Review of H&M

Rated 1 out of 5 stars

Sløv levering, dårlig info og fræk besked med levering.

Jeg bestilte to bluser og et par bukser. Fik besked om at skulle vente to uger på bluserne. Men ok. Efter to uger fik jeg mail om det HELE var sendt. En uge senere kom bluserne uden bukserne. Men det var der ikke givet besked om på forhånd for så havde jeg annulleret ordren på stedet. TVÆRTIMOD. Der står i mailen at det hele er afsendt. Det er jo en direkte løgn! Selvom bukserne ikke var med var alle pengene hævet på min konto? Så har de den frækhed at skrive på fakturaen at buskerne er midl. udsolgt, og jeg skal gen-bestille. Gen-bestille en varer som jeg har betalt for, og så betale 49,90 i gebyr en gang til? Så er tøjet pludselig ved at være dyrt!
I forvejen syntes jeg at det er rigeligt dyrt at skal betale 49.90 kr. i gebyr for at få sendt to meget tynde små bluser der koster hhv. 64 og 69 kr. Men det var jo ikke så slemt hvis buskerne havde været med.
Gennerelt langsom, dårlig og irriterende oplevelse og der handler jeg ikke igen!!!!!!!! Der er mange netbutikker der har en helt anden opfattelse af kundeservice og som har ligeså billigt tøj UDEN GEBYR og dårlig service.

April 13, 2012
Unprompted review