We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (710)

super webshop

mange lækre varer men stadig nemt at finde rundt, hurtig levering og fair priser :D

Tilfreds.

Lækker service og hurtig levering. Er intet mindre end tilfreds :-)

GLAMBOX ApS

Nem og overskuelig - med god og hurtig service!

Jeg kan kun anbefale at handle på Glambox. Det er nemt, overskueligt og hurtigt. Og der er altid gode tilbud at finde!

GLAMBOX ApS

En box fyldt med glam og luksus!

Alt er i top! Nem og hurtigt.
Servicen var i top. Fik hurtigt svar på mit spørgsmål. Hurtig modtagelse. Alt var pakket forsvarligt. Kan kun anbefaler det!
Plus de har gode priser!

Review by confirmed purchaser

hurtig levering - rigtig sød kundeservice

Jeg var i tvivl om et produkt og kontaktede kundeservice via mail. De svarede hurtigt tilbage og ville straks undersøge sagen - jeg kan godt lide at de svarer og giver udtryk for at de er på sagen, så ved man at de tager sig af mit spørgsmål.

Jeg fik hurtigt svar. Det var personligt og effektivt :)

Leveringen var hurtig og min bestilling var pakket rigtig fint ind.

Jeg er meget imponeret og jeg ved at jeg kommer til at handle der igen.

Tak for hjælpen Jesper :)

Vh Sif

Fantastisk

Kan varmt anbefale Glambox.dk. Alt går problemfrit fra man har bestilt og til varen er leveret, hvilket sker fra den ene dag til den anden. Fantastiske produkter :-).
Prøv det!!!!!

Helhed.

Bredt udvalg. Professionel betjening og vejledning. Billig fragt - endda gratis fragt hvis man bestiller over 500,-!

Glad og tilfreds :-)

Godt og bredt udvalg. Super god service og hurtig levering.
Kan kun anbefale Glambox til andre ;-)

GLAMBOX ApS

Alle de rigtige mærker på et sted!

Det er et super site, med alt hvad man kan drømme om til både hud, hår og make-up.
Det er en god ide at tilmelde sig deres nyhedsbrev, så man altid er på forkant med de bedste tilbud på de bedste mærker.
Og så er der lynhurtig levering!

Altid bedste udvalg

Mit foretrukne sted at handle parfume, hudprodukter og finde super gode tilbud. Super fine til at spotte de hotte tendenser / produkter

Super god butik

Super god butik hurtig levering og alt er bare godt 5 stjerner fra mig !!!

Super hurtig levering

Ingen dårlig kritik herfra, helt sikkert ikke sidste gang jeg bestiller gennem Glambox.dk

GLAMBOX ApS

Fin hjemmeside med gode tilbud og udvalg. Hurtig levering og rigtig god kundeservice. Kan kun anbefales!

Nåede ikke at hente min pakke på posthuset og varerne blev dermed sendt retur. Kontaktede kundeservice og fik at vide de ville sende pakken igen, uden at det skulle koste mig ekstra. Dejligt :)

Ingen problemer!

Fandt de produkter, jeg skulle bruge, bestilte og modtog dem få dage senere - alt sammen uden et eneste problem (forsinkelse, problemer ved kassen el. lign.) Vil helt sikkert handle her igen.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering - fantastisk service!

Har kun positive ting at sige om Glambox - altid hurtig levering og super service.

Review by confirmed purchaser

Rigtig fin service der gik hurtigere end forventet.

For første gang i lang tid fandt jeg nogen der kunne levere Oscar de la Renta edt. Hurtig leverance og god Info om afsendelse.
Jette Bokkenheuser

SUPER!

Jeg modtog produklter super hurtigt, og de er oven i købet mere end tilfredsstillende - det gør jeg gerne igen:-)

gode tilbud

Gode tilbud og hurtig levering. Har flere gange bestilt ved Glambox.

go service

jeg vil anbefale mine venner hjemmesiden da der var hurtig levering og varen var lige som jeg havde håbet

Glam-hurtig!

Effektivt og meget nemt at handle med Glambox.
Nmt at komme rundt på hjemmesiden og varerne kom meget hurtigt.

Fin service

du får en fin service og hurtig levering.
kan kun anbefales.

Nem, sikkert og hurtigt

Et bestemt mærke solcreme skulle hurtigt findes og købes, og dette kunne Glambox.dk hjælpe mig med. Varen blev leveret 3 dage efter bestilling - Sådan :D.

