Review of Interflora Danmark

Rated 1 out of 5 stars

Prøv og undersøg om det der er blevet leveret nu også lever op til det i har bestilt .....

Jeg vil opfordre ALLE til at undersøge om Interflora nu også leverer den buket som i med omhu har valgt på deres hjemmeside. Ved et tilfælde opdagede jeg at den buket som min datter havde modtaget OVERHOVED ikke lignede den jeg havde bestilt ( kun farverne var overholdt), da jeg kontaktede Interflora og sendte billeder var deres kommentar. Citat : "Interflora har vurderet selve buketten ud fra det
billede du har sendt og der er blomster og grønt til prisen og den går under at der kan forekomme afvigelser på grund af sæsonudsving og den enkelte forretnings varesortiment. ". Ja, med en sådanne kommentar er man jo altid dækket ind .......... Det skal også lige siges at buketten var bestilt mange dage før ...... OG desuden blev bukettet sat uden for en kælderdør selvom jeg havde afkrydset at den IKKE måtte stilles der ( på Interflores hjemmeside giver de selv mulighed for denne afkrydsnings mulighed)...... det beklagede Interflora dog

October 18, 2012
Unprompted review

Reply from Interflora Danmark

Hej Jette,
Tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på, at du har brugt tid på at anmelde Interflora.
Det er meget beklageligt at buddet har sat buketten ved døren, de skal naturligvis overholde bestillers ønske. Vi har som du skriver vurderet buketten på baggrund af tilsendte foto og talt sammen at bukettens pris stemmer overens med beløbet der er bestilt for. Og rigtigt vi tager forbehold for sortiment hos den enkelte blomsterbutik.
Interflora Danmark A/S