We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (204)

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering, lampen fin og vi er meget tilfreds.

Det hear været et tilfredsstillende og helt i orden forløb.

Hurtig og god service

Der var superfin service. Ved modtagelse af varer levede det ikke helt op til forventning. Efter en kort telefonsamtale blev der aftalt ombytning, som ligeledes skete med hurtig og god service.

Review by confirmed purchaser

Jeg syntes det var "utrolig" hurtig ekspedition og fin service.

Hej "peter" du kan rolig handle med Invertu på nettet, de holder, hvad de lover og utrolig hurtig.

Review by confirmed purchaser

Jeg har før handlet på nettet, og tænkte at dette gør du ikke igen. Det var med firmaet INFURN, og hold jer langt væk fra dette firma, nå tænkte jeg, jeg prøver én gang mere og faldt så over INVERTU. Jeg må sige at dette var noget helt andet, den varer som jeg bestilte kom 1 uge efter som lovet, flot...

Ole Fly

5 stjernet handel

Alt har været helt perfekt lige fra bestilling til levering.

Fin service

Har handlet hos Invertu to gange nu. Hurtig og punktlig levering. Hvis der er problemer får du byttet uden vrøvl. Hermed min bedste anbefaling. tom jacobsen

Review by confirmed purchaser

Bestilt onsdag - leveret efterfølgende mandag trods hellligdag og weekend!!!!

Jeg kan kun sige - superbetjening - meget venlig telefonkontakt - lynhurtig levering - helt igennem SUPER!
Tak!

hurtig og effektiv betjening

Levering endnu hurtigere end lovet. Også hurtig til at svare spørgsmål online.
Flot produkt til 1/2 pris af originalen, mdn virker ligeså god i kvalitet som denne.

Hej Karin,

Tak for din flotte anmeldelse. Vi skal sørge for at den bliver givet videre og vi ønsker dig rigtig god fornøjelse.

fungere optimalt

Hurtig levering. Fine lamper.

Review by confirmed purchaser

Lever ikke op til leveringsløfter og syningerne er ikke pæne

Jeg er ikke helt tilfreds med min coronastol. Syningerne er ikke pæne nok. Ellers er den fin. Men det tog to uger længere end lovet at få stolen leveret og den blev bare sat af udenfor huset uden information til os. Jeg kan derfor ikke anbefale firmaet. Dog heller ikke fraråde det hvis man kan leve med ovenstående. De er på plussiden nemme at få fat i og svarer når man skriver til dem.
Mvh
Lone

Hej Lone,

Tak for din anmeldelse som vi straks vil følge op på. Vi beklager hvis der er noget ved syningerne du ikke syntes om, og vi vil straks følge op på det, da det ikke er noget vi tidligere har oplevet problemer med. Jeg har bedt vores support om at kontakte dig for at finde en løsning, ligesom vi gerne vil se billeder så vi nærmere kan se hvad du mener. Vores support vil som sagt hjælpe dig nu, og husk at vi naturligvis garanterer 14 dages fortrydelsesret.
Transportfirmaet kan levere efter aftale hvis I ikke er hjemme, og vil ellers normalt lægge en besked hvis der ikke er nogen hjemme. Hvis dette ikke er sket vil vi kontakte transportfirmaet og bede dem forbedre deres leveringer.

Vi håber at vi kan hjælpe dig så du bliver helt tilfreds - vores support er til for det samme.

God og hurtig levering

God service men de 2 koglelamper vi købte var meget vanskelige at samle. Kvaliteten er ringe, meget langt fra originalerne, men ser da meget pæne ud.

Troværdig og hurtig

Var nervøs for at handle med et firma udenfor DK, men ingen grund til bekymring....alt er blevet overholdt, tid, kvalitet og pris.

Review by confirmed purchaser

Nemt, hurtigt og sikkert.

Jeg har kun handlet med Invertu 1 gang, men gør det gerne igen. Det var nemt og hurtigt. Varen blev leveret efter få dage, godt embaleret og i fin stand.

Review by confirmed purchaser

Helpful & efficient, product true to description !

