We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (2,000)

webwinkel volgens het boekje

Hebben over de verpakking nagedacht. Een gefocussed assortiment. Wel marketing maar niet opdringerig of over the top. Prijzen zijn niet gering maar bespaart veel gezoek bij de 'drogist'. Erg goede aftersales bij nazendingen etc.

Prima in orde!

De producten van Flinndal bevallen goed. De service is prima en de pakjes vind je gewoon in de brievenbus bus, heel handig! Niets op aan te merken.

Goed en betrouwbaar

Snelle levering. makkelijk op te zeggen en weer nieuw aan te vragen. Doen wat je zegt zonder moeilijk te doen. Goede produkten en supper snelle bezorging. Ik zeg vooral zo doorgaan.

weet ik niet

Ik vind de service erg goed en het fijne vind ik dat er geen verzendkosten bij komen.

Review by confirmed purchaser

Goede producten en afhandeling.

Ik ervaar het gebruik van de FLINNDAL producten als goed tegen een schappelijke prijs.
Als er iets fout gaat met de levering en/of verzending wordt dit op een humane manier opgelost.
Kan deze producten en firma aan ieder aanraden.

Makkelijk, handig en snel

Ik heb vroeger ooit al eens gebruik gemaakt van Flinndal en was toen al tevreden. Nu gebruik ik weer de supplementen van Flinndal en ben zeer tevreden. Het bestellen is zeer makkelijk en je hebt het binnen een dag binnen....

Review by confirmed purchaser

Beter kan men niet wensen

Fantastish om je bestelling in eigen hand te hebben, maar nog fijner om zo vriendelijk en geduldig met veel warmte telefonisch te woord te worden gestaan.
Hiervoor zeer veel waardering in de wetenschap, dat ik nog lang van jullie diensten gebruik zal maken.

met vriendelijke groeten,

Iris Zumker

Review by confirmed purchaser

Zending heel snel en zorgvuldig verzonden.

Meteen na bestelling word je op de hoogte gebracht van bezorgdatum en bezorging is ook altijd heel snel en zorgvuldig ingepakt.

zakelijk en keurig

Ik kan alleen maar het bovenstaande hier herhalen

Review by confirmed purchaser

Makkelijk kiezen, snel bestellen, snel in huis

Met een eenvoudig testje kun je bekijken welke producten je mogelijk nodig hebt, en dan kun je ze heel eenvoudig bestellen. Het pakketje komt gewoon via de brievenbus, dus dat is heel handig! Het enige wat ik minder vind, is het plastic bewaardoosje wat erbij zit. Dat heeft geen toegevoegde waarde voor mij.

Review by confirmed purchaser

Helemaal goed met een kleine maar.

Beste mensen van Flinndal,

Het bevalt ons prima om producten bij u te bestellen.
De mogelijkheid om via de website alles zo te regelen zoals het ons uitkomt is een groot voordeel.
Een bestelling wijzigen of op een ander tijdstip laten bezorgen is heel makkelijk op deze manier te doen.
Ook de alerte telefoontjes bij een onhandige wijziging die in ons nadeel zou zijn worden op prijs gesteld. Er is een persoonlijke benadering.

Er is voor ons 1 maar. Zo nu en dan zijn de pakketten te groot voor onze brievenbus. Wij kunnen dan onze brievenbus niet openen omdat hij het systeem blokkeert. Dit is wel een probleem. Liever twee kleinere verpakkingen dan 1 grote.

Flinndal ga zo door.

Geachte mevrouw vd Vorm,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Vervelend dat uw brievenbus niet bestand is tegen onze pakketten! Helaas is op dit moment nog geen alternatieve verpakking. Ik heb uw suggestie doorgespeeld aan onze afdeling logistiek, die altijd bezig is met kijken naar alternatieve verzendmethoden.

Wouter van der Snee

Uitstekend

Zoals het hoort, gewoon goede service. Komen na wat zij beloven. Complete bestelling inclusief boekjes.

Review by confirmed purchaser

Goede service maar levering kan sneller of niet?

Op website wordt niet vermeld dat bij bestellingen die voor een feestdag worden geplaatst niet op de dag na de feestdag worden geleverd maar de 2e dag er na! Bij pakjes die niet in de brievenbus kunnen is dat hinderlijk....in mijn geval niet want het pastte er in!

