We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (421)
www.homeenter.com

Alt alt alt for dyrt - og lidt ufine metoder.

Fik et opkald fra en af Homeenters telefonsælgere hvor de tilbød mig Skyfall på Bluray til 50 kr - det lød jo ganske godt, og hvad var hagen så?
Hagen var at jeg skulle blive meldt ind i deres klub og købe 2 film til fuld pris, jeg havde alligevel regnet med at bestille minimum 2 fuldpris film i år, så det lød fair nok for mig og jeg sagde ja tak.

Da jeg så er inde i klubben kan jeg se at de film man skal købe er til klubpris, hvilket er lidt dyrere end fuldpris film i blockbuster/fona etc. - og med porto oveni bliver det lige pludselig meget dyrt - så nu køber jeg så de 2 film jeg er bundet til og opsiger medlemskabet med det samme efter, da det slet ikke kan svare sig, selv med de rabatter du får optjent ved køb af klubpris film.

Samtidig så jeg på deres hjemmeside et meget bedre introtilbud end det jeg fik tilbudt, det var nemlig op til 6 DVD'er til knap 200 kr. - så øv til mig der fik det ringe introtilbud (selvom de kørte samtidig)

Det skal også lige siges at HomeEnter vælger at automatisk smide "magasinets film" i din indkøbskurv hver gang et nyt magasin udkommer, og du skal selv ind og sige nej tak inden en specifik dato, og hvis du ikke gør sender de den bare til dig...
Det er ret ufine metoder hvis du spørger mig...

Så alt i alt, ikke en positiv oplevelse med HomeEnter, se bort fra deres intro tilbud, du sparer MANGE penge ved at handle andre steder!

Løgn løgn og løgn

Jeg talte med en telefonsælger, og ja det lød meget godt. "Jeg kunne gå ind på hjemmesiden og købe billige film, det eneste det krævede er at jeg skulle købe ÉN film til 180 kr på et år"
Jeg har nu været medlem i 4-5 måneders tid. Jeg har modtaget 4 film(en hver måned) og en regning på ca 200 kr hver gang. Har nu modtaget endnu en pakke fra dem med 2 film og en regning på 337 kr!!
Syntes det simpelthen er så meget for dårligt!
Har nu skrevet en mail med at jeg skal meldes ud øjeblikkeligt - men ja, nu må vi se om de gør det uden problemer...
Ingen stjerner til jer - den er sten sikker!!

www.homeenter.com

film klub eller røver foretning

som grundlæggen skal du altid se på hvad din regning er og hvad de har givet dig til bud på det du køber. da du godt kan får den samme film til en noget højer pris ind de her angivet som det du kan købe den for dette er en af deres foretnings metoder bunde fangeri og eksta opkævninger. og trods dette er et svesk firma trod de fejl aktigt at dette er samme for bruger lov som er gældene de har nemlig tords de har en filial her i dk ikke studere den del af loven en videre er de lidt på kant med den selv samme lovgivning der hjemme men grund af amani klædte dyre advokter har de være så heldige ind til videre at skippe når der er blevet stævnet men det er så sprøg målet om hvor længe den går for dem

og nu er det så vi kommer til det med stejenern mand er på tvunget til at skulle give en halv for deres noget utraditionelle metoder da de sender mail til folk der ikke har til medlt sig og eller er kunde hos dem

værste omgang humbuk!

jeg giver udelukkende en stjerne fordi jeg skal.
Min kæreste var blevet ringet op af en sælger som spurgte om han ville købe en film til tilbudspris, og den pågældende film var tilfældigvis en han gerne ville have, så dette valgte han at sige ja tak til. Vi betaler for filmen og tror at alt er ude af verdenen, men NEJ!
Kort efter modtager vi den første regning på 300 kroner, vi nægter at betale, for det var IKKE aftalen, han ringer ind til firmaet, som lover at bede den pågældende person som har med hans sag at gøre om at ringe.
Vi hører aldrig fra vedkommende så tror at sagen er ude af verdenen. Men atter en gang nej, kort efter modtager vi en ny regning på omkring 500 kroner. Vi ringer endnu en gang til selskabet som lover at de nok skal se på sagen,
Men der sker ingenting, nu er der så kommet en ny regning på omkring 900 kroner og vi har valgt at betale udelukkende for at få den sag ud af verdenen, så håber jeg bare at vi fra nu af får fred, for en anden gang agter vi IKKE at betale.
Så folks hold jer MEGET langt væk fra homeenter.

