We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (2,227)

Super service og kvalitet

En overskuelig webshop, gode priser og hurtig levering.
Lavede efter købet en chat forespørgsel og fik hurtig og præcist svar.
Er meget tilfreds med Føniks A/S!

Føniks A/S

Fik min varer til tiden, det er god service efter min mening.

Hurtig og korrekt ekspedition

Det er første gang jeg handler hos Føniks, men da alt har fungeret perfekt bliver det givet ikke sidste gang

Som internetkøb skal være

Fungerer fint. Har endnu ikke fundet edb hjemmesider med overskueligt overblik over Microsoft office SW, heller ikke denne. Man skal vide præcist hvad man vil have for at finde det. Derfor kun fire stjerner

Hurtig og korrekt levering

Jeg bestilte et lille stykke elektronik, som kom hurtigt og korrekt.
Desværre var opsætningsvejledningen skrevet med utroligt små bogstaver - næsten ulæseligt. Så jeg henvendte mig i butikken for lidt vejledning - jeg handler netop hos Føniks fordi der så er en butik at søge vejledning i. Ekspeditionen forløb, skal vi sige trægt, bl.a. blev jeg søgt affejet med at ekspedienten jo ikke kunne kende opsætningsvejledningerne for de 200.000 produkter de handler med. Jeg blev også spurgt om "hvad der var galt med produktet". Med et dybt suk fra ekspedienten fik jeg dog en tilnærmelsesvis vejledning ... og i øvrigt virkede dimsen så da jeg kom hjem igen ... men den lettere nedsættende behandling i butikken havde jeg ikke behøvet.

Føniks A/S

God service og fantastiske leveringstider :D

Føniks Computer har en fantastisk god service, med super gode leveringstider!
Man får alt at vide omkring ens køb/bestilling, så der er slet ingen grund til at skrive/ringe for at få hjælp :D
Deres hjemmeside er meget brugervenlig og lige til!

Man har også muligheden for at følge sin bestilling, og få den afleveret et sted nær ens hjem :D

MEGET TILFREDS!

C

Forfærdelig lang ventetid

Denne anmeldelse handler ikke så meget om Føniks Computer generelt, så som produkter og priser, men udelukkende om deres kundeservice og den bahandling jeg fik i butikken for kort tid siden.

Jeg mødte i Føniks Computer butik på Frederiksberg KBH,
hvor jeg har været mange gange før.
Dog ser jeg at de havde lavet et kø-system siden sidst jeg var der, så jeg trak mig et nummer og ventede... og ventede..

Der var kun 4 andre i butikken da jeg gik ind og trak mit nummer, og med 2 medarbejdere og 2 åbne kasser tænkte jeg at ekspeditionen ville gå hurtigt.
ca. 45 minutter efter bliver det endelig min tur, og det er åbenbart kun mig der har bemærket hvor lang tid der var passeret, da jeg ikke engang fik et "beklager ventetiden".

Jeg hørte bl.a. at den ene medarbejder i Føniks havde en mere privat samtale om computerspil med den ene kunde i butikken.
(altså ikke teknisk viden om hardware/software købt i butikken, men udelukkende private emner)

Jeg har nu brugt Føniks Computer i mange år, og er generelt glade for dem.
Men får de sig ikke snart nogle anstændige ansatte vil det klart påvirke butikken.
---------------------------------------------------------------
EFTER SVAR FRA FØNIKS.
Dog er det trist at se Føniks svare tilbage med at de ikke mener at der er gået mere end 20 minutter, når vi var 4 venner der alle tog der ind på den nævnte dato og ALLE er enige om hvor lang tid der gik.

Havde Føniks i det mindste valgt at være ærlige, måske hvis de bare komme med en erkendelse og undskyldning havde de virket mere ærlige omkring deres kundeservice.

mor ellen found this review useful

Hej Leon

Jeg kan se på dagen hvor du afhentede din ordre at den maksimale tid der er blevet ventet er 21 minutter.
Hvor dette naturligvis heller ikke er i orden, så var det mere for at få et realistisk tal på bordet, da jeg ikke mener vi nogensinde har været oppe på 45 minutters ventetid. Vi har betalt en større sum penge for at få sat vores nuværende nummersystem op, netop for at effektivisere ekspeditionen i vores butik.
Dertil har vi også overvågning i butikken, så vi kan følge med i hvordan det går derude, men det kræver selvfølgelig stadig ledige hænder, hvis det skulle brænde på : ).

