We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (2,077)

Review by confirmed purchaser

Super god og hurtig service!

Deres service er helt i top. Jeg fik dog købt forkerte størrelser og skulle derfor sende retur til mindre par. Der er ikke gratis returfragt og jeg synes derved at det bliver alt for dyrt for et par sko, når man skal lægge knap 100kr oven i hatten. Det er rigtig ærgeligt, da jeg desværre ikke vil foretrække growingfeet igen en anden gang. Jeg er ikke så erfaren i nethandel og om jeg kunne have gjort det på en anden og billigere måde ved jeg ikke. Men det var ikke oplyst på deres hjemmeside, mig bekendt.

Kære Tina!
Tak for de pæne ord! Som jeg også har skrevet til dig på mail, er jeg rigtig ked af at du har haft så høje omkostninger ved returnering, da vi netop tilbyder en returlabel til 39 kr, for at undgå dette. Jeg kan kun beklage, hvis det ikke fremgår tydeligt nok i shoppen.

Vi arbejder på højtryk for i fremtiden at kunne tilbyde en smartere returløsning, med medfølgende returlabel i alle kasser, så jeg håber, at du vil give os en chance til en anden gang. Og så er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice for personlig rådgivning omkring model og str., så du måske kan undgå at skulle returnere igen!

Review by confirmed purchaser

Fantastisk udvalg både til børn og voksne fusser

Jeg kan altid finde noget hos growingfeet både til mine drenge og mig selv. De har et kæmpe udvalg, gode udsalg og hurtig service. Det eneste sted de kunne blive bedre er på telefon og email service..

Review by confirmed purchaser

Hurtig service og skøn hjemmeside.

Hjemmesiden er nem at finde rundt i. Det er nemt at måle sine børns fødder og så finde den rigtige størrelse sko. God og hurtig service. Kan varmt anbefales.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og god service.

Fornuftige priser og god og hurtig levering.

Review by confirmed purchaser

Fantastisk udvalg, gode priser og ikke mindst fantastisk service!

Hos Growingfeet finder jeg altid et stort udvalg af børnesko, støvler, sandaler osv., og en gang imellem ryger der også et par sko/støvler med til mig :-) Som dansker i udlandet er det bare fedt at kunne købe gode, solide kvalitetssko over nettet til rimelige priser, og med den smarte fodmåler er det supernemt at måle ungernes fødder! Derudover er skoene altid målt, så du er sikker på, at det angivne mål er korrekt ,og beskrivelserne (bred model, smal model osv.) er også meget hjælpsomme! Jeg har nu efterhånden købt sko til ungerne (og mig selv) hos Growingfeet i 3 år og har aldrig gjort et fejlkøb, så tak for super service Growingfeet - keep up the good work :-)

Super service og produkt

Fuldstændig upåklageligt...

Fin og hurtig service

Man får altid en super god service og varerne som man bestiller, kommer altid til tiden. Kan virkelig anbefales.

Review by confirmed purchaser

Stort udvalg og hurtig levering

Der var masser af valgmulighedertil billige penge.. Samtidig med at dervar hurtig levering... Alt i alt havde vi en god oplevelse og vi kommer helt sikkert til at besøge hjemmesiden igen :)

Nem og hurtigt

Nem at bestille og hurtig levering

Rigtig god service

Rigtig god service og hurtig levering

Review by confirmed purchaser

Vil helt sikkert handle der igen. Stort udvalg og god service. Kunne dog som andre skriver godt ønske mig en gratis returlabel som ses hos en del andre forhandlere efterhånden, da især ved køb af børnesko kan være en vis usikkerhed.

Review by confirmed purchaser

Porto refunderes ikke ved returnering af delordre

Jeg er sådan set glad for at handle hos growingfeet, men jeg synes, at det er noget tarveligt at skrive på hjemmeside og ordrebekræftelse, at portoen refunderes, hvis man returnerer en vare, når det alligevel ikke er tilfældet.
På returneringssedlen står nemlig, at portoen kun refunderes, hvis man returnerer hele ordren.
Det forekommer mig at være underligt, da det ville blive endnu dyrere vægtmæssigt for growingfeet, hvis de skulle refundere portoen for returnering af hele ordren.