UPDATE:
Efterfølgende har homeenter valgt at slette gælden.. Dette får mig dog ikke til at ændre mening omkring deres forretningsmetoder og derfor er karakteren den samme.

Hej Maria,

Tak for din kommentar!

Vi vil gerne gerne undersøge dit ærende nærmere. Hvis du kan oplyse os om dine medlems- og kontaktoplysninger, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Maila til helena.omarsdottir@homeenter.com.

Fungerer fint

Har i flere år været medlem hos Homeenter og har aldrig haft problemer. Eneste "malurt" må være at leveringstiden er lidt svær at beregne. De sender ikke nødvendigvis samme dag eller dagen efter. Til gengæld fungerer deres forhåndsbooking perfekt. Her kommer tingene til tiden.

Det er meget nemt. Der kommer et magasin med Posten og her er der en rimelig tid til at afbestille (fungerer ligesom Gyldendals Bogklubber) hvis man ikke ønsker månedens tilbud.

Lorte firma!

Hvilke lorte firma.

Det er nu 3 gang jeg bestiller derinde og alle film jeg har modtaget har været smadret med modtagelsen.
Da jeg kender vores postbud, ved jeg det ikke er ham - må derfor være homeenter der har FOR travlt med at pakke forsendelserne!!!!
Betaler ikke en krone!

Hej Marianne,

Tak for din kommentar!

Vi vil gerne komme i kontakt med dig og ville være taknemmelige hvis du kan oplyse os om dine medlems- og kontaktoplysninger, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Maila til helena.omarsdottir@homeenter.com.

Bondefanger faktor 1000

Min søn på 14 kommer glad ind i stuen og fortæller at han har vundet en gratis film fra homeenter. Jeg tvivler lidt på det der med gratis men han fastholder at der ikke er blevet nævnt noget med penge over for ham.
Der kommer senere en mail hvor homenter bekræfter indmeldelsen og fortæller at han lige skal købe yderligere 2 film til fuld pris det første år.
Jeg benyttede mig naturligvis med det samme af fortrydelsesretten men på baggrund af andres kommentarer er jeg dog i tvivl om hvorledes homeenter vil forholde sig til dette.
Spørgsmål til homeenter: Hvordan kan i tillade at jeres sælgere laver aftaler med børn??? Det er ikke bare forkasteligt, det er decideret i strid med lovgivningen. Fy for pokker.

Hej Sebastian,

Vi beklager at din søn er blevet ringet op. Det er ikke vores policy at ringe til personer under 18 år, så noget er desværre gået galt. Du bedes kontakte Helena Omarsdottir på helena.omarsdottir@homeenter.com, husk at oplyse navn og adresse, så hjælper vi dig med at løse dette.

På forhånd tak.

Aldrig i livet

Undvik deras medlemskap. Skitdåligt deal!!!

www.homeenter.com

Meld dig aldrig ind i dette..

Deres telefonsælgere snyder dig, og du bliver fanget og skal betale penge! Det er simpelt, bare lad vær med at melde dig ind!

Ingen problemer

Har ingen problemer haft overhovedet

Bondefangeri

Bondefangeri er det eneste ord jeg har!!!

www.homeenter.com

De opfinder nye gebyr når du siger up!!!

Det hele startede med at jeg en dag blev kontaktet af en af deres telefonsælgere (er det i det hele taget lovligt?)
Han lovede mig kart og tydeligt at jeg ville få den første Bluray for 49,-kr og der efter kunne jeg selv vælge at købe flere til klubpris.
Det var HELE aftalen.

Jeg får også den første film som aftalt til 49kr.
Men pludselig så begynder de at sende mig nogle film som jeg IKKE har bestilt sammen med en regning på 266,-kr.
Det var langt over hvad vi på nået tidspunkt har snakket om tidligere.
Så den ryger selvfølgelige retur som med ned opsigelse.
Så skulle den sag jo gerne være afsluttet.

Men et par måneder efter modtager jeg pludselig en regning på et citat "Tillægsbetaling" på 150,95kr samt et Rykkergebyr på 100kr.

Ja, det var rykkergebyr allerede på første regning! (Er det overhoved lovligt?)

De har nu godkendt min opsigelse men de vil have flere penge på tros af at jeg har betalt for den ene film som jeg har beholdt.

