We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (2,166)

Super!

Bestilte computeren torsdag, havde den tirsdag morgen, super service.
Helt sikkert et sted jeg skal købe noget igen

Meget positiv oplevelse

Det er første gang jeg har købt en computer fra helt ny, normalt finder jeg en brugt, så jeg vidste ikke helt hvilket firma jeg skulle bruge eller hvilken computer jeg skulle have. Via EDB-priser fandt jeg dog fcomputer.dk og selvom jeg også søgte på andre sider, blev jeg ved med at vende tilbage. Deres side er utrolig overskuelig og brugervenlig - og med deres søgeværktøjer fandt jeg stille og roligt ud af hvilken pc jeg skulle have. Jeg har nu haft den en enkelt dag og alt synes at være i den fineste orden. En meget positiv oplevelse

Fungerede rigtig fint

Lidt bedre service i telefonen ville måske være på sin plads. Ham jeg snakkede med lød mere som om jeg havde forstyrret ham. Men alt i alt fungerede det fint. Varerne kom hurtigt

Review by confirmed purchaser

Fornuftig pris og hurtig og effektiv ordrebehandling

Efter at have besluttet hvilken notebook jeg ville have var der ikke langt fra at have afgivet ordren før jeg modtog varen og fik ibrugtaget den.

Gamer PC

God hjemmeside med relevante links så man kan studere komponenter inden de til slut sammensættes i PC. PC ankom flere dage før forventet, der manglede at blive installeret en enkelt driver ellers fungerer alt perfekt.

Review by confirmed purchaser

Helt igennem super service:)

Rigtig god service, som jeg kun kan anbefale varmt.

: 291788

Helt igennem en reel handel, hurtig levering.
Kan kun anbefales :)

Fin forhandler

Jeg har købt 2 stk computer hos dem
Intet at sætte en finger på der
Men når det handler om besvarelses af mail og Tlf er min mening dog at dette
Kunne de gøre rigtig meget ved
Men super gode computer de har solgt til mig

Hej Pia

Tak for den konstruktive kritik.
Vi arbejder løbende på at optimere alle fronter, og dit input bliver taget i betragtning. Vi er i en travl periode og leder faktisk efter ekstra bemanding pt. for at kunne forbedre dette.

Review by confirmed purchaser

dejligt nemt og hurtig behandling

dejlig nem og behagelig hjemmeside ,og hurtig levering ....
kan kun anbefales at handle der ....

SUPER

Super servis

Review by confirmed purchaser

Føniks A/S - Meget god kunde service.

Meget sjældent går jeg ind i én forretning og får så meget hjælp, som jeg gjorde i Føniks. Jeg vil indrømme... Jeg er lidt af én computer idiot. Men i Føniks fik jeg den hjælp jeg behøvede. Én af medarbejderne forklarede mig de forskellige ting, fortale hvad forskellene var mellem (A) og (B). Alt i alt vil jeg sige at deres kunde service er meget god, og jeg har ikke opdaget nogle problemer med min pc (indtil videre *Awkward blink*). Så jeg vil stærkt sige at det er et sted man burde købe sine computere.

Review by confirmed purchaser

Lang kø i telefonen (60 min.) Men tålmodig og kompetent service når man når igennem

Hvis der var en ting så forbered mig bedre på hvad det er man jeg får med hjem. Forklar hvad computeren vil gøre ifht. At opdatere hvor lang tid det vil tage osv. Jeg blev lidt overrasket over det antal gange og den tid det tog at opdatere de forskellige komponenter.

En lille ting, fra en elles tilfreds kunde

Hej Rami

Jeg beklager du har oplevet lang ventetid på telefonen.
Jeg kan se at du har ramt et af de allertravleste tidspunkter, nemlig eftermiddag op til en helligdag - her har vi rigtig mange opkald, så selvom vi selvfølgelig var fuldt bemandet, så opstod der desværre kø, da vi jo som du nævner, tager os tid til kunderne.

