We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (49)

Ligegyldighed

Er meget utilfreds med Danske Fragtmænd, de kommer stort set altid for sent, ligegyldig omgang med pakkerne, og de virker også ret ligeglade med deres kunder. Når jeg ringer til 'kundeservice' bliver jeg mødt af en grinene medarbejder der nærmest latterliggøre at min pakke på 100*80cm og 29kg 'sørme lige blev væk' (i en uge uden at give mig besked) men nu havde de fundet den... Synes det er en lad holdning og efterlader kunden med en følelse af at det hele rager dem en fjer..

Ringe service

Jeg prøver at undgå firmaer der sender varer med Danske Fragtmænd, pga. deres ringe service.

Hvis man fortæller dem at de skal stille varen og hvor den skal stilles, kan du regne med at de stiller den et andet sted.

Når de stiller den er det oftest ikke særligt pent. Er der pile der indikere op og ned er de helt sikkert på hovede.

Du kan aldrig vide hvornår de kommer med en pakke, men næppe når du er hjemme.

Når de ikke skal stille varen (ikke fordi du som forbruger får valget), så efterlader de en sedel om er ulæseligt og ikke helt udfyldt.

Når du ringer ang. det så kan de ikke finde dig i systemet, fordi du ikke kan tyde deres ulæselige kragetær, og de kan ikke finde deres egen bukselomme uden den rigtige kode.

Fragt

Ualmindelig provokerende telefon hjælp.

Det er totalt under alt kritik, hvis jeg ikke kan få sendt med andet fragtfirma ved en bestilling en anden gang vil jeg ikke bestille hos dette firma, men ved ikke hvad portoen bliver inden man står med varen, fordi Danske Fragtmænd kan finde på at lyve om at have været på besøg også skal du betale ved kasse et for genlevering!

Totalt værdiløst gammelt foretagende

Danske fragtmænd er simpelthen det ringeste
Hvis jeg ser at jeg bestiller noget og det er danske fragtmænd som kører ud så forlanger jeg enten andet fragtfirma eller finder anden leverandør , GLS , DHL og mange andre kan sgu godt finde ud af at f.eks at ringe når de er der , eller levere ved hjælp fuldmagt til henlæggelse af vare i have , er smadder træt af at køre 46 km til Tåstrup for at hente mine sager (ja der tilbydes også genudkørsel mod betaling ) tiden er simpelthen løbet fra dette firma som også er det indtryk man får ved henvendelse i deres slidte lager , hvor en tvær madamme står og bladrer i en kæmpe bunke fragtbreve for at finde ens fragtbrev så man kan få udleveret det toilet man er pisse sur over at hente så langt væk.
Hallo vi skriver 2013 vi er altså stadigvæk nogle som går på arbejde , der må sgu da være en mere kreativ måde at drive fragtfirma på de andre kan da i hvertfald.
Kan se andre tit får smadrede ting , jeg har fået leveret en smadret lampe og 2 ud af 4 bestilte dæk kom ikke da gaffeltruck havde påkørt dem på centrallager.

Fragt

Ikke imponeret, men det gik til sidst

Skulle have leveret et større stykke elektronik (som næsten fyldte en hel palle), men fik besked om at de havde fået det væk! Hvordan mister man lige en stor palle?! Uanset, så dukkede den heldigvis op et par dage senere, og blev leveret indenfor aftalt tidsramme på dagen af en flink og hjælpsom fragtmand. Så han reddede lige firmaets omdømme for mit vedkommende, men det bliver stadig kun til en middelmådig karakter på grund af forsinkelsen og det faktum at så stor en pakke kan blive væk for dem!

Forfærdeligt fragtfirma!!!

Bestilte maling til min nye lejlighed onsdag aften med en besked til sælger om, at jeg meget gerne ville have det leveret fredag, så jeg kunne male i weekenden. Sælger får det afsendt torsdag med levering til mig fredag, som aftalt. Fredag aften er intet dukket op, lørdag dukker intet op, mandag dukker intet op. I dag (tirsdag) ringer jeg til Danske Fragtmænd og spørger hvad der er sket. De kunne oplyse mig, at jeg ikke havde været hjemme fredag ved levering og at de mandag har sendt mig et brev om, at jeg kan hente malingen på deres lager eller få det leveret igen - mod betaling, selvfølgelig!

For det første sad jeg hjemme hele fredag, da det var vigtigt at få malingen til weekenden, så fragtmanden har altså ikke engang været oppe at prøve at levere! For det andet får jeg først besked tirsdag (4 dage efter "levering") om, at de har forsøgt at levere.. Det er selvfølgelig klart, at fragtmanden ikke har kunnet smide en seddel i postkassen eller ind ad brevsprækken, når han ikke engang har forsøgt at levere. Han har sikkert haft travlt og gerne villet have tidligt weekend, men det er godt nok den ringeste service jeg nogensinde har oplevet fra et fragtfirma og har netop skrevet til sælger, at på trods af deres gode service, så vil jeg ikke handle ved dem igen, så længe de bruger Danske Fragtmænd!

