[REPLY]
Det eneste de gør, er at gøre livet endnu svære for dem der har det hård på forhånd.
andet har de ikke gjort for mig.
Pas på når du er tilmeldt jobcentret........de kan ødelægge dit liv for bagefter at smide dig ud af systemet. Det er min situation lige nu. De ødelagde min ryg for bagefter at smide mig ud af systemet
Elsebeth found this review useful
Hvad sker der for at når man går ind og laver en søgning på jobnet, så er det gamle annoncer, jeg fandt en fra november 2012, samt en fra februar 2013 der er udløbet.
Det er ikke en særlig professionel oplevelse at sidde og læse på et job man måske tænker kunne være relevant for så at se den er langt overskredet i tid. Så kan det jo gøre ligemeget.
Elsebeth found this review useful
Hvad er meningen med at man skal registrere sig mindst een gang om ugen for at tælles som ledig? De ledige stillinger er oftest ret få. Derfor bruger jeg slet ikke jobnet til at lede efter stillinger.
Tror det kun går ud på at sende folk på kursus, virksomhedspraktik eller løntilskud, så tæller de vel ikke i statistikken????
Forstår ikke at jeg skal klikke på en knap hver uge, mens arbejdsgiver bare skal skrive under på tro og love, og aldrig bliver undersøgt, ansæt nogle ledige til at finde ud af hvor mange de har i virksomhedspraktik eller med løntilskud????
Gad vide hvor mange penge vi bruger på efteruddannelse, som ikke er noget værd, virksomhedspraktik, gratis arbejdskraft, og løntilskud som ikke giver nogle job.
Jeg forstår at det er funktionaliteten som er vigtigst men for søren få dog ansat en IT medarbejder som kan konvertere til HTML 5 og få lidt pænere layout det ligner en side som vi amatører kan lave... I har et ansvar overfor mange danskere som bruger jeres site jfg diverse regler. os andre bruger jeres site til at kigge efter nye stillinger for i er gratis så sammenlignet med feks jobindex.dk så har i trods alt flere stillinger :)
Jacob Engholm Poulsen found this review useful
Jeg har brugt Jobnet til at finde job den sidste måned. Jeg syntes siden er langsom, irreterende, svær af navigere på og langt dårligere end andre tilsvarende sider. 2 simple stjerne er hvad det kan blive til.
Stefan Hauge found this review useful
4 stjerner er hvad det bliver til, men sitet er faktisk udmærket.
Jeg synes det er nemt at finde rundt i og der er en masse ledige jobs at kigge efter, så det er godt nok.
Det er IKKE Jobnets skyld, at der ikke er flere jobs i lige mit erhvervsområde og at man aldrig hører fra de stillinger, man søger.
Men udmærket site.
Ville jo blive endnu mere glad for siden, hvis jeg fik et fast arbejde :-) Flot design og en god service med jobagenterne.
Jobnet er det offentliges svar på: “hvad gør vi for at få folk i arbejde”. Den grundliggende ide i jobnet er helt fin. Folk der arbejder der, arbejder også hård. Men der er gået alt for meget politik i det, derfor kommer aldrig nogensinde til at fungere.
Jeg personlig, fik en masse godt ud af de kurser og online hjælp jeg har fået tilbudt. det var som almindelig arbejds søgende. Der skal dog være grænser. Jeg vil heller mødes med en jobkonsulent en gang om ugen, end jeg vil ind på deres hjemmeside og trykke på en knap! Det er jo for underlig.. Der er mange ting her der virkeligt burde tages op og kigges på med virksomheds øjne.
En af mine største problemer, med systemet lige pt. er offentligt løntilskudsjob. Det er konkurrence skadende, hård arbejde for mindre løn end den almindelig A-kasse og og du er garanteret at det ikke resultere i fast arbejde. I mine øjne ses det også som ufaglært arbejde, da du ikke sættes til den mindste sats der passer til det arbejde du udføre. Det skal også sige, at hvis du nævner for en arbejdsgiver at du har været i løntilskudsarbejde. Så er man stemplet som social taber. Fordi du giver udtryk for at du ikke har noget imod at arbejde for mindre end en ulovlig fremmedarbejder. Virksomheder ser nemlig løntilskuds arbejde som konkurrenceforvridende og vil aldrig understøtte en sådan sag.
