i dem". Da jeg gjorde opmærksom på, at de tilsyneladende ikke havde tid, kiggede de på mig, som om det ragede dem en høstblomst.

Nu gik jeg tilbage til tele afdelingen og stillede mig igen til at kigge på ekspedienten der fuldstændig uanfægtet, blot arbejde videre på hans PC. Nu var der gået 1/2 time igen, så jeg besluttede mig til at henvende til ham. Hans eneste reaktion var; "Jeg er lige ved at lave noget og jeg må ikke ekspedere lige nu. Du må vente på min kollega". Nu spurgte jeg ham om han kunne se andre. Det kunne han ikke, "men der kommer nok snart en kollega" !!!!!!!!!!!!!!!!

Det er ikke ofte man bliver udsat for, ikke at kunne få lov at brænde 2000,00 kr. af.

Jeg vil gerne med denne anmeldelse give Elgiganten en uforbeholden undskyldning for, at jeg 2 dage i træk, har ulejliget dem og jeg lover dem hermed, at dette ikke vil ske mere!!!

michael found this review useful

Hej Ivan

I første omgang vil jeg beklage meget for den oplevelse du har haft i butiken, det er ikke rimeligt at du skal udsættes for det.

For det andet hvor er jeg glad for at du skriver til os, da vi altid gerne vil vide hvor vi kan blive endnu bedre.

Jeg har hermed sendt din besked til den rette afdeling i Randers for at gøre dem opmæksom på det, de vil kigge på det.

Jeg håber du får en dejlig fredag og en rigtig god weekend.

Hej Igen Ivan,

Kan jeg venligst bede om din mail adresse da vi gerne vil i kontakt med dig. Er det muligt du kan sende dette?

Lad os endelig hører fra dig.

Elgiganten A/S

Suveræn service i jeres butik i gentofte

Jeg har for ca. 1 måned siden været endnu en tur i Elgiganten i gentofte, pga. jeg skulle forhører mig lidt om en iphone og ipad. planen var at jeg ikke skulle købe noget men bare hører fordi mine børnebørn bliver ved med at prøve og få mig til at købe det tænkte jeg at det skader ikke at hører om det. og eftersom jeg alligevel lige skulle en tur i Ikea kunne jeg lige tage et smut ind forbi jeres butik.
Jeg kommer ind i butikken hvorved der står 2 mandlige sælgere i Telefon afdelingen den ene står og taster på livet løs på computeren. og den anden (Mark) spørger pænt og smilende hvad han kan hjælpe med. hvorefter jeg forklarer at jeg godt vil forhører mig lidt om disse ting. hvorved han viser mig over til iphonen og han begynder ellers og snakke godt om den, efter at fået meget mere viden om den bestemmer jeg mig for at gå videre over og hører om Ipad, men der siger Mark så at han godt kan hjælpe så jeg kunne slippe for at stå i den laaange kø der var over i pc afdelingen. og vi får så snakket godt og grundigt omkring Ipad til sidst ender det ud med sælgeren (Mark) vil give mig et tilbud på det hele samlet plus hjælp til opsætning af både telefonen og ipaden og beskyttelse ituer og det hele. og jeg siger selvfølgelig ja tak til at få et tilbud med, og imens han taster hele tilbuddet ind, snakker vi lidt imens og han får så overbevist mig, så jeg vælger at købe hele molevitten med det samme. Nu er det ikke første gang jeg har været i jeres butikker, og jeg vil sige jeg har generalt haft blandet oplevelser, en del negative og en del positive, men den sælger (Mark) har da ihvertfald været skyld i at jeg skal handle der fremover, og han er også den første jeg vil spørger til råds, og jeg vil derfor gerne bede jer give ham et STORT klap på skulderen. og et STORT tak fra mig. ham skal i skam holde fast i. det er sjælent nu om dage at man kan møde en så frisk og glad sælger med masser viden om vare sortimentet.
På gensyn.

Ingelise

Dårlig kundeservice

Var nede for at købe en skærm ved Elgiganten i Kolding.
Det viste sig så at de kun havde den ene skærm hjemme som var en demo model.