Skandaløs forretning, som jeg vil advare ALT OG ALLE imod at bruge!

Intet nyt under solen

Bestilte en brusekabinedør på nettet. Den skulle leveres med Danske fragtmænd.
De kom helt uanmeldt på en dag, hvor jeg tilfældigvis var hjemme at vende. Chaufføren var uforstående over for min indvending om, at jeg ikke var blevet varslet. Han vedgik dog, at det ikke var første gang, han hørte dette fra en modtaget.

Det er nu 2. gang inden for et par måneder, jeg oplever dette. Første gang var jeg ikke så heldig at være hjemme, da de kom uanmeldt, hvorfor jeg i princippet skulle betale 150 kr. for en ekstralevering.

Det er simpelthen ikke i orden. Skodforretning!

stjæler folks tid

De var forbi med en pakke lige i de 10 min vi ikke var hjemme, pakken ryger tilbage til Taastrup, hvor det koster 75,- at få den leveret igen. Hvor svært kan det være at sikre at man har tlf. nr på modtageren, så kunne de bare have lagt pakken

LORT, LORT, LORT!

Det værste jeg nogenside har prøvet.
Jeg bestilte en pakke som de tog 8 dage om at "leverer"! Dvs. at de selvfølgelig forsøgte at leverer den, i mens at jeg var på arbejde. Flot.
Ikke noget med at oplyse brugeren om HVORNÅR de har tænkt sig ca. at leverer ens pakke.
Anyway, jeg ringer til Danske Fragtmænd for at høre om det er muligt at få det leveret igen, da jeg ikke var hjemme da de var forbi, og heller ej var blevet informeret om tidspunkt. "Det kan du godt, men det koster 86 kr", ja flot!! Så kunne jeg jo lige så godt have ladet være med at købe tingene over nettet, og ekstra købe for over 500 kr for at få GRATIS fragt!
Idioter.. :-)

Fragt

ingen serviceindstilling og for sen levering

Dag-dag levering siger de - ikke min levering ! den var 4 dage under vejs. Ved henvendelse om den manglende levering var der ikke megen hjælpsomhed. Prisen den var til gengæld høj

Nemt.

Afleverede varen ved deres lager i Taulov. Dagen efter var den fremme ved modtager. Nemt og hurtigt.

Danske Fragtmænd - Deres motto: Alt kan ødelægges

Det er den sikre måde at får ødelagt de som skal leveres. Danske Fragtmænd har endnu ikke fattet, at man skal laste varen på bilen og ikke slæbe den efter bilen. ALT hvad jeg har fået leveret af Danske Fragtmænd (løbebånd, 2 fjernsyn, 2 stiger, skabe) er ødelagt, ridset, støt. De har intet respekt for det de håndterer og total mangel på forstand når det kommer til kundeservice. HOLD JER LANGT FRA DEM OG FRARÅD ALLE LEVERANDØRER AT BRUGE DEM!!!

Dårligste service nogensinde

Ringede for at høre om priser fik oplyst en pris på mellem 600 og 700 kr, jeg havde oplyst varens mål, men da den stod på en palle, hvilket jeg ikke var oplyst om endte det med at regningen var dobbelt så stor som oplyst. Jeg fik ingen oplysninger om at der kunne være andre priser hvis varen blev fragtet på en palle. Vareren var også skadet ved levering, men danske fragtmænd havde fået afsender til at underskrive at det var på eget ansvar at varen fragtes, hvilket kan undre da det ikke var ham der havde bestilt fragten. Der var mange andre problematikker angående denne fragt men det er alt for omfattende at skrive hele forløbet her. Sluttelig vil jeg bare lige henstille til at alle får et skriftligt tilbud inden fragten udføres, det er vist det eneste der ville kunne hjælpe hvis man absolut skal bruge dette firma

Sebastian David Tingkær and Mathias Haaning found this review useful

Pengegriske.

Pengegriske er hvad det firma er, de påstår at de har været hos en, men var hjemme den dag, og ingen fragtmand ringede på min dør.Tror bare de vil have penge to gange.

Sebastian David Tingkær and Mathias Haaning found this review useful

Fragt

Pakke leveret men ringe service

Bestilte en vare som blev sendt med Danske Fragtmænd. Rinde og efterspurgte at de ikke leverede pakken mellem 13-14 ellers kunne de komme hele dagen. Pakken blev forsøgt leveret 13:18, hvilket jo er mindre god service. Havde så regnet med at jeg ligesom næsten alle andre fragtfirmaer kunne afhente min pakke i weekenden. Men nej, lukket lørdag, søndag og alle helligdage. Og så har de kun åbent for afhentning i hverdage mellem 8-17:30. Sammenlignet med GLS og postdanmark, så er det bare ikke godt nok. (Det er i hvert fald min mening som almindelig arbejdende private person.)

