[REPLY]
Bestilte computeren torsdag, havde den tirsdag morgen, super service.
Helt sikkert et sted jeg skal købe noget igen
Det er første gang jeg har købt en computer fra helt ny, normalt finder jeg en brugt, så jeg vidste ikke helt hvilket firma jeg skulle bruge eller hvilken computer jeg skulle have. Via EDB-priser fandt jeg dog fcomputer.dk og selvom jeg også søgte på andre sider, blev jeg ved med at vende tilbage. Deres side er utrolig overskuelig og brugervenlig - og med deres søgeværktøjer fandt jeg stille og roligt ud af hvilken pc jeg skulle have. Jeg har nu haft den en enkelt dag og alt synes at være i den fineste orden. En meget positiv oplevelse
Lidt bedre service i telefonen ville måske være på sin plads. Ham jeg snakkede med lød mere som om jeg havde forstyrret ham. Men alt i alt fungerede det fint. Varerne kom hurtigt
Efter at have besluttet hvilken notebook jeg ville have var der ikke langt fra at have afgivet ordren før jeg modtog varen og fik ibrugtaget den.
God hjemmeside med relevante links så man kan studere komponenter inden de til slut sammensættes i PC. PC ankom flere dage før forventet, der manglede at blive installeret en enkelt driver ellers fungerer alt perfekt.
Rigtig god service, som jeg kun kan anbefale varmt.
Helt igennem en reel handel, hurtig levering.
Kan kun anbefales :)
Jeg har købt 2 stk computer hos dem
Intet at sætte en finger på der
Men når det handler om besvarelses af mail og Tlf er min mening dog at dette
Kunne de gøre rigtig meget ved
Men super gode computer de har solgt til mig
dejlig nem og behagelig hjemmeside ,og hurtig levering ....
kan kun anbefales at handle der ....
Meget sjældent går jeg ind i én forretning og får så meget hjælp, som jeg gjorde i Føniks. Jeg vil indrømme... Jeg er lidt af én computer idiot. Men i Føniks fik jeg den hjælp jeg behøvede. Én af medarbejderne forklarede mig de forskellige ting, fortale hvad forskellene var mellem (A) og (B). Alt i alt vil jeg sige at deres kunde service er meget god, og jeg har ikke opdaget nogle problemer med min pc (indtil videre *Awkward blink*). Så jeg vil stærkt sige at det er et sted man burde købe sine computere.
Hvis der var en ting så forbered mig bedre på hvad det er man jeg får med hjem. Forklar hvad computeren vil gøre ifht. At opdatere hvor lang tid det vil tage osv. Jeg blev lidt overrasket over det antal gange og den tid det tog at opdatere de forskellige komponenter.
En lille ting, fra en elles tilfreds kunde
Vi bestilte mandag aften og kunne hente pakken onsdag..
Jeg oplever en god service og hurtig betjening når jeg handler hos Fønix Computere
Jeg bestilte 3 produkter, der var desværre problemer med det ene, så de valgte simpelthen at slette det fra ordren uden at tilbyde mig en anden løsning. Da jeg så skrev til dem og bad om et lign. produkt kunne de heller ikke finde en løsning. Så en rigtig kedelig oplevelse hvad angår servicen, jeg erkender at jeg ikke bruger Fønix igen.
Det skal så lige siges at de to andre produkter ankom uden problemer eller bøvl.
Produktet ser fint ud ,men desværre var leveringstiden 2 uger og det er meget længe.
Det var en godt oplevelse at handle med Føniks, men var lidt skeptisk overfor en ting: Da ekspedienten havde fundet computeren, sagde han at den faktisk godt kunne have brug for nogle ekstra blæsere. "Det er et kendt problem med denne model". Hvorfor var disse blæsere så ikke allerede sat i? - lidt skuffende, at de ikke har computeren helt klar, men ellers var købet smertefrit.
Bestilte en computer over aften, og den lå til afhentning dagen efter. Super
Det var lidt at bestile og gennemføre købet. Super billigt. Snakkede med kundeservice og han var meget flink.
Vare afsendt samme dag som bestilt. Flere gode leveringsmuligheder. God service. Det er hverken første eller sidste gang jeg handler hos Føniks.
Kvittering på mail, med mulighed for at få den på tryk. Sidder nu et halvt år efter med den computer jeg købte derinde. Den var enormt billig i forhold til dens forbløffende egenskaber. Deres udvalg slog mig ikke som specielt stort, men what're you gonna do. Firmaet virker nice.
Alt er som det skal være og produktet er præcis som forventet, nemt og overskueligt at følge pakken og samtidig god kommunikation fra Føniks' side.
De havde fået 4 stjerner, hvis ikke pakken havde været en dag forsinket, selvom det
dog nok mere er post danmarks skyld.
Alt i alt god behandling og service og en meget tilfreds køber.
Bestilt online med levering i butikken. Foregik glidningsløst
Der har ikke været noget at komme efter indtil videre. Min nye bærbar kører fint :).
Vi skulle bruge mere RAM til vores ældgamle pc. Havde ingen idé om, hvad vi skulle købe. En kort mail til Føniks med beskrivelse af problemet. Hurtigt svar tilbage med opklarende spørgsmål til os. Og så svar tilbage med forklaring og et par links med forslag til hvad vi kunne bruge.
Vi bestilte og et par dage efter kom pakken. Alt fungerede perfekt og vi er meget glade :-)
Deres side er let at gå til og bygget op så det er overskueligt.
Det er rart at få løbende opdatering på ens vareforsendelser, specielt når varen ikke sendes til tiden på grund af helligdage.
Jeg bestilte forleden en Lenovo z500, som kom efter 4 dage, hvilket jeg synes er helt fint da computeren er en fantastisk maskine og så var den at finde billigst hos Føniks!
ok handel......
Bestilte to ting fra føniks søndag aften, mandag morgen fik jeg en bekræftelses mail og tirsdag formiddag var min pakke kommet. Sikkert, nemt og hurtigt.