Review by confirmed purchaser

goeie service gaat samen met goeie kwaliteit!

heerlijk om tussen al die ongemanierdheid in winkels en webwinkels van tegenwoordig een zeer klantvriendelijke winkel te ervaren. stipte levering, veel keus, goeie kwaliteit en overzichtelijke site. en niet in de laatste plaats regelmatig een goeie aanbieding!
en als ik een tijdje wil stoppen dan is er geen enkel probleem gewoon even aangeven op de site en klaar is kees. dat is de reden waarom ik Flinndal trouw blijf en altijd weer mijn supplementen en vitamines bij hen koop. en het ook van harte aanbeveel bij vrienden en kennissen.

Levering duurt lang

Het heeft een week geduurd voordat de pillen er waren. Dat is veel te lang. Overigens gaat de bestelling on line prima. Ten aanzien van de prijs zien we te vaak allerlei aanbiedingen voor de pillen die wij in continuiteit afnemen. Dat voordeel wordt voorzover bekend niet doorgegeven.

Geachte mevrouw van Tongeren,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat vervelend dat u een week heeft moeten wachten op uw bestelling. Helaas komt het wel eens voor dat een zending er langer over doet dan normaal! Onze excuses hiervoor.

Als u als vaste klant ergens een aanbieding tegenkomt kunt u altijd contact opnemen met de Servicedesk op ons gratis telefoonnummer (0800-7080), dan maken we de korting op uw lopende zending graag in orde.

Wouter van der Snee

Doen wat ze beloven.

Flinndal bestelling gedaan, volgende dag keurig afgeleverd in verpakking. Met een doosje om de tabletten in te bewaren. Via mail nog een vraag gesteld, wordt snel beantwoord. Ik ben een tevreden klant.

Review by confirmed purchaser

Flinndal levert gemakkelijk, snel en voordelig

Waarom nog door weer en wind naar de drogist gaan? product uitverkocht? dan maar een ander proberen? misschien verder zoeken naar een voordelige aanbieding? Het kan gemakkelijker, koop online bij Flinndal, altijd goed, in alle opzichten

Prima en snel verzorgd.

Voor mij de eerste maal dat ik bij Flinndal een bestelling heb gedaan.
Het viel direct op hoe snel en netjes alles afgeleverd werd.
Ga zo door Flinndal.

Super snelle levering

De bestelling is super snel en zeer correct geleverd. Binnen 24 uur.

Review by confirmed purchaser

Snelle service en een goede prijs.

Betrouwbaar en goed bedrijf waar ik zeker meer ga bestellen.

gewoon goed

dit is een goed bedrijf met fijne produkten

dat is goed gegaan

groetjes dat is goed en bestellingen ook is goed gegaan/
vriendelijke dank

Review by confirmed purchaser

goede service en snelle afhandeling, en uiteraard goede producten

Ik zou uw bedrijf bij mijn vrienden aanbevelen als zij mij om advies zouden vragen. Wij zijn zeer tevreden en we hopen dat het zo blijft!!

Correct en betrouwbaar.

Fijn dat een zending na een melding meteen gestopt kan worden.en ook dat er overleg over mogelijk Is .Goede prijs / kwaliteit verhouding
Keurige verzending.

Review by confirmed purchaser

Snelle, correcte verwerking van mijn bestelling GRANDIOOS!

Ik ben zeer tevreden over de snelheid van de bestelde producten

geweldige service

Bij de vorige bestelling had ik op een verkeerd knopje gedrukt en dus een ander product gekregen dan ik bedoelde. Geen probleem, stuur maar terug en binnen een paar dagen had ik wat ik bedoelde. Geweldig toch?!

altijd op tijd

de service en levering zijn heel correct.

plaatje van het produkt

Hoi flinndal,
Om maar meteen met de duer in huis tevallen, als ik een bestelling bij jou doe
is de beschrijving van het produkt goed maar kan ik me er niets bij voorstellen.Een plaatje erbij
zou deze onduidelijkheid mischien oplossen?Hopenlijk kun je iets mee.

Geachte heer Peters,

Hartelijk dank voor uw beoordeling, en bedankt voor het meedenken! Als op onze website op de pagina van een product kijkt kunt u onder het kopje 'bijsluiter' een afbeelding op schaal van het product zien.

Thijs Gorter,

uitstekende service

Ik kreeg automatisch een e-mail berichtje toen de vezeltabletten van mijn man bijna op waren. Omdat deze nog niet in de automatische kwartaalzending zitten, zou ik ze bijna vergeten en dan kom je er opeens te kort. Nadat ik ze daadwerkelijk besteld had, kreeg ik ze de volgende dag al in huis. Mooi systeem en geweldige service. Bedankt, Flinndal.

