We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (105)

Ren Fusk

Der er nu gået 5 måneder og jeg har endnu ik modtaget min gavekort. Pga. et eller andet som de ikke kan forklar så er min gavekort ven og de kan ikke finde den og de siger at det er mit eget ansvar?! Det forstår jeg absolut ikke, virkelig den ringeste oplevelse ever.

Kære Morteza.

Vi kan ikke helt forstå dit indlæg og vi snyder absolut ingen kunder.

Vi finder altid en løsning for alle og vil selvfølgelig også prøve at gøre det for dig, hvis vi på rimelig vis kan afhjælpe situationen.

Vil du ikke gensende dit ordrenummer til info@gavekortet.dk, så vi kan se på den konkrete sag.

God men med mangler

Gavekortet.dk er en god side. Der er dog nogle få minusser. Et er at der er mange gavekort der skal sendes med brev hvilket koster 29 DKK. Et andet er at jeg feks. har 25 kr. tilbage på et gavekort som bare går til spilde. Hvis ikke jeg køber flere gavekort. I burde lave en mulighed for lavere gavekort eller donere til kræftens bekæmpelse el.lign. Udover det er det en rigtig god side.

Hej Anders.

Mange tak for feedback!

Forsendelsesomkostningerne er ikke noget vi tjener på, de dækker kun vores reelle omkostninger. Dog begynder vi at få flere gavekort der kan sendes elektronisk og hvor man som kunde kan spare forsendelsesomkostningerne på kr. 29,-.

Mht. eventuelle restbeløb, så kan de benyttes i 3 år og altid kombineres med andre SuperGavekort-koder eller som delbetaling til et almindeligt køb. Vi kan desværre ikke få vores samarbejdspartnere til at udstede gavekort på de helt små beløb.

Som virksomhed støtter vi SOS Børnebyerne ved at sponsere børn ude i verden og derudover har vi et samarbejde med Røde Kors, hvor man kan købe eller indløse sit SuperGavekort til dem.

Vi arbejder dog løbende med nye tiltag, så dine idéer vil blive taget med i puljen af gode idéer. Og tak fordi du har benyttet Gavekortet.dk!

Bedste hilsner
Gavekortet.dk A/S

Fungere fint, men men... vi er i 2013 :)

Hvorfor kan man ikke få det på mail, så man kan bruge det med det samme fremfor, at skal vente 2-3 hverdage på det kommer med posten. Vi er da trods alt i 2013 og alt andet kan da ordnes via nettet og mail?

Hej Lasse.

Tak for dit input!

Vi har meget længe ønsket at kunne sende flere gavekort via mail, men vi har skulle have kæderne og attraktioner med rent teknisk. Dette har taget lidt tid.

Nu sker der dog en masse og faktisk kan over 75 af vores gavekort i dag sendes via mail og SMS. Flere store kæder og attraktioner kommer også på i disse uger, bl.a. Vero Moda, Panduro, Det Kongelige Teater, Comedy Zoo og Matas.

Så næste gang du bruger Gavekortet.dk, så har vi forhåbentligt også det gavekort du ønsker som et e-mail gavekort.

Bedste hilsner

Udemærket behandling ved klager

Jeg bestilte et gavekort fra gavekortet.dk til computercity og fik det efter 6 dage (Lidt sent når nu de siger at der er dag til dag levering, de sendte det først).
Da jeg indløste gavekortene i butikken fik jeg at vide at der kun var 199 på det ene gavekort (der skulle være 300 på hvert af de 2 gavekort). Dette klagede jeg til Gavekortet.dk over og efter en lidt langsom opstart blev det opklaret at det var computercity der havde lavet en fejl.
Nogenlunde service, det burde måske ikke trække ned, når det var computercity der havde lavet fejlen, men det er jo nu en gang gavekortet.dk der sælger mig produktet, og dermed er det også dem der er ansvarlige for at det er i orden.
Jeg vil dog med glæde handle ved gavekortet.dk en anden gang.

rigtigt fint firma

på trods af at vi en gang ikke modtog gavekortet til tiden og en gang slet ikke modtog det, vælger jeg at give jer fuld hus da jeg gerne vil pointerer at jeg IKKE tror det var jeres skyld nogen af gangene, men derimod post danmark. Jeg har kun haft gode oplevelser med jeres service og bestiller meget snart et gavekort hos jer igen.

