[REPLY]
Jeg bestilte den 16/5 en scanner fra Føniks. De forventede at kunne levere d. 21/5.
Igår, 8 dage efter min bestilling, fik jeg så en mail hvor der stod at den først ville blive leveret i dag (9 dage efter bestilling).
Det er slet ikke i nærheden af 1-3 dage der var oplyst på siden dengang jeg bestilte.
Jeg havde fået nok og annulerede derfor min ordre.
Jeg bestilte samme scanner hos pro shop, hvor den blev afsendt 5 timer senere, med et track & trace nummer. Den er kommet frem en dag efter bestilling.
Der har ikke været et ord fra Føniks computer om de beklagede forsinkelsen eller noget lignende. Til gengæld skal du regne med at vente mellem 10-15 min på at komme igennem til kundeservice, lige meget hvornår du ringer.
Prøv at gæt hvem der får min næste ordre, det bliver ikke Føniks
Bor på Frederiksberg så første gang der skulle købes comp/IT udstyr var Føniks et oplagt valg, butik ligger rundt om hjørnet og priserne var meget fordelagtige kontra andre butikker!
Købte for nyligt ny bærbar, via online sammenlignings tjek på div. sites var Føniks igen billigste butik - igen oplagt valg!
Hurtig betjening, nem og hurtig online bestilling og hurtig service - comp. var i butikken til afhentning 2 dage efter bestilling! (Bestilt onsdag tidlig aften og afhentet efterfølgende fredag!!)
Flinke og venlige personale, meget vidende om min comp. og generelt udstyr og hurtige svar på små spg. ifm. afhentning af min vare! :-)
Alt i alt en super butik!!
Køber ikke umiddelbart andre steder fra!
På trods af 1-3 dages leveringstid er det nu 9 dage siden jeg bestilte - og ingen mails om forsinkelse.
I support-telefonen får man bare lov at vente (der er konsekvent ml. 3 og 5 i kø), for umotiveret at blive smidt af efter 17 min, midt på en almindelig onsdag..
I dag kom jeg så igennem, men fik en lang forklaring om at en medarbejder havde klikket et forkert sted, så min ordre var leveret - hvilket de godt kunne se den ikke var!?
Oveni kunne de så ikke engang love mig at de 1-3 dage så ville gælde fra i dag, da det kom an på deres leverandører..
Måske I så skulle ændre "1-3 dage" til "uvist leveringstid".
Havde jeg vidst jeres "service" var sådan her, havde jeg handlet andetsteds..
--------------------------------------------------------
Opdatering 1
Det kan man da kalde hurtigt svar. Tak for det - jeg håber jeg dermed snart ser min ordre..
Hej Kasper
Lad mig starte med at slå fast at vi bestemt ikke er konkurs.
Dernæst vil jeg gerne give dig vores uforbeholdne undskyldning for den ringe service du har modtaget.
Det skyldes i dette tilfælde en manuel håndteringsfejl. Altså en medarbejder der ikke har udført ordrebehandlingen korrekt.
Det er vores fejl, som vi selvfølgelig vil hvad vi kan for at rette op på.
Jeg kontakter dig derfor direkte for at finde en løsning på sagen.
Mvh. Føniks A/S
Jeg bastille office mac den 9.maj og fik en besked d. 11 maj om at pakken var sendt. Men har stadig ikke modtaget en skid.. Og når man ringer til dem er der altid kø...
Hej Rone
Grundet til du ikke har modtaget pakken er, at du ikke har været hjemme da GLS var ude med pakken.
De har, ifølge T&T efterladt en notits om at de har forsøgt at aflevere pakken og med denne, information om hvordan du bestiller genlevering og hvor du evt. kan afhente pakken i stedet.
Da du ikke har kontaktet GLS, er pakken nu gået retur til os.
Vi fremsender gerne pakken igen hvis du ønsker dette - du vil blive kontaktet på mail omkring dette.
Mvh. Føniks A/S
This review has been reported to customer service for violation of our review guidelines.
Customer service is in the process of investigating this review.
Following this investigation, it will either be deleted or returned to Trustpilot.
See our review guidelines here.
