We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (90)
Elgiganten

Nekad köp, dålig support.

Vi pratar om Eskilstunas (F)el-giganten.

13\06 så var jag påväg in till el-giganten och blev direkt mött av någon tjurig jävel som tar emot reklamerade varor\felsökningar som rullade ut en tvättmaskin och bad mig snabbt att flytta mitt "arsle". Far till årbyskogen.

Nåväl, gick in i den förbannade affären med humöret på tvären, skulle handla ett PS3 och en 43" platt-tv till ungarna och frugan, fick gå runt i ungefär 5minuter innan jag hittade nån sommarvikarie, hade lite frågor om TVn och hur vidare PS3 fungerar på den, blev bemött av hånskratt då tydligen PS3 funkar på alla TVapparater (hade ingen aning om det.), svalde även det snorungen sa.

Bad honom att hämta ut ett exemplar av TVn undertiden jag hämtar ett PS3, tog inte lång stund innan han kom tillbaka och berättade att TVapparaten inte fanns på lagret men att dom hade en liknande, självklart för 500kr mera. Jag bad honom att titta om dom hade den i lagret eftersom den andra TVn inte fanns, då var han snabb att berätta att den fanns. Gick till kassan efter ungefär 30minuter och skulle betala, gav kassören kvittot på TVn och betalade för allt, kassörskan frågade om jag hade nått slags elgigantenkort och om inte så kunde jag lätt fixa ett där, tackade nej och fortsatte betala, hon påstog att det kan bli billigare i framtiden att handla och att man samlar poäng vid köp, tackade även nej ännu engång och fortsatte igen att betala, hon menade då att även hon hade ett sådant kort och att det skulle löna sig, valde nu att lämna kassan och åka till mediamarket.

Har nu berättat min lilla historia för familj och vänner, ni tappade ett antal kunder och jag hoppas att ni går i backen!

Tack!

Det är bra

Jag tycker att det är bra service hjälpsamt och så. Ibland får man vänta lite länge på kundservice.

Elgiganten

Bra personal, lättnavigerad hemsida. Nöjd kund!

Har köpt all elektronik till hemmet hos elgiganten, både via nätet och i butik. Laptop, digitalkameror, dvdspelare, fotoramar m.m. Har alltid fått en bra service och vänligt bemötande och när jag senast skulle beställa en laptop var den slut, då erbjöd dom en bättre än den jag först klickat hem till samma pris, vilket dom drog ner då med 2000:-
Har bara gott att säga och kommer att fortsätta handla här

Nöjd!

Bra urval av produkter och bra priser, alltid fått bra service.

Dålig stil

Elgiganten har hittills varit en bra affär där man har lätt kunnat fått hjälp och lätt hittat vad man velat ha. Och trevlig personal.
Men i tisdags så beställde/bokade jag en laptop, Toshiba Satellite 15.6" , som var med i reklamen med kampanj pris. Tog Collect@Store då jag relativt lätt kan åka in efter skolan och hämta ut den. Men när jag väl kom dit efter en timmes färd med buss så säger dom att dom inte har sagda dator. Jag hade då tidigare fått bekräftelse på att jag skulle kunna hämta ut sagda dator två timmar senare samma dag, jag var dit 4 timmar efter beställningen var lagd. De lovade att den skulle vara framme mitt på dagen idag. men när jag ringde supporten så sa dom att den skulle vara framme antigen på fredagen eller nästa vecka.

Före denna incident så har jag enbart tyckt det varit bra.
Men tvivlar på att jag kommer köpa nå mer datorer där.

Kränkt och särbehandlad

(LINKÖPING 2013-03-29 KL:16:00)
Bestämde mig att efter jobbet åka ner till elgiganten i linköping och köpa mig en ps3.
Jag kom in i butiken och hittade efter lite letande ps3an som jag skulle ha. När jag var halvvägs på väg till kassan kom en butiksvakt fram till mig, han gick nästan på mig utan att säga något, sedan punkt markerade vakten mig fram till kassan där han ställde sig vid utgången och blängde på mig. Jag var på väg att avbryta mitt köp på grund av detta men valde ändå att köpa ps3an. Tråkigt att elgiganten använder sig av inkompetent personal som ofredar en del av sina kunder i butiken. Mitt belastningsregister är rent och jag är inte kriminell. Som tur är finns det andra butikskedjor som säljer elektronik vilket jag kommer att gå till i fortsättningen. Med anledning av vad jag har varit med om kan jag inte rekommendera Elgiganten. /Åke