Jeg er ALDIG blevet informeret om dette "Tillægsbetaling" før dette tidspunkt.
Da jeg aldrig har skrævet under på nået med dette "Tillægsbetaling" på så nægter jeg selvfølgedig at betale dette.
Det er en helt klar fejl fra deres side af at deres telefon sælger ikke har fortalt nået om denne "illægsbetaling" der for kan de ikke opkræve denne.

Jeg ringer til dem.
Men dem jeg får fat på kan ikke tage stilling.
Men vil blot notere min holdning.
Jeg fortæller ham at han skal sende beskeden til en der har bemyndigelse til at annullere denne fejl opkrævning. Det må de selv tage internet da jeg er sådan set ligeglade med hvem der annullere fejl opkrævningen, bare det bliver gjort.

Et par måneder senere kommer der pludselig endnu en regning ind af døren.
For denne "Tillægsbetaling", dog er rykkergebyret nu steget til 300,-kr

Ja, nu er rykkergebyret blevet så latterligt høj der selvfølgelig aldrig nogensinde kan blive tale om at den vil blive betalt også på regning som de ikke er berigtiget til at sende i første omgang.

Jeg ringer til dem igen denne gang holder jeg på at jeg vil tale med en der har bemyndigelse til at annullere regningen.
Efter en alt for lang samtale hvor jeg mange gange har bedt om at snakke med en overordnet (da supporten ikke kan tage stilling til regningen) lykkes det til sidst at få supporter til at kontakte hans chef og få ham til at ringe tilbage til mig.

Han ringer en lille times tid senere.
Men han holder på at de vil have dette såkaldte "Tillægsbetaling" han påstår at de har informeret om dette. Men dette er direkte løn.
Jeg tilbyder at de kan få den første film retur hvis bare de vil sende en svarkortvart.
Men det vil han ikke gå men til da det nu er over 14 dage siden at jeg modtog den.

Han tilbyder at annullere regningen hvis jeg vil købe et produkt fra deres hjemmeside.
Fint jeg finder en "Gavepose til DVD" til 5,- kr på deres hjemmeside.
Men nej.
Nu skal det lige pludselig være et produkt til "klubpris" og denne "Gavepose til DVD" var til en "Superpris"
Det viser sig at de har 3-4 priser på de fleste vare og klubprisen er aldrig den dyreste.
Det billigste jeg kunne finde til "klubpris" var en gammel Star Wars film på DVD til 149,95 kr.
Det er ganske enkelt alt, alt, alt ALT for dyrt.
Det kan jeg overhoved ikke gå med til.

Så kære Home Enter I har fået vælget.
I kan vælge mellem
A) Bare drop regningen på "Tillægsbetaling", da I ikke har min underskrift på nået som helt hvor dette "Tillægsbetaling" er nævnt.
B) I kan sende mig en retur kurvet, så kan I for den første film retur. I kender adressen.

Hvis jeg får flere regninger fra jer, så kontakter jeg medierne (operation X på TV2, Extra Bladet mv.)

En ting er helt sikkert.
Det er jeres fejl at jeres telefon sælger ikke fortæller om "Tillægsbetaling" derfor kan I ikke opkræve denne!
Det er helt klart at det er en fejl fra JERES side af. Så det såkaldte "Tillægsbetaling" er på jeres egen regning. Det har ikke nået med mig at gøre, og I ser aldrig nogensinde de penge uanset hvor mange rykkere og inkassovarsler i sender. I har IKKE krav på disse penge.

Den ene stjerne i har fået på denne anmeldelse er langt mære end I fortjener.
(Men jeg kunne desværre ikke give mindre)

Til alle andre hold jer langt væk fra Home Enter der.
Det er et ren bondefanger firma.

Michael Jakobsen

Anders Munk found this review useful

Ikke rent mel i posen.

Det er hævet over enhver tivivl, at Homeenter driver bondefangeri.
Jeg modtog en film, som jeg pr telefon havde fået at vide, var gratis, idet man først meldte sig ind via mail. Der var intet girokort med.
Længe efter modtog jeg en inkassoregning på 930kr, hvori de hævdede at have sendt mig tre rykkere.
Det er skidt, at kunderne ifølge købeloven er så dårligt stillede, at de skal bevise ikke at have fået tilsendt noget.

Bliver ved...

De bliver ved med at sende ting, man ikke selv ønsker, og selv efter opsigelsen...

Mic Jak and Mia R. Ifversen found this review useful

Godt utvalg, men dyrt.

