[REPLY]
Vi har ved flere lejligheder brugt K&J. Det har været godt hver gang. Rigelig og velsmagende mad. Leveret på det lovede tidspunkt.
Maden smagte fint og der var masser af alt, undtagen stegene, som var lidt små og der var ikke meget steg til hver gæst.
Alt var i orden lige fra bestilling til levering af varen.
Vil gerne anbefale dette til andre.
Annette Rasmussen
Forventer nok, når jeg køber den dyreste brunch, at pandekagerne er hjemmelavede, at mini kanelsnegle og ditto spandauere ikke er noget der er købt færdigt og bagt , således de er kolde og smagsløse når du får dem alligevel koster de 15 kroner stykket!!
At i smager på det i laver, rygeostsalaten var alt for saltet!
Hvis det er standarden for jeres produkt, er det ikke godt nok og jeg kommer ikke til at købe andre af jeres produkter igen!
God service både pr telefon og også i forhold til levering/aflevering, samt information på skrift omkring færdigtilberedning af maden.
Sanne.
Vores selskab bestod af unge og børn og få ældre. vi havde sammensat en buffet med 7 retter og der var trods god appetit rigeligt.
vi har fået leverancer mange gange og er tilfredse.
vi vil opfordre k&j. til konstant at variere i sortimentet, idet vi ser dette som den største udfordring, og vi har da også af denne årsag også flere gange overvejet og gennemført alternativer.
det er anden gang vi har fået maden til en fest fra Kokken og Jomfruen - og det var anden gang vi var meget godt tilfreds med det hele!
Lidt irritation? Jo - maden kom ½ time senere end aftalt. Men o.k. trafikken var skyld i det (sagde chafføren). Til hans ros skal siges, han ringede til os og fortalte os at han bliver forsinket.
Maden var godt tillaved, meget velsmagende. Kødet fortrinligt.
Serveringsfadene kunne have været lidt rummeligere - særlig salatanretningen sejlede.
Vi var godt tilfreds - anbefaler Kokken og Jomfruen til venner og bekendte!
Synes at maden smagte godt. Men der var alt for lidt kartoffelsalat og flødekartofler. Så det skal de gøre noget ved. Ellers god service.
Jeg skulle have gæster pinsedag, (havde inviteret 14 pers.), men jeg kom først hjem fra en lille ferie på Bornholm torsdag aften! Da jeg så gik igang med at tænke og slå op på cateringfirmaer på nettet fredag formiddag, TO DAGE FØR, gæsterne skulle komme, faldt mit øje på "Kokken og Jomfruen", som jeg havde brugt en gang tidligere! Deres menuer så spændende ud - og dyrt var det ikke!
Jeg ringede strak til nummeret og fik en sød dame i røret! Jeg spurgte, om de kunne levere mad til 14 pers. 2 dage efter, altså pinsedag?! Hun sagde straks ja og fortalte, de netop havde en fødselsdagsmenu på tilbud. Den indeholdt nærmest flere af retterne, som jeg selv havde siddet og tænkt på, da jeg så menuforslagene!
Jeg fik en god faglig snak, så jeg bestilte så fødselsdagsmenuen, men ønskede en anden dessert. Jeg fik prisen opgivet og skulle betale med det samme! MEN fik straks efter en mail med min bestilling på nettet, der viste selve menuen, og at jeg havde betalt! Jeg var helt tryg!
Maden kom til døren til tiden med en fin skriftlig vejledning, alt anrettet flot på fine fade. Salaterne og de kolde anretninger anbragt i skåle med samme facon som de store og små fade. Den varme mad var i "varmekasse", så jeg bare kunne stille det hele på "et tagselvbord" og skære det varme kød i skiver, da gæsterne ankom! UTROLIG NEMT!
Alt så så flot ud, så gæsterne roste såvel opsætningen som selve maden og de lækre salater, der smagte vældig godt. Alt blev ikke spist op; så vi nød også andendagsmaden! (Nu var der 3 halvstore børn med, som nok ikke spiste så meget som en voksen!)
Jeg benytter gerne "Kokken og Jomfruen" en anden gang og kan varmt anbefale det til andre! Selv var jeg helt lettet over, at når jeg nu var så SENT på den med at bestille maden, at alt så blev så vellykket, og det gik så FLOT, så jeg syntes, det var helt fantastisk!
Har været fuld tilfreds med alle de leverancer vi har fået....
mvh.
Det var nemt at bestille og betale via hjemmesiden. Kunne dog havde været rart med en mail da betalinge var gennem ført....
Super med sms service der fortalte præsis hvad tid maden blev leveret. Meget fin og brugbar beskrivelse af hvad køkkenet skulle gøre ved maden.
Vi fik koldt bord, flot anrettet på fade. og der var rigeligt, bortset fra rugbrød,- og så havde vi forventet kiks til osten ; men det fremgik heller ikke af bestillingen, så den ta'r vi på vores kappe.
Afleveringen af service gik også som aftalt ; igen super med sms service.