Den kunne jeg få lov at købe. Da jeg så spurgte om prisen fik jeg af vide at det var fuld pris. Da han jo skulle bestille en ny skærm hjem og sætte op i butikken. Regner han med at han ikke skal lave noget for sin løn.

Jeg har aldrig og vil godt nok aldrig betale fuld pris for en demo model som man ikke ved hvor længe har været i brug. Hvis man køber en bil som demo betaler man dælme da heller ikke fuld pris. Så dårlig kundeservice på trods af at jeg har handlet for over 15000 kr inden for den sidste mdr.

Så vil jeg hellere en anden gang gå til steder der har forstand på at behandle en kunde ordenligt. Så aldrig mere Elgiganten i Kolding. Mere snobbet ekspedient skal man lede længe efter.

Joakim Johnson Kruse found this review useful

Hej

Tak for din henvendelse.

Jeg beklager den oplevelse du har haft i butikken. Jeg er glad for at du skriver til os så vi kan gøre afdeling opmærksom på det, da det hjælper os med at blive endnu bedre.

Jeg har sendt det videre til den rette afdeling i butiken.

Elgiganten kundecenter.

Hej Igen Ivan,

Lad os endelig hører fra dig.

Hej

Jeg beklager for at beskeden er sendt forkert, se bort fra den sidste besked.

God dag.

Butik + webshop ok....

....men reparationsservice er absolut nul værd. har min Dell bærbare til reparation for 5. gang og værkstedet magter ikke at reparere. Værkstedet har prøvet at skifte et par tilfældige komponenter uden held. Fejlkoder (beepkoder) siger klart defekt mainboard. Så vælger man selvfølgelig at skifte skærmen 2 gange! Sidste ombæring har taget 1 måned indtil videre, og reparationen er stadig ikke gået i gang! Venter på support fra Dell på 4. uge. Dette er absolut ikke godt nok. Personalet altid flinke og imødekommende, men jeg så det hellere omvendt med negativt personale og reparationsværksted der fungerer. Der burde ofres penge på uddannelse af kompetent personale

johnni found this review useful

Hej Jan

Tusind tak for du skriver til os, dette vil jeg meget gerne undersøge for dig, da det ikke kan være rigtig at et produkt skal sendes ind så mange gange til service. Kan du ikke venligst sende dit servicenummer som står på servicekvittering og starter med 30xx xxxxxxx. Så vi kan have lov til at kigge nærmere på det.

Lad os hører fra dig

Elgiganten kundecenter.
Elgiganten A/S

Frastødende behandling af kunder....

Her er så grunden til at jeg ikke skal handle med elgiganten igen.

Her er en "lille" gennemgang af mit forløb og oplevelse med elgiganten.
d1/2 - 12 bliver jeg den lykkelige ejer af en splinter ny bærbar computer fra elgigantens hjemmeside, jeg køber bærbaren der er sat ned fra 12000kr til 9000kr på et tilbud.

Jeg modtager et par dage efter min nye computer og den er bare lækker, jeg kan alt hvad jeg skal og den kan det hele, jeg nyder den!

omkring juni/juli begynder min computer at larme meget ved blæseren og den bliver varmere og varmere.

d27/8-12 aflevere jeg så min computer for første gang, computeren er blevet varm, meget varm.. 100c varm. Jeg fortæller om hvad den fejler og kommer med et forslag omkring hvad der nok skal laves på den "har en lille ide om hvad der er i vejen med computere da jeg arbejder for et større firma som it-supporter", får blankt at vide at det skulle de nok undersøge deroppe og rette fejlen så det skulle jeg ikke bekymre mig om.

d.10/9 har de så testet den ok og jeg får computeren tilbage efter et par dages pakkelevering.
De har så ikke skiftet det som jeg foreslog som en mulighed men de har da lavet noget på den.
Computeren virker fint og kører igen som den skal, jeg er glad.

efter ca 2 måneder begynder den at blive varmere og larme mere og mere.

d 10/1-13 for anden gang aflevere jeg min computer igen med besked om at det er det samme igen, den er varm, meget varm og at den larmer meget på blæseren, jeg gir igen mit bud på hvad grunden er.

d 23/1-13+et par dages transport skriver værkstedet så at min 11 måneder gamle pc ikke er blevet repereret og at det er pga slitage.