Jeg finner som regel de filmene jeg ønsker å kjøpe, men prisene hos Homeenter + ekspedisjon + porto blir langt høyere enn om jeg kjøper filmene lokalt. Bonusordningene er også såpass dårlige at det ikke lønner seg å kjøpe filmene hos Homeenter.

www.homeenter.com

Sender varer, regninger og rykkere til børn

Dette firma er noget af det værste jeg har oplevet. De sender varer, regninger og rykkere til vores børn, under påskud af at de har deltaget i en internetkonkurrence, som i øvrigt er i strid med markedsføringsloven.

Som en del af Bonnier koncernen lever de til fulde op til det dårlige ry, denne koncern har på bl.a. trustpilot. Deres motto syntes at være: "Når du først er kommet ind - kommer du aldrig ud".

KP and Mic Jak found this review useful

www.homeenter.com

Bra utbud med hyfsat snabba leveranser, men inte till konkurrenskrafitga priser.

Är STOR KUND hos Home Enter. Upplever att priserna inte alls kan konkurrera med "vanliga marknaden" för DVD/CD längre. Dessutom tar företaget sig friheten att ändra rabattpriser/VIP-priser utan att fråga/meddela så ofta blir försändelsen dyrare än väntat. Onödiga kostnader för frakt som tillkommer -även för storköpskunder. Jag vill känna mig mer uppskattad som gammal och trogen kund!

Lorte firma

Bryder forbrugerloven til at melde dig ulovligt til nyhedsbreve, har elendige kundeservice og elendige produkter til høje priser.

Hold jer endelig langt væk fra deres sider og deres latterlige salgstricks.

www.homeenter.com

Ganske bra og bedre enn mange

Godt utvalg. Mangler mulighet for huskeliste/ønskeliste der man kan legge ting man vil "tenke på en annen gang"

Jeg er godt tilfreds med Home Entertainment

Jeg har modtaget alt til tiden og uden problemer, så forstår ikke alle de negative anmeldelser? Måske jeg bare var heldig.

Fanget i spindelvævet

For guds skyld, hvis du har din konto kær. Så hold dig langt væk fra dette internationale fupfirma, for når du først er fanget i deres register, slipper du aldrig fri igen. Filmen vælter bare ind af døren, og der er intet at gøre, for dette "firma" er kun ude efter penge. Og de fatter ikke et NEJ. Der kommer kun den ene rykker efter den anden.
Nogen burde simpelthen hacke deres side og lukke dem ned for altid.
Så uskyldige sjæle ikke ender i samme båd.

www.homeenter.com

fuld tilfreds med deres service

er fuldt tilfreds med deres service, man får filmene forholdsvis hurtigt, man skal ikke betale med det samme man har ca 1 mdr. til og betale i.
man kan skrive til dem hvis man har spørgsmål og de svare altid.
Hvis man læser deres regler igennem så står der også at man ca 1 gang om mdr. får magasinets udvalgte film som tilbud og hvis det ikke er noget man vil have skal man enden ind på deres hjemmeside og afbestille den inden en hvis dato, eller får man et magasin tilsendt og så skal man bare sende den lille folder tilbage hvor man har krydset af i NEJ TAK.

lorte firma

Modtager stadig rykkere på film som er sendt retur og for film som er leveret på en adresse som vi boede på for ca 2 år siden. De film som er leveret på vores gamle adresse er blevet leveret indenfor det sidste halve år. Homeenter er et meget useriøst firma som overhovedet ikke lytter til hvad man siger. PAS PÅ HOMEENTER!!!!!!!!!

www.homeenter.com

Tjener penge på din passivitet

Mange indlæg er fra utilfredse kunder, der sikkert er havnet i den "fælde" som HomeEnter lægger for dagen. Hele konceptet bygger nemlig på at du aktivt skal sige "fra" og gør du ikke det, så får du bare automatisk noget, du måske ikke selv har ønsket. De bygger altså deres virksomhed på det jeg mener man kalder "negativ aftalebinding".

Jeg blev for nylig ringet op af en af deres telefonsælgere fordi jeg havde deltaget i en spørgeskemaundersøgelse og det ville de gerne kvittere for, ved at sende mig en premierefilm til kun 29,- kr. (porto). Jeg får mig selv guidet frem til, at betingelsen er at jeg blot inden for et år skal købe mindst 1 film til 179,- kr. Jeg regner mig hurtigt frem til at dette giver mig en maks. forpligtelse på 208,- kr. (eller 104,- pr. film) og jeg siger da OK. Jeg vil så få en mail, hvor jeg ved et link skal bekræfte min bestilling.