Virker perfekt

Har virket hver gang, har tit vundet Supergavekort i forskellige konkurrencer, og de kan altid indløses uden problemer, jeg har aldrig oplevet at der er gået mere end tre post-dage før jeg har fået gavekortet fysisk, og aldrig mere end et par timer hvis det er kommet pr. mail.

Gavekortet.dk A/S

Jeg er super fint tilfreds

jeg fik 2500 kr i supergavekort af en masse dejlige bekendte og har indløst dem i flere forskellige butikker uden nogen problemer

rimelig hurtig levering af gavekortene og ingen problemer i butikkerne - jeg er godt tilfreds! :)

Maja Saunte found this review useful

Wow så nemt og hurtigt

Virkelig let at bestille eller taste sin kode ind. Det eneste minus er dog det lidt ringe udvalg. Dog er det super effektivt.

Kan anbefales.

Super nemt og effektivt.

Masser at vælge imellem både hvad angår beløb og butikker/oplevelser.

Vil helt klart bruge jer igen (:

awsome

Works every time!

Bruger det ofte.... helst at modtage :)

Kommer efter få dage med posten wow

Mvh

Stefan

For de for dovne

Fik sådan et i julegave af en kollega. Først slugte de 25 kroner i administration. Da jeg så har valgt hvilket firma gavekortet skal gælde til, kan jeg kun udløse i hele 50'ere.

Nu står der 25 kroner på en konto som jeg med garanti aldrig får indløst. Jeg er mindre tilfreds... Det er sgu lige udspekuleret nok.

Hej Rasmus.

Der er ikke nogle gebyrer ved indløsning af SuperGavekort, så vi forstår ikke helt det du skriver at have oplevet.

Vil du ikke kontakte os på 3823 7020 eller info@gavekortet.dk med din gavekortskode, så vi kan få opklaret hvad der kan være sket.

Rigtig god oplevelse

Bestilte et weekendgavekort til julegave mere eller mindre i sidste øjeblik. Der var ingen problemer. Kom som lovet et par dage efter og inden jul. Og modtagerne kan frit vælge imellem næsten 100 forskellige steder de vil bruge det.
Kan klart anbefale at købe herfra

Godt

Jeg havde kommet til at trykke "levering til døren", selvom jeg ville have det via mail, da jeg skulle have CDON.COM-gavekort. Først ringede jeg til dem, og de svarede ikke(hvilket også er acceptabelt ifølge mig, da det var d. 25 December). Så skrev jeg en mail. Dagen efter modtog jeg gavekortet via mail, som var det jeg rigtigt ville have. Tak for det gavekortet.dk!

Godt alternativ.

Gavekortet.dk er et rigtig godt alternativ til gavekort som specifikt kun kan benyttes et sted - her kan man bruge gavekortet til rigtig mange forskellige ting.

Et minus er dog at det koster kr. 5.00 at få sendt gavekortet som mail - øhhhh hvad er det lige som afstedkommer denne pris??

Men ellers effektivt nok.

Stort udvalg

Skønt med så stort et udvalg af gavekort samlet et sted! Super brugbar gave at give, hvis man er en kende fortabt.

Ikke meget negativt herfra - jeg synes dog, at vælger man funktionen "Send gavekort til mail", at dette ikke burde koste penge. Men det er også det eneste.

Super koncept

Super hjemmeside, bruger den hvis jeg skal have noget sendt afsted, istedet for en buket blomster. Har også selv modtaget gavekort herfra, det fungere upåklageligt og dejligt at der er så meget at vælge imellem.

Gavekortet.dk A/S

Gavekortet.dk er en super hjemmeside

For næsten 2 år siden handlede jeg på gavekortet.dk. Det var en super hjemmeside med god service og hurtig levering. Har ikke noget at sætte på gavekortet.dk!

Gavekortet.dk A/S

Rigtig god service og hurtig levering

En rigtig god hjemmeside at handle på. Man vælger selv leveringsdagen, og jeg har endnu ikke oplevet, at systemet fejler. Man kan for 0 kr. endda få en personlig hilsen med! Rigtig god service og fine tilbud! :-)

Meget hjælpsomt personale

Jeg havde nogle problemer, med at indløse mit gavekort på hjemmesiden.

Jeg tog kontakt til gavekortet .dk, og med hjælp fra en meget hjælpsom og venlig medarbejder, fik jeg løst mit problem.

