We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (948)

Ignorering

Hvidevaredele har d. 8/5-13 modtaget en kurv til en Siemens opvaskemaskine, som jeg sendte retur, fordi den ikke passede til min opvaskemaskine, og jeg skrev at jeg ønskede pengene retur. Jeg har endnu ikke modtaget pengene og det er i dag
d. 24/5-13. Jeg har skrevet flere mails som ikke er blevet besvaret.
Jeg sendte kurven som postpakke, så jeg ved at den er afleveret til Hvidevaredele, og på hvilken dato.
Jeg vil aldrig, aldrig mere handle hos Hvidevaredele, det mindste man kan gøre er da at besvare de mails som kunderne skriver.
Jeg advarer om at købe noget med mindre man er 100% sikker på at det ikke skal returneres, for det er åbenbart ikke til at få sine penge tilbage hvis man fortryder.

Fint firma

Fint og hurtig levering kan varmt anbefales

Super sevice.

Hurtig og effektiv køb og fremsendelse.
Bare en positiv oplevelse.

Tilfreds

3-4 dage levering, produktet virker ubeklageligt. Super tilfreds

Hvidevaredele

Super duper x

Review by confirmed purchaser

For mit vedkommende spild af penge

Jeg bestilte en glasplade til et Bauknecht køleskab (den over grøntsagsskuffen). Desværre var der ingen steder, hvor man kunne angive målene på denne - man kunne kun vælge hvilket fabrikat køleskabet var. Det betød at den plade, som jeg modtog - og som i øvrigt var 2 uger undervejs - var 4 cm for lang. Da den er lavet af hærdet glas, kan den ikke engang skæres til - så det var spild af penge.

Review by confirmed purchaser

Bra, billig og rask levering

Veldig bra og rask levering. Varene har også en OK pris. Vil handle her igjen hvis det blir nødvendig.

Enkelt og ligetil

Let, enkelt, hurtigt og ligetil. God vejledning hos kundeservice.

Uhyggelig billigt.

Billige varer, god service.
Ikke sidste gang jeg har handlet her.

hurtig levering

Det var nemt at handle med Hvidevaredele.dk og varen kom som lovet

Super

Ingen problem det var god net service ..

leveringstidens længde

Alt var perfekt på nær leveringstiden som var en lille uge, med det lovede 1-2 dage

Review by confirmed purchaser

alt klappede som det skulle!

Jeg søgte efter en komponent, som jeg ikke vidste eksisterde,- om jeg var nødt til at ansaffe en større enhed for at klare opgaven.
Jeg fandt, hvad jeg søgte. Varen blev leveret prompte og var i orden

Perfekt service

Simpelt og helt som aftalt.

virker uproffesionelle

Først fik jeg en forkert pakke. På sitet kan man ikke finde et tlf nr. Da jeg skrev en mail fik jeg ingen direkte svar eller undskyldning, og ingen information om hvorvidt man ønskede den fejlleverede pakke retur. Det et en meget upersonlig kundebetjening.

Review by confirmed purchaser

super service - igen,igen... :-)

Du gør det bare så meget lettere at være gør-det-selv-mand

Fuldt tilfredsstillende

varen blev leveret indenfor 3 dage - ok

Review by confirmed purchaser

OK levering, men hjemmesiden kunne bruge finpudsning

Vare bestilt og leveret indenfor acceptabel tidsramme.
Firmaet kunne godt bruge lidt mere tid på at designe hjemmesiden. Bl.a. kunne feedback om levering og afsendelse ønskes.

Review by confirmed purchaser

Hurtigt og effektivt, mange tak

Alt var i orden

Manglende svar på kontakt

Bestilte en vare og sendte efterfølgende en email med ønske til ændring af ordren. Fik aldrig et svar tilbage og ordren blev senere leveret uden mine ønsker om ændring.

Effektivt & hurtigt.

Jeg finder varen på den overskuelige hjemmeside.
Jeg bestiller den.
Jeg modtager den 2 dage senere.
Nice & simple.

Perfekt

Det er anden gang, vi handler hos Hvidevaredele, den første gang fandt min mand det billigst hos dem og anden gang have jeg brug for, at varen kunne leveres i min postkasse i stedet for pakkeshop.

Varer til tiden :-)

Havde behov for en del til en vare der er udgået, men kunne finde min del her hos hvidevaredele super fedt :-)

Bragende godt

Efter i første omgang at have modtaget en defekt termokande til kaffemaskine og efter en kort meddelelse om problemet fik jeg straks tilsendt en ny og anvisning om returnering af defekt vare. Alt er på trods af en ekstra tur på posthuset forløbet særdeles tilfredsstillende.

Hvidevaredele.dk

Ordren blev placeret og bekræftiget Ordredato: : 13-01-2013 13:05:55 - jeg har 2 måneder efter endnu ikke modtaget varen.

Jeg forsøger nu at annullere ordren - og får ikke tilbagemelding når jeg retter henvendelse via kontakt-formularen som synes at være den eneste mulighed for kontakt.

Fast delivery

Good price, easy to browse and to order

Review by confirmed purchaser

2 måneders leveringstid tid....

Bestilte min vare i januar, har selv måtte rykke efter svar efter 1 mdr da jeg intet hørte.
Varen er endnu ikke dukket op, og jeg afbestiller, nu da varen er købt og modtaget fra anden netauktioner.

Review by confirmed purchaser

Efter et par forespørgsler via mail, afgav jeg bestilling, og varen kom 2 dage efter. Som internethandel skal være!

Meget tilfreds

Hurtig levering, fornuftig pris, fuld tilfredshed.

Meget hurtig levering

Fik leveret dagen efter bestillingen.

Very good service

I only have good Words. Good prices, quick delivering... Thanks a lot

Review by confirmed purchaser

Alt gik fint , blot ikke billigste leverandør

Let at bestille , modsat andre netbutikker med samme varesortiment, dog ikke billigst, men forskellen var kun ca 10 - 15 %

Review by confirmed purchaser

Gode priser, enormt hurtig forsendelse - klar anbefaling!!!

Bestilt nemt via brugervenlig hjemmeside og leveret næste dag. SUPER!

Hurtig præcis

Det gik sgu hurtigt både at bestille og få varen leveret. Top dollar

Perfekt

Super hurtig levering. Bestilte kl. 18 og modtog varen efterfølgende dag med posten.
Det kan ikke gøres bedre !!!
Tak

Dårlig service

Jeg skulle bestille 25 meter emhætteslange - har fuld forståelse for at man kun kan putte 15 dele i indkøbskurven - men at jeg blev nødt at dele slangen og min bestilling i to er ikke okay. Jeg skulle jo bare have én slange - men 25 meter af den...
Jeg forsøgte at få kontakt til firmaet, men end ikke på mail blev der svaret, da jeg skrev, i håb om IKKE at skulle betale 2 x porto for min to-delte slange.
At jeg så kun modtager de første 15 meter og må rykke for de sidste 10 meter er utilfredsstillende.
Så alt i alt en meget dårlig oplevelse og alt for dyr porto ( 320 kroner !!!)

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering, fin pris.

Review by confirmed purchaser

Jeg bestilte en pære til en ovn og havde et par opfølgende spørgsmål som der blev svaret præcist på, og så fik jeg et link til præcis den pære som passede til min ovn.
Virkelig god service og ikke sidste gang jeg køber hos dem.

Overraskende !

Hjælpsom, hurtig og let. Det bliver ikke bedere

Review by confirmed purchaser

super, bestil søndag formiddag og modtaget mandag

Super service, vi bestillete varen søndag formiddag og allerede mandag ankom varen med posten.