Den mail får jeg ikke, men 5 dage senere et brev (via fodpost), hvor der nu i stedet står at jeg får "udvalgte film" automatisk tilsendt, medmindre jeg selv afbestiller i hver enkelt tilfælde. Altså lige stik modsat det aftalte. Der blev heller ikke oplyst noget som helst om at der til de 179,- kr. (der senere viser sig at være +95 øre) tillægges porto på 38,- kr. Derved vil køb blive voldsomt dyre, medmindre man køber mange film.

Konceptet kan være udmærket for dem der køber mange film og vil acceptere at betale mere for at få bragt til døren. Men - næsten som teleabb. - er det meget svært at gennemskue de reelle priser, hvadenten man udnytter mulighederne maksi- eller minimalt.

Størsteparten af deres indtjening fornemmer jeg at ligge på deres rykkergebyrer for dem der uforvarende er lokket ind i "fælden". Ifølge renteloven må private virksomheder tage op til 100 kr. i gebyr pr. rykker og maks. 3 gange. Udgangspunktet i dette gebyr var dog at det skulle afspejle firmaets ekstra udgifter ved rykkerproceduren og ingen skal fortælle mig at den udgift er tilnærmelsesvis de 100 kr.

Jeg er ret sikker på at firmaet "mister" mange penge på ubetalte film og de sager de må opgive. Det skal alle andre kunder være med til at betale. Hvis de nu gjorde tingene omvendt - altså at man selv bestilte de film man ville have og betalte samtidig (altså ingen kredit), så kunne filmene sikkert sælges langt billigere, men så ville deres omsætning nok svinde ind til en brøkdel af den omsætning de har i dag.

Lorte firma!

Købte engang én film og pludselig endte det med at de sendte flere film hjem til mig om måneden!
Jeg ville bestemt ikke have dem og måtte sende retur gang på gang!
Til sidst endte jeg med at have regninger på op med 1000 kr. for nogle varer jeg ikke engang ville have.
Nu har jeg endelige været i fred for dem i nogle måneder, men så fandme om de ikke pludselig sender mig en mail igen, med nogle film jeg har i restordre - film jeg ALDRIG NOGENSINDE har bestilt eller kigget efter!!!

Firmaet burde lukke deres lorte biks med det samme!!

Fup og fidus virksomhed

Undgå for alt i verden at handle med dem.

Der er masser af kunder som har meget uheldige oplevelser med dem.

Deres telefon sælgere giver ikke korrekte oplysninger og lige pludselig
er man fanget i Deres net.

Mvh Thomas

www.homeenter.com

Homeenter har meget indenfor film - og jeg har derfor købt en del tegnefilm her - dog kun når det er portofrit, da det ellers æder sig selv op i portoudgift. Men fin service - og gode tilbud.

www.homeenter.com

god nyhedsdækning af hvad der er af film

Jeres nye film er for dyre. De kan købes billigere i kvikly og bilka

Læs mailen fra 24 andre utlifredse kunder

Jeg er 100% enig med de 24 andre utilfredse kunder

2012

Jeg er meget glad for homeenter og får en meget dejligt og fantastisk be handling når jeg har kontakt med homeenter......

Ikke det bedste, men..

Synes jeg har fået en god service når jeg har haft ringet ind til Homeenters kundeservice. Men til gengæld synes jeg at de ikke har et særligt stort udvalg af nye film, og forsendelsen er dyr, og pakken altid er lang tid om at ankomme. Og så er det røvirriterende at man skal huske at sige nej tak til en udvalgt film hver måned, for hvis man glemmer det så sender de bare filmen, og så må man betale i dyre domme for den.

Hold jer langt væk

Det er intet mindre end moderne bondefangeri. Så simpel kan det beskrives.

www.homeenter.com

Har aldrig haft problemer!