Mange tak....

Gavekortet.dk A/S

Stjerne service og leveret til tiden!

Jeg købte forleden et gavekort hos Gavekortet.dk, men var lidt i tvivl om lidt af indholdet. Jeg ringede derfor til deres kundeservice og fik alle tiders vejledning. Jeg modtog mit kort umiddelbart efter og der var efterfølgende ingen problemer med at indløse det. Jeg har tit hørt at forventningerne med et gavekort kan være svingende specielt med alle de her dealsites, men der var ingen serviceforskel - i hvertfald ikke for mit vedkommende. Vi var meget glade for arrangementet. Kan stærkt anbefales...

God og hurtig service

Jeg har flere gange modtaget et supergavekort via SMS, og det har virket upåklageligt hver gang. Denne gang modtog jeg også en SMS, men når jeg åbnede den, var teksten forsvundet. Jeg vidste ikke, om det var min egen telefon eller gavekortet.dk's SMS den var gal med, men jeg forsøgte mig med en halv-panisk mail til gavekortet.dk kl. 21.15 i aftes, hvor jeg spurgte hvad jeg skulle gøre, og om det mon ville hjælpe at sende SMS'en igen. I morges kl. 8.45 fik jeg en ny SMS og en mail fra en medarbejder, hvori koden også stod for en sikkerheds skyld.

Hvad skal man tro?

Da jeg modtog gavekortet og ville indløse det, så stod der på gavekortet at det ikke kunne bruges direkte i butikkerne, som er med i ordningen.

Jeg vælger at indløse gavekortet til Elgiganten, og finder en vare som jeg vil bruge pengene på.
På Elgigantens webside får jeg nu at vide at gavekort ikke kan bruges online, men kun direkte i butikkerne.

Der må da kunne laves en løsning som er fælles for alle butikker, som er med i Gavekortet.dk ordningen??

Dårlig kundeservice

Jeg har haft en dårlig forbindelse mht. kundeservice! I forbindelse med at den fysiske udgave af et gavekort var blevet væk, kontaktede jeg gavekortet.dk for at høre om de kunne bytte gavekortet til et andet, da et tandemspring var mere end hvad jeg turde.

Jeg havde stadig ordrenummer osv. på gavekortet og de har før checket forskellige oplysninger ved brug af dette.

Men da jeg så kontaktede kundeservice denne gang, blev jeg oplyst om at gavekortet kun havde 3 års gyldighed, som nu var udløbet, så det var ikke muligt at bytte det.

Dette var jeg selvfølgelig trist over, men dette er jo spillets regler, så det var der dog ikke noget at gøre noget ved.

Nu sker der dog det at min kæreste finder den fysiske del af gavekortet, hvorpå det fremgår at gavekortet har 5 års gyldighed!

Dette burde være muligt for gavekortet.dk selv at checke, men de har i stedet valgt at lade være med at oplyse om dette, da de så kunne tjene 2.500,- i stedet.

Virkelig dårlig stil!

Hej Steffen.

Vi beklager din oplevelse og er kede af den opfattelse du har af os, specielt hvis der har været noget miskommunikation.

Hvis der står 5 års gyldighed, så skal Tandemspringsudbyderen stadig tage imod gavekortet. Vi overfører penge til vores samarbejdspartnere når gavekortet er solgt, så det er dem du skal have fat i. Vi sidder ikke på pengene, som du skriver.

Vi følger også fuldt ud lovgivningen for ombytning og fortrydelsesret på nettet og vil også altid strække os inden for rimelighedens grænser. Vi kan dog ikke gøre noget efter at vi har afregnet til hvor gavekortet kan benyttes - og i dette tilfælde er det flere år siden. Så er det dem du skal have fat i.

Men hvis du ringer til os på 3823 7020 mellem 9-16, så vil vi godt se om der er noget vi kan gøre for at hjælpe dig.

Fantastisk Service

Havde en rigtig dårlig oplevelse med en af gavekortet.dk´s udbydere, sendte en klage til gavekortet.dk som gjorde alt for at løse sagen, de ombyttede gavekortet uden problemer og var så søde og rare kun positive roser herfra.

Super service!