På netop den dag du kom forbi, var vi desværre så uheldige at være ramt af sygdom, samtidig med at vi er i gang med at afvikle ferie, og selvom vi kaldte de ekstra medarbejdere vi havde til rådighed ind, var det tilsyneladende stadig ikke nok til at klare det "ryk" der opstår mange dage efter 16:00, hvor de fleste mennesker får fri.

Vores medarbejdere er altid meget fokuseret på at kunne tilbyde en god kundeservice, og hjælpe vores kunder på vej.
For nogen kunder er det rart at få solgt noget af en der beskæftiger sig med det samme som de gør, så de ved de får noget der rykker til specielt den hobby.
Og i vores branche er det oftest noget med computer-spil.
Det kan dog selvfølgelig blive for meget af det gode, og at bruge alt for lang tid om at snakke om hobbyer, på bekostning af andre kunder er selvfølgelig ikke i orden.
Din oplevelse er derfor taget til efterretning, og den pågældende medarbejder har allerede fået en reprimande.
Vil dog lige tilføje at i langt de fleste tilfælde, ligger 90% af vores ekspeditioner spredt ud over en dag på under 5 minutters ventetid.

Til sidst vil vi gerne takke dig for din anmeldelse, selvom vi ikke fik så mange stjerner.
Konstruktiv kritik fra vores kunder er uvurderligt i vores stræben efter endnu bedre kundeservice : ).

MVH
Føniks A/S

Gode priser og et meget stort varekatalog gør Føniks Computer til et førstevalg for indkøb af IT

Bortset fra lidt ventetid i butikken ved afhentning (som skyldtes pensionister på udkig efter transportabel edbmaskine!!) var betjeningen med et smil, og stor tak til Føniks computer for altid at have et så stort udvalg af varer at vælge imellem. OK parkeringsmuligheder ved butikken.

Føniks A/S

Uanstændigt firma - de ødelægger dine ting

I november 2012 indleveret min Mac Book Pro i forretning på Falkoner Alle med henblik på skiftning af skærm.
Det gik dog ikke som planlagt. I første omgang ødelagde de hængslet, skærmbeskytteren og wifi på min computer. Efter flere end 30 henvendelser fik de endelig skaffet reservedelene hjem, og i marts 2013 forsøgte de at lave den igen. Dette lykkedes dog heller ikke – tværtimod fik de ødelagt den endnu mere! Da jeg fik computeren retur, virkede hverken wifi eller bluetooth, blæseren kørte på max omdrejninger og der var kommet støv mellem LCD og beskyttelsesplastikken. Desuden havde de sat en af skruerne forkert i, så der er kommet en bule ved tastaturet.
Føniks reklamere med - "Vi lover dig, at vi nok skal kalde en spade for en spade."
Da jeg sagde til den medarbejder, som jeg havde talt med igennem hele forløbet, at det var noget sjusk, påstod han, at – da jeg i sin tid indleverede computeren - havde presset på for, at de skulle tage den ind, og at de aldrig havde gjort nogen skade på computeren.
Endvidere bad han mig om at forlade forretningen!??

mor ellen found this review useful

Hej Adrian

Du får ved indlevering af vide at Apple produkter ikke er noget vi har specialiseret os i på nogen måde, og at du derfor nok vil være bedre stillet ved at gå til en autoriseret forhandler.
Du vælger dog alligevel at indlevere den hos os.
Vi bestiller derfor reservedele til reparationen, som desværre er i restordre hos vores leverandør.
Dette informere vi dig om, og alligevel vælger du at kontakte os dagligt, samt chikanere vores personale så vi netop bliver nød til at bede dig forlade butikken.
Når vi så modtager reservedelene, montere dem og aflevere maskinen tilbage til dig, kommer du så retur med den med nogen fejl hvor det er yderst tvivlsomt at det er vores arbejde der har forsaget det.
Det er dog alligevel noget vi vælger at tage på vores karpe, for at afhjælpe problemet for dig.
Føniks A/S

nemt, billigt og hurtigt så enkelt

det er nemt at finde rundt og de var hurtige ,sms og pakken var der uden nogen problemmer

det gik næsten ok

varen kom hurtig og varen er ok det lille minus er at jeg købte office 2010
jeg fik ikke at vide at der ikke var en cd-rom med det fandt jeg først ud af da jeg åben den jeg troet nå jeg betalte så mange penge at der var en cd-rom med

Hej Michael

Vi er glade for at høre at du har været tilfreds med vores service, eller næsten i hvertfald : ).