I ordered a Louis Poulsen Panthella replica table lamp . Invertu answered my email quickly with an enquiry regarding the lamp and was delivered within a week of ordering . I'm extremely pleased with my lamp which looks stunning ! Very close indeed to the original . Willl happily ordered from Invertu again!

fin kopi lampe

Købte en Bestlite kopi. Svært at se forskel på ægte og kopi

• 7160 tørring, DK
  • 4 Reviews

Review by confirmed purchaser

Fin behandling og meget hurtig levering

Vi har været meget tilfreds med både levering og telefonisk samtale, som blev fulgt op prompte. Kvaliteten lever ikke helt op til vore forventninger.

Perfect!

God service and fast shipping!

Nemt, hurtigt og fejlfrit

Varen blev leveret fejlfri og hurtigt; 2 dage efter bestilling. Vender "frygteligt" tilbage ;0)

Hej Allan,

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at høre at du er tilfreds og du skal være meget velkommen til at vende tilbage. Husk at hvis du er tilmeldt vores Nyhedsbrev (via vores hjemmeside) får du mulighed for løbende at få gode tilbud og med mellemrum også rabat på alle varer.

Derudover er du meget velkommen til at være medlem af vores Fan-side på Facebook, hvor vi også med mellemrum kører konkurrencer med lækre præmier og gode tilbud. Vi har netop udloddet en ÆG-stol til en heldig vinder her.

Rigtig god fornøjelse.

Ingen grund til bekymring

Kan kun anbefales. Ekstremt hurtig levering.

Perfekt

God oplevelse at handle med Invertu varen var iorden og levering 3 dag, varen var godt embaleret

Review by confirmed purchaser

Igen en tilfredsstillende handel!

Vi har indenfor kort tid købt 2 Charles Eames kontorstole, og begge gange kom der en fin stol få dage efter, at de var bestilt!

Godt tilfreds

Har købt en AJ gulvlampe hos jer - og jeg er vældig godt tilfreds.

Nu har jeg kik på en bordlampe - PH 3/2 - 46 cm.
Pris: 1.999 + fri levering.
Måske har I et rigtig godt tilbud ??

Ulla Hansen

Hej Ulla,

Tak for din anmeldelse og vi er glade for at høre at du er vældig godt tilfreds med vores AJ gulvlampe.

Vi har tilbyder jævnligt rabatter via vores Nyhedsbrev som du kan tilmelde dig til på vores hjemmeside. Derudover kører vi løbende tilbud på vores Facebook Fan-side.

Har du i øvrigt spørgsmål vedrørende rabat, er du meget velkommen til fremover at skrive til os på support@invertu.com da Trustpilot ikke er beregnet til korrespondance. Så håber vi, at vi kan hjælpe dig og fremover gøre os fortjent til en 5-stjernet anmeldelse.

Perfekte Abwicklung, gute Ware, wir sind voll zufrieden

Wir haben bei Invertu eine Zapfenlampe (PH Artichoke Replikat) bestellt und tatsächlich wie versprochen innerhalb einer Woche geliefert bekommen. Dies muss man vor dem Hintergrund sehen, dass es im Umfeld der Designreplikat-Webshops eine nahezu gleichnamige Schwindelfirma gibt, die in der Zwischenzeit offensichtlich auch noch angefangen hat, unter anderen Namen weitere Webshops mit denselben Bedingungen aufzuziehen. Hier hebt sich Invertu wirklich deutlich ab. Wir können Invertu allen Leuten, die gutes Design zu erschwinglichen Preisen kaufen und dabei nicht riskieren wollen, dass das vorausbezahlte Geld weg ist, nur wärmstens empfehlen.

Jubii

Hurtig levering god og sikker indpakning ,bordet lever fuldt ud op til mine forventninger .

Review by confirmed purchaser

Kunne ikke være mere tilfreds.

Jeg har efterhånden handlet hos 4-5 af kollegaerne til Invertu, og er næsten altid blevet enten forsøgt snydt eller enormt skuffet, så det var med paraderne oppe, jeg afgav en bestilling her.

Jeg søgte kun på de varer der var på lager, fandt hvad jeg søgte, bestilte og betalte, og afventede så. 3 dage gik der, så havde jeg min vare i perfekt stand, hvilket må siges at være mere end godkendt.

