Review of Foto.com

Rated 1 out of 5 stars

Kæmpe skuffelse

Åh nej, sidder nu her skuffet og ikke fået mine julegaver - og kan så se at jeg ikke er den eneste - hvor jeg dog ærger mig over at jeg lagde min ordre her.
Bestilte en fotokalender efter at kunne se på deres hjemmeside at de har 2-3 dages produktionstid og herefter 2-3 dages leveringstid. Da jeg i løbet af ugen hverken har hørt eller set noget til min kalender, går jeg ind på deres hjemmeside og kan se at varen stadig er i produktion - samme status som 7 dage tidligere. Herefter forsøger jeg at finde et nummer, jeg kan ringe på - men umuligt. Og de undskylder mange gange på hjemmesiden, at deres danske kundeservice er lukket pga. sygdom (kan læse i en anden anmeldelse at det har den været i 4 mdr), hvorefter jeg forsøger at sende en mail på engelsk via deres formular, men den formular var så ikke mulig at sende....Desperationen melder sig! Næste morgen får jeg dog så en leveringsbekræftelse fra dem, at nu er min vare færdigproduceret, og at den bliver sendt første hverdag efter d. 21-12-2012....hvilket altså vil sige, torsdag d. 27. december! Det er simpelthen humbug!!...og svindel og mangel på service. De kan sgu da FOR FANDEN regne ud, at de produkter man køber her i december, i 99% af tilfældene er julegaver. Jeg er simpelthen så skuffet - og SKAL ALDRIG benytte den virksomhed igen. Hold Jer væk og benyt hellere nogle af deres konkurrenter, omend det er et par kroner dyrere.

December 22, 2012
Unprompted review