Bestilte en vare den 15 klokken 08.09 om morgenen da jeg skulle bruge varen den 19. Jeg får en mail om at bestillingen nu er behandlet klokken 12.16 og tænker "Fedt, ingen problem der!".. Der er jo leveringen på 1-3 dage så det burde de sagtens kunne nå.
Jeg modtager så et TnT nummer den 21 og får afvide at min pakke er ankommet til afhentning den 22... Alt fra 15-22
Det syntes jeg ikke er helt godt nok når det andet står på hjemmesiden.. Jeg valgte bl.a. Føniks fordi det var vigtigt at kunne nå at få varen til tiden da det var en gave. Men det blev en gavekort i stedet hvor der kun kunne skrives at vi beklager at din pakke ikke er kommet endnu..
Det skal dog siges at den ikke er hentet endnu da det skal planlægges at få tid til sådan noget :) Men går udfra at varen at i god stand, det plejer den at være!
___________________________________________
Svar på besvarelse:
Det er jeg klar over der var, men regnede med at i korrigerede ind for sådan noget, eller skrev på jeres side hvordan tingene forholdte sig når i nu var bekendt med problemet :)
Men godt at høre at i arbejder på at forbedre!
Hej Sebastian
Først og fremmest kan jeg selvfølgelig kun beklage ordren er blevet forsinket.
I dette tilfælde skyldes det en helligdag torsdag d. 17/05.
Helligdage som denne er med til at skabe en ophobning i ordreflowet, som desværre kan forsinke enkelte forsendelser, da både fragtfirmaer og lagre bliver overbebyrdede.
Vi prøver så vidt muligt at komme dette på forkant, men i dette tilfælde er det desværre ikke lykkedes.
Vi arbejder konstant på at forbedre vores system, således at vi kan undgå problemer i forbindelse med helligdage og andre fridage, så dit input er vigtigt for os og ordreforløbet bliver selvfølgelig gennemgået for at finde ud af hvordan vi kan forbedre dette.
På forhåbentlig gensyn.
Mvh. Føniks A/S
Jeg havde bestilt en Asus G75vw, og havde valgt at afhente den i Århus. Men jeg valgte lige at ringe i forvejen for lige at høre om de havde den på lager, og det mente de bestemt at de havde.
Så tager jeg turen fra Herning til Århus, og 10 km fra butikken får jeg en email at varen ikke er på lager. Det fik mig til at ringe for lige at høre hvad det var jeg kunne stole på, og jeg blev spidst af med en forklaring der lød på "lager fejl" osv, og at de bestemt ikke kunne give nogen form for rabat eller lign, selvom det faktisk var dem der havde trådt i spinaten.
Men jeg valgte alligevel at køre hen til butikken for at konfrontere dem ansigt til ansigt, da kundeservice over tlf faktisk var en smule arrogante. Men det hele ændrer sig i butikken, og der oplever jeg en Føniks medarbejder der var imødekommende og med glæde ville hjælpe. Han kunne derudover også sagtens forstå hvorfor jeg var skuffet over hele forløbet. Han fandt desuden alligevel lige en computer på deres lager, og jeg kunne vende snuden mod Herning med et smil på læben.
Jeg handler gerne i Føniks igen, da de udviste professionalisme og god service - i butikken.. Kundeservicen over telefon var totalt til grin!
Hej Søren
Tak for din konstruktive anmeldelse.
Det er klart at serviceniveauet over telefon ikke har været tilfredsstillende i dette tilfælde. Jeg har ud fra historikken gennemgået sagen med den pågældende medarbejder, for at forhindre fremtidige episoder.
Jeg beklager dybt vi ikke har kunnet give dig den service vi ønsker over telefonen.
Til gengæld glæder det mig at du har haft en positiv oplevelse i butikken, og at du er tilfreds med dit køb.
Vi glæder os til at kunne betjene dig fremover.
Mvh. Føniks A/S
Jeg har bestilt to computer skærme, de bliver klar til afhentning på et døgn. Da der ikke følger HDMI kabel med til skærmen køber jeg to ved siden af. Ekspidieten spørger af sig selv om jeg ikke vil have en billigere udgave som de har liggende ude bagved, på den måde sparer jeg 30% på købet af kablerne. Det er god service som gør at man vil komme igen!