Jeg håber virkelig de kan holde den standard, for så kommer jeg til at handle en del her.

Hej Flemming,

Tak for din anmeldelse. Vi er meget taknemmelige for dine rosende ord og vil naturligvis lade det gå videre til vores medarbejdere - det er meget motiverende for os alle.

Invertu's mål er at levere Europas bedste replika møbler og lamper samtidig med at vi er konkurrencedygtige på prisen og yder en god support hvis nødvendigt. Vi er glade for at du er tilfreds med vores standard, men vi vil naturligvis fortsætte med at udbygge vores kvalitet og service.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med varen og håber at se dig tilbage snart igen.

Review by confirmed purchaser

Ok lev tid, super behandling, super service.
Topkarakter.

Varen er fuldt tilfredsstillende

Jeg har købt to stk PH bordlamper 2/1, disse lamper er fine og iorden

Review by confirmed purchaser

Fik god service da GLS leverede forkert

kvikt hurtigt nemt

Bestilte, fik hurtigt svar,modtog pakke uden nævneværdi leveringstid, produktet var i tip top stand og kopien som original, gør det gerne igen

Review by confirmed purchaser

Pålidelige at handle med.

Jeg havde købt 2 stk Ph lamper i kopi men de afvig helt vildt i størrelsen på skærmen der var 10 cm forskel på den orginale og kopien samt at lampens gevind var meget skævt så det så ikke pænt ud jeg ringe og forklarede hvad jeg syntes om varen og det var at jeg ikke var tilfreds de sendte dagen efter GLS til at afhente varen på deres regning og jeg fik refunderet hele mit beløb som jeg modtog ca. 3 dage efter god service kan kun anbefales.
MVH
Karol Riis

Review by confirmed purchaser

Varen er af god kvalitet og leveret til tiden :-)

Bestilte to væglamper af typen AJ. Kvaliteten er som forventet i top. Begge lamper blev leveret til tiden og godt og sikkert emballeret. Tak til Invertu.com.

Super oplevelse.

Har ellers ikke været tilhænger af nethandel på udenlandsk site, men dette har været en oplevelse.
Absolut hurtig levering: Bestilling søndag aften og leveret tirsdag formiddag.
Produkterne var som vi havde forventet.

Review by confirmed purchaser

Jeg havde regnet med at lampen, var samlet når den kom. Det var ikke nemt at samle lampen, da de forskellige dele ikke passede særlig godt sammen, og monterings vejledningen var på engelsk.

Review by confirmed purchaser

Et firma man har tillid til

Alt fungerede perfekt, hurtig ekspedition, levering og med løbende orientering om forløbet. Varen levede op til forventningerne.

Review by confirmed purchaser

Hurtig fragt, og fin kvalitet.

Jeg bestiltet en Eames EA217 fra Invertu, og pengene blev hævet 2 dage efter jeg havde bestilt. Da der var gået 6 dagen uden at have hørt fra dem, sendte jeg en mail. Der var svar dagen efter, og de har netop sendt stolen. Det virkede lidt som om de have glemt ordren. Men efter dette gik der 2 dage og jeg havde stolen.
Kvliteten er helt fin, dog er der nogle steder læderet godt kunne være lavet lidt bedre, og afviger en lille smugle fra originalen. Men alt i alt en fin stol. Og handler gerne derfra igen.

Kan kun anbefales...

Bestilte et stk. Panthella Verner Panton gulvlampe mandag aften - modtog pakken torsdag - super fin lampe - kan kun anbefales.. ikke sidste gang jeg handler her :)

Review by confirmed purchaser

Rigtig god service og hurtig levering. Intet at klage over

Ok service

God service, firmaet kan ikke gøre for at jeg overså der var 8 ugers levering ved bestilling. Varen kom før tiden, det eneste jeg undrede mig over var, at de trak beløbet med det samme selv om de først kunne levere senere.

Great service - good product

I ordered a coffee table. i arrived 2 days later, unfortunately with a damaged leg. Invertu replaced it within 48 hours - WOW, love it.