"men de magtede alligevel at slette alt på min computer og reinstallere alt software på den, jo tak for det, for det har jo noget med at den er 100c varm at gøre"

Jeg har lige fået nyt arbejde og magter ikke lige kampen lige der så der går en tid inden jeg reagere på det, hvorimens at computeren ligger i en skuffe.

Jeg ringer ind til kundeservice flere gange og over de samtaler fortæller jeg dem lidt om hvad jeg mener om nogen der påstår en PC'er er slidt op efter 11 måneder og til sidst siger de jeg lige skal aflevere den igen og at de ville lægge en besked til dem, der skal reparere den.

d6/4-13 aflevere jeg den for tredje gang computeren for det samme som før. Varm, og larmer.
Denne gang har jeg dog lavet grundig undersøgelse af hvad hvor hvornår, og har haft fat i toshiba "mærket computeren er af" og snakket med en af deres teknikere der forklare mig lidt om hvad han mener.

Dette bliver også skrevet ind i rapporten de sender med.

d22/4-13 får jeg min computer igen. de har skiftet det samme som sidste gang, men igen ikke det jeg foreslog "men de har også flere ressourcer til rådighed og mit er jo kun et gæt"

Kommer hjem med den og hurraaaa den er ikke 100c varm mere. kun 92c og blæseren larmer lige så meget som altid.

Idag d 1/5-13 ringer jeg igen til kundeservice for at få at vide hvad planen er nu, de forklare mig at de ikke kan tage beslutning om ombytning eller sådan noget, så jeg skal aflevere den til rep IGEN, og at det er lagerchefen i vejle "de lokale elgiganten service sted" der skal tage beslutning om ombytning, men jeg har ved sidste indlevering snakket med selv samme person som fraskrev sig at kunne det og han skulle følge protokol, som jeg ikke kan få oplyst hvad er.

Hvad fanen er det for noget i har gang i?

Jeg er så træt af at snakke med jer om hvad i kan og ikke kan og jeg gider ikke spilde mere tid på at få mit anus udvidet mere af jer.

Jeg skal lige se om jeg kan få tid næste torsdag til at skrive til forbrugerstyrelsen omkring jeres "service", da jeg mener at mangelfuld information + direkte løgn + endnuengang at skulle aflevere min computer til jer til rep er ved at være nok. Så må jeg se om jeg har lyst til at aflevere min computer til rep efter hvad de har at sige eller om jeg kan være heldig at de kan forklare jer lidt om at behandle folk ordenligt.

min computer har været til rep+ubrugelig i sammenlagt ca 4½ månede ud af de 15 jeg har ejet den dd.

Jeg håber der er andre der bliver skræmt lidt væk fra jer og der er absolut ingen thumbs up til jer fra mig og jeg vil råde alle på min vej til at undgå jer... ønsker ikke de skal udsættes for dette.

denne bliver selvfølgelig også slået op på trustpilot.

Hilsen en skuffet kunde

Martin Nielsen

Allis Holm found this review useful

Kære Martin

Jeg har nu gennemlæst dit opslag på vores Facebook væg og her på Trustpilot. Jeg er dybt ked af, at høre om din oplevelse du har haft igennem hele dette forløb.
Det er jo bestemt ikke meningen, at en ny computer skal blive så varm og overophedet.

Jeg vil meget gerne undersøge din sag og se hvad jeg kan gøre for dig. Derpå vil jeg bede dig om, at skrive en besked til os i vores chat på Facebook med et faktura/ordrenummer til din sag og købsbilag.

Jeg ser frem til at høre fra dig og finde ud af om der er noget jeg kan gøre her.

Du ønskes en god onsdag.