Flere blomster end det bestilte via netttet
På Mors dag d. 13.5- 2012 bestilte jeg 2 Mors dag buketter, 1 til min Forlovede, , 1 til min svigermoder samt en fødselsdags buket til min svigerinde til samme adresse, altså 3 buketter ialt & da de kom med blomsterne 1. gang var der 4 buketter. 2 mor dag buketter til svigermoder, 1 fødselsdags buket & 1 mor dag buket til min forlovede & 10 min. senere kom der så lige 1 mere mor dag buket til min forlovede. Det var så 5 buketter ialt, ud af 3 buketter jeg havde bestilt via deres hjemmeside. Lidt munteret, at man kan ha så travlt, at man laver 2 ekstra buketter. Men var nu så ærlig at jeg ringede til Interflora, for jeg ville ikke hæfte for mere end jeg havde bestilt, så de lovede at ringe tilbage senere, da de havde travlt. Det gjorde de også & spurgte om de måtte komme & afhente de 2 overskydende buketter & selvfølgelig skulle jeg kun betale for hvad jeg havde bestilt, så alt i alt selvom jeg fik dobbelt op på min bestilling & de afhentede de 2 buketter, så fik jeg en god kundeservice.