Kære Grethe!

Jeg beklager virkelig, hvis du føler dig dårligt behandlet. Jeg tror der er tale om en misforståelse, som jeg vil prøve at forklare. Det er lovpligtigt for alle webshops at tilbagebetale den oprindelige fragt på en ordre, hvis den totale ordre returneres, da du som kunde så skal stilles som om købet ikke var foretaget. Det er den porto, vi skriver (på retursedlen, på ordrebekræftelsen og i shoppen) at vi vil refundere. Men da du ikke har refunderet hele din ordre, skal du stadigvæk betale for at at have fået tilsendt de 2 par sko, du har beholdt. Returfragten skal du som kunde selv betale, den refunderer vi ikke, og det skriver vi heller ikke nogle steder.

Jeg beklager virkelig hvis dette kan misforstås i vores kommunikation. Det sidste vi ønsker er, at du som kunde skal føle dig snydt, så jeg tager din anmeldelse meget alvorlig, og vil få kigget alle vores tekster igennem, så vi kan undgå sådanne misforståelser i fremtiden.

Review by confirmed purchaser

Hurtig effektiv service og fin vare, der lever op til beskrivelsen

En god oplevelse. Jeg modtog varen lynhurtigt og er tilfreds med den.

Review by confirmed purchaser

Skoen som var udsolgt alle steder.

Men ikke hos GrowingFeet, Jeg havde ledt alle steder efter disse sko, som jeg skulle bruge til en særlig lejlighed. De var udsolgt Alle steder. Men jeg fandt dem, bestilte på nettet og 2 dage efter var Post Mand Per med dem. Super dejligt, mange tak.

Super hurtig levering!

Jeg har været meget tilfreds med at handle hos Growing Feet. Den eneste grund til, jeg ikke kan give 5 stjerner er pga., der ikke er gratis returfragt. Det betød, at mit sidste køb blev betydeligt dyrere, fordi jeg skulle have det ene par sandaler et nummer mindre. Og det vil desværre afholde mig fra at købe fra Growing Feet igen.

Hurtig og effektiv levering

Udvalget er rigtig stort, og de har de mærker jeg godt kan lide at købe til mine børn. Jeg bestilte den ene dag, og modtog varerne den følgende dag, super effektivt.

Review by confirmed purchaser

Lækre børnesko og hurtig levering

Udvalget af børneskoene er stort, og det er nogle gode mærker. Hurtig og fin levering. Kunne være skønt med returlabel i pakken, i tilfælde af noget skal returneres.
Men vil bestemt kigge forbi en anden gang!

Super godt, super hurtigt, super nemt

Super godt, super hurtigt, super nemt

Let og hurtigt

God hjemmeside, hvor der er god vejledning til skostørrelaer til de små fødder.
Eneste minus er at man ska betale fragt

simpelthen upåklageligt.

Rigtig fin service. Pakken kom hurtigt og var pakket fint med et par bolcher. Varen var helt som forventet og absolut ikke sidste gang jeg bestiller herfra.

Review by confirmed purchaser

Selvom jeg flere gange fik købt nogle forkerte sko var der ingen problemer med opbytningen

hurtig levering

Nemt at bruge sitet. Leveringen foregik hurtigt med god information undervejs, så man vidste at pakken var på vej.

Super

super hurtig levering og dejlig pakke- med slik:-)

Review by confirmed purchaser

Nethandel med kvaliteten helt i top:-)

Helt fantastisk netbutik, med stort udvalg, god kundeservice ved henvendelse, kort leveringstid og uproblematisk bytte/ returnering. Alt klapper og har kun positivt at sige om alle de gange jeg har handlet hos jer. Man kommer jo nemt til at skulle lave et bytte /en rerurnering når det handler om sko til børn, og for mig er det vigtigt at også dette fungerer uden problemer... Og det gør det. Alt foregår problemfrit og hurtigt:-)

Review by confirmed purchaser

Lever op til forventning!

Intet at anmærke, alt fungerer jo.