Alt i alt meget tilfreds, havde til den pris heller ikke forventet den store gastronomiske oplevelse, men vores 90 års fødselar var fik sit ønske om godt "gammeldags " koldt bord opfyldt.
Fin brunch, flot anretning, levering og afhentning til tiden, rigeligt mad
Havde på ingen måde noget bøvl med hverken mad eller service.
Alle gæster var tilfredse.. Super
Det var rigtig lækkert mad og der var rigeligt af det. Men der manglede dog lidt flere flødekartofler, som gæsterne åbenbart rigtig godt kunne li', men ellers var der rigeligt af det andet mad.
Chauffør som kom med maden var utrolig flink og gav sig tid og hjalp med tjek af vareren, uden at stresse os andre, som var stresset nok i forvejen.
Super let at bestille, gode priser, og rigelig med mad.
God service, både i telefonen og ved leveringen. Særligt laksen og kødet var rigtig godt.
Her er der ikke nogen tvivl - KØB DET..
Kvalitet og kvantitet var bare i orden.
Leveret til tiden.
En god oplevelse.
er meget tilfreds med alt maden ,god betjening på både telefon og nettet . Søde og hjælpsomme mennesker . kom i god tid med maden, god vejledning af tilberedning af den mad der skulle gøres færdig og meget billigt når man tænker på hvad og hvor meget man får..der er altid rigeligt til alle gæster..så ialt skønt festmad til billige penge
Alt var som det skulle være, meget lækkert mad.
Super god brunch menu, kan varmt anbefales.
Vi var også meget tilfredse med kunde/telefon serives vi fik fra Helle (tror jeg at hun hed)
Alt var tilfredsstillende. Maden var perfekt og der var rigeligt af den, beskrivelsen der fulgte med var dejlig at have for "køkkenpersonalet", servicet var pænt, servicen var god - idet hele taget en meget positiv oplevelse for både mig og mine gæster.
Alt var bare tip - top lige fra bestilling til afhentning af service, ikke sidste gang jeg har fået mad fra jer.
Dejligt med de sms beskeder.
Alt var godt, men skinken var benet og lidt senet.
Vi fik mad to gange fra Kokken og Jomfruen i den samme uge - menuen første gang var helt fantastisk og den chauffør som kom havde virkelig styr på, hvad vi havde bestilt og hjalp os med at få overblik - forretten var perfekt - kartoffeltårnet virkelig godt og kødet helt i top. Alt velplaceret på fade og nemt at gå til og meget mad - det betiller vi gerne igen. Broccolisalat og tomatsalat virkelig gode.
Tre dage efter fik vi fra igen mad - forretten var lidt kedelig - laksen tør. Kødet igen fint, salaten lidt kedelig. Dressingen til bønnesalaten kunne godt være mere spændende - næste gang ved jeg hvad jeg skal bestille og ikke bestille
vi bestilte dejlig smørrebrød, og vores forventning blev indfriet
1. gang jeg bestilte hos k/j var jeg meget skuffet,vi måtte ud og suplere.
2. perfekt,der var alt rigligt af alt rigtig godt
3. alt var perfekt,bortset fra at kødet var tørt og kedeligt.
Super lækkert anrettet, nemt og ligetil. Billigere end jeg kan lave det selv :-)
Nemt at finde rundt på hjemmesiden og bestille og betale.Leveret inden for lovet tidsrum. Lækkert mørt kød lækkert tilbehør. Infoseddel med varmegrader og tid. Vores gæster var yderst tilfredse og vi havde alle sammen en positiv oplevelse og blev alle mætte.vi siger tusinde tak for dejligt mad.
Det var en lidt frustrerende oplevelse.
Jeg fik virkelig god service da jeg bestilte og igen da jeg ringede for at ændre min bestilling. Desværre blev de ændringer ikke gennemført, selvom jeg fik lovning på det.
Mht. maden var der noget dejligt kød. Desværre var hvedekernesalaten så våd at den ikke smagte af noget (måske kernerne var overkogte) og det samme gjaldt for de grønne bønner. Der stod at kartoflerne kunne serveres kolde, men de var bestemt ikke velegnede til det!
De fleste endte med at spise kød med brød til af samme grund.
Forretten var skøn, men der stod ikke på siden at den indeholdt skalddyr. Det havde været hensigtsmæssigt at vide.
Der var mad nok, og det var jeg glad for, men alt i alt var jeg ærgerlig...
Hej :)
At få mad fra kokken & Jomfruen, var super nemt, det smagte vildt godt. Gæsterne var glade.
De eneste minus vi kan komme i tanke om er: et smil fra ham der kom med maden, kunne have været dejligt. Og lige 2 skiver mere steg havde været godt ( vi var to der ikke fik den smagt)
Alt virkede fint, man får det man har betalt for.
Synes dog æg og rejer svømmende lidt rigeligt i egen saft og ålen var meget fed
Men levering anretning smag osv ok til prisen
Fin service fra kundeservice. Maden var fin og nok af den trods jeg havde flere gæster end bestilte kuverