Review of ILVA Danmark

Rated 1 out of 5 stars

Skuffet, med stort S!

Jeg købte sidste år en hjørnesofa på tilbud i ILVA i Aarhus.

Blev ved bestilling gjort opmærksom på, at den pågældende model havde seks ugers leveringstid.
Fair nok, tænkte jeg, den havde sikkert solgt rigtig godt pga. det gode tilbud. Jeg betalte derfor sofaen med det samme, sammen med de andre ting jeg havde købt.

Utålmodig som jeg er, ringer jeg efter seks uger til ILVA for at høre status på min sofa. Her kunne de ikke give mig et tydeligt svar, og jeg blev bedt om at ringe et par dage senere.
Et par dage senere ringer jeg som aftalt, hvor jeg til min store skuffelse, får at vide, at min sofa desværre er en uges tid forsinket, øv øv. Vi aftaler, at de vil kontakte mig når sofaen er kommet hjem.
10 dage senere har jeg stadig ikke hørt noget fra ILVA, og jeg kontakter dem derfor igen. Her får jeg at vide, at min sofa er kommet hjem og at den faktisk har været hjemme de sidste to dage. Hmm tænker jeg, men gør ikke mere ud af det, da jeg bare er glad for, endelig at kunne få min sofa.

Dagen efter arrangerer jeg leje af trailer, og med en kammerat, tøffer vi i ILVA for at hente min nye sofa.

I butikken afleverer jeg min ordreseddel, men efter et par min. kommer medarbejderen desværre tilbage med dårlig nyt. Min sofa kan ikke hejses ned fra lageret, da deres gaffeltruck er gået i stykker - På dette tidspunkt har jeg mest af alt, lyst til at lade handlen gå tilbage.
Jeg får snakket med deres kundeservice og som kompensation, vil de give mig gratis levering af sofaen. Fint nok, så bliver jeg fri for at slæbe den op på tredje sal.
Vi aftaler at de vil prøve at få sofaen leveret dagen efter, men at de under alle omstændigheder vil kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Da vi nærmer os eftermiddagstid og jeg stadig ikke har hørt noget, vælger jeg at kontakte dem.
Endnu engang med en skuffende svar. Det første jeg får at vide, er at der ikke er noteret om gratis levering! Jeg snakker med flere forskellige medarbejdere, og det ender heldigvis med, at jeg får den gratis levering med i købet. Vi aftaler samtidig, at de vil kontakte mig dagen efter, da det er for sent at få leveret sofaen den pågældende dag.
Dagen efter hører jeg endnu engang intet og jeg kontakter dem igen. Her er svaret, at de kun har den ene del af sofaen hjemme, da de har fejludleveret den anden del til en anden kunde. Her bliver jeg tilbudt at få den fejludleverede del, når den bliver returneret. Dette vælger jeg at takke nej til, da jeg egentlig ikke har lyst til at få leveret en brugt sofa, som jeg ikke ved hvordan, er blevet behandlet af den anden kunde.
Løsningen bliver at jeg får leveret en ny sofa, og den vil blive leveret inden for to uger.
I samme ombæring, får jeg yderligere kompensation, i form af et gavekort til ILVA, en flaske stofimprægnering og sidst men ikke mindst, en undskyldning, i øvrigt den første der bliver givet, igennem hele forløbet!

Det endte med at sofaen blev leveret, da vi rundede den tredje uge og sammenlagt nåede vi op på knap ti ugers leveringstid!

August 14, 2011
Unprompted review

Reply from ILVA Danmark

Hej Bo

Jeg beklager de problemer, du har oplevet ved købet af din sofa.

Du må meget gerne sende dit ordre- eller telefonnummer til kundeservice@ilva.dk att.: CHGL, så vil du blive kontaktet hurtigst muligt.

På forhånd tak.

Charlotte