We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (83)
N.K Import APS

This review has been reported to customer service by the company for missing proof of purchase (only genuine customers can review a company).

Customer service is in the process of investigating this review.

Following this investigation, it will either be deleted or returned to Trustpilot.

See our review guidelines here.

Kedeligt...

Bestilte mellem 29-04 - 02-05 kan ikke huske det præcist..
(og er så smart jeg har slettet min ordre ;) )

1.Mavetræningsbænk, som var på lager.
2. håndvægte af 20kg. som var på lager
3.træningshansker.. som var på lager

Mavetræningsbænken var åbenbart ik på lager ( der står stadigvæk den er på lager, har tjekket )

så ringede der ind(TROR det var d.06-05, fordi skulle self selv finde ud af at mine ting var forsinket :) og kvinden jeg snakkede med sagde pænt at der lige ville gå en extra dag eller to. FINT NOK..

Fik en mail d.08.05, at det ikke kan blive leveret på de (normale 1-2dage)

Sidder nu d.13.05.. har prøvet at ringe 7gange inde for de sidste 2timer nu, så jeg måske kan få at, vide hvornår jeg skal regne med tingene kommer... ingen tager telefonen :) så glæder mig da til at se hvornår jeg får mine ting:)
Opdatering:::: fik endelig fat i en, deres telefoner havde ik virket? hun sagde jeg fik mine ting imorgen d.14.05 ;)
(som en lille ros, er de nu meget søde at snakke med der inde, i forhold til andre steder) :)

Køber næsten alt online ;) må nok indrømme jeg hader mest når der bliver lovet at tingene kommer inde for nogle dage, og at ting som står der er på lager ik er på lager :)

Hej Mark,

Mave træningsbænken stod rigtig nok til "På lager", men med 3-5 hverdages AFSENDELSESTID, da den kun var kommet til vores fjernlager, hvor vi ikke kan afsende indenfor 24 timer. Det tog så desværre et par dage ekstra udover det vi skrev inden vi fik det sendt afsted. Jeg synes også det er mega irriterende hvis der står noget og det ikke bliver oveholdt, så det beklager jeg selvfølgelig.

I går havde vi store problemer med telefonen, hvilket du også kan se at en anden har påpeget herinde i går. Hvis du kigger tidligere anmeldelser igennem vil du se at det ikke er noget der ellers er nævnt, så det var ikke bare en dårlig undskyldning :-)

Jeg beklager rigtig meget din oplevelse af denne handel. Vi tager kritikken til os og vil selvfølgelig gøre alt hvad vi kan for at det ikke gentager sig.

Håber du giver os en chance for at vinde din tillid tilbage en anden god gang :-)

Kan se at du også har handlet hos os før, hvor det gik smertefrit som det skulle, det ville være rart hvis du kunne give 5 stjerner for den handel. Vi synes at Trustpilot er et godt redskab, men vi oplever desværre at folk oftere bruger tid på at skrive anmeldelser når noget går galt, end når noget går godt og det har selvfølgelig en betydning for vores salg hvad der bliver skrevet.

www.Getbig.dk

Perfect service

I had a really good experience with Getbig.dk. i ordered 2 weight plates of which each 5kg. the second day, the package arrived empty, and that was because the plates fall of the package somewhere during transport. i contacted the company and they directly sent me new ones despite that it was probably the mistake of the company that transported the plates, and not their mistake. this is a great service as they care about keeping the customers happy and satisfied.
the products arrived in a good status and i am very happy using them :-)

fremragende!

Total i orden virksomhed mand!
Havde bestilt 6 kg proteinpulver, som ikke helt smagte, som det plejer, så i og med at der var 6 kg, at skulle igennem, var de villige til at tage det tilbage, eller give et slag i prisen.
De var simpelthen så søde, og skriver jævnligt med dem, hvor de ALTID besvarer spørgsmålene helt vildt tilfredsstillende :-)

N.K Import APS

Fantastisk service, hurtig levering og gode produkter

Havde bestilt nogle varer, hvoraf en af tingene var en fedttang, der uheldigvis, var smuttet ud af kassen undervejs. Nok er det hurtig levering, meeen så hurtigt burde det jo ikke gå ;) Da jeg konstaterer dette, sender jeg en mail, og svaret er dagen efter. Det beklager vi, og sender den straks afsted. 3 dage efter var den afhentet i postbutikken i Husum. Jeg kan kun rose denne fine service og hurtige levering. Der er trods alt lang vej til København... Derudover proteinpulveret og Maltodextrinen af en super kvalitet.

