[REPLY]
deja si-au luat-o in cap de cand au devenit lideri pe piata...Umfla preturile cu cateva zile inainte si apoi iti baga pe gat "ditamai" reducerea si revin la pretul initial...daca stai si-ti bati capul pe alte magazine on-line gasesti aceleasi produse la preturi mai bune...
Dell la laptopuri ofera garantie 3 ani insa la emag iti dau ei 2 si daca vrei sa prelungesti garantia trebuie sa platesti...
Am fost anuntat ca, comanda mea va veni a doua zi de la plasarea ei si am asteptat, insa am primit un mesaj la ora 19 ca nu mai ajunge si ajunge a doua zi...nu a fost prea placut deoarece aveam alte planuri.
S-au dat peste cap cu black vinerea lui peste prajit.
Chiar daca am comandat un produs care era pe stoc si fara nici o legatura cu vinerea prajita, trebuie sa astept 4 zile pana il primesc la punctul de livrare! ?!?!?
Cat despre preturi ? Mi se par exagerate la foarte multe produse in comparatie cu alte magazine online.
Am comandat un router wireless de la acest magazin. Ireprosabil!
Atat promptitudinea livrarii cat si calitatea produsului.
Recomand
Am comandat de mai multe ori de la ei, atat la domiciliu cat si direct de la showroom, si nu am avut nici o problema. Livrarea rapida, in ziua in care s-a stabilit, fara intarzieri sau alte incidente.
Daca produsul este pe stoc il primesti gratuit prin curier in ziua urmatoare, sau chiar in aceeasi zi. Imi place ca respecta ceea ce promit.
pana acum nu am avut nicio problema cu ei. livrare gratuita, se poate plati cu card avantaj in 12 rate online, nu ai ce sa ceri mai mult
Pentru mine este cel mai de calitate magazin. Am facut peste 10 comenzi, toate au fost super ok, fara nicio problema.
Am comandat de putine ori,dar baietii sunt profesionisti, la ultima comanda a durat mai mult dar asta pt ca am lansat-o vineri seara. Recomand cu incredere
Am cumparat un tv-tuner Kworld PlusTV TVBox Kworld SA230. Comanda a ajuns in 24 de ore. Din pacate nu am fost multumit de semnalul video. Am sunat la emag si mi-au zis am am doua variante fie stornare fie il schimba cu alt produs. Am ales prima varianta. O firma profesionista de unde iti poti cumpara cu incredere produse.
Am facut cumparaturi de la ei si spre surprinderea mea pachetul a ajuns in termen de 24 de ore de la comanda.Pachetul a venit sigilat iar produsul a fost cel asteptat si conform cu detaliile de pe site.
Recomand acest site pentru cumparaturile online.
Va descriu problema mea cu laptopul cumparat acum 2 luni de la emag, Laptop Sony Vaio VPC-EB4Z1E/BQ cu procesor Intel® CoreTM i5-480M 2.66GHz, 4GB, 500GB, ATI Radeon HD5650 1GB, Microsoft Windows 7 Home Premium, Negru
Dupa cum vedeti este un model cu caracteristici bune, dar dupa 2 saptamani a inceput sa se restarteze din senin, aiurea, si cand lucram intr-un amarat de excel, fara alte programe care sa ruleze. bun.... dupa ce am formatat si reinstalat windowsul si office-ul, facea la fel - cam la un sfert de ora se restarta.
Am luat negatura cu cei de la emag si i-am anuntat ca in fac retur, ca se incadra in cele 30 de zile de la cumparare. Dar ce sa vezi, mi-au spus ca nu pot face retur decat daca pachetul a fost nedesfacut!!!!!
Pai ala nu mai e retur, nu?
Cum depasisem cele 10 zile in care puteam face retur conform legii, nu am avut ce sa fac si, dupa multe injuraturi - care sper sa le fi umplut frigiderul nesimtitilor de la emag, l-am trimis in service.
Dupa 3 saptamani de asteptare, in care sunam inutil sa ma interez de laptopul meu, imi soseste inapoi, ca fiind rezolvata problema.
si il deschid si bucuros incep se butonez. si, se restarteaza iar, dar dupa vreo 3 minute de la deschidere
Imi venea sa ma urc in tren si sa marg la emag sa le dau cu el in cap.
Sun iar la service (imi raspunde in final cineva, dupaq vreo 10 apeluri disperate) si le expun problema. Ce raspuns credeti ca-mi da: Daca tehnicienii din service spun ca problema este rezolvata, insemna ca este!!!!!!!
Va dati seama ca am facut spumele marii
Adica nu conta ca mie mi se restarta laptopul masii, el de fapt nu se restarteaza, ca asa spun tehnicienii.
Si i-am bagat o injuratura olteneasca, am facut sesizare la OPC si mi-am reparat singur laptopul la o cunostinta.
Cine mai cumpara de la emag, si pateste ca mine, sa fie avertizat.
De fiecare data cand am comandat cate un produs am primit comanda in stare foarte buna si am primit coletul intotdeauna la timp.