Jeg har lige brugt gavekortet.dk for første gang. Det er super nemt og hurtigt, og så hjalp de mig endda fordi jeg var kommet til at skrive adressen forkert - så jeg nåede at få gavekortet til min søsters fødselsdag alligevel. Tak for rigtig god service :)

upåklageligt

det er første gang at jeg bruger Gavekortet.dk.
Jeg er helt tilfreds. Det var super nemt at bestille og nemt og overskueligt.
Da jeg havde valgt at gavekortet skulle sendes direkte til modtageren var jeg lidt spændt på om det nu kom til tiden. men det gjorde det heldigvis.
Alt i alt: Super go oplevelse og det er ikke sidste gang at jeg bruger gavekortet.dk

Holder hvad de lover..!

Jeg havde vundet et gavekort og kunne ikke bestemme hvad jeg skulle vælge. Det vidste sig, at jeg kunne vælger flere steder og fordele pengene som jeg ville!!
Da jeg så have bestilt disse gavekort, gik der 1½ så lå de i min postkasse.
De holder hvad de lover, så har intet dårligt at sige!

Udemærket ide

Fungerede fint, men da jeg fik et kort på 350,- kr. var jeg nødt til at tilkøbe ekstra 50 kr., da butikken jeg valgte ikke accepterede beløbet. Det er ikke godt nok.

Gavekortet.dk A/S

Fin Service og gode gaver!

Jeg har købt gavekort til gaver af flere omgange til venner og familie omkring jul. Hvis man godt kan lide at give gavekort, så er det en fin løsning. Specielt hvis man bor langt væk fra storbyen. Jeg synes det virker fint sammenlignet med så mange andre internetbutikker.

Gavekortet.dk A/S

Kedelig oplevelse og leverede ikke til tiden.

Bestilte et gavekort til en 50 års fødselsdag. Bestilte i god tid, men desværre kom det ikke frem til dagen som ønsket. Da jeg ringede ind og rykkede, fik jeg at vide, at det var Post Danmark, som havde problemet, for de havde afsendt det. Nu er det sådan at jeg har købt et gavekort ved gavekortet.dk til Imerco og ikke ved Post Danmark. Problemet blev mit i den sidste ende, da jeg ikke kunne lykønske med et gavekort på selve dagen.
Vi bor i udlandet og syntes det var en super god ide, fremover at give hele familien gavekort via gavekortet.dk, men det kan kan vi åbenbart ikke risikerer.
En rigtig utilfreds handel og sidste gang jeg bruger gavekortet.dk!
Kan så også se, jeg ikke er den eneste, der klager over leveringen.....

Svar til jeres besvarelse:
Jeg foreslog om I intet kunne gøre måske sende et bud med et nyt gavekort, da der er en Imerco i nærheden, men dette kunne slet kke lade sig gøre, og I kunne heller ikke spore brevet, da det nok lå et sted inde ved Post Danmark.

Kære Birgith.

Vi synes din anmeldelse er lidt hård, men er samtidig rigtig kede af hvis det gavekort du sendte ikke er nået frem til tiden. Vi afsender ugentligt mange tusinde forsendelser og det er ekstremt sjældent at der ikke leveres på den ønskede dato. Men som de fleste andre virksomheder i Danmark er vi afhængige af at Post Danmark leverer vores forsendelser. Og som sagt, så er det yderst sjældent at de ikke leverer på det tidspunkt der er aftalt.

De få gange det sker at det ikke kommer lige på dagen, er det meget beklageligt og vi gør derfor alt hvad der står i vores magt for at få leveret på anden vis, enten med bud eller elektronisk. Vi garanterer om alle omstændigheder at der altid findes en løsning.

Hvis du sender en mail til info@gavekortet.dk med dit ordrenummer vil vi godt prøve at se på din ordre igen og om der er noget vi kan gøre for at råde bod på oplevelsen.

Gavekortet.dk A/S

Rigtig mange muligheder og god service hvis man får købt forkert eller fortryder sit gavekort inden for 14 dage. En rigtig god gave idé :)

Helt tilfreds

Er helt tilfreds med det hele:) Dog kom gavekortet og kortet ved siden af, dog i samme kuvert, men det kunne være godt hvis kortet blev lagt inde i gavekortet, så modtageren så kortet. Det kan godt forsvinde i kuverten så modtageren "bare" ser gavekortet og ikke det skrevne kort også:) Men super hurtig levering og god service:)

God og overskuelig side

Bestilte på et tidspunkt et gavekort til en biograf tur til to, fra Gavekortet.dk. Sammen med gavekortet fik jeg på hjemmesiden lavet et kort, hvor man selv kunne få skrevet en hilsen i. Modtog gavekortet og mit "skrevne" kort, i løbet af en uge. Dette er jeg ganske tilfreds med.