Hej Morten
Det er altid rart at høre når vores kunder er tilfredse med den service vi yder.
Vi ser frem til dit næste besøg.
Mvh. Føniks A/S
Trods deres flotte ord "Tryg og ærlig rådgivning - Serviceløfte - vi bytter med et smil! "
så sker der ikke noget, har den 1/5-12 indleveret en defekt vare (pris 499.-) vare er defekt og de kan ikke få en ny, og de vil tilbage betale fuld beløb :-) får at vide at de skal bruge et konto nr. intet problem men så sker der ikke mere, ringer efter en uge! får at vide at de vil udbetale i sidste uge, men stadig intet sker har sendt dem mail, men stadig intet sker, hverken svar eller penge!
Har handler der flere gange, men nu er det slut.
De lever ikke op til deres fine ord
"Tryg og ærlig rådgivning - Serviceløfte - vi bytter med et smil! "
Det er lidt sjovt at sender man en mail, får man ikke svar, men via trustpilot, er der et svar på mindre end 30 min.
Har sendt endnu en mail uden svar.
Susan Hartvich found this review useful
Hej Danny
Vi mener bestemt vi lever op til vores ord.
Du indleverer en defekt vare. Vi tester denne og konstaterer defekten. Da vi ikke længere kan skaffe varen (denne er udgået), krediterer vi det fulde købsbeløb. Ifølge købeloven har en virksomhed 30 dage til at kreditere efter endt sagsforløb.
Hele sagsforløbet har kun taget 14 dage, fra indlevering til kreditering. Dette må klart ses som værende helt i overensstemmelse med købeloven.
Hvis du har kommentarer til sagen eller forslag til hvordan du mener vi kunne have gjort ting anderledes hører jeg gerne fra dig.
Mvh. Stefan Elbæk
stefan@fcomputer.dk
Føniks A/S
Jeg handlede I Føniks Computer for et betragteligt beløb. Købte en Samsung SA950 skærm og fik strikket en high-end pc sammen for en uge siden. (Man skulle jo være klar til Diablo3 ;)) Jeg betalte mig fra at de samlede samt installerede drivere og testede, for så kunne jeg koncentrere mig om at alt det sjove. Efter at ha' fragtet den hjem blev glæden dog kort. Jeg havde spillet et par timer, da den frøs fuldstændigt. Jeg ringede derind, men blev forsikret om at det blot var en såkaldt glitch. Som I nok har gættet var det ikke tilfældet og jeg måtte transportere pc'en ind til dem for at få den "repareret". De afslører lidt brødbetynget at de har installeret de forkerte drivere! Men at nu skulle den virke. Jeg transporterer selv den stationære hjem, og konstatere surprise surprise at den stadig fryser. Selv i windows går den helt kold. Jeg må så fragte den tilbage igen, og meddeler at jeg gerne vil ha pengene tilbage. Dette bliver så et cirkus, hvor de ikke har pengene og jeg derfor må vente til den "ansvarlige" kontakter mig næste uge. Det sker ikke og jeg må selv ringe ind og få fat i ham. Det bliver til en mindre positiv samtale hvor jeg nu skal betale ekstra fordi jeg ikke havde embalagen til kabinetet længere. Det indvilligede jeg så I blot for at komme langt væk fra alt der har med den virksomhed at gøre, til trods for at det er fuldstændig ude af trit med forbrugerlovgivningen. Jeg sidder nu på Diablo3 release date, uden pc og uden penge til at købe en ny. Men mine venner hygger sig ;)
Vi er ihvertfald en hel sjat der ikke sætter vores ben dernede mere.
Håber anmeldesen kan hjælpe andre til at styre langt uden om den forretning.
Edit: Et defekt produkt kan altid byttes uden embelage. Kan I jo snakke med forbrugerstyrrelsen om. Men I har jo været blacklistet før kan jeg forstå, så lad mig hjælpe jer på vej med følgende citat og link:
"Emballage
Når der er tale om en mangel ved varen, kan sælger ikke forlange, at du sender varen i den originale emballage. Hvis sælger forlanger, at varen pakkes i en speciel emballage, fx en formstøbt flamingokasse, må han sende dig en kasse. Ellers er det dit eget ansvar, at varen er pakket forsvarligt ind.