Hvis du er blevet rådet til at købe PKC licens pakken af en af vores ekspedienter, uden han har fortalt dig at der ikke er nogen CD i, så beklager vi naturligvis.

Vi ser det dog som en fordel at der ingen fysisk CD er med, nu hvor størstedelen af Danmarks befolkning ligger inde med internetforbindelser der lyn hurtigt kan hente sådan et program ned.
Og en nøgle du kan gemme eletronisk bliver aldrig ridset eller væk for dig : ).

Vi håber du vil handle hos os igen, en anden god gang!

MVH
Føniks A/S

Jeg har før købt computer hos Føniks og nu igen.
Jeg har altid fået en god og kompetent service.
Jeg er meget tilfreds med at handle der.

Fin service

Afleverede en strømforsyning tilbage, hvor blæseren klikkede. Fik ombyttet den uden problemer. Kunne selv vælge om jeg ville have pengene tilbage eller en ny.
Hentede samtidigt nogle andre PCdele jeg havde bestilt. Varene kom til tiden og var som beskrevet.
Føniks er måske lidt dyrere end de billigste steder, men service er i orden og firmaet har eksisteret i mange år. Har købt alt for mange dele hos andre billige firmaer, hvor firmaet er gået konkurs samtidigt med at rekamationsmulighederne på mine købte dele forsvinder.
Mine sidste 5-6 køb er foretaget hos Føniks og har alle været i orden.

Føniks A/S

Super hurtig levering, god service.

Dejlig nem hjemmeside at finde rundt på, super hurtig levering, fra dag til dag.

Flot service

Købte et headset i efteråret 2012 som blev leveret hurtigt og problemløst. Imidlertid gik produktet i stykker, og jeg sendte det ind som et brev, d.v.s. uden pakkenummer eller andet. 1 uge efter fik jeg en fik reklamationsmail om at enheden var modtaget, og yderligere en uge efter besked om at jeg ville få et nyt headset leveret. Kom idag!
Bedre kan det vist ikke blive!!!!

Føniks A/S

God og effektiv hjælp til at finde det rigtige produkt.

Jeg gav en beskrivelse af, hvad jeg skulle bruge computerne til, hvad der var vigtigt for mig og hvad jeg ville give for dem.
Det tog kun et par minutter for ekspedienten at lave et par forslag til maskinerne.
De var klar til afhentning efter et par dage, og jeg er særdeles tilfreds.

bare iorden

Som altid bare iorden!!!

Hurtig og effektiv

Nem hjemmeside at tilgå og navigere rundt på.
Bestilte varen en fredag og den landede på mit bord om Mandagen.
Handler gerne der igen for såvidt de har den ønskede vare til en god pris.

hurtigt og nemt

Jeg bestilte nogle varer til afhentning i butik i Frederiksberg, og fik en sms efter 1-2 timer at mine varer var klar til afhentning. Alt vel derfra, der var lidt kø i butikken, men kan jo ikke skyldes personalet, der var bare lidt flere mennesker end de havde regnet med den dag. Alt i alt en god oplevelse, kan klart anbefales.

ingen problemer

bestilling af en ny bærbar computer tirsdag aften til en fin pris.
Levering torsdag med posten - hurtigt og effektivt.
Alt er som forventet og fungerer

Uantageligt.

