We are hiring!

• Reviews (6)

Featured review of Kiva

Kiva

Godt koncept

Jeg kan klart anbefale Kiva. Jeg synes konceptet er helt genialt. Du hjælper med at yde mikrolån til folk i den tredie verden. Udfra en kort beskrivelse af låntageren og projektet kan du selv vælge hvilke formål du ønsker at støtte, og med hvor meget.

Når låntageren har betalt beløbet tilbage, så får du pengene retur i din pulje, og kan så vælge at udlåne dem igen til nye formål, eller trække dem helt ud. Da der er tale om udlån er der naturligvis en en vis risiko for at pengene ikke bliver betalt tilbage. Ifølge statistikken er det dog over 98% der bliver betalt tilbage.

Jeg synes det er utroligt spændende at kunne vælge hvilke ting man ønsker at støtte, frem for bare at mase en hundrekroneseddel i bøssen når indsamlerne ringer på døren. Derudover kan jeg godt lide, at jeg kan hjælpe direkte til den person der har brug for penge til at købe såsæd til sin mark i Kenya, eller til at åbne en butik i Mexico etc.

Man kan koble sig på forskellige grupper, såsom Danmark, EU etc. Den danske gruppe er pt lidt bagefter vores nordiske brødre Sverige og især Norge. Så kig ind på Kiva.org og se om det ikke skulle være noget for dig.

Kiva

Gode investeringer i fremtiden

Et genialt koncept, et godt formål og en meget brugervenlig hjemmeside.

Kan anbefales alle der har lyst til at gøre en forskel.

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.