[link]
§ 49. Tilbyder sælgeren at afhjælpe en mangel eller at foretage omlevering, må køberen dermed lade sig nøje, hvis det kan ske inden udløbet af den tid, da han er pligtig at afvente levering (jf. § 21), og det åbenbart ikke kan medføre omkostning eller ulempe for ham.
Stk. 2. Køberens ret til erstatning berøres ikke af denne bestemmelse.
[link]
I tog penge fra mig fordi jeg ikke havde embalagen (250kr) Og det med en så vag forklaring at kunden jo ønsker sin vare i emballagen. Det er da virkelig ikke mit problem om I kan sælge varen videre, og gud forbyde at I prøver at gøre det. Den er jo defekt!
Og tror du selv på at fejlen på computeren skyldes et tastatur eller en mus? Alle kan sgu gennemskue det her, At I ikke kan give mig den tid jeg har spildt på at høre på jeres forklaringer tilbage er hvad det er. Men giv mig mine penge.
Du skriver også at I "returnerede" selvom der intet var galt med computeren?!?!?! Det siger enten noget om jeres troværdighed eller evne til at finde fejl...
Hej Mikael
Der er mere til historien om din sag, end du oplyser.
Lad mig først og fremmest klargøre, at vi desværre ikke kan garantere at alle produkter virker fra starten af. Vi gør selvfølgelig altid vores ypperste for at der ikke er fejl på produkter, men uheld kan ske. Når disse en sjælden gang sker, så gør vi selvfølgelig alt for at udbedre dem hurtigst muligt.
Det er korrekt, at driverne til grafikkortet ikke var korrekt installeret i første omgang. En fejl vi har indrømmet og udbedret.
Til historien hører også at du første gang indleverer computeren 20min. før lukketid.
Vi smider alt vi har i hænderne for at udbedre fejlen på stedet. I og med du ikke kunne acceptere andet end at få computeren med, med det samme, kunne vi åbenlyst ikke udføre de store test på maskinen. Du kom selv ind i baglokalet og så computeren køre belastning fejlfrit.
Da du kommer ind med maskinen anden gang, sker dette på en lørdag, hvor værkstedet ikke har åbent. Her forlanger du pengene retur, men vi udbetaler ikke så store beløb kontant og heller ikke uden at have testet og konstateret fejl (jvf. vore betingelser). Mandag tester vi maskinen med flere forskellige typer belastning, også grafisk belastning. Computeren har ikke på noget tidspunkt frosset eller lavet fejl på vores værksted. Du ringer ind mandag og truer med politianmeldelse og sågar med at komme og "brænde hele stedet ned". Vi har selvfølgelig forståelse for at du har været frustreret, men sådanne udbrud er aldrig sjove for en kundeservicemedarbejder, om det er ment alvorligt eller ej.
Til sidst beslutter vi, til trods for at computeren ikke fejler, at give vi dig pengene tilbage. Dette også selvom varen har været taget i brug. Da emballagen (som anses som en vigtig faktor i mange kunders øjne) mangler, beslutter vi at trække dennes værdi fra retur-beløbet.
Det er selvfølgelig beklageligt du har oplevet problemer med maskinen, og som allerede indrømmet, var driveren ikke korrekt installeret i første omgang. Dette har dog intet haft at gøre med de fejl du har oplevet.
Efter de ekstensive tests vi har udført på maskinen, må vi konstatere at det enten er et softwareproblem eller en inkompatibilitet med perifert udstyr (mus, tastatur el.lign.)
Mvh. Føniks A/S
Købte en Lenovo laptop hos Føniks til afhentning i København.
De havde den bedste pris og adviserede kort efter købet at computeren var klar til afhentning.
Nemt og hurtigt.
Hej Rasmus
Tak for den fine anmeldelse.
Vi håber du bliver glad for din nye bærbar.
Mvh. Føniks A/S
Fortrød mit køb af en Samsung bærbar til 7500kr og sendte den retur efter 15 dage, hvor jeg havde "brugt"/set den an. Mine forventninger blev slet ikke mødt af produktet og derfor sendte jeg retur.
