[REPLY]
Skriv som du taler med en ven.
Jeg fik min vare rigtig hurtigt, og det var bare dejligt:-)
Efter første bestilling som jeg modtog efter 2 dage (meget hurtig ekspedition... :o)...)
har jeg netop afsendt endnu en bestilling. Hannes patchwork har mange gode ideer og gode priser. Rigtig god fornøjelse :o)
kun rosende ord,
super hurtig betjening
hvad kan man ønske sig mere !
Jeg er ny kunne hos Hanne Patcwork,efter at have hørt om Hanne hos en veninde.
Har handlet to gange,og bla. Sommer DHU som jeg syntes er spændende.
Vil helt sikkert fortsætte med at handle hos Hanne over nettet,hvor det er nemt og hurtigt.
Venlig hilse Åse.
Det er første gang jeg har handlet hos dig på nettet. Det var meget nemt og jeg havde pakken et par dage efter.
bestilte mine ting en fredag eftermiddag, og de var her tirsdag ugen efter. alt var som det skulle være. så kun gode t ing og sige herfra - ser frem til at handle mere hos "Hanne" i fremtiden :D
det er første gang jeg har handlet hos dig på nettet. Det var meget nemt og jeg havde pakken et par dage efter. Jeg glæder mig til at komme i din butik en dag. hilsen Inger
Har for første gang handlet hos Hannes netbutik, Blev meget overrasket over den hurtige behandling. Dagen efter bestilling kon en meddelse om at varen var sendt og dagen efter kom det med posten og forsendelseomkostninger er kun 20 kr. En hel igennem positiv oplevelse dom vil blive fulgt op af flere.
Hej håber at få dit misteri her onsdag selv om jeg ikke har købt sykittet venter på det Gurli
Jeg har igen fået varer fra "Hannes" - hurtig ekspedition, fin indpakning. Så er der kun at få gang i synålen :-)
Der er ikke noget at klage over. Der gik ikke mange dage før pakken kom
Det er første gang jeg handler med hannes og jeg har kun gode ting at sige, det var en hurtig og billig handel uden problemer
Har nu købt 2 gange gennem Hannes netbutik.
Varer tip top, hurtig ekspedition. Kun positiv feedback fra mig
Jeg bestilte mine varer meget tidligt mandag morgen og tirsdag eftermiddag kunne jeg afhente min pakke i SuperBrugsen. Tror ikke det kan gøres hurtigere. Tusind tak for det.
jeg er rigtig godt tilfreds med mit indkøb.
Rigtig hurtig at få mine varer.
Hurtig tilbagemeldingssystem i. f. m. bestiiling af varer, der var i restordre. Levering hurtigere end lovet.
IR
Jeg søgte på nettet efter et mønster til en sofapude og fandt det hos Hanne. Jeg bestilte det, og dagen efter lå mønstret i min postkasse. hurtigere og nemmere kan det ikke være. Jeg er meget tilfreds og vil benytte samme metode hvis jeg får brug for det igen.
Nemt at finde det jeg ville bestille. Dejligt med billig fragt som B-post :-)
Også dejligt at man kan få leveret til en anden adresse end fakturaadressen.
God kommunikation da en vare jeg havde bestilt ikke var på lager.
Derefter kom mine varer som forventet.
Hej Hanne.
Jeg er super glad for din betjening, af min ordrer.
Der er altid hurtig og effektiv levering fra Hannes og til en rimelig pris
Altid masser af hjælp og vejledning, utrolig sød og imødekommende og så afsindig hurtig levering!
Skal jeg bruge noget hurtigt, så tjek lige Hannes først, og hurtig levering skaber glæde.
Hej Hanne. Jeg har modtaget de smukke stoffer fra dig og glæder mig meget til at deltage i sommerens DHU. Jeg har syet Patch Work i14 år og har lavet tæpper til mine børnebørn og grydelapper til værtindegaver. Jeg er i gang med et dobbelt sengetæppe til mig selv, smiler det tager lidt tid men det er altid rart at have noget at tage sig til.
Nu glæder jeg mig til at komme i gang med noget nyt og spændende fra dig.
Jeg vil ønske dig en rigtig god gag og nyd sommersolen.
Hilsen Connie
Når du handler hos Hanne, får du en fin og hurtig service :)
Hurtig og korrekt levering af det bestilte.
Jeg bestilte varen søndag og havde den tirsdag. Hurtigere kunne det vist ikke gøres.Det er ikke sidste gang jeg bestiller varer her.
Hej Hanne
Dejligt at få sin ordre tilsendt hurtigt og uden problemer.
herligt at få mails med nyheder, inspiration og glæder mig altid til dine diverse DHUer året rundt
Jeg sad og fumlede med en meter lynlås og en glider, ringede til Hanne og fik løst problemet.
Jeg har handlet flere gange og har været fuldt tilfreds hver gang. Hurtig levering, tak.
Det er den bedste hjemmeside jeg har oplevet. Ville ønske flere netbutikker ville bruge samme opbygning.
Priserne er i bund, kvalitet og leveringen i top - kan man ønske sig mere?
Hurtig levering med god Porto. En lille gave var der også med. En rigtig god oplevelse.
Altid super varer og dejlig hurtig levering.