We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (868)

Review by confirmed purchaser

Hurtigt, billigt og sikkert!

Jeg bestilte en sort stok på Helm.dk, og jeg fik den dagen efter. Det var en rigtig hurtig forsendelse, og prisen var god. Jeg stoler blindt på, at hvis jeg bestiller hos Helm, så er der fuld ærlighed fra begge parter.

Review by confirmed purchaser

Havde bestilt en Skoletaske til min datter og havde den dagen efter. Flot pakket ind - den bragte stor lykke.😊

Perfekt handel

Det er første gang jeg handler med firmaet. Alt virkede perfekt. Kan absolut anbefales.

Effektivt og hurtigt....

Fik fin hjælp via online chat, og havde mine varer dagen efter de var bestilt! Perfekt og hurtigt!

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering, god service = høj kvalitet

Har ingen negative bemærkninger - kun en positiv oplevelse

Hurtig levering!

Super hurtig levering - bestilte mandag aften og havde min taske onsdag formiddag.
Nem hjemmeside at overskue :) bestemt ikke sidste gang jeg handler her!

Review by confirmed purchaser

God pris og hurtig levering

Virkelig god webshop. Gode lave priser og hurtig levering.

Review by confirmed purchaser

Super hurtig levering - vil gerne handle hos jer igen!

Godt sted at handle - god service, prøv det!

Rigtig god service

Varen blev hurtigt leveret og var endda pakket ind, så den var lige til at give i fødselsdagsgave :)

Review by confirmed purchaser

glemt gave- her leveres fra dag til dag

imponerende hurtig levering

Hurtig og præcis.

Blev leveret hurtigt og præcist.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering, flabet online hjælp

Jeg er meget godt tilfreds med den hurtige levering! den giver jeg 5 stjerner. Men havde nogle spørgsmål til dem i deres ellers udmærkede onlinechat. Hurtigt svar, måske for hurtigt. Syntes jeg blev talt ned til og det er bare ikke ok!!!! Handler der bestemt ikke igen. Gennemførte kun min handel da jeg stod og manglede varen hurtigst muligt. Kunne ikke finde den et andet sted, ellers havde mine penge heller ikke landet i Helm.

Reply from Helm

Hej Tomas

Det er vi meget kede af at høre, da vi altid stræber efter, at give vores kunder den bedste service både via online chat og over telefonen.
Det skrevne ord er nogen gange svært, da det kan misforstås. Vi beklager dybt, hvis det har været en træls oplevelse for dig, da det bestemt ikke har været hensigten, at være flabet over for dig.
Vi håber at kunne servicere dig som kunde en anden gang.

Med Venlig Hilsen

Susanne
helm.nu kundeservice
www.helm.nu
tlf: 97212348

Super hurtig levering.

Fandt den taske som min datter ønskede sig i gave.

Effektivt

Dejligt at kunne tale med et "menneske" i telefonen - det er man ikke for godt vant med nu til dags :-) Hjælpesom hele vejen igennem.

Effektiv og hurtig

Kvalitetvare, hurtig og effektiv betjening, varen kom dagen efter

Review by confirmed purchaser

super servise og hurtig levering

du kan rolig bestille ved helm for der er hurtig ekspedition og levering.

Kan anbefales

hurtig ekspedition

jeg bestilte og betalte den ene dag og vupti næste dag havde jeg den indpakket og det hele som jeg havde bedt om....

fantastisk

Hurtig og nem bestilling..

Review by confirmed purchaser

Ingen problemer, leveret til tiden og pænt pakket ind.

Ingen problemer, leveret til tiden og pænt pakket ind.

Fin service og levering

Fin service og hurtig levering

hurtig levering

God service og hurtig levering. Desuden var den specifikke vare jeg bestilte billigere på Helm.dk end andre steder jeg hvor jeg havde tjekket prisen.

Hurtig og korrekt levering

Fik min vare lyn hurtigt. - hvad mere kan man forlange ved handel på nettet. Varen var naturligvis korrekt og fejlfri

Fantastisk hurtig levering!

Bestilte taske og pung på helm.dk, da de havde produkter, jeg ikke kunne finde andre steder. Allerede næste dag kom posten forbi med pakken. En god hjemmeside med god, detaljeret beskrivelse og mål, så man føler sig godt guidet!

Fantastisk hurtigt

Bestilling sendt mandag formiddag. Allerede tirsdag kom forsendelsen med posten. Flot service.

Nemt og hurtigt

To dage efter, jeg havde bestilt lækker skindrygsæk, blev den leveret på min adresse.

Hurtig levering.

Hurtig levering.

Godt sted

Nemt at handle, hurtig levering og godt pakket ind mv. Kan klart anbefales, ikke sidste gang jeg handler derfra

Nemt og hurtigt

Et super sted at handle, nemt og ligetil, samt en hurtig levering. Det bliver ikke sidste gang jeg handle der.

fantastisk service

Søde, servicemindede og effektive folk både i onlineshoppen og butikken i vejle.

Godt tilfreds.

Tilfreds med varen. Hurtig levering trods sygdom, hvor den kom fra. Pæn indpakning. Godt emballage/godt beskyttet.

Kørte som smurt i olie

Klikkede bare ind fandt tasken og bestilte bare og havde endda mulighed for at få den indpakket. Fik mail allerede dagen efter og modtog den på min arbejde den kommende dag. Forsvarligt pakke i papkasse og flot indpakket, så det hele har bare været pewrfekt.

Perfekt.

Jeg bestilte et produkt, som kom til forventet tid.
Dette er perfekt.

Review by confirmed purchaser

Virkelig hurtig og effektiv levering

Jeg skulle bruge en bestemt taske hurtigt! Og Helm.dk var meget hjælpsomme og sørgede for at jeg modtog tasken dagen efter min bestilling .-)

Effektivt !

God oplevelse.
Pakken kom hurtigt.Godt pakket ind, Gode tilbud på Helm, ikke sidste gang jeg har shoppet der :-)

Review by confirmed purchaser

Hurtig og effektiv levering.

Bestilte en rejsetaske få dage før den skulle bruges så det var kritisk nødvendigt at den nåede frem i rette tid, hvilket den gjorde.
God service.

Super service!

Super service, med hurtig forsendelse. Da varen desværre skulle returneres gik der ikke mere end et døgns tid fra butikken havde modtaget varen, end til pengene stod på min konto igen.

Hurtig og uproblematisk behandling

Hurtig og uproblematisk behandling

hurtig levering

Dejlig nem side at handle på, hurtig levering, varen er godt pakket ind