Behandlingen af fortrydelsessagen blev håndteret hurtigt og smertefrit! Kanon kundeservice.
Hej Juri
Tak for den dejlige anmeldelse!
Det er dejligt at høre du er tilfreds med vores retur-service.
På forhåbentlig gensyn fremover.
Mvh. Føniks A/S
mine vare kom hurtig, dog kom de til at sende en forkert vare, denne fejl blev dog hurtig rettet af en flink imødekommende supporter som jeg talte med, fik en mail en time senere at min vare var blevet sendt med posten samme dag. og at de beklagede meget. Super god service, man kan jo fejle.
Hej Jannik
Tak for din gode anmeldelse.
Det er ærgerligt at høre der har været problemer med ordren.
Det værende sagt, så gør vi altid alt vi kan for at rette op på de problemer der kunne opstå.
Det er dejligt at høre du har været tilfreds med servicen i forbindelse med dette.
Mvh. Føniks A/S
Har handlet ved Føniks før, og vil gøre det igen. Når man handler face 2 face er der utrolig service. Jeg er dog ikke tilfreds med deres måde at håndtere hjemmesiden på i forhold til updatering af vare osv. Man kan blive usikker på om varen reelt set er på lager og om man i så fald var den kunde der fik varen. Bestilte min var inden store bede dag, før butikken åbnede den 3. maj. Havde forventet at når jeg bestilte inden de åbnede så ville varen være afsendt samme dag, eftersom den var på lager i KBH.. Varen er desværre ikke blevet sendt før i dag, mandag den 7 maj, hvor jeg egentlig havde forventet at have den. Jeg har i mellem tid været usikker på om jeg fik min vare, da der 3 maj. stod i havde 15 stk. på lager og henover weekenden har der stået 0 vare på lager og havde ikke fået nogen endelig beskæftigelse på at min vare var på vej eller at jeg havde købt den. Heldigvis har jeg fået en bekræftigelse idag den 7 maj, på at den er på vej og jeg var en af de heldige. Men synes ikke det er god service, den ikke bliver sendt afsted som forventet, at behandlingenstiden er så lang. Jeg kunne have stået i en situation, hvor der reelt set ikke var flere vare og jeg måtte vente. I så fald ville jeg have valgt anden leverandør. Min var er på vej og synes blot at i bør tænke over forløbet.
Havde bestilt en computer via hjemmesiden. En af delene var ikke på lager. Blev kontaktet hurtigt og fik en tilsvarende del (dyrere). God service.
I det sidste års tid har jeg købt alle mine edb ting hos Phønix, herunder en Asus UX31 E.
Forretningen ligger tæt på Bilka i Århus, hvor jeg kommer næsten dagligt, og da deres priser næsten altid er blandt de 2 billigste når jeg søger på nettet, så begyndte jeg at købe der.
Jeg har hele vejen været tilfreds med betjening, service og leveringstider, så jeg kan kraftigt anbefale Phønix, Århus.
NB. Advarsel: Pas på med at kigge for meget på varerne i deres forretning. Du risikerer at få mere med hjem end du havde planlagt!!!
Jeg bestilte min vare i går, og den blev sendt afsted til levering via GLS i morges, selvom der stod på deres side at den var på fjernlager og derfor kunne gå 1-3 dage ekstra, så det er jeg meget tilfreds med.
Men da jeg så lige havde bestilt min vare, kunne jeg ikke rigtig finde ud af det med forsendelsen, for jeg læste på deres side at vis man valgte forsendelse med GLS ville man få 2 valgmuligheder, den første var GLS pakkeshop, og den anden var levering til døren.
men de muligheder fik jeg ikke, så var ikke sikker på om den ville blive leveret til pakkeshop eller til døren.
Men er alt i alt tilfreds med det hele
Fint købsforløb, fungerer perfekt med GLS leverance til afhentning.
Fik leveret min vare 2 dage efter bestilling. Det var et kabinet til en computer. Efter at have åbnet pakken skal jeg til at hive den forreste del af kabinettet af og opdager, at halvdelen af de pins, som sidder fast på front bezel er knækket af. Jeg fik dog rettet dette med noget superlim. Men jeg synes sgu selv, at det er noget lort at få leveret et produkt i sådan en stand. Nu kan jeg jo ikke bebrejde virksomheden, da jeg ikke ved om det er dem som er ansvarlige for produktets stand eller om det er postens.
