Review of Elounge

Rated 4 out of 5 stars

DK´s anden bedste bogshop

Mine oplevelser med Elounge har altid været positive, da de ligger tæt på har jeg altid kunne tage ned til dem og afhente, så jeg er sluppet for at få tingene sendt med mere vente tid det kan have gjort en forskel hvad ved jeg. Men det vigtige er, de er hurtige syntes jeg, altid til at få fat i og snakke om tingene går som man forventer. Jeg har ikke holdt super øje med dage til levering men syntes altid det er gået hurtigt og at betjening og venligheden har været god. Hvorfor så kun 4 stjerner? og hvorfor DK´s anden bedste? Fordi de kan ikke levere og matche Tellerup.dk når det gælder bøger udgivet på Tellerup det er der heller ingen der forventer men når Tellerup er de bedste hvis bogen udgives hos dem ofc så må Elounge være de anden bedste som er mit første stop efter Tellerup inden for DK hvis jeg skal bruge en fysisk bog. Nu er det en del tid siden jeg har handlet hos Elounge, men jeg har handlet der meget, grunden til jeg ikke har handlet der så meget er at jeg nu næsten udelukkende læser ebøger på min Kindle og det kan Elounge jo af gode grunde ikke levere, ikke mig bekendt i hvert fald.
Som konklusion, venlig god service hurtig levering, rigtig god webshop.

Venlig Hilsen

Nick