Review of H&M

Rated 1 out of 5 stars

Skuffende

Har været en trofast kunde hos hogm i MANGE år (især via deres webshop) og har indtil for nylig altid været meget tilfreds.

DOG har dette ændret sig en hel del. For det første synes jeg at mange af deres produkter er blevet meget dårligere kvalitet med årene og så er deres kundeservice (når man ringer til dem) ikke noget at skrive hjem om!

Jeg købte bla. for nylig et par produkter i deres webshop, blandt andet en bomuldsbluse til ca 150kr. (normalpris 349kr.). Jeg bliver ualmindelig skuffet da jeg modtager en trøje i verdens dårligste kvalitet. Ærmer og nedre søm er rå, dvs hverken med syning, overlock eller noget og kvaliteten på stoffet er SÅ ringe og lige så tyndt som parpir. At man kan få sig til, normalt, at tage 349kr. for sådan en omgang bras, DET er mig en gåde. Ja man skulle nærmest tro at det var en joke.

Noget andet er, at når man handler i webshoppen, så kunne man tidligere se de sidste ca. 5-6 ordre man havde lagt, nu kan man pludselig kun se de to sidste.......det lugter lidt langt væk af, at det skal være mere besværligt at sende raklamationer osv retur...... Virkelig irriterende!

Jeg gider ikke bruge energi på hogm mere, finder hellere et bedre alternativ og vil anbefsle andre at gøre det samme!

January 30, 2012
Unprompted review