Am comandat de la ei un Mouse Trust GTX14S si niste casti normale Serioux. Produsele au venit sigilate de catre producator, fara niciun fel de defect vizual si tehnic. Produsele au ajuns la mine a doua zi dupa plasarea comenzii. Recomand, si ceea ce spun alti useri mai jos este o mare minciuna.
Am cerut informatii cu privire la un plotter, au zis ca revin cu un telefon, dupa 2 zile de asteptari am sunat iarasi, afland ca pentru a primi informatia ceruta ar fi trebuit sa trimit un mail spre ei si astfel as fi primit un raspuns dupa 2-3 zile. Nu am avut timp sa mai astept dupa ei sa se documenteze cu privire la produsele ce le comercializeaza, asa ca am apelat la un alt comerciant de care am fost foarte incantat.
Mi s-au anulat 3 comenzi de tv pana acuma, 2 pt acelasi tv, la intervale de cate 2 saptamani, pe motiv ca nu exista la furnizor, si nici acuma nu le-au scos de pe site. A 4-a comanda este inca activa, de o saptamana astept raspuns. Intre timp am cumparat de la alt magazin online, unde in 2 zile mi-au si trimis produsul.
Am comandat de la ei un Samsung GT Star nu inteleg varianta lor de sigilare dar telefonu cand lam desigilat era deja comfigurat (sms,mms,internet) in cosmote fara sa aiba SIM-ul bagat in telefon... RAspunsu lor ca asa a venit de la distribuitor... deci ...va las pe voi sa alegeti cum si de unde luati ...
Am cumparat un acer de la voi si ma jur ca in viata mea nu am vazut niste servicii post vanzare mai proaste ca la voi. Prima si ultima data cand mai cumpar de la voi.
am fost tratat cu fundul, produsul a fost ok
Foarte multumit de tranzactie, produsul a ajuns a doua zi. Recomandat.
Intotdeauna cind am dat o comanda la eMag aceasta mi-a sosit la termenul comunicat de reprezentantul de vinzari.Produsele au fost mereu in regula,niciodata nu au fost probleme din acest punct de vedere.Recomand eMag tuturor celor care doresc un magazin on-line cu puncte de vinzare off-line(eMag showroom)in majoritatea oraselor mari din tara.Nota 5/5
am comandat de mai multe ori la emag si nu am avut nici o problema. Au fost foarte prompti (am primit produsul care era pe stoc in 1 - 2 zile) iar produsul era sigilat.
Sunt clar preferatii mei, alegerea numarul 1. Cumpar de multi ani de la ei si nu am avut absolut nicio problema atat cu produsele cat si cu service-ul. Un adevarat magazin online.
Eu am avut un parcurs dificil cu cei de la Emag. Monitorul meu refuza sa mai porneasca, drept pentru care l-am dus in service.
Dupa 3 saptamani si o serie de raspunsuri gen poezie (Produsul dumneavoastra este in continuare in service autorizat.) mi-am cam pierdut rabdarea.
Nu numai ca nu am primit nici un fel de instiintzare din partea lor vizand starea produsului sau modalitatea de rezolvare a service-ului dar imi tot servesc poezia cu service-ul autorizat shi ma scot din sarite.
Le-am explicat ca sunt freelancer shi fara monitor imi raman ratele de la banca neplatite pentru ca nu produc nimic. I-am rugat sa-mi ofere ORICE fel de alternativa (chiar daca presupune plata unei diferente de pana la 5-6 milioane) pentru eu pierd muul mai multi bani in perioada asta.
Asa ca maine dimineatza mi-am programat un drum la cei de la Protectia Consumatorului (nu e prima data cand trec pe la ei. stiu drumul binisor si am fost rezolvat de fiecare data prompt ).
Nu mai are rost sa discutam despre emag deoarece este unul dintre cele mai bune magazine online
Constantin found this review useful
Un motiv pt care nu as da maxim este faptul ca uneori preturile nu pot fi ignorate (din pacate nu pot da 4.5 stele). Prefer in general sa cumpar de la ei dar, cand am gasit un laptop cu 200 lei mai ieftin in alta parte... n-ar fi fost normal sa ocolesc oferta.
Am avut nevoie sa ajung si la service cu un mouse cumparat doar de o saptamana si n-am avut probleme - am avut de asteptat dar a fost de inteles pt ca l-au trimis la furnizori nefiind pe stoc; l-am primit inapoi in termenul legal acordat rezolvarii garantiei.
Punctele lor forte:
- sunt firma mare si nu te poti astepta chiar peste noapte sa dispara si sa alergi cu garantiile prin locuri neumblate
- se straduiesc in ceea ce priveste serviciile - la un moment dat le-am sugerat ca cei care au facut comanda online si ridica de la showroom sa mearga direct la casa nu sa astepte mai intai la un asistent; nu stiu daca m-au bagat in seama dar acum pot sa ma asez direct la coada de la casa.