Lige fra en unøjagtig og mangelfuld vejledning over telefonen om bestilling af en PC og oprettelse som firma, en leveringstid væsentligt ud over det lovede, et medfølgende defekt bundkort som virksomheden krævede betaling for at erstatte og udskifte, en lang reparationstid, over en håbløs udflugt (grænsende til det uforskammede) i forbindelse med den seneste af to fejlagtige meddelelser om at vi kunne afhente det indleverede, samt besværlig brug af EAN nummer ved betalingen af reparationen hvorfor der blev krævet et gebyr på kr. 300, til manglende effekter ved udleveringen og efterfølgende problemer med at få dem udleveret, har vores oplevelse af Føniks A/S været særdeles dårlig og efterhånden blevet til en nærmest ufattelig dårlig erfaring. Det har været nødvendigt med flere henvendelser til virksomheden over telefonen. med længere ventetider i forbindelse med særdeles kort telefontid i serviceafdelingen, hvorfor vi flere gange har opgivet, samt over deres chat og en lang men nødvendig mailkorrespondance. Det er vores opfattelse at servicen hos Føniks A/S på væsentlige punkter har været nærmest ubegribelig ringe, selvom Føniks A/S nok har gjort hvad de formåede.

Sørensen found this review useful

Hej Fristedet Aarhus.

Mht. servicesagen er vi dybt uenige.
Du indlevere et bundkort som en reklamationssag, hvor du har påført kortet fysisk skade.
Altså skal vores teknikere først undersøge bundkortet, og konstatere skaden, og så høre dig om hvordan du ønsker det videre forløb skal håndteres (om du vil købe et nyt og hvorledes du vil betale osv).
Hvis der var fortalt ved indleveringen af bundkortet, at det var blevet ødelagt, kunne alle disse ting aftales på forhånd, og der ville derfor være brug for minimal kommunikation og tid.
Udover dette, har vi også afventet svar på et par mails fra dig, som også har forlænget processen.

Mvh

Upåklagelig

Ordren var superlet at afgive, bekræftelse med angivelse af forventet levering kom prompte, og leveringen skete som angivet, og superhurtigt. Varen var fuldstændig som forventet, og oven i købet til en særdeles konkurrencedygtig pris. Kan kun anbefales.

Føniks A/S

Handlen var nem og lige til.

Hej min ven hvis du vil handle uden kiks så handel ved Føniks :)

Troværdig og præcis ordrebehandling

De havde den bedste pris! Deres chat fungerede og de sendte konstant relevante mails for min ordre så jeg hele tiden var opmærksom på hvor langt min bestilling var, før jeg modtog den til aftalt tid.

fantastisk hurtigt.

Jeg bestilte mine vare om søndagen og allerede om mandagen kunne jeg hente dem. Jeg valgte selv at hente da jeg køre lige forbi hver dag. Det er det man kalder god service og rigtig god kundebetjening.

Føniks A/S

Super service, alt tip top i orden.

Købte en foto taske, super billig og kom som lovet, fik en mail om den extra leveringstid som der var. Handler helt sikkert her igen.

Bestilling efter al forventning

Skulle bruge min computer den 31/5 og tastede bestilingen ind, dagen før, en time før lukketid.Allerede en halv time efter, fik jeg en mail om, at bestillingen var afsendt.
Det må siges at være god service og det viser, at de udnytter tiden effektivt.
Kan klart anbefales.

Hurtig levering, ok pris

Købte en Nexus 7. Bestilte den onsdag formiddag, kunne hente den i den lokale butik næste dags eftermiddag på vej hjem fra arbejde. Det er hurtigt og smart. Prisen var blandt de billigste og det betyder meget, at der er en fysisk butik, hvor man kan henvende sig, hvis der er problemer (hvad der ikke har været).

Føniks A/S

Dejligt at kunne glæde sit barnebarn på en nem, billig og hurtig måde.

Jeg vidste at mit ældste barnebarn længe havde ønsket en WOW mus - og at hans WOW musemåtte var slidt op.
Derfor søgte jeg på nettet efter noget, der var brugbart og til at betale. Det fandt jeg hos Føniks som bundlet løsning - både mus og måtte - altså billigt.
Det blev bestilt og sendt direkte til ham - altså nemt.
Det var fremme 2 dage efter bestilling - altså hurtigt.
Og drengen blev meget glad!

Føniks A/S

Ikke fejlfrie, men hurtige med at rette dem :-)

Føniks A/S var min første oplevelse med købet af PC relateret varer via Internet.
Før bestillingen kontaktede jeg virksomheden og blev misvejledt af en medarbejder. Det er også muligt, at der opstod en almindelig misforståelse.
Men jeg fik lov til at aflevere varen og få pengene retur trods af at jeg åbnede softwaren. Jeg sætter stor pris på virksomhedens fleksibilitet og behandling af hver sag personligt. Vil gerne købe andre produkter hos jer.

