Ikke helt optimal kundeservice men det ser ud som om det bliver bedre :)
Har købt et skoskab og en kommode på ide.dk.
For det første kunne jeg ikke vælge afhentning fra lageret i Greve, selvom det stod som mulighed. Den blev ved med at ændre det til Brabrand.
Derfor valgte jeg afhentning i Glostrup, og fik en bekræftelse på at varen kunne afhentes d. 11/6. Da jeg så tager derud, så kan de hverken finde mig eller min ordre i systemet. Det tager 4 medarbejdere før det lykkes at finde ordren under et helt andet navn. Derudover viser det sig at ordren slet ikke er klar, men at den skulle blive leveret om onsdagen d. 15/6. Da jeg så spørger om jeg kan hente den der, så siger de, at den skal jo også pakkes ud først, så den er nok ikke klar til afhentning før fredag.
Samtidig beder de mig om at ringe ud og høre inden. Det havde jeg så allerede gjort, men det gør jeg ikke igen, for når man ringer op og vil snakke med en medarbejder, så ringer den måske 10 gange, og hvis der ikke kommer svar, får man en besked om at de ikke har tid til at tage ens opkald og at man kan ringe igen, hvorefter den bare lægger på. Det synes jeg faktisk var ret fornærmende og virkelig dårlig kundeservice at et tlf. system bare lægger røret på.
Da jeg nævnte det til medarbejderen, var hendes svar bare, at så kunne jeg skrive en e-mail den tjekkede de hele tiden og svarede på løbende. Det gjorde jeg så om fredagen, men har jeg hørt noget?
Det er nu blevet tirsdag d. 21/6 og nu har jeg fået en mail fra en helt anden person at min webordre er klar til afhentning, men nu må vi så se om den rent faktisk er derude når jeg tager derhen.
Alt i alt - ikke godt nok - "det er sgu en ommer"!
- Vil lige ændre min vurdering og give Idé møbler en ekstra stjerne for at tage denne kommentar alvorligt - det er jeg virkelig glad for og imponeret over.
Derudover skal det nævnes at personalet i Idémøbler Glostrup er utrolig flinke og hjælpsomme udover det man normalt oplever, så lad være med at handle på nettet, gå ned i butikken i stedet - det kan helt klart betale sig!
Reply from IDEmøbler A/S