N.K Import APS

Godt produkt, overskuelig hjemmeside og god service

Købte et håndvægtsæt af høj kvalitet, som dog kom 4 dage senere end lovet, men det skyldes fragtfirmaet havde forlagt varen og kan egentlig ikke bebrejdes Getbig.dk. Fik varen og opdagede at én af vægtskiverne var defekt. Kontaktede firmaet via mail og fik samme dag at vide, at de ville sende en ny, som var i posten 2 dage efter, det er fin service.

Perfekt.

Hurtigt levering af vare, ligeledes med det er til en overskuelig pris. Tak.

N.K Import APS

skuffende oplevelse, anden gang meget bedre ;-)

Jeg havde bestilit en halvstor pakke, med bl.a. 0.5kg jordbær protein, BCAA tabletter, kreatin osv. Jeg afgiver min ordre d. 20/12-2012, der går et par dage, hvor efter jeg får en mail om at mine BCAA tabeletter er i restordrer, om jeg vil vente til start januar, og få hele indholdet, eller bare ha det de har nu, jeg vælger at vente. den 3 Januar, for jeg en bekræftigelse på at det er sent. der går selvfølgelig et par dage, det er så os fint nok. men til stor skuffelse, mangler der de 500 gram Jordbærprotein, jeg skriver omgående en mail, til den dame, der havde emailet mig tidligere, jeg får intet svar, skriver en til og stadig ikke noget svar, jeg kontakter dem, via en anden mail adr. og så få jeg svar dagen efter, at de beklager og sender det med det samme, det svar fik jeg d. 11 jaunar. Jeg har stadig ikke set nogen pakke, og jeg har skrevet flere mails til dem, uden svar. det er nu over 30 dage siden, jeg lagde min ordre hos dem, og jeg mangler stadig. Jeg er virkelig skuffet, det er squ sidste gang jeg kaster 800 - 900 ,- efter sådan en dårligt firma, øv siger jeg bare....

Jeg har nu modtaget jeres pakke, og syntes i skal ha en chance mere, da jeg kun har handlet hos jer 2 gange pt. derfor nu 3 Stjerner til jer :)

Så har jeg handlet hos jer igen og denne gang, gik det helt smerte frit, bestilte onsdag kl. 15 og post danmark bankede på døren fredag middag ;-) sådan :D

Hej Steffen

Jeg har haft kigget på din ordre og kan godt se at der er gået fuldstændig ged i det. De mails du ikke fik svar på lå desværre hos en af vores support medarbejdere som var væk i en uge, og de andre medarbejdere havde åbenbart ikke set dem. Det er selvfølgelig ikke godt nok, og det er blevet indskærpet.
Derudover undskylder jeg også at du stadig ikke har fået din bestilling. Endnu en gang er der noget gået helt galt. Vi har sendt din pakke i dag (track and trace skulle du få lidt senere) og vedlagt noget ekstra gratis protein som kompensation.

Dette her er absolut ikke vores måde at gøre forretning på normalt og jeg kan godt forstå dine frustrationer. Jeg beklager mange gange, men håber du trods alt bliver lidt gladere når du har fået hele din bestilling + lidt ekstra.

Hvis der er nogle problemer ringer du bare til os :-)

Nem handel - god kvalitet

Lidt irriterende at jeg ikke selv kunne bestemme farven på mine håndvægte, men ellers supergod handel. De var trods alt samme farve :)

Thumps up!

Alt gik som det skulle, ingen problemer, holdt leveringstiden(eller hvad det hedder), fragtmanden var flink og smilende. Kan kun anbefales!

god service

Har aldrig haft nogle problemer de 5-6 gange jeg har handlet der!

Utrolig god service

Jeg har bestilt ved GetBig 2 gange nu, første gang kom det med post danmark og anden gang med deres egen chaufør (bor på fyn), meget sympatisk og hjælpsom fyr, godt image for GetBig.