PERFEKT!

Føniks er det første sted jeg har købt en bærbar og sikkert også det eneste sted jeg vil købe. Jeg bestilte min bærbar en mandag(helligdag) og fik den om onsdagen!
SUPER!!!

Hurtig og fornuftig levering

Fik lige det jeg bestilte uden problemer og med hurtig levering.

Føniks A/S

Se det er sku service, super levering.

Bestilte fredag et styk mus og musemåtte, få timer efter bestillingen var afgivet fik jeg orderbekræftigelse, og lidt senere på dagen et track and trace nummer, mandag (første hverdag efter afgivet bestilling) kl lidt over 8 fik jeg en SMS om at pakken kunne afhentes i min lokale GLS pakke afhentning,,,, det er sku service.

Fantastisk Service og Hurtig forsendelse

Jeg har kun godt sige om den gode service hos Føniks A/S. Jeg skulle bestille en bærbar til min datter og regnede ikke med at det gik så hurtigt da jeg først bestilte den 1430 men fik en besked pr. mail at nu var den afsendt kl1510 samme dag. Så det bliver ikke sidste gang vi handler hos Føniks( fcomputer.dk) og deres pris var 500 kr billigere end konkurrenterne. Vil helt klart anbefale deres side til alle jeg kender. :-)

Det er bare i top

Bestilte varen 22/5 kl. 13.40 og fik varen leveret 23/5 ved middagstid - det er bare i top

Nemt og hurtigt

Super rådgivning. derefter nemt og hurtigt.

Sneglefart og døve ører

Jeg købte et par JVC on-ear hovedtelefoner 25/10/2012. Da højre ørebøjle gik i stykker efter nogle månederes brug og lyden forsvandt fra venstre side indleverede jeg hovedtelefonerne i butikken og oprettede en reklamation.
Jeg har flere gange skrevet kommentarer i den online reklamationssag, dog uden at få noget svar. Efter tre uger var status for sagen stadig ikke opdateret siden den dag jeg indleverede hovedtelefonerne. Hver gang jeg har ringet har kundeservice forsikret mig om at de nok skulle finde en medarbejder der kunne teste hovedtelefonerne. Efter at have ringet FIRE gange får jeg så endeligt at vide at hovedtelefonerne er sendt videre til "leverandøren" og at FC ikke har nogen anelse om hvor lang tid det vil tage før denne har behandlet sagen. Det er mig ubegribeligt at det kan tage så lang tid at "teste" et par hovedtelefoner til 152 kr og at Føniks Computer ikke svarer på kommentarer i deres eget reklamationssystem. Så ja, må konkludere at Føniks Computer snarere er en døv snegl end fugl Føniks.

Hej Andreas

Grunden til at sagen trak ud, var fordi vi valgte at hive en ekstern vurdering ind over sagen. Eftersom vi umiddelbart vurderede det til at være en fysisk beskadigelse af produktet og dermed ikke noget der var dækket af reklamationen, valgte vi at indsende det til leverandøren for at de kunne vurdere om det var en produktionsfejl eller en del af en sending med fabriksdefekter el.lign.
Dette var ikke tilfældet, men vi gav det altså et forsøg for ikke blot at afvise sagen blankt.

Hovedtelefonerne har været i brug i et halvt år, og har ganske tydeligt lidt fysisk overlast: http://peecee.dk/uploads/052013/292291.jpg
Dette er ikke en fejl der opstår ved normalt brug af hovedtelefonerne, og eftersom leverandøren også har undersøgt om der skulle være andet til grundlag for skaden end fysisk overlast, så må vi konkludere at varen ikke har været behandlet korrekt.

Mvh. Stefan, Føniks A/S

Favorit forretning

Har efterhånden handlet en del af Føniks, både i forretningen og deres hjemmeside. Og har kun oplevet god service og vejledning når man handler.

Føniks A/S

Fik det jeg bestilte dagen efter lige som det skulle alt virkede.

har handlet med Fønix computer i mange år da jeg har boet oven på deres forretning i københavn og har aldrig fået dårlig behandling, eller noget der ikke har virket