Mobiltelefon HTC Inköpt i Norrköping

Köpte en HTC till julklapp (2012). Denna tappade nät efter ca 1 månad och fick skickas på service efter 2 veckor kom den tillbaka och efter ca 1h användning återkom problemet!
Tycker då att detta sk företag skall visa god vilja att reklamera detta "måndagsex"!
Men icke dom skall skicka den ytterliggare en gång på service!
Enligt mig som konsument fick man höra att om dom skulle göra så skulle denna kosta dubbelt så mycket? Som konsument så skiter jag i det högaktningsfullt! Har tidigare reklamerat endast 1 sak, detta var ett par jeans och detta var ej något problem? Var inne på att handla upp lite nya saker till hemmet (tv,tvättmaskin, torktumblare samt en ny dator hos Elgiganten men kommer härmed att tänka om! Tur att det finns andra!!!

Godkänt

Elgiganten har alltid bra produkter till ett bra pris. Dom kunde veta lite mer om produkterna dom säljer, men dom är alltid vänliga.

Supersnabb Service!

Fick paketet snabbt som attan och hemsidan var grymt smidig!
Billigt blev de me! rekomenderas

Elgiganten

Bra service och vänlig personal

Det är lätt att handla på Elgiganten då dom har personal som är hjälpsamma i alla lägen

Elgiganten

Stort företag som inte kan stava till service

Har en skitpolicy kring efterservice på mobiltelefoner där man försöker lura kunden på dennes garanti genom att ljuga hejdlöst, fara med osanningar om konsumentköplagen och kundens skyldigheter att låta dem reparera trasiga produkter hur många gånger som helst. Till slut blir man dessutom lurad genom att alla fel verkar vara p.g.a. "vattenskada som inte täcks av garantin". Som lök på laxen, ertappade jag dem med att skicka ett foto på en s.k vattenskadat telefon som påstods vara min men vid granskning av bilden visade sig vara en av helt annat fabrikat. Att man inte skäms att hålla på med dessa fula tricks - alla kunder är ju inte jurister utan litar på deras snack. Men dom ljuger, som sagt, hejdlöst!

Maria Mobäck found this review useful

Elgiganten

Stort utbud, bra priser och århundradets sämsta eftermarknad.

0 stjärnor eftersom jag bara träffat på kometer. Lyser starkt och ser fantastiska ut på håll men ingen vill ha en i huvudet.

Maria Mobäck found this review useful

Kaffebryggare i kållered

Köpte en kaffebryggare i kållered (gbg). En Moccamaster för 1795kr.
Slår in den som present och ger bort den. Den öppnas och det saknas manual. Plasten runt kannan är bruten och sladden var upptrasslad. Så den har varit hos kund innan. Till saken hör att jag fick kvittot skickat via mail vilket var mycket bra. Men där såg jag att jag fått betala fullpris på saker från en fyndlåda betalt 50kr för mycket (små pengar). Så jag mailade elgiganten och sa som det var. Svar efter en vecka.Jag skulle få manualen skickad men de kunde inte skicka pengar. Sen hände inget. Så jag mailade och frågade vad som händer. Dom ber om ursäkt att de inte hänt något. Hon skall skicka manualen och ett presentkort på 200kr som kompensation. Det var 2 veckor sen, inget har hänt. Att ge bort en "fyndvara" som man betalt full pris på är pinsamt och tråkigt. Jag har 7 mil dit annars hade jag åkt tillbaka med den.

Botten

Diskmaskinen skulle bäras in och montera. Killarna sa att det kunde de inte göra för det såg inte ut som det brukade göra när de monterar, (jag har haft både Cylinda och Miele innan så varför skulle det nu vara annorlunda för Siemens??)
Så de åkte utan att maskinen kopplades in. Några pengar tillbaka från Elgiganten för inkopplingen (som alltså inte utfördes) har jag ännu inte fått. Kommer aldrig mer att handla därifrån, varning med stort V.

Elgiganten

Bra sortiment och kul att handla i butiken.

Elgiganten har ett bra utbud. Det är alltid kul att handla både i butik och på nätet. Det är prisvärt. Bra köpvillkor!

• Göteborg, SE
  • 2 Reviews
Elgiganten

Bädt av dom stora kjedjorna-

Bästa av dom stora företagen. Inte lika låga priser som dom längsta webföretagen men. Elgiganten vet iaf va dom pratar om

Alltid trevliga...