Ved anden sending var der en lille produktionsfejl på 2 dimser til en bænk. Tog nogle billeder og sendte med email, ringede også lige for at dobbelttjekke. 1 - 2 timer efter havde de fundet nogle ekstra som de nu har sendt til mig.

Det kalder jeg god service.

De nye dele skulle komme i morgen, håber de virker haha, men ellers er det jo ikke GetBigs fejl, men producentens.

Det er ihvertfald sikkert at jeg handler her fremover, og vil varmt anbefale mine venner til at gøre ligeså.

God jul og godt nytår til jer alle :-)

To køb - 100% tilfreds

Super god og hurtig levering, gode priser og så får jeg små prøver med.

Kan kun være tilfreds med dem

Perfekt!!!

Har kun store plusser herfra :-)

Nem overskuelig hjemmeside.

SUPER hurtig levering, bestemt ikke sidste gang man handler der.

Altid i orden

Fin hjemmeside, fine produkter altid billig, hurtig og uden problemer, handler her igen og igen og igen :-) ...

N.K Import APS

God service og tager sig tid til kunderne

Jeg har skrevet med GetBig omkring bl.a. at skaffe nogle ting hjem, som de ikke havde i sortimentet. GetBig har brugt meget tid på at undersøge produkter og priser for mig, og jeg har været meget tilfreds med de svar jeg har fået fra dem.

Hej Mikkel

Tak fordi du tager dig tid til at skrive en positiv anmeldelse og tak for handlen. Håber vi ser dig som kunde en anden god gang :-)
N.K Import APS

Super god kundeservice og kanon gode produkter!

Både servicen og produkter er helt i top. Købte bla. 2 kg super whey isolate og det er suverænt det bedste proteinpulver jeg nogensinde har prøvet. Returnering er heller ikke noget problem. Alt i alt en super god oplevelse. Handler helt sikkert hos dem igen.

Hej Kasper

Tak for at tage dig tid til at skrive en positiv anmeldelse. Det gør os altid glad :-)
N.K Import APS

Køb af kettlebells blandt andet.

Har blandt andet købt et par kettlebells sæt, meget tilfreds med leveringen. God og fin indpakning og forsendelse af et ellers tungt produkt.

Gode produkter, fin service også da jeg havde en enkelt reklamation over et produkt hvor sidste salgs dato var overskredet.

Handler helt sikkert her igen.

Hej Michael

Tak for din anmeldelse. Altid rart at nogle gider tager sig tid til at bedømme os selvom det er positivt :-)

Vi ser frem til flere handler i fremtiden,

Fantastisk kundeservice!

Jeg var en klovn og havde selv lavet en fejl i forbindelse med levering - mit navn stod ikke på postkassen. Pakken kunne ikke leveres, men røg tilbage til Getbig.dk. Da jeg kontakter dem, bliver pakken sendt afsted derfra samme dag - uden yderligere omkostninger.
Sød og god kundeservice pr. tlf. og en rigtig god oplevelse! Kan klart anbefales!

God håndtering af reklamation

Jeg bestilte på deres hjemmeside en pull-up bar til at lave kropshævninger i. Da jeg modtog den så den ud til at være i orden, og jeg fik den monteret. Første gang jeg brugte varen gik den dog i stykker, det ene håndtag hang efter at have givet en mislyd.
Jeg skrev en mail til getbig.dk med billede af defekten. Jeg fik et hurtigt svar tilbage om, at jeg kunne få en ny eller alle pengene tilbage.
Det var super god service, at jeg ikke skulle pille ned igen og indsende eller bruge tid på, at de kom ud. Super service, vil altid fremover handle her, hvis de har det jeg skal bruge.

Hej Martin

Tak for din positive tilbagemelding. Vi beklager selvfølgelig meget at der var en fejl i produktet, og det eneste vi så kan gøre for at gøre kunden glad er at tage os godt af reklmamationen. Det er noget vores kundeservice medarbejdere er nøje instrueret i, så altid en fornøjelse når det lykkedes til 5 stjerner :-)

God træning,

N.K Import APS

God håndtering,levering & Kundeservice.