Pakkerne når frem

det er den eneste vi har brugt :) Og pakkerne når altid frem:) Dem stoler vi på;)

fin service

Har nu 2 gange modtaget varer fra den anden ende af landet ,altid venlig og proff chauffør og varen behandlet med største omhu lidt ærgeligt man ikke får et mere precist tidspunkt end mellem 11 og 17

Fragt

Vi har i mange år benyttet Danske Fragtmænd. Vi har især et rigtig godt forhold til Hr. Rene Rosenberg som altid leverer vores varer med et smil og god service.

God servis

Meget af mine varer kommer med de danske fragtbiler. Og tingene er i orden og spør man pænt hjælper de med at få tingene ind i butikken hvis de er meget store. Det er dejligt.

OK levering

Der er ingen problemer med levering og beskyttelse af produkter.

Fragt

Tillidsfulde chauffører, god service, altid til at stole på

Jeg har drevet selvstændig erhverv gennem nogle år, hvor jeg havde en internetbutik, og fik varer leveret med Danske Fragtmænd. Ofte var jeg ude og lave aftaler eller andre opgaver hvor chaufføren kom, men en aftale, bygget på tillid med chaufføren, gjorde, at jeg altid havde mine varer leveret i et modtagelsesrum, uden ridser og skrammer, uden vin og ølflasker var gået i stykker, en service, som Posten bestem aldrig ville kunne leve op til. Selv en lørdag morgen, hvor fragtmanden havde fri, kom han forbi med et par paller som han havde fået fredag aften på terminalen, for han vidste at det var nogle varer som ikke tålte for meget varme og det var en varm sommer. DET er service i højsædet! Kun fragtfirmaer der er bevidste om deres personale, får den slags kundebevidste og tillidsfulde chauffører der kan finde på at bruge lidt af deres fritid på den slags. Så 5 stjerner herfra.

Usandsynlig dårlig service og dyre krav fra Danske Fragtmænd

Jeg fik tilsendt en forsendelse (KX849657), som selvfølgelig blev forsøgt leveret, mens jeg var på arbejde. Derfra ringer jeg til Danske Fragtmænd i Århus, for at bede om endnu en udbringning (Som er ganske gratis hos ALLE andre fragtmænd i DK, bortset fra Post DK) - men damen fortæller mig at det koster over 100 kr!!!
Jeg har dog valget at afhente pakken i Brabrand - langt uden for Århus - som vil tage mig i alt 45 min i bil (tur-retur) eller 1,5 - 2 timer i bus.
Jeg anmoder i stedet for at de skal sende pakken retur til afsender, så han kan sende den med Post Danmark, men det koster så afsender et ukendt uhørt beløb!! Dvs. jeg har ingen andre valgmuligheder, end at spilde halv af min dag eller betale et underligt gebyr for en normal gratis service.

Jeg forstår ganske enkelt ikke den måde at køre forretning på. Det er med afstand den dårligste service jeg nogensinde har oplevet fra et fragtfirma.

Michael Lajlev, Morten Gansler Vinkel, Michael Wojciechowski, Shoaib Rathore, Sebastian David Tingkær and Mathias Haaning found this review useful

God

De er stabile og rettidige

ganske tilfreds

de gange jeg har fået noget leveret er ddet kommet rettidigt og i heltilstand

Godt gået drenge

Kender dem fra mit arbejde. Har aldrig tænkt på dem før nu hvor jeg bliver bedt om at anmelde dem. Og her er så dommen:
Behandler altid varene pænt selvom det må være et slidsomt arbejde at være chauffør der - men de gør det sgu godt. De fortjerner 5 stjerner men mest for deres engageret hårdt arbejdende chaufører der trods alt elsker deres job fornemmer jeg.

De lære det aldrig

Sender pakker til den samme adresse i Ålborg hver måned, og hver gang aflevere de det forkerte sted, men det samme... Jeg forstår det ikke, da jeg fortæller det til dem hver gang

Fragt til tiden

godt og virker reelt og billigt

Fragt

Sikker fragt - helt klart!

Jeg har selv været ansat hos Danske Fragtmænd for nogle år siden. Jeg var godtnok 'kun' ansat som piccoline, men jeg har både hørt og set hvor meget virsomheden går op i deres pakkers sikkerhed og orden. Det sker aldrig fejl med Danske Fragtmænd.

Fragt

De kommer frem i nogelunde tid

Har altid haft gode erfaringer med Danska Fragtmænd. Det er ikke altid godset er stakket lige pænt, men altid i hel tilstand når det kommer frem. Har selv kørt for dem og syntes at andre chaufføre behandler kunderne pænt.

ok firma

stort job at levere pakker

Fragt

danske fragtmænd er et meget godt firma som håndterer varene ordenligt :)

Hurtig..

Kender en del til dette fragt system. det er hurtigt, godt og sikkert..

Is Fragt your company?