Review by confirmed purchaser

Nemt og levering til tiden

Billige produkter, godt udvalg, nemt at bestille og laverne leveret til tiden.

Hurtig handel

Hurtig afsendt vare, leveret som aftalt.

God service!

Stort udvalg, rimelige priser, fantastisk service!
Bestilte mine varer 2 timer inden et tilbud om 20% på alle varer, kontaktede Glambox, der rettede prisen, så jeg også fik mine varer med 20%. Super god og hurtig service.

Jeg vil klart handle der igen!

Hurtig levering ...

og gode og billige produkter, - ikke mindst er der mange sjove produkter med særdeles fordelagtige rabatter ... f.eks minus 100 på hjemmedufte og andre i samme dur duftprodukter ..

Review by confirmed purchaser

Nem hjemmeside, og hurtig levering

Nemt og hurtigt at handle

Nemt og bekvemt

Det er let at handle på glambox, og der er hurtig levering

Ingen problemer :)

Jeg har nu bestilt 3 gange fra glambox, da de er den eneste hjemmeside som har den fiberwig mascara som jeg absolut ikke kan undvære. Der er også andre der tilbyder fiberwig mascara, men den de tilbyder på Glambox er med en buet børste og det er den jeg foretrækker :) Jeg har også modtaget min vare max et par dage efter bestilling, så kun ros herfra :)

Prisbillige, effektive og servicemindede

Bestiller jævnligt varer. Priserne er konkurrencedygtige, udvalget perfekt, hurtig levering, og så er de bare så flinke hos Kundeservice!

Perfekt levering

Hurtig og præcis aflevering.

Vil klart anbefale dem!

Alting foregik som det skulle, parfumerne som jeg bestilte var pakket godt ind i boble-plast så der ikke var noget der gik i stykker.

Det eneste minus der er, er at man ikke får en mail når de har afsendt varen.

Godt.

Oplivelsen nr 1.
Bestilt vare i onsdags, pengene bliv trukket fra konto dagen efter. Varen kommet først ugen efter. Fik ingen e-mail bekræftelse om afsendte vare. Har kun fået SMS fra post.dk om pakken er klar til afhentning.

Oplivelsen nr 2

Har bestilt produkt fredag efter kl 14. Fik bekræftelse på mail og fik pakken mandag morgen. Super! Glad for købet og levering.

Reply from GLAMBOX ApS

Hej :)

Tak for din anmeldelse af GLAMBOX.dk

Da du bestilte produkterne på webshoppen, stod der en forventet afsendelsesdato på ordren, denne dato var d. 25/3-2013 - grundet at et af de bestilte produkter var på vej på lager.

Ordren afgik som forventet fra vores lager den 25/3.

Jeg beklager, at du ikke har fået en mail omkring afsending af din pakke, i vores system står mailen som afsendt.

Jeg håber du bliver rigtig glad for dine produkter - god Påske :)

Jesper
GLAMBOX.dk

Review by confirmed purchaser

nemt og varen er i orden

Du kan roligt bestille her

Review by confirmed purchaser

What you see is what you get.

Jeg har handlet et par gange hos glambox, og har aldrig fortrudt mit køb, de har virkelige lækre produkter, kan helt klart anbefales :)

GLAMBOX ApS

Første men ikke sidste handel....

alt gik fint og jeg har fået mange gode varer til konkrrencedygtige priser

Problemtfrit

Lille pakke, ikke noget der kunne rasle rundt og ødelægges. Modtaget få dage efter bestilling. Alt ganske udemærket.

Nem og troværdig

Jeg har brugt glambox et par gange, og er aldrig blevet skuffet. Det er nemt, anvendeligt og hurtig leveringstid. Helt sikkert anbefalingsværdigt

Kan anbefale dem. :)

Min hustru handler hos dem og hun er meget tilfreds med deres store udvalg af produkter samt deres priser. Vi er meget glad for deres god kundeservice. :)

GLAMBOX ApS

Bedste hjemmeside i verden i er for seje synes virkelig det en fed side

de gør deres job til det sidste god behandling i giver i kan roligt være stolte af hvor langt i er kommeg er på su så har ikke meget at bruge på ud over regninger osv men ændrers jo nok nå ville ihvertfald bruge dem hos Glambox