We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (36)
Finn

Gode gamle Finn - Finner ikke et vondt ord!

Finn er og blir en av de mest fantastiske sidene. Jeg har kjøpt en gammel vaskemaskin gjennom finn, funnet mange jobbstillinger som jeg har søkt på, og booket sist år en reise til Paris. Alt har vært tipp-topp-tommel-opp:)!

Enkel og oversiktlig

Veldig bra side, eneste minuset er at folk legger ofte inn feil info i annonser for å komme opp i flere søk. Men det er ikke Finn.no sin feil.

Ryddig annonsefirma !

Veldig grei løsning for salg og kjøp på nett. Greit oppsett for å legge inn annonser !

bra

lett å finne hvad som helst brukt eller nytt

Bøker

Har mine faste søk hver eneste dag, men en sak som irriterer meg sanseløst, er at man ikke kan fjerne visse objekter fra søkelisten sin. Er så møkka lei av å se bøker til salgs, spesielt når jeg bruker mobilen på mine faste søk (torget, sør.trøndelag- privat). Å en sak til, hvordan kan Finn.no vite hva som er mest relevant i mine søk. Søker man f.eks deler til min bil, en Audi A6, å taster Audi A6 i søket, så kommer "mest relevant opp" Det riktige skulle vært "dato", men det må jeg spesifisere for hver gang jeg søker. Å alle de nye ekstraannonsene inne i trefflisten er IKKE noe særligt "riktig"

fabelaktig

en kjempe fin side med mange emner.finner alltid noe jeg trenger

Meget bra, mangfoldig, anbefales

Jeg har tidligere hjulpet andre å selge leilighet, leid ut leilighet, jeg har handlet via Finn.no, min CV ligger på Finn.no, anbefales.

elsker det

Dette er verdens mest geniale side <3

Både og...

Jeg har benyttet med meget av finn.no. Både salg, gis bort og kjøp. Når jeg selv skal legge inn annonser, går det en evighet for å få lastet opp bilene jeg ønsker å bruke. Ofte forsvinner hele siden før jeg har fått lagret den og jeg må begynne på nytt.

Gis bort kategorien liker jeg veldig godt, da jeg foretrekker at andre skal kunne overta istedetfor at det skal kastes.

Finn

Fornøyd, men for mange useriøse annonser.

Fornøyd med Finn, men for mange useriøse annonser og selgere.

Syns også det er litt dyr pris på annonser.

BEST

Skal du selge bil, båt, hus eller hva som helst så er dette stedet for deg. INGEN andre steder kan sammenligne seg med FINN.NO

Bra

Sene reaksjoner ved solgte produkter. Skulle ønske profesjonelle selgere hadde eget avsnitt.

Finn.no:

Har god erfaring med og legge ut annonse på finn.no
Bare man tar sine forholdsregler ,så unngår man og bli lurt av useriøse aktører.

pass deg for svindel

ikke bli lurt på finn.no fordi politiet bryr seg heller ikke - bruk betalingsgarantien fra Payex om du "må" kjøpe noe fra de selgerne som ligger der. Payex passer pengene til handelen er gjennomført - dette er den eneste måte å være litt trygg på

her finder du alt

Veldig bra site med masse tilbudt det er ikke billig å annonsere her men du kan kjøpe alt

Bedre enn face...

Dette stedet anbefales ass, kan gå langt og si at dette er bedre enn å logge seg inn på facebook.

Trenger ingen beskrivelse

Her finner du alt du trenger, love it

Melkeku...

Å betale såpass for en bilannonse i mnd (!) syntes jeg er vel drøyt.. Sidene er ok oversiktlige til tross for massiv mengde info som skal inn der da, og det er vel det eneste som trekker opp til 2-er. Kundeservice var jeg heller ikke videre imponert over etter tlf samtale..

Finn.grådig.rotete

Siden har blitt for dyr å bruke om man vil annonsere flere ting...

Også for dyrt om man vil fornye.

Service på mail og henvendelser er utrolig fjåsete og amatørmessig...

Bruke 4 dager på 2 -to- mail for å få endret postnr på en adresse selv om jeg oppga stedsnavn og kommune. 15 sec på nett så hadde jeg postnr og det kunne jammen finn.no funnet ut når en bilannonse kostet over 400kr....

Se opp, ikke bli lurt

Det lurer mange svindlere på dette nettstedet. Spesielt innefor telefon delen. Elendig kunde oppfølgelse, nesten ikke eksisterende. Melder du fra, blir du ALDRI hørt, blir da heller bedt om å legge ved evnt log, person info om saken dette gjelder, derfor ALDRI kjøp noe hvis du/dere ikke er sikre på hva dere får eller tenker å kjøpe.

Finn

Mye bra, men monopol er ikke heldig.

Finn.no er utrolig bra på mange måter, men lider av treg utviklingsavdeling. Her har det ikke skjedd mye på mange år.
Under bruktbil avdelingen er det noen rigide søke parametere, eksempelvis at jeg ikke selv kan bestemme å søke på biler som har mellom 120 og 170 hestekrefter.
Jeg vil at finn.no gir meg som søker mer frihet til å angi mine egne søkeparametere.

Torg gis bort ønskes

Alt jeg trenger søker først på finn.no og det meste jeg finner der !

Finn

Søk og du vil finne på Finn.no

Jeg syns Finn er en kjempebra søkeside som dekker mine behov og litt til. Man kan virkelig finne litt av hvert, det er greit og oversiktlig og masse gode valg på søkekriterier sånn som geografi og pris, som gjerne er interessant for om man gidder å lete etter ting på nettet i det hele og store! Kjempebra!

Finn ALT!

GENIAL sida!
Skulle ynskje eg var eigaren av www.finn.no
Alt er slik som eg kunne tenkt meg!

Grunnen til 4stjerner er at anonsene er FOR DYRE!
Greit at du kan kombinera avis med nett!
Men kun nettanonse er litt stiv pris på!
Men kan føre til meir seriøs stad, når du skal kjøpe.
(For ingen gidd kjøpe anonse bare for å sjå om dei kan lura nokon)

FANTASTISK!

Hva skulle vi gjort uten finn.no??

Det er jo"nesten" ikke en ting du ikke får solgt eller kjøpt på den siden å det er så ryddig å greit ikke minst denne finn.no betalings sikkerheten!

Solgte bilen min på finn just å det gikk som en drøm!

Flott side

Flott side og mye å finne her

Is Finn your company?