- au stocuri mari comparativ cu tot restul magazinelor online; daca vreau ceva rapid pot fi sigur ca la ei gasesc ceva
- au unul dintre cele mai bune site-uri si o oferta extrem de bogata; chiar si cand nu cumpar la ei tot la ei ma uit prima oara; in plus au un sistem de review-uri si poti sa vezi opiniile altora despre produsele pe care vrei sa le cumperi; link-urile catre producatori de cele mai multe ori chiar functioneaza.
- au showroom si odata cu disparitia tot mai multor magazine IT de cartier acest lucru a capatat o pondere si mai mare; de curand am putut testa de exemplu kit-ul 3D (monitor Samsung 120Hz si Ochelari 3D Nvidia)
- nu in ultimul rand, comportamentul fata de clienti, din ce am experimentat pana acum, a fost ireprosabil.
In concluzie, recomand si o sa ma mai intorc si eu la ei (cu unele exceptii desigur legate de preturi).
MAREA PROMOTIE DE ANUL NOU A FOST O BATAIE DE JOC, PRETURILE NU MAI SUNT DE MULT CELE MAI BUNE DE PE PIATA. EMAG ESTE IN PICAJ?
Constantin found this review useful
cred ca toti cei care au incercat sa intre pe site de revelion stiu de ce dau rating 1 stea. as fi dat -5 daca as fi avut cum..
multumim de teapa, emag. keep it up!
Am comandat acum o săptămână un card CF de 8gb. Preţuri destul de bune, sunt unii dintre cei mai ieftini din capitală. Mai erau 2 magazine online unde am găsit cardul mai ieftin însă era vorba de 2-5 RON. Plus că emag.ro erau singurii care aveau cardul pe stoc.
M-am dus la showroom în Crângaşi, am găsit rapid pe cineva dispus să mă ajute. Am cerut cardul, am trecut foarte repede prin formalităţile de comandă. 2 minute mai târziu eram la casă iar un minut mai târziu îmi ridicam cardul. Foarte fain şi eficient tot sistemul.
Singurii care aveau deschis sâmbăta. Aveam neapărat nevoie de card duminica. Toate magazinele la care am dat telefon pt card mi-au spus că mi-l pot aduce luni, marţi, miercuri - săptămâna viitoare.
Nu am de ce să mă plâng, în afara de locaţia magazinului. Ar fi foarte fain un sediu mai prin centrul oraşului.
Dan Petre found this review useful
Am comandat de cateva ori de la eMAG, pe vremea cand aveau preturi mai mici decat concurenta (inainte sa-i cumpere ASESOFT). Foarte repede s-au miscat, nu am avut niciodata nicio problema
Dan Petre found this review useful
In momentul cumpararii, nu am avut nici o problema cu ei. Cumpar de 3 ani produse. Am avut insa o problema cu garantia la ei, produsul nu putea sa fie testat la ei, neavand banc de proba pentru acel produs. Timp de 3 luni produsul a fost pe drumuri si nu a fost nici reparat.
Dar in general firma este ok.
Laurentiu found this review useful
Adika orice produs in service dureaza minim 2 saptamani pana gaseste rezolvare, si nu poti afla ce a avut produsul respectiv, deoarece nu fac ei garantia propriu zis, ei doar transporta produsul de la tine la service autorizat.
Laurentiu found this review useful
Era o vreme cand erau ok, dar apoi si-au luat nasul la purtare rau de tot, si asta nu de acum... Diferente intre site si realitate, produse comandate cand sunt la promotie dar care pot fi livrate abia dupa ce expira promotia (caz in care nu se mai aplica reducerea listata cand ai facut comanda), comunicare practic inexistenta cu clientul (daca trimiti un mesaj ai senzatia ca iti raspund niste boti, nu oameni, si daca acel raspuns contine vreo informatie utila e chiar un eveniment).
Macar sunt utili ca sa te uiti la ei pe site sa vezi ce exista, ca sa stii ce cauti la altii.
Foarte prost modul in care isi trateaza clientii. Care vor fi din ce in ce mai putini.
Din cauza unor speficatii gresite de ei a trebuit sa fac reclamatie la OPC ca sa imi schimbe produsul. Altfel nu admiteau deloc sa faca ceea ce este legal.
Cu alta ocazie, atunci cand am castigat la o promotie din cauza unei greseli a sistemului lor nu am mai reusit sa imi revendic premiul. A ramas cu "se rezolva" din partea lor.
Daca le ceri sfaturi consultantii stiu sa iti recomande doar ce e mai scump. Daca le ceri detalii, nu stiu decat sa se uite pe site-ul lor. Le e lene sa se duca pana la depozit sa se uite pe cutia produsului sa verifice specficatii.
De asemenea, produsele trecute cu disponibilitate "la comanda" vi se vor sugera la telefon ca nu vor veni niciodata. Si mai bine alegeti alte produse.
2 lucruri bune: multe produse, cel putin cu descrierea, si un stoc updatat in timp real pe site.
informatiile legare de stocuri de pe site uneori nu sunt corecte (realitatea din magazin e alta fata de "fictiunea virtuala" )
nu toate legaturile catre producator dau unde trebuie/asta daca reusesti sa gasesti "butonu" care este ascuns undeva in josul paginii.
Stefan Arghir and Kettler Dorothea found this review useful