...men inte påstridiga. Bra priser och svarar snabbt på frågor via mail och telefon.

bra priser.

Lätt-använd site och bra priser.
Bra personal i butiken "Borlänge"

Elgiganten

Byt byt kommer aldrig mer igen. not!!!!

Jo det kan man säga. för dom har en mycket bra grej med sina 30 dagars öppet köp. Är man inte nöjd så får man byta varan eller lämna tillbaka den. och deras kund bemötande kan man inte heller klaga på.

Jag har alltid blivit bemött med respekt och ett glatt leende varje gång jag kommit dit. Dom har mycket kunnig personal som fakteiskt vet vad dom pratar om. (oftast iaf).

Rekomenderas varmt. ( Elgiganten i Uppsala)

Kommer alltid att åka till butiken i Uppsala, den är BÄST

Otrevlig personal

Prisgaranti som inte gäller vissa produkter blir man inte informerad om.Kommer inte att handla där igen.

Inga säljare

Har slutat att handla på el-giganten, aldrig några säljare att prata med och får man tag på någon så säger de att tyvärr har inte tid eller inte min avdelning. Sätt på er olika skjorter då så kan jag se att du inte till hör en specifik avdelning
Detta är erfarenheten från Arninge och Häggvik. Nä andra kan få mina pengar istället.

Smidigt

Bra service, smidigt och enkelt. Vi köpte en diskmaskin nyligen som det var en transportskada på. Eftersom vi har en bit att åka till Elgiganten i Kållered med en otymplig diskmaskin fick vi ett presentkort i ersättning. Allt sköttes snyggt och smidigt och vi blev jättenöjda.

uruselt

Var på elgiganten i Länna och skulle köpa ett datorpaket de gjorde reklam för. Det visade sig att datorpaketet inte fanns,däremot fanns det ett annat som var dyrare. Försäljaren orkade inte gå ut på lagret för att se om det rätta fanns. Efter en lång väntan och diverse diskussioner huruvida de orkade leta efter det rätta datorpaketet på lagret visade det sig att huvudlagret skickat upp fel pall med den dyrare datorn (1000:-) dyrare, orkade ingen säljare bry sig om det faktum att de hade en drive på just den datorn. Jag har handlat många år på elgiganten men efter den här incidenten gick jag raka vägen ner på mediamarkt och köpte ett annat datorpaket samt en Ipad som oxå var slut på elgiganten (32g). Kommer Aldrig mer handla på elgiganten. Nonchalant personal samt urusel kundvård.

Elgiganten

Elgiganten is a great attractive commercial products. I like

Man vet vad man får...

Elgiganten är elgiganten. Man vet vad man får... bra saker till bra priser...

Elgiganten

Bra service och ett mycket bra kundbemötande

Här handlar vi när vi behöver något nytt..Här blir man mycket bra bemött och man får all hjälp med sitt köp ..Kunnig och duktig personal

bjarne

bra o kunig parsonal och bra tv

Elgiganten

Dåligt bemötande och usla priser

Hade stora problem elgiganten när jag skulle köpa min tv, betalade stora summor för den men fick den aldrig.. tillslut lyckades jag avbryta köpet och få tillbaka pengarna, fick dessutom en utskällning för att jag var på affären och frågade efter den för mycket. Dålig stil!
Priserna bör också ses över, dom ligger kraftigt över många andra butiker vilket gör att jag troligen handlat där för sista gången.

Funkar alltid bra!!

Alltid vart nöjd! Funkar alltid, fri frakt.. Inga konstigheter ;)

Elgiganten

Snabba och mycket exakta order

Hos dem går det undan, men blir ändå tydligt och korrekt

Bra erbjudande ibland

Privärda erbjudande emellanåt men ordinarie pris är relativt dyrt i förhållande till konkurrenterna

Bra butik

Låga priser och snabb leverans online. Aldrig blivit missnöjd med Elgiganten där jag handlat i flera år.

Trevliga säljare!

Bra företag. När något blir fel får man kompensation, vilket är mycket trevligt! Rekommenderas!

Stressig...

De har inte tid till kunder.....

Kan verkligen rekommenderas ++++

Bara positiva erfarenheter vid återköp, inget tjafs utan snabb återbetalning

Ingen vidare support

Inte imponerad av deras sk support när man kommer in mad en vara och har problem. Tur att de har 30 dagars öppet köp. Får man inte prylen att funka så är det bara att lämna tillbaka istället

Is Elgiganten your company?