Udover dette, synes jeg at deres hjemmeside er nem og overskuelig at finde rundt i, og så er der flere forskellige muligheder, for at vælge hvor dit gavekort skal være til.

Gavekortet.dk A/S

Fantastisk gaveide og venlig service

Supergavekortet fra Gavekortet.dk er en fantastisk gave som man kan bruge til hundredevis af butikker! Derudover er det utroligt nemt og hurtigt og så er de rigtigt flinke og hjælpsomme i deres kundeservice. Jeg kan varmt anbefale gavekortet.dk!

super koncept

hurtig levering og stort udvalg hvor man kan bruge sit gavekort

Gavekort på vej

Update:
Selvom de havde lidt problemer med Post Danmark, er mit gavekort eftersigende på vej :) Endelige :).

God, hurtig og behjælpelig support :)

Hej Rasmus.

Det er yderst sjældent at gavekort ikke når frem til tiden. De enkelte gange det sker er naturligvis meget beklagelige og vi gør straks hvad vi kan for at få fundet forsendelsen hos Post Danmark eller det fragtfirma der er sendt med.

Vi garanterer at der altid findes en løsning. Vi har dog brug for at forbeholde os lidt tid til at få efterlyst og efterforsket hvad der kan være sket med forsendelsen. Dette skal altid ske indenfor to uger.

Vil du ikke gensende dit ordrenummer til info@gavekortet.dk eller ringe på 38237020, så skal vi straks se på hvad status er på sagen.

Som sagt, vi garanterer 100% at der altid bliver fundet en tilfredsstillende løsning og det sørger vi også for sker i denne sag.

Forrygende nemt

Efter en veloverstået jul med familie og venner, står der en tak tilbage. En tak til Gavekortet.dk for deres, ikke mindst geniale idé, men også forrygende nemme måde, at handle julegaver på.

Min familie består udelukkende af voksne mennesker i alderen 20+ og vi nyder derfor, at kunne give hinanden gavekort til diverse forretninger & aktiviteter. Skulle man komme helt i tvivl, så har Gavekortet.dk (selvfølgelig) sørget for muligheden, at kunne give et supergavekort, der passer til samtlige virksomheder i deres register.

Dernæst kommer anvendelsen. Jeg har personligt aldrig haft nogle problemer med, at kunne bruge de gavekort, som jeg eller min kone har fået. Udover dette, så finder jeg det exceptionelt nemt, at bruge Supergavekortet. Indtast koden, vælg virksomhed & indtast sin adresse... Få dage efter har man sit gavekort.

Der er dog en ting, som ærgrer mig en smule og det er Postdanmark. De levere, ligesom vejret skifter og det er synd, for det går udover dem (Gavekortet.dk), der yder en god service & produkter. Derfor anbefaler jeg også, at man køber Supergavekortet, hvis man er sent ude, for dette kan printes med det samme og herefter kan modtager selv bestemme og få leveret i en periode, hvor der ikke er alt for travlt.

Endnu en gang en stor tak og glædelig jul og godt nytår til Gavekortet.dk.

God arbejdsplads julegave

Jeg kan ikke se hvorfor jeg skulle give hjemmesiden andet end 5 stjerner. Jeg modtog et gavekort hertil fra min arbejdsplads som julegave, og synes ærlig talt det er den bedste måde, at uddele gaver på, da man helt selv for lov til at vælge mellem mange, mange virksomheder at bruge de penge på. Man vælger butik og får bare efter et par dage gavekortet til butikken - god service, god idé!

Virkede upåklageligt

Jeg havde fået et gavekort på 400 kr. til gavekortet.dk.
Opdagede at man kan dele gavekortet op i portioner, hvilket var helt perfekt! Modtog begge gavekort inden for meget kort tid i min postkasse.

Jeg har godt nok ikke brugt dem i butikken endnu, men det regner jeg ikke med bliver et problem.

Altid god service

Nu har jeg benyttet mig af gavekortet.dk adskillige gange og hvergang har jeg fået den service og vare som jeg har betalt for.

Jeg har ikke en finger at sætte på gavekortet.dk, og det er en hjemmeside jeg vil vedblive at benytte mig af i fremtiden.