We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (2,689)

Udmærket

Den bedste kunderservice, som svar mig og jeg er bare meget tilfreds ...

Hej Zana,

Vi takker mange gange for din anmeldelse og det glæder os du er meget tilfreds. Vi håber at se dig igen :-)

God dag :)

Udemærket!

Det gik nemt og smerte frit, at handle med incover.dk. - Jeg vil helt klart bruge dem igen og anbefale dem. Lidt dyre priser og for lidt information. Derfor kun 4 stjerner!

Hej Rune,

Tusind tak for dit input - det er vi glade for. Vi beklager den manglende produktinformation, den arbejder vi hele tiden på at forbedre. Prisen presser vi hvad vi kan - men vi har stor fokus på at kunderne oplever gennemsigtighed. Altså, ingen skjulte gebyrer, ingen skyhøje fragtpriser, altid god kundeservice.

Vi glæder os til at betjene dig igen! God sommerdag!

Hurtig handel og levering

Varen kom hurtigt og varen er helt i orden.

Hej Poul,

Mange tak for din anmeldelse - God dag herfra :-)

Kan anbefales

Brugervenlig hjemmeside - hurtig levering - fornuftig pris!

Hej Ann-Vibeke

Tak for din anmeldelse. Den er vi glad for.

God dag :-)

Super ;)

Der er hurtig levering og det man køber er i en super god kvalitet ;)

Hej Bakkely,

Vi takker for din anmeldelse! God dag herfra :)

Review by confirmed purchaser

God, hurtig og smertefri handel

Anbefales. Nem overskulelig hjemmeside, hurtig levering, alt ok.

Hej Charlotte,

Tusind tak for din anmeldelse - Rigtig god dag herfra :-)

Expresslevering

Lavede bestilling torsdag eftermiddag og modtog varene om fredagen, endda gratis leveret, helt sikkert et sted jeg skal handle igen.

Hej Allan Rene,

Skønt du er glad for den hurtige levering. Vi glæder os til at betjene dig igen!

God dag :)

Som lovet

Nemt at bestille, og en varer som forventet

Hej Stefan,

Tak for din anmeldelse - Rigtig god dag herfra :-)

nent og hurtigt

god hjemmeside

Hej Johnny,

Skønt at du finder vores side overskuelig - vi håber at se dig igen!

Review by confirmed purchaser

Professionel håndtering og hurtig levering samt god kundeservice.

Incover ville og har jeg anbefalet til venner og bekendte da jeg havde en rigtig god oplevelse med at handle der!

Hej,

Dejligt! Vi glæder os til at betjene dine bekendte :)

God dag!

Review by confirmed purchaser

Nemt, hurtigt og gratis levering

Jeg er fuld tilfreds, god Info om modtagelse af bestilling, afsendelsestidspunkt. Kun positiv erfaring

Hej Hanne,

Skønt at du er fuld tilfreds - Vi håber at se dig igen :-)

God dag herfra

Super godt

Et af de bedste steder jeg har handlet på nettet :) kommer allerede dagen efter. Kanon

Hej Rikke,

Vi takker for din anmeldelse. Super skønt - Vi ser frem til at betjene dig igen :-)

Review by confirmed purchaser

Jeg kan kun anbefale InCover. Meget hurtig betjening og levering.

Hej Tina,

Tusind tak - det er skønt at høre. Vi ser frem til at se dig igen :-)

Cover der blev bestilt

Heeeej; mit ynglingsæg (knægten) ønskede sig cover til sin iphone; bestiller om onsdagen...ankomst:fredag, det kalder jeg dælme-dulme leverance, hurtigere kan det ikke ske, FEDT- SUPER-LEVERANCE, ikke sidste gang jeg bestiller, tak for hurtigt leverance til GRØNLAND

Hej Inga,

Tusind tak for de pæne ord - Vi ser helt sikkert frem til at betjene dig igen :-)

God dag herfra.

godt

godtgodtgodtgodt

Hej Philip,

Vi takker mange gange for din anmeldelse - Rigtig god dag herfra :-)

Dårligt produkt

Høretelefoner levede bestemt ikke op til beskrivelsen på hjemmesiden.

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager mange gange at varen ikke levede op til dine forventninger. Du er meget velkommen til at returnere produktet, og vi vil helt sikkert kunne finde noget der passer til dig.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon 71996363 eller på support@incover.dk.