Det største problem dog, lige pt! Hvis du vil starte egen virksomhed, er der en masse videns hjælp, hjælp til økonomi og advokat. Men har du ikke 200000 kr. i banken. Så er der ingen mulighed for at starte egen virksomhed. Du er låst af systemet, til at finde et arbejde. Men da der ikke er nogen virksomheder der kan starte og styrke væksten. Så løber man hurtigt ind i nogle store problemer. Jeg vil gerne se en ny form for iværksætterstøtte, der måske var integreret i A-kasse systemet. Du er alligevel arbejdsløs, så kan du lige så godt bruge din tid til noget fornuftigt.
Hvorfor ikke have en løsning der giver dig mulighed for at starte egen virksomhed, på vilkår der ligner tilkaldevagt løsningen. Denne løsning giver dig nemlig mulighed for i otte måneder at arbejde for en virksomhed og kun afskrive de timer hvor du rent faktisk har arbejde. Det vil sige at hvis du har 10 timers rigtigt arbejde på en uge. Så får du 10 timers mindre a-kasse. men du begynder stille og roligt at nærmer dig en fuld udligning af din a-kasse. Når du kommer til 20 timer om ugen. Så flyttes din perioden stille og roligt med. Dette kunne indføres som et virksomhedsstart forløb. Hvor det rent faktisk gav mening. Det kunne endda være at du pludseligt finder dit livs ide, og kan klare dig efter bare et år. Måske er din fortjeneste så høj at du kan nøjes med 55 timer om måneden. så du kan klare dig selv. Hele pointen er at du kan klare dig selv, og under hele forløbet aflaster du systemet uden at være konkurrenceforvridende i en høj grad.
Jeg anbefaler ikke Jobnet lige pt.! Den grundlæggende ide er god, folk er flinke at snakke med og jeg må sku tage hatten af for at de finder sig i mange ting. Men i bliver nødt til at tænke mere på fremtiden og de arbejdspladser folk har brug for.
Update: Det er meget vigtigt at i forstår at jeg ikke giver skylden til de folk der prøver at gøre det godt. Problemet er helt i toppen af systemet. I har brug for en chef og ikke en politiker!
Update 2: Jeg har lige rettet lidt på denne anmeldelse. Håber i kan forstå hvad jeg skriver. Mit håb er at der er nogen der tager dette positivt. Et ønske og opråb om forbedringer. I kan læse mere om mig på www.fightz.dk. I ønskes alle en god sommer.
Jacob Jeppesen and Stefan Hauge found this review useful
Siden er forældet og ikke særlig brugervenlig hvis man ikke har IT kompetencer. Der var flere blanketter med mere som jeg ikke umiddelbart kunne finde. Det kan gøres langt bedre. Jobnets funktion med at hjælpe en i job er temmelig begrænset. Til brug ved dagpenge registrering sygdom osv. fungerer det ok.
Som virksomhedsejer der søger medarbejdere er denne site totalt håbløs, og det er et uforskammet spild af skatteydernes penge at drive den.
Du kan ikke søge folk efter deres kvalifikationer (kun uddannelser). Du kan udfra jobnet se om en programmør kan lave en knap på en hjemmeside, eller bygge styringen af et sattelitsystem.
Det er et kollosalt tidsspilde og når jobcenters virksomhedskonsulenter så vender tilbage efter adskillige dage så er hjælpen at du kan jo se på jobnet.
Det er dybt uanstændigt at alle de mennesker er ansat i en funktion som er så håbløst dårligt håndteret.
Du kan ikke se hvad
jeg ved ikke hvordan jeg ellers skal beskrive det nye system de bruger. finder det yderst træls man SKAL logge på der for at være aktiv. Det er noget pjat man kan sagtens være aktiv uden at bruge deres side. Plus man måske har fundet de stillinger de slår op som man nu skal se for at blive betragtet som aktiv andre steder.
Jeg er glad for jeg er i arbejde igen for det var da godt nok en gang gylle!!
Siden virker rodet og langsommere end den var før.
det tager længere tid end at se de ledige jobs.
Det med at se jobs er hul i hovedet, det er jo de samme jobs man skal se hver gang ....
Siden er håbløst gammeldags.. tænk det offenlige ikke kan lave et ortenligt stykke arbejde, det har jo være dyrt nok, men sådan går det med alle de offenlige IT projecter.. spild af penge :-(
Fik faktisk mit job herigennem
Kenneth Thysbjerg Jensen found this review useful
og syntes det er genialt, at man kan se sine mødeindkaldelser..
MEN i dag oplevede jeg så, at møde op hos jobcenter - hvor det vidste sig at mødet var aflyst.... så blev jeg sgu sur og nægtede at gå før jeg havde talt med en rådgiver (jeg havde selv bedt om dette møde), og jeg vil altså ikke spilde min tid, blot fordi jeg er ledig.... så der gik der lige en stjerne tabt....
