Godt Social media, skod menu og irreterende spil!
Dette er et meget stort sted, det føles næsten som om det er her ens cpr nr eksister! Det er dog også en del af problemet.
Jeg har i rigtigt mange år brugt Facebook og jeg har længe været glad for det. Det er et fint sted at skrive lidt med sine venner og aftale ting man kan lave sammen. Problemet kan dog opstå når folk nærmest bor på Facebook. Det kan dog betragtes som et luksus problem i mine øjne. Hvad folk gør med deres tid, er klart op til dem.
Det er kan drive mig til vanvid er de irriterende spil og den forulempet menu man har tilrådighed. I starten var alt rimeligt simpelt og lige til. Men det har ændret sig. som alt andet er der noget af der funger fint. Kan godt lide den nye forside, din profil side og selve de nyheds feeds man selv vælger. Mit problem er menuerne og den oversættelse der er mellem engelsk og dansk ^^
Jeg anbefaler Facebook! også selv om at ham der har oversat til dansk er den samme person der over sætter film titler til dansk. Hvis du er i tvivl så er det ikke en god ting!