Review of Google

Rated 1 out of 5 stars

Google Wallet er ikke sikker!!

Google wallet, som vel er et forsøg på at have en paypal lignende service fra Google af, skal man holde sig fra. Når man først har lavet sin synkronisering med sin Gmail, og indtastet et VISA kort nummer, kan alle der har telefonen blot trække på dit kort.

Vores 4 årige søn fik herved brugt kr. 500 på at købe rumskibe i Angry Bird Star Wars spillet. Man skal blot trykke på indkøbskurv, hvor mange penge man vil bruge for (4 muligheder) og så trykke OK. Desværre skal der ikke tastes hverken en pin kode, eller password (hvilket der skal på PayPal før man kan betale), så alle betalinger går bare igennem. Enhver der stjæler telefonen kan derfor også bare handle løs via google wallet. For at det bliver endnu sjovere, fraskriver man sig også fortrydelses retten, så man kan ikke engang få refunderet pengene eller gøre indsigelser.

Vi har slettet vores kortnummer på wallet.google.com og skal IKKE have det ind før der er større sikkerhed.

Det har ikke været muligt at finde ud af hvordan jeg kontakter Google, så derfor går denne anmeldelse KUN på programmet, ikke på den personlige service.

OK efter at have undersøgt mere har jeg fundet ud af at man kan lave en pinkode på telefonen. Jeg fastholder dog karakteren, da jeg mener at dette burde være standart, så man skal fravælge pinkode for at komme ud i ovennævnte situation.

November 25, 2012
Unprompted review