Het gemak van automatische verzending per 3 maanden incl. betaling

Het is net als bij de apotheek op recept per 3 maanden gemakkelijk. snel goede verpakking pas in de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.

Review by confirmed purchaser

Ik heb de bestelling niet gekregen, dus kan ik geen oordeel geven

De vorige bestelling kwam goed aan, deze niet!

Geachte heer Vermeulen,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Mijn excuses voor het feit dat uw laatste zending niet bij u is aangekomen, vermoedelijk is er iets misgegaan bij de bezorging. Zoals vandaag afgesproken met mijn collega is uw vervangende zending inmiddels naar u onderweg.

Het is een onding.

Ik heb hem in de prullebak gemikt nadat ik zo'n 10 pillen met breukstreep in gruzelementen heb gesneden. Deze pillensnijder werkt voor geen meter. Weggegooid geld.
De prijs vond ik vergeleken met andere aanbieders op het interrnet: redelijk.
De verzendkosten, die erg laag zijn, dragen hiertoe bij.

Geachte Conny,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Mijn excuses voor uw slechte ervaringen met onze tablettensnijder. De tablettensnijder is vooral bedoeld voor de tabletten van Flinndal, die vaak wat steviger zijn dan andere tabletten.
Om u tegemoet te komen heb ik ervoor gezorgd dat u 5 euro korting op uw volgende bestelling krijgt. Als u contact opneemt met de Servicedesk op ons gratis telefoonnummer (0800-7080) of een e-mail stuurt naar info@flinndal.nl kunt u van deze korting profiteren.

Review by confirmed purchaser

snelle levering, dus prima geregeld.

Mocht u iets nodig hebben wat u bij flinndal kunt kopen via internet, het word goed en snel geregeld.

alles goed geleverd

Altijd goede service en levering.

Prettig

Een bedrijf waar je nu eens niet aangespoord wordt om meer producten te kopen en soepel zijn met opzeggen van een productaankoop.

Uitstekend!

Mijn bestelling bij Flinndal werd razendsnel geleverd: een dag later had ik de bestelling al thuis. Echter, ik had een verkeerde bestelling ontvangen. Na 1 telefoontje ontving ik een dag later de juiste bestelling, met een extra bewaardoosje voor de verkeerde levering die ik mocht houden en een extra zakje Glucosamine+. Prima service!

Gewoon goed

Het enige wat me tegenvalt is dat ik, nadat ik nu al jarenlang klant ben, niet van dezelfde aanbiedingen kan profiteren welke je ontvangt als nieuwe klant. Vandaar dat ik me eerst afgemeld heb als klant en meteen daarna weer een nieuwe bestelling heb gedaan.....

Geachte mevrouw Scheurwater,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Als u als vaste klant ergens een aanbieding tegenkomt kunt u altijd contact opnemen met de Servicedesk op ons gratis telefoonnummer (0800-7080), dan maken we korting op uw lopende zending in orde. Ook mailen we al onze klanten regelmatig met een aanbieding.

Review by confirmed purchaser

Goede produkten maar geen snelle levering.

Ik ben tevreden over de produkten en de bijbehorende prijs. De klantenservice werkt prima en doet wat ze zeggen. Ik ben NIET tevreden over de aflevering van de produkten. Op de site wordt gezegd, dat produkten, die voor 18.00 uur besteld worden vaak de volgende dag al geleverd worden. Dit is beslist niet waar. Mijn laatste bestelling heb ik op maandagmiddag zo rond 15 uur besteld en pas ontvangen op de vrijdag daarop.

Geachte mevrouw Van der Hoek,

Hartelijk dank voor uw beoordeling, fijn om te horen dat u tevreden bent met de producten en de service. Mijn excuses voor de late bezorging van uw laatste pakket, u had dit inderdaad de volgende dag al moeten ontvangen. Ik zie dat de bestelling wel op maandag nog mee is gegaan met PostNL, vermoedelijk heeft de zending tijdens de bezorging vertraging opgelopen.

Betrouwbaar, praktisch en goedkoop

De prijs is prima en de verpakking die door de brievenbus kan, vind ik erg handig. De verzending was snel. Wat ik ook fijn vond, was dat je een ander product kon bestellen voor maar 1,95. Kortom een 10 met een griffel.

Review by confirmed purchaser

Goede service en goed telefonisch contact.

Het adres was onjuist, maar na telefonisch contact dadelijk veranderd. Werd erg vriendelijk te woord gestaan. Vlotte toezending. Werkelijk een pluim waard.