Men ellers er jeg glad for mit produkt. Jeg handler gerne der igen.
Køber en vare på deres webshop og får leveret en forkert vare, men det stopper ikke der...
1) Mailer dem d. 16-04-12 og beder dem fremsende pakkeseddel til forkert produkt og at jeg ønsker produktet kreditering da det skulle være brugt dagen efter til et projekt.
2) Modtager d. 17-04-12, slut på dagen, en pakkelabel og bekræftelse på at varen krediteres ved modtagelse.
3) Pakken returneres d. 20-04-12 og firmaet kvitterer for modtagelse d. 23-04-12.
4) Samme dag, d. 23-04-12 modtager jeg endnu en mail med en "pakkelabel til at returnere det forkerte produkt" samt besked om at det korrekte produkt tilsendes (DOOOOH!)
5) Jeg har desværre først mulighed for at besvare denne mail sent om aftenen d. 23-04-12 og skriver naturligvis at dette ikke er aftalen.
6) D. 24-04-12 skriver jeg til dem, igen, uden at have fået noget svar på andre end min oprindelig henvendelse at jeg er dybt utilfreds og skuffet med serviceniveauet og det faktum at de ikke magter at tage ansvar og få rettet den utrolig simple fejl der er sket.
Jeg skriver ydermere at jeg forventer kreditering straks da jeg hverken kan eller vil bruge mere krudt på at rette deres fejl.
Status pt., d. 27-04-12 er at jeg hverken har modtaget mine PENGE eller et SVAR.
Trustpilot er derfor sidste "chance" i får til at melde Jer på banen, og jeg kunne forestille mig jeg får et svar og måske også mine penge retur nu?
Mit DVD-drev i computeren var gået i stykker, så jeg skulle have et nyt. Fik anbefalet Føniks af svogeren, der er "stamkunde" hos dem, så jeg bestilte et søndag aften. Mandag formiddag fik jeg en mail om at varen var pakket og klar til afsendelse - og om eftermiddagen fik jeg endnu en mail, der sagde at min pakke nu var afsendt. Tirsdag formiddag - kl. 09.45 - kunne jeg hente pakken i nærmeste GLS-pakkeshop.
Det kan man kalde hurtig og effektivt! Kan helt sikkert anbefales og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Føniks! :-)
Har bestil i tirdags skal afhente i dag torsdag - det er vel meget fint! Kan ikke sige noget om varen endnu, men går ud fra er alt er OK.
Min bedømmelse bære præg af min opblevelse af den dårlige betjening jeg modtog, da jeg forsøgte at indkøbe en computer via EAN. Jeg kunne ikke umiddelbart købe via hjemmeside, hvilket er naturligt nok når det er køb via EAN. Men komme igennem en telefon kø på 10-15 min. er ikke ok og da jeg forsøgte chatsupporten var det samme opblevelse. Vente og atter vente. Jeg skrev en mail med de oplysninger der normalt kræves for EAN køb hvorefter jeg fik en mail med spørgsmål om selvsamme oplysningen - 2 dage efter. Da jeg skulle bruge den computer model valgte jeg at ringe igen og prøvede 10 min. efter telefonerne åbnede. Der var så 5 i kø før mig og efter 12 min. kom jeg endelig igennem og fik bekræftet at min order var igang....
Enten har de mange kunder der har behov for hjælp eller har de kun 1 person til at besvare telefonen hvilket ikke er en særligt fantastisk service.
Butikken har rimelige priser og gratis forsendelse til nærmeste GLS hente-sted (der er flere indenfor 1 km afstand fra mig)
Købte en ny SSD, den døde after 1 dag, fik en returpakkeseddel med porto tilsendt som pdf fil lige til at printe og klistre på pakken.
Det eneste kritikpunkt er at der er dårlig adgang til at se hvordan det går med en sådan retursag - men den nye SSD kom hurtigt.
Men et par e-mails der fortalte at dimsen var ankommet tilbage, fundet fejlbehæftet og en ny bestilt ville være super.