DESUDEN - og ved ikke hvem som har ansvaret, men iflg. jobcenter har jeg gået 17 uger ledig (så vi har da ikke travlt) - men iflg. A-kassen har jeg været ledig i 9 måneder (hvilket er korrekt).... Er det måske mit ansvar at jobcenter ikke er opdateret? Jeg skal bare slet ikke være kaste boldt....
Er aldrig blevet behandlet så ringe og dårligt som her. De hjælper ikke en. De prøver at gøre alt for man mister sine penge, hvis man er på dagpenge
Fandt selv et job men dette blev næsten forkludret af Jobcenters medarbejdere med en masse regler og love, det endte med at jeg selv fandt en løsning med arbejdsgiveren og er nu kommet i arbejde:-)
Mange tak til mig selv og min arbejdsgiver:-)
at de ikke skal leve af det system - i fri konkurrence med andre.
Det virker lidt som om det er en videreudvikling af Amanda.
JN er der kun for at holde øje med en og udfylde deres statistikker - resten må du selv ordne, hvis din kompetence ikke er kassedame eller kontorassisten!
Kasper Blomberg, Per K and Birthe Brandt found this review useful
i realiteten kan denne arbejdsplads ikke vurderes da skalaen ikke kan tage minus.
men af sende folk i aktivring i en anden kommune samt af deres personale ikke er opdatereet med deres kunder/borgere er langt under norm.
taler af erfaring .
og arbejder både i ulandet og dk , grd, mangel på arb i mit fag.
men har ikke fået 1 reelt arbejde gennem jobcentrene..
tværtimod
Synes jobagenten der er tilknyttet "min side" er utrolig dårlig til at angive relevante jobs. Også de beslægtede jobs er langt fra - jeg kan jo ikke søge om at blive post-doc, associate professor eller lign i et firma (eller rektor på et universitet universitet ;) ), FØR jeg har taget doc'en .. (PhD'en)..
Jeg har absolut ingen problemer med at bruge siden. Jeg har endda tidligere fundet jobs på siden, som jeg har søgt og fået. Så kan kun rose dem.
en side for dem som er ledige, hvor man skal aktiver sig hver 7. dag, det er nemt og finde rundt på siden, man kan søge job og medarbejder osv
Martin Thomsen found this review useful
Det er en trist hjemmeside, dårlig navigering og alt for mange nedbrud.
Hvilket skaber mange problemer for brugerne.
Specielt ved beskæftigelse af job søgning.
Jobnets hjemmeside er noget lort, der er næsten ingen jobstillinger, og der er tit tekniske problemer..
Det er ikke til og finde rundt på siden mere overhovedet.
Jeg synes siden er blevet rigtig dårligt for jeg kan ikke finde ud af og søg arbejde på siden mere jeg ved simpelthen ikke hvordan man gør!
Men jobnet i Aabenraa er altid klar med hjælp vis man dukker op der ude og spørg om nogle ting. :)
nem at logge ind
svær at finde rundt
hader at aktivere sig hver uge (skulle være 1 gang om måneden)
Jobnet er et beskæftigelsesprojekt for akademikere. Der udføres ikke arbejde afværdi for brugerne
Nu er jeg ikke selv ledig, men møder gennem mit job ofte personer, der er på vej i ledighed, eller er ledige.
Jobnet er ikke en funktion, der gør det nemmere for den enkelte ledige eller jobsøgende. Her tænker jeg ikke på aktiveringsknappen, men derimod på det CV, der skal indtastes på Jobnet.
Det er et CV, der måske er nogenlunde til at søge i for en interesseret virksomhed, men derefter er brugbarheden også slut.
Skal man bruge et CV uden for Jobnet, skal man selv skrive et, da det CV man kan printe er tæt på ubrugeligt - let kan fylde 3-5 sider og ikke giver et ordentligt billede af den enkelte jobsøgende.
Man kan ikke en gang vælge at uploade sit eget CVV, således at en interesseret virksomhed kan få en ordentlig præsentation af kandidaten.
Jeg oplever at grunden til at man udfylder det skyldes mere at ens A-kasse skal godkende det, end at det hjælper med at komme tilbage på arbejdsmarkedet.
Selv www.minkompetencemappe.dk kan levere et brugbart CV fra en database-indtastning, så prøv igen, Jobnet.
Liselle Angelique Awwal found this review useful
Hvorfor er der ikke mere dialog med de ting som en arbejdsløs også skal vide noget om som
* praktik ordning
* 6 ugers selvvalg
Jobnet.dk er en okay side når man er arbejdsløs, dog lidt svært at finde rundt selv den første gang man er der ind.