Jeg kan kun være positiv over www.Getbig.dk Hurtig levering, gode varer samt en god og imødekommende kundeservice, det er ikke sidste gang min familie handler der :)

Vh. Rasmus.

N.K Import APS

Super service og hurtig levering

Jeg har netop bestilt fra Getbig.dk, leveringen tog blot 24 timer - og alle de varer som jeg havde købt var med.

Jeg kommer med garanti til at købe hos Getbig igen.! :-)

Hej Jens

Tusinde tak for anmeldelsen, den motiverer os til forsat at gøre vores bedste for at gøre alle kunder tilfredse. Ser frem til en anden god handel med dig snart :-) God træning.

Mvh

Gennemført service oplevelse!

Jeg bestilte et stort vægtsæt med stænger, skiver, låse og hvad der ellers hører til, sammen med et stativ og en masse småt udstyr - 6-7 forskellige produkter.

Pakkerne(kunne naturligvis ikke sendes i samme pakke) fik jeg et track&trace nummer på, kun få minutter efter aflagt bestilling og allerede kl 15 dagen efter, var pakkerne leveret på min private adresse.

Da jeg åbnede pakkerne, kunne jeg desværre se at der var skader på to af vægtene - jeg sendte en hurtig mail til Getbig.dk med billleder af problemet om aftenen, og morgenen efter havde jeg fået et svar fra dem samt en ny mail med et track&trace - de havde allerede sendt erstatninger afsted mod mig.

Kort sagt har jeg fået leveret over 100kg udstyr samtidigt med at jeg har fået ombyttet defekt udstyr, alt sammen inden for 3-4 arbejdsdage.

Meget tilfreds! 5 stjerner herfra.

Hej Luka

Tusinde tak for de 5 stjerner herfra, det luner altid at kunder bliver super tilfredse selvom der er noget der er gået i stykker - dine positive ord er givet videre til kundesupporteren. God træning med dine nye produkter :-)

super god service

god behandling og nogle rigtig fede produkter

Hej Martin,

Vi takker for en god handel og din positive anmeldelse, det gør os altid glad :-)
N.K Import APS

super hurtig levering og super service.

Jeg kan kun anbefale getbig, de leverer hurtigt og har en super god service.

N.K Import APS

Super produkter til god pris.

Jeg har handlet hos getbig.dk i mange år, og har aldrig haft problemer af nogen art. Hurtig levering og høj produktstandard.
God kundeservice når der opstår spørgsmål til produkter.

Alt i alt en webshop man kan stole på.

Fast delivery

Fast delivery, but pretty smashed delivery box and lazy delivery provider. It all shines back to the seller, which is the reason for 4 out of 5 stars.

Reply from N.K Import APS

I am sorry for the inconvenience with the freight company. However, I feel it's a little hard to blame it on us. We have absolutely no control over the freight company which is one of the biggest on the Danish market for these kind of products. We will of course look into the matter if it happens often. Thanks for your order and hope for continued business :-)

Ikke tilfredsstillende.

Jeg bestilte for et par dage siden et mavetræningshjul, ab wheel - pakken kommer hurtigt frem (jeg modtog den i dag, onsdag og bestilte den mandag aften). Det syn, der møder mig når jeg åbner kassen, er dog ikke noget kønt syn. En beskadiget indpakning, der tydeligvis har været åbnet før, men sendt tilbage og alligevel sendt videre til mig som den er. Jeg føler mig også snydt, for umiddelbart ser produktet ud til at være noget skrammel af rigtig dårlig kvalitet. Jeg har skrevet til getbig.dk og bedt om at få pengene tilbage, og jeg afventer i øjeblikket svar på dette. Jeg håber, at getbig.dk kan redde denne skuffende oplevelse og idet mindste gøre mig tilfreds mht tilbagelevering og penge retur.

UPDATE: at returnere hjulet og få pengene retur var heldigvis intet problem - heller ikke mht fragten. Getbig sendte mig en returlabel som jeg bare skulle printe ud og tape på kassen, og så førte de pengene retur så snart de kunne se, at jeg havde afleveret pakken på posthuset.