:-) :-) :-)

jeg er helt tilfreds hurtig levering :-)

Dejlig hjemmeside

Jeg synes det er en skøn hjemmeside. Let og overskuelig. Dejligt stort udvalg og fin levering.

hurtig god levering

Tak for en god oplevelse!

Godt udvalg, god service

Vi har købt sutsko fra Petit by Sofie Schnoor og Gummistøvler fra samme.

Det der er vigtigt for mig er:
1. Hurtig levering (1-2 dage)
2. Udvalg/varesortiment - inkl. varebeskrivelse
3. Lav pris på/gratis forsendelse
4. Levering i døgnpost

Vi har været rigtig tilfredse og jeg har anbefalet jeres side videre til de jeg ellers kender med børn.
At I har sendt os fod-måler gør at jeg også regner med at købe vinterstøvler til den største og evt. kravlesko til den mindste

Super effektivt!!

Gode priser og ekstrem hurtig levering, bestilte sen eftermiddag og dagen efter var de sendt afsted :-)))

venter stadig

Tja ville gerne give højere bedømmelse, har normalt altid været glad for at handlen her, men min pakke er sendt uden omdeling til det forkerte postkontor og har endnu ikke hørt fra kundeservice om hvordan jeg skal få mine varer !!!

d. 14/5 2013
Der er nu gået endnu en uge... og på trods af telefonbesked fra jeres kundeservice samt mail som lovede at pakken ville blive flyttet og være i den by jeg bor senest fredag i sidste uge, så har jeg endnu ikke set noget til varerne jeg har betalt og bestilt.

Har skrevet til jeres kundeservice fredag sidst på dage, men har igen intet hørt vedr. min mail.....

Kære Sannie!

Jeg vil godt starte med at undskylde mange gange, at vi ikke har svaret dig i kundeservice, det er selvfølgelig ikke i orden. Men årsagen er desværre, at vi har så mange problemer med Post Danmark og deres nye fragtløsning "uden omdeling". Der er åbenbart fejl i deres liste over posthuse, så pakkerne nogle gange, som i dit tilfælde, bliver sendt mærkelige stedet hen. Vi bruger rigtig mange ressourcer på at løse dette dagligt, men kan simpelthen ikke følge med og nå at svare alle hver dag.

Jeg har dog bedt kundeservice tage fat i Post Danmark som det første i morgen, så vi kan få sendt din pakke videre til det rigtige udleveringssted. Du hører fra os så snart vi ved mere.

Endnu engang beklager jeg mange gange, at du må vente på svar fra os. Jeg håber du bliver glad for dine sko, når de endelig når frem!

d. 14/5
Kære Sannie!
Jeg kan kun beklage endnu engang at pakken ikke er nået frem til dig. Som du ved havde vi fat i Post Danmark, og de lovede os, at de ville fremsende pakken til dit ønskede postudleveringssted, og at den ville være der senest i fredags. Jeg håber, du forstår at dette er ude af vores hænder, og at vi gør alt hvad vi kan for at få pakken videre til dig. Vi skal nok følge op på Post Danmark endnu engang i morgen, og så hører du fra os såsnart vi ved noget nyt.

Jeg beklager virkelig mange gange!

Bedste kundeservice

vildt søde til at ændre en ordre fra én størrelse til en anden, efter jeg havde lavet en fejlbestilling. Skrev bare en mail og vupti blev der sendt en mail tilbage om at det var ordnet :-)

Review by confirmed purchaser

Endnu engang en super fornøjelse at handle med jer

Alt i alt endnu en super oplevelse at handle her. Bestilte søndag og havde skoene tirsdag

Professionel

Jeg er meget tilfreds med Growingfeet og den måde de har behandlet min ordre på. Hurtig forsendelse og god information undervejs. Tak.

perfekt!

Super fine vare, gode priser, hurtig levering, enkel hjemmeside og let at navigere.. Dejlig oplevelse, handler der helt sikkert igen:-)

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering stort udvalg vil helt sikkert handle der igen.

Der er mange sko/ mærker at vælge imellem det er let atfinde frem til den str som man skal bruge.
Dejligt at alle indvendige mål på sko står der .

God service, hurtig levering

Hurtig levering og god kundeservice