Bestilte for en lille uges tid siden en mus hos Føniks og musen skulle først bestilles hjem til deres lager før den kunne sendes. Dagen efter fik jeg en mail om at ordren var behandlet og at jeg ville modtage track'n'trace nummer så snart den blev sendt til mig.
I mellemtiden havde jeg ombestemt mig omkring hvilken mus jeg ville have og ringede derfor til deres butik på Frederiksberg med håbet om stadig at kunne ændre min bestilling. Musen var kommet hjem til dem, men der var intet problem med at ændre det hele – de beholdt bare den mus jeg først havde bestilt. God service. Medarbejderen spurgte hvilken mus jeg i stedet var interesseret i og kunne bekræfte at de havde den i deres butik på Frederiksberg.
Jeg kørte ned til butikken for at købe den anden mus, hvor jeg også kun mødte flinke, kompetente mennesker. De tager sig god tid til hver kunde hvilket resulterer i at jeg ventede lidt tid, men det gør mig ikke noget da en del af de kunder der var før mig ikke var computer-vante og derfor skulle guides igennem en del.
Alt i alt en rigtig god oplevelse med Føniks.
Det dårligste sted jeg nogensinde har handlet. Bestilte 2 vare og begge skulle være på lager og leveres indenfor 1-2 hverdage. Efter 2 dage havde jeg ikke engang modtaget et track & trace nummer, så jeg besluttede mig for at gi' dem et ring. Sad i kø i små 25 min før jeg kom igennem. Fik en ung mand i røret som sagde at den ene af mine vare var en smule forsinket men den skulle ankomme dagen efter. Fint fint. Dagen efter ligefør lukketid prøvede jeg lige at ringe dem op igen for at høre om den nu blev sendt inden weekenden.. efter 20 minutters venten fik jeg at vide at varen som manglede lige var dumpet ind af døren og jeg var helt sikker på at ha' den mandag. Mandag eftermiddag en time før de lukkede ringede jeg dem op, fordi jeg ikke havde modtaget noget og havde heller ikke modtaget nogen mail. Efter 15 minutters venten fik jeg en ung mand igen som sagde at han ikke lige kunne se noget på mit ordrenummer, så han ville lige ringe tilbage så hurtigt som muligt. Det blev så tirsdag og havde ikke modtaget nogle opkald endnu, så jeg var ved at være godt træt af det hele, så ringede op og skældte lidt ud, for jeg havde ingen besked fået og heller ingen vare!. Fik at vide at den forsinkede vare vár kommet hjem og den ville blive sendt om lidt, så jeg havde den onsdag. Jeg havde så til gengæld pakken onsdag meeeen indholdet var jeg noget overrasket over. Den ene vare som de havde på lager var med i pakken, men istedet for den "forsinkede" vare, lå der et stykke papir hvorpå der stod: "Kære --- Den vare du havde bestilt er i rest. Ønsker du ikke at vente på den kan du ringe til kundeservice og få refunderet beløbet. Jeg blev så ringet op af føniks, som undskyldte og beklagede dybt. De tog min kritik til efterretning og så må man håbe det bliver forbedret.
Jeg bestilte en kølermåtte til min bærbare hos Føniks A/S. Det tog dem fire dage at behandle ordren, hvorefter jeg fik at vide at varen forventedes sendt torsdag d. 12 april - desværre blev det ikke som lovet, idet den først blev sendt mandag d. 16 april og kunne hentes d. 17 april. Det har altså taget 6 arbejdsdage at få sendt en pakke - og det er godt nok lidt langsomt efter min mening. De har efter eget udsagn haft travlt i og efter påsken, men så bør man i det mindste enten oplyse en reel afsendelsesdato eller gøre opmærksom på at der kan forekomme en del forsinkelser pga. helligdage. Ellers er jeg ret tilfreds med mailsystemet, idet man får oplysninger løbende (som så desværre ikke altid er rigtige, men det er en anden sag).
Jeg bestilte et Belkin Mini Stereo Cable til bilen mandag d. 9 april og har først modtaget det i dag (tirsdag d. 17 april)..
Der stod ellers 1-3 dage, nu er der så gået 8.. flot.