Mht. din kommentar om at forberede dig på opdateringer osv., så er dit forslag taget til efterretning, men det er meget svært at gøre bedre. Der er stor forskel på produktionsdatoerne af de forskellige maskiner, og derfor også på hvor mange opdateringer der er kommet siden de blev produceret. Da vi i mange tilfælde ikke kender selve produktionsdatoen, så er det også meget svært at informere om hvad der kan forventes af opdateringer og dets lige.

Fantastisk hurtig levering

Vi bestilte mandag aften og kunne hente pakken onsdag..

Seriøs og kompetent service

Jeg oplever en god service og hurtig betjening når jeg handler hos Fønix Computere

Dårlig service

Jeg bestilte 3 produkter, der var desværre problemer med det ene, så de valgte simpelthen at slette det fra ordren uden at tilbyde mig en anden løsning. Da jeg så skrev til dem og bad om et lign. produkt kunne de heller ikke finde en løsning. Så en rigtig kedelig oplevelse hvad angår servicen, jeg erkender at jeg ikke bruger Fønix igen.

Det skal så lige siges at de to andre produkter ankom uden problemer eller bøvl.

Hej Sune

Jeg beklager vi ikke har kunnet skaffe den ønskede vare.
Leverandøren meldte pludseligt denne udgået, så derfor var vi nødsaget til at annullere bestillingen af denne. Da vi ikke kunne finde noget alternativ, som du også erfarede da du kontaktede os om dette, tilbød vi heller ikke dette. Det er klart, at hvis vi har et tilsvarende alternativ, så tilbyder vi dette.

Jeg håber du vil overveje at handle hos os igen, så du kan se at det heldigvis ikke er normen at leverandører melder produkter udgået.

Review by confirmed purchaser

Godt produkt, men meget lang leveringstid.

Produktet ser fint ud ,men desværre var leveringstiden 2 uger og det er meget længe.

den er okay

dejligt sted at handle

Fint

God service.

Nemt og hurtigt

Det var en godt oplevelse at handle med Føniks, men var lidt skeptisk overfor en ting: Da ekspedienten havde fundet computeren, sagde han at den faktisk godt kunne have brug for nogle ekstra blæsere. "Det er et kendt problem med denne model". Hvorfor var disse blæsere så ikke allerede sat i? - lidt skuffende, at de ikke har computeren helt klar, men ellers var købet smertefrit.

Det fungerede fint

Ingen problemer

Hurtig og korrekt betjening

Jeg vil anbefale Fønisk til venner mm.

hurtig, tingene dur

hurtig, tingene dur

Nemt og godt

Bestilte en computer over aften, og den lå til afhentning dagen efter. Super

Problemfrit

Det var lidt at bestile og gennemføre købet. Super billigt. Snakkede med kundeservice og han var meget flink.

Billig og hurtig. :-)

Review by confirmed purchaser

Fin service og hurtig levering

Vare afsendt samme dag som bestilt. Flere gode leveringsmuligheder. God service. Det er hverken første eller sidste gang jeg handler hos Føniks.

Super

Jeg fik en god betjening, samt svar på diverse spørgsmål.

Føniks A/S

Hurtigt, trygt og billigt.

Kvittering på mail, med mulighed for at få den på tryk. Sidder nu et halvt år efter med den computer jeg købte derinde. Den var enormt billig i forhold til dens forbløffende egenskaber. Deres udvalg slog mig ikke som specielt stort, men what're you gonna do. Firmaet virker nice.

Hej Simon

Tak for anmeldelsen.
Godt at høre du har været tilfreds med dit køb.
Vores udvalg udvider sig hele tiden, og vi har pt. et af de største sortimenter i Danmark, med over 200.000 varenumre i systemet.
Alene på bærbare har vi over 750 aktive modeller i øjeblikket :)

Håber du vender tilbage næste gang - der vil du sikkert kunne finde det du søger.

Review by confirmed purchaser

Ganske udmærket service og gode priser!