Jeg håber og tror, at dette var et sjældent og uheldigt tilfælde, men hvis nogle overvejer at købe et ab wheel, vil jeg anbefale et andet sted - jeg fandt et i nogenlunde samme prisklasse (måske 10-20 kr dyrere) på en anden hjemmeside, og som var i noget bedre kvalitet. Den venlige kundeservice og en nem returnering får mig til at hive anmeldelsen op på tre stjerner.

Hej Tobias,

Vi har taget din kritik til efterretning. Vi vil skifte leverandør af ab wheels ved næste bestilling så kvaliteten bliver bedre og prøve at holde prisen, da vi altid vil have den bedste kvalitet til en fornuftig pris. Tak for feedback og håber at se dig som kunde en anden god gang :-)

Godt

Rigtig fedt med masser af artikler og træningsprogrammer, dog synes jeg ikke udvalget er stort nok!

N.K Import APS

Min første bestilling igennem getbig.dk forløb fejlfrit.

Eller det vil sige - det lykkedes åbenbart Post Danmark at udlevere min pakke til en anden person - på min adresse. (Ikke første gang at pakker mystisk forsvinder igenne PD).

Da jeg ringede til getbig.dk var der ingen problemer. Jeg fik tilsendt en ny varer med det samme. Ikke noget med at vente på pakke efterlysninger og des lige.

N.K Import APS

Fine varer og hurtig levering

Køb nr. 1 (2010): Emballagen (selve papkasserne) på de ting jeg modtog, var ret ødelagt da jeg modtog dem, sandsynligvis pga. den høje vægt fra varerne inden i. Vægtstængerne stak faktisk ud i begge ender af den ene kasse, og hvis de var blevet stødt mod noget, kunne gevindet til spinlocken være ødelagt, men varerne var heldigvis 100% intakte. Vægtskiverne var af kunststof med sand i. Lidt ærgerligt at jeg ikke kendte denne type vægtskiver i forvejen, da de er meget store og klodsede i forhold til støbejernskiver. Men det burde jeg vel selv have undersøgt på forhånd, dog lidt svært i en netbutik.

Køb nr. 2 (maj 2012): Bestilte to grippere. Igen må jeg desværre kritisere emballeringen. Metallet sad i spænd i den lille papkasse, og evt. stød kunne nemt have beskadiget varene, men igen var jeg heldig. Jeg savnede, at de måske kunne være pakket ind i bobleplast.

Alligevel sniger de sig op på 4 stjerner for en lynhurtig levering, en god og overskuelige hjemmeside, og en gratis vareprøve :)

Super handelssted

Handlede den anden dag for første gang ved getbig.dk. Ordren afgivet >Søndag aften kl. 21 varen modtaget Tirsdag med posten. Nemt hurtigt og billigt.

Fantastisk god kundeservice

Jeg havde bestilt et håndvægtsæt samt en chin up bar. Chin up baren viste sig at være defekt, så jeg kontaktede deres kundeservice. De sender mig nu en ny chin up bar free of charge.

Der er ikke så meget andet at sige end fantastisk god kundeservice. Endvidere er leveringen hurtig og forsvarlig.

N.K Import APS

Der er ikke så meget at sige. Hurtig leveret og korrekte varer. Helt fint.

Helt iorden

Har snart købt en del ting hos getbig protein pulwer guarna og meget mere får det altid inden for to dage som lovet

Rigtig god service

Jeg bestilte for nylig 30 kg håndvægtsæt. Hurtig levering og god service og god kvalitet af produkterne. Helt sikkert et sted jeg vil handle igen! Thumbs up herfra!!

Enestående kundeservice

Jeg har 2 gange oplevet en fantastisk kundeservice ifm. ombytning af defekte varer. De er hurtige og servicemindede. Thumbs up herfra :O)

N.K Import APS

Rigtig pris. Service til 5 stjerner.

Bestilte kettlebell 18kg plastik og fik en der var en mindre defekt hvor der kom sten ud. Tog et billede med telefonen og sendte det ind, og da de ikke havde den på lager og jeg egentlig hellere ville have en 12kg i jern (så jeg bare kunne lappe hullet og have to kettlebells) fik jeg det med det samme og refunderet differencen mellem de to.

Alt sammen med hurtigt svar, og venlig betjening. Hurra for det!
100% Der jeg køber næste gang.