[REPLY]
OK lamper, ville dog gerne have haft mail eller SMS om, hvornår pakken blev afsendt
Varen er perfect, levering meget prompte ja selv emballagen var helt perfekt udført.
Mandag bestilte jeg en uplite lampe. Torsdag kunne jeg hente den. Hurtig betjening. Hurtigt svar på de spørgsmål jeg havde.
Rigtig god service. Tilbage står, at der desværre er 2 hvide pletter på den sorte lampeskærm. Nu venter jeg spændt på levring af en ny skærm.
Dog er jeg helt sikker på, at det vil blive behandlet ligeså professionelt, som de
har gjort med min bestilling.
Fin og hurtig eksekvering, god hjælp i forbindelse med en forkert indtastet addresse.
Super tilfreds.
Da vi handlede, var der en smule problemer med overførslen af penge. Det viste sig, at fejlen var min, men der blev fra Invertu's side fulgt op og vejledt, så jeg kan kun anbefale firmaet.
Du bestiller, du betaler og varerne kommer inden du aner det :-)
God service, vil handle igen, når det bliver aktuelt,
indpakning var flot
Bestilte søndag aften og fik lampen leveret onsdag :-). Desværre var der en lille bule i skærmen og lidt æstetisk med ledningen. Men alt blev afhjulpet lynhurtigt og på bedste måde. Skærmen blev ombyttet og jeg fik fin vejledning omkring ledningen. Jeg kan klart anbefale Invertu.
Jeg har netop modtaget et sofabord og kan varmt anbefale firmaet til andre interesserede. Kvaliteten er helt i top og varen blev hurtig leveret.
Aase
Først og fremmest kan jeg ikke understrege nok, at betjeningen i kundeservice er super god og meget venlig.
Min ordre blev henlandet hurtigt og de varer jeg bestile var af rigtig god kvalitet.
was a quick and easy service to use and delivered when they said ....
Jeg har to gange bestilt lamper hos Invertu ,begge gange er lamperne blevet leveret indenfor fem dage,og lamperne er smukke og svarer til min forventning.
Bestilte en PH lampe i alu, den er flot, men kom med nogle ridser og sorte mærker. Den tog næsten tre timer at samle og sætte op. Resultatet er dog det værd, men hold op en proces. Levering skete inden for en uge.
Kan klar kun sige god for Invertu....alt er bare iorden
Har lige bestilt en stol...håber det går lige så godt som
mine lamper.....
Det hear været et tilfredsstillende og helt i orden forløb.
Der var superfin service. Ved modtagelse af varer levede det ikke helt op til forventning. Efter en kort telefonsamtale blev der aftalt ombytning, som ligeledes skete med hurtig og god service.
Hej "peter" du kan rolig handle med Invertu på nettet, de holder, hvad de lover og utrolig hurtig.
Jeg har før handlet på nettet, og tænkte at dette gør du ikke igen. Det var med firmaet INFURN, og hold jer langt væk fra dette firma, nå tænkte jeg, jeg prøver én gang mere og faldt så over INVERTU. Jeg må sige at dette var noget helt andet, den varer som jeg bestilte kom 1 uge efter som lovet, flot...
Ole Fly
Alt har været helt perfekt lige fra bestilling til levering.
Har handlet hos Invertu to gange nu. Hurtig og punktlig levering. Hvis der er problemer får du byttet uden vrøvl. Hermed min bedste anbefaling. tom jacobsen
Jeg kan kun sige - superbetjening - meget venlig telefonkontakt - lynhurtig levering - helt igennem SUPER!
Tak!
Levering endnu hurtigere end lovet. Også hurtig til at svare spørgsmål online.
Flot produkt til 1/2 pris af originalen, mdn virker ligeså god i kvalitet som denne.
Jeg er ikke helt tilfreds med min coronastol. Syningerne er ikke pæne nok. Ellers er den fin. Men det tog to uger længere end lovet at få stolen leveret og den blev bare sat af udenfor huset uden information til os. Jeg kan derfor ikke anbefale firmaet. Dog heller ikke fraråde det hvis man kan leve med ovenstående. De er på plussiden nemme at få fat i og svarer når man skriver til dem.
Mvh
Lone
God service men de 2 koglelamper vi købte var meget vanskelige at samle. Kvaliteten er ringe, meget langt fra originalerne, men ser da meget pæne ud.
Var nervøs for at handle med et firma udenfor DK, men ingen grund til bekymring....alt er blevet overholdt, tid, kvalitet og pris.
Jeg har kun handlet med Invertu 1 gang, men gør det gerne igen. Det var nemt og hurtigt. Varen blev leveret efter få dage, godt embaleret og i fin stand.
I ordered a Louis Poulsen Panthella replica table lamp . Invertu answered my email quickly with an enquiry regarding the lamp and was delivered within a week of ordering . I'm extremely pleased with my lamp which looks stunning ! Very close indeed to the original . Willl happily ordered from Invertu again!
Købte en Bestlite kopi. Svært at se forskel på ægte og kopi
Vi har været meget tilfreds med både levering og telefonisk samtale, som blev fulgt op prompte. Kvaliteten lever ikke helt op til vore forventninger.
Varen blev leveret fejlfri og hurtigt; 2 dage efter bestilling. Vender "frygteligt" tilbage ;0)
Kan kun anbefales. Ekstremt hurtig levering.
God oplevelse at handle med Invertu varen var iorden og levering 3 dag, varen var godt embaleret
Vi har indenfor kort tid købt 2 Charles Eames kontorstole, og begge gange kom der en fin stol få dage efter, at de var bestilt!
Har købt en AJ gulvlampe hos jer - og jeg er vældig godt tilfreds.
Nu har jeg kik på en bordlampe - PH 3/2 - 46 cm.
Pris: 1.999 + fri levering.
Måske har I et rigtig godt tilbud ??
Ulla Hansen
Wir haben bei Invertu eine Zapfenlampe (PH Artichoke Replikat) bestellt und tatsächlich wie versprochen innerhalb einer Woche geliefert bekommen. Dies muss man vor dem Hintergrund sehen, dass es im Umfeld der Designreplikat-Webshops eine nahezu gleichnamige Schwindelfirma gibt, die in der Zwischenzeit offensichtlich auch noch angefangen hat, unter anderen Namen weitere Webshops mit denselben Bedingungen aufzuziehen. Hier hebt sich Invertu wirklich deutlich ab. Wir können Invertu allen Leuten, die gutes Design zu erschwinglichen Preisen kaufen und dabei nicht riskieren wollen, dass das vorausbezahlte Geld weg ist, nur wärmstens empfehlen.
Hurtig levering god og sikker indpakning ,bordet lever fuldt ud op til mine forventninger .
Jeg har efterhånden handlet hos 4-5 af kollegaerne til Invertu, og er næsten altid blevet enten forsøgt snydt eller enormt skuffet, så det var med paraderne oppe, jeg afgav en bestilling her.
Jeg søgte kun på de varer der var på lager, fandt hvad jeg søgte, bestilte og betalte, og afventede så. 3 dage gik der, så havde jeg min vare i perfekt stand, hvilket må siges at være mere end godkendt.
Jeg håber virkelig de kan holde den standard, for så kommer jeg til at handle en del her.