Alt er som det skal være og produktet er præcis som forventet, nemt og overskueligt at følge pakken og samtidig god kommunikation fra Føniks' side.
De havde fået 4 stjerner, hvis ikke pakken havde været en dag forsinket, selvom det
dog nok mere er post danmarks skyld.
Alt i alt god behandling og service og en meget tilfreds køber.

Hej Janus

Det er dejligt at høre du har været tilfreds med kommunikationen og vores service.

Det ærgrer mig at høre Post Danmark har forsinket leveringen af din pakke, endnu mere ærgrer det mig at det trækker ned i din vurdering af os, da jeg synes vi har levet 100% op til forventningerne.
Du afgiver din bestilling fredag aften, og vi afsender pakken mandag.
Vi kan simpelthen ikke ekspedere ordren hurtigere end det, medmindre det er speciel kurér levering til mange hundrede kroner.

Det fungerede fint

Nemt og bekvemt.

Ingen problemer

Bestilt online med levering i butikken. Foregik glidningsløst

Det virker bare

Der har ikke været noget at komme efter indtil videre. Min nye bærbar kører fint :).

Go service

De er riktigt gode!

Perfekt

Alt i de skønneste orden

Review by confirmed purchaser

God, venlig og hurtig rådgivning.

Vi skulle bruge mere RAM til vores ældgamle pc. Havde ingen idé om, hvad vi skulle købe. En kort mail til Føniks med beskrivelse af problemet. Hurtigt svar tilbage med opklarende spørgsmål til os. Og så svar tilbage med forklaring og et par links med forslag til hvad vi kunne bruge.
Vi bestilte og et par dage efter kom pakken. Alt fungerede perfekt og vi er meget glade :-)

Let og lige til.

Deres side er let at gå til og bygget op så det er overskueligt.

Det er rart at få løbende opdatering på ens vareforsendelser, specielt når varen ikke sendes til tiden på grund af helligdage.

Review by confirmed purchaser

Kvalitetsvarer til lav pris!

Jeg bestilte forleden en Lenovo z500, som kom efter 4 dage, hvilket jeg synes er helt fint da computeren er en fantastisk maskine og så var den at finde billigst hos Føniks!

ok handel,

ok handel......

Hej Tom

Lad mig først slå to ting fast:
Vi skiftede ikke holdning, og vi beder om ID for alles sikkerheds skyld.

En forklaring på din oplevelse:
Når du betaler online, kan det i princippet være en andens kort du betaler med, eller som i dette tilfælde, kan det være en ven der afhenter en ordre, betalt med dit kort.
Hvem som helst kan gennemføre en ordre online med et stjålet kort og herefter afhente varen i butikken. Derfor beder vi om ID ved afhentning af forudbetalte ordrer. For egen, men også for kundernes skyld, da det mindsker svindel med betalingskort i stor stil.
Det er desværre ikke gængs praksis alle steder endnu, men det burde det være.

Din oplevelse i butikken bunder i en helt anden situation. Man kan på vores hjemmeside vælge at bestille en lagervare til afhentning, og betale denne i butikken. Når kunden betaler kontant (eller med kort hvor der skal bruges PIN kode), så skal der ikke forevises ID, da de færreste der udnytter et stjålent kort har PIN koden til dette, og dermed ikke vil kunne have hævet kontanter eller betale i en chip-terminal med PIN beskyttelse.

Ergo:
For at beskytte forbrugerne mod udnyttelse af stjålne kreditkort og for at beskytte dig og os mod at en person f.eks. har opsnappet dit ordrenummer og afhenter varen uden tilladelse, beder vi om ID ved forudbetalte ordrer.

Jeg håber det nu giver mening for dig og at du vil genoverveje din anmeldelse.

mega god butik

hurtig levering og alt i top

Review by confirmed purchaser

virker godt, hurtig levering, mere er der ikke at sige.

Bestilte to ting fra føniks søndag aften, mandag morgen fik jeg en bekræftelses mail og tirsdag formiddag var min pakke kommet. Sikkert, nemt og hurtigt.