God dag herfra :-)

Det fungere bare

Jeg fik mail så jeg kunne følge varen og det tog kun 1arbejdesdag så var varen her

Hej Tommy,

Vi takker mange gange for din anmeldelse. God dag herfra :-)

Troværdig

Første handel var en super succes. God vare, hurtig levering med både mail og sms som orientering om varen var afsendt.
Vender bestemt tilbage :-)

Hej Lotte,

Tusind tak for de pæne ord - Vi glæder os til at betjene dig igen :-)

Uproblematisk

God servicering og uproblematisk levering med et produktion som lever op til beskrivelserne på hjemmesiden. Man får det man bestiller

Hej Helle,

Mange tak for din anmeldelse - Den er vi glad for! God dag herfra :-)

Review by confirmed purchaser

Super hurtig levering, lave priser, INGEN fragtgebyr og produktet er helt i top.

Bestilte et batteri til min tlf. tirsdag aften og allerede torsdag lå det i postkassen. Det kan man da kalde hurtig levering. Ikke sidste gang jeg handler hos incover.

Hej Lise,

Vi takker mange gange for de pæne ord - Vi ser frem til at betjene dig igen :-)

Fin, fin oplevelse

En aldeles fin og hurtig handel hos Incover.dk
Bestiller varen om eftermiddagen og dagen efter ligger den i postkassen.

Hej Tina,

Review by confirmed purchaser

Det gik nemt og hurtigt.

jeg har bestilt tilbehør til min mobil, og det gik nemt og hurtigt. og det var portofrit.
Varerene kom i løbet af meget få dage.

Review by confirmed purchaser

Overraskende nemt, hurtigt, ukompliceret, gode priser - færdigt arbejde

Jeg var i en akutsituation mht den vare, jeg søgte. Jeg vil absolut købe igen og anbefale videre. Tak for ordentlig behandling.

Flot Service

Jeps det gør jeg

noget af det bedste

jeg har bestilt mange ting online hvor det tog sin tid før det kom. Men her er det modsatte de holder hvad de lover, jeg betilte en dag hvor det kun tog en dag fra betiling til levering. incover.dk er noget jeg kan anbefale i høj grad. 5-stjerne

upåklageligt

Det var lidt underligt, at jeg først fik beskeden om at ordren var afsendt, efter den var ankommet, men det er da en skønhedsfejl. Det hele forløb helt problemløst.

Kanon hurtig

har alle de gange vi har bestilt noget hos Incover fået det hurtigt og uden fejl - så er yderst tilfreds

tålmodighed på prøve

At skulle afstemme min forventning med den faktiske leverings procedurer har jeg svært ved på nuværende tidspunkt da varen ikke i nu er kommet i min besiddelse en fejllevering + 2 forsøg på at rette leverancen op har endnu ikke ført til nogen modtagelse af min bestilling - så jeg venter stadig men de er da trods alt flinke at tale med

Hurtigt betjening

Varen kom allerede 2 dage efter. :-)

super hurtig levering

Vi havde vores pakke i postkassen før vi fik en sms om at den var afleveret.... så går det stærkt!!!

God webshop

Bestilte ny skærm+touch til Iphone 4s samt et skruetrækker sæt.
Varene kom 1 arbejdsdag efter bestilling.
Skærmen var i perfekt stand, men den ene af de 2 skruetrækkere var dårlig produceret og virkede ikke. Jeg havde heldigivs en anden skruetrækker som kunne bruges.
Incover bad mig sende skruetrækkerne retur og tilbød at sende et nyt sæt eller få pengene refunderet. God service og pris

Fint!

God levering, hurtig respons, ingen problemer. Kan anbefales.

Review by confirmed purchaser

Very good service - I liked the sms when the device was sent and the shipping was fast.

Very good service - I liked the sms when the device was sent, and the shipping was fast.

Super hurtig sælger

Super hurtig sælger, kan varmt anbefales.

Review by confirmed purchaser

Super fed oplevelse at handle hos incover

:-) varerne kom som lovet, det er ikke sidste gang jeg handler der;-)

Super hurtigt levering.

Billigt& hurtigt

Super

Det hele virkede

Fantastisk god service.

Jeg kan på det varmeste anbefale at handle hos Incover. Lave priser, gratis forsendelse. Mine varer var fremme dagen efter, jeg bestilte dem. Bedre kan det vist ikke gøres.

Superservice

Må indrømme at det er længe siden jeg er blevet så positivt overrasket som jeg er i forbindelse med købet hos incover.dk. Bestiller varer sent torsdag aften(batteri samt et cover med eget design på bagsiden). Lørdag havde jeg det hele med posten og alt var som jeg havde bestilt det. Anbefaler gerne til andre!!
Johnny M.

Fantastisk netbutik

En netbutik jeg virkelig er glad for at handle hos, de er hurtige til at levere og så synes jeg priserne er fine og det er nogle gode produkter til sin mobil mm. man får hjem!

Klart et sted jeg vil anbefale andre at handle