Ja jeg har læst alle de dårlige anmeldelser her, men jeg har aldrig haft problemer.. Har været medlem de sidste par år, har bestilt mange børnefim. Uden problemer! Nu er ungerne blevet det ældre og behovet for flere nye børnefilm er der ikke mere.
Har derfor meldt mig ud efter et par års medlemskab..
Igen uden problemer!

www.homeenter.com

De fortjener ikke denne ene stjerne

Det her er det værste jeg har været med til. Efter at de gentagende gange har sendt film til en forkert adresse (til trods for jeg flere gange har rettet den) så har jeg nu fået en inkasso regning på filmene. Og det skal lige nævnes der er underskrevet en tro og love erklæring og sendt til dem.
Det er simpelthen den værste og mest ringe service. Det er utroligt at et firma drives på denne måde. Specielt når det gælder om at holde på kunderne og ikke skramme dem som er der, og kommende, væk.

Men jeg kan kun sige en ting.

HOLD JER VÆK!!!!!!!!!!

De er så fulde at l..t. Jeg har været nød til at få kopieret tlf. samtaler fra mit teleselskab så inkasso har kunne se at jeg gentagende gange har kontaktet dem.

www.homeenter.com

Aldrig mere jeg skal i kløerne på dem!

Jeg kom også ind i dette "firma" via noget konkurence.. Og der afbestilte jeg også bare filmene hver mdr. men til sidst skulle man jo købe én film. Jeg valgte så en tilfældig film. Ja så startede helvede ellers. Jeg fik så pludsellig en opkrævning for den film. Men den film havde jeg så aldrig modtaget. Jeg ringede til deres "kundeservice" og oplyste at jeg da rigtig "gerne" ville betale for filmen, men så ville jeg da gerne have den! Hende jeg talte med var så fræk og modbydelig, at det slet ikke var lidt og forstå. Jeg brugte så meget tid på at snakke med kundeservice og postdanmark, at jeg til sidst gav op. Jeg modtog aldrig den film, og alligevel endte det med at jeg bare betalte den skide regning så jeg endelig kunne slippe for dem!

Fik 2 gratis film

Modtog for over 7 år siden 2 film fra Homeenter. Da det ikke var noget jeg havde bestil skrev jeg til dem at de kunne afhente dem hos mig.

Det ville de ikke, de mente jeg skulle bruge penge på at sende filmene tilbage. Skrev tilbage at de da kunne sende forudbetalt retur emballage, hvis de ville havde filmene tilbage.

Igennem de sidste 7 år har der så kommet flere og flere inkasso trusler og regninger.

En gang ringede jeg til inkasso virksomheden og forklarede at det ikke var noget jeg kunne forholde mig til og at de var velkommen til at afhente deres film.
Inkasso virksomheden sagde at det ikke var noget de kunne gøre noget ved og at de ville gå videre i fogedretten hvis ikke jeg betalte.
Jeg svarede at de var velkommen til at tage sagen i fogedretten.
Efterfølgende kom der yderligere et par regninger med flere gebyrer.

Jeg har undladt at reagere på de regninger og afventer med sindsro at de går i fogedretten.

For det første har jeg aldrig bestilt filmene. For det andet har de fået muligheden for at afhente deres varer. For det tredje er sagen forældet.

Har ikke hørt noget fra Homeenter eller deres inkasso partner det sidste 1/2 år.

Bondefangeri, intet andet.

Pludselig en dag modtog vi en pakke fra homeenter. Vi havde aldrig noglesinde hørt om firmaet og vi havde aldrig bestilt noget fra dem, men de havde skrevet os op til et bindende abonnement alligevel? Vi klagede og sagde vi ikke ville have noget med dem at gøre. Efter stor protest fra vores side forlangte vi at de skulle tage deres pakke retur.

Efter dette begyndte vi systematisk at modtage pakker og regninger. Vi nægtede at have skrevet os op men firmaet var ikke til at snakke fornuft med. Det endte så galt at en af os røg i RKI fordi vi nægtede at betale alle deres absurde regninger og advokat tillæg.

Homeenter skal lukkes, det er bondefangeri der burde anmeldes til politiet af alle de har snydt.

Udelukkende gode oplevelser

Jeg har aldrig rigtig haft en dårlig oplevelse med homeenter - og jeg har efterhånden været medlem i nogle år.
Filmene kommer hurtigt - forudbestilte film kommer ofte et par dage før den officielle releasedatoen endda, og der kan være gode tilbud!
Desuden har jeg også fået god kundeservice - mulighed for at udskyde betaling af en regning en dags tid eller to uden problemer, hvilket er mere end man kan tillade sig at forvente!

Hej
Tak for din kommentar. Det glæder os at høre at du er tilfreds med den service vi har tilbudt dig.

Homeenter