Leveringstiden er alt for lang, og derfor kun 3 stjerner.
Varen virker i det mindste, og kundeservice var OK.
Første gang jeg handler her, og det skal nok overvejes om der skal handles her igen, når leveringstiden er så skide langsom at man skal ringe ind til dem og vente i kø mindst 10 minutter HVER gang..
Not okay!
Jeg bestilte 2 stk blæser til min computer den 5 april & har ikke modtaget dem i nu den 17 april.. de var på fjern lager men det burde ikke tage så langtid at få sådan en 2 blæser hjem der stod at det ville tage 2 til 3 dage.. men håber da snart at jeg modtager mine vare! for er godt nok træt af at vente nu!
Mvh Thomas.
Hej Thomas
Vi har desværre haft ekstraordinært travlt i tiden efter påske, da helligdagene opbyggede en usædvanligt stor ordrepulje. Det samme gjaldt for fragtfirmaerne. Derfor oplevede vi beklageligvis forsinkede vareleverancer fra vores fjernlagere.
Din pakke er afsendt og er ifølge T&T fremme i løbet af i dag.
Jeg beklager forsinkelsen dybt.
Mvh.
Stefan Leth Elbæk
Føniks A/S
Valgte selv at afhente varen, i det jeg kun bor 20 min der fra. Det var behageligt nemt, havde ordren på min iphone og ventede godt nok i butikken i 15-20 min, men alt forladt, det var jo tydeligt at se de havde travlt :)
Så kom turen til mig, og der gik 3 min, så var jeg ude af døren igen. Har nu fået sat harddisken i min PC, og at den præstere at køre hurtigere end min anden SSD er jo blot endnu et plus! :)
Varen er på lager men alligevel går der 2 dage før jeg får en mail om at de har behandlet ordren og den vil blive afsendt om yderligere to dage. Det er for lang tid i en webshop.
Sendte en defekt CPU ind til RMA Hos Føniks (Fcompouter.dk) og der gik knap 3 uger før den kom retur, men det skal dog siges at de svarede på mails hvergang og indrømmede at de havde travlt og derfor den lange vente tid. Fik en ny vare for den defekte så heller ikke der nogen problemer.
Jeg bestilte mine varer. Fik dem til prisen. Leveringstiden var nøjagtig. Det samme var tilstand af pakker og track & trace.
Eneste minus var dog en fejl på bundkortet, men det var fra Gigabytes egen fabrik og det kan Føniks næppe klandres for. I forbindelse med RMA, var de høflige, ærlige og professionelle..
Anbefales som leverandør til os der bygger selv ;)
Har sendt vare retur. Hører ikke fra dem. Har bedt dem svare på om de har modtaget varen retur. Hører intet og modtager ikke penge retur.
Hej Lars
Jeg kan se din mail er besvaret.
Det ser ud til at der er lidt tvivl om hvordan du har returneret pakken, da vi ikke kan se der er nægtet modtagelse, og du har ikke modtaget returlabel fra os.
Kundeservice er i gang med at undersøge sagen og har besvaret din mail.
Beklager forvirringen.
Stefan Leth Elbæk
Føniks Computer A/S
Er nu anden gang jeg har bestilt en pc mus her. Første gang var ved juletid og havde den dagen efter. Denne gang gik der 2 dage. Jeg kunne følge pakkens gang via track and trace, og vidste nøjagtig hvornår den var leveret.
Kan klart anbefale dem herfra
Jeg bestilte et bundkort hos Føniks. Den kom indenfor reklamerede tid, men jeg fandt desværre ud af, at jeg havde bestilt en der ikke passede i min computer. Jeg ringede ind, og de sendte en pakkelabel med mail, som betalte for portoen for tilbagesendelsen. Efter godt en uge havde jeg fået mine penge tilbage.
Bestilte en HD ved dem, den blev hurtigt afsendt. Den virkede dog ikke fra da jeg modtog den, så sendte de en pakkelabel til mig, så jeg gratis kunne sende HD'en retur til dem
Eneste minus var at det tog lidt over en uge fra at de modtog HD'en retur før de fik sendt en ny HD
Gode anbefalinger, handlet og leverede som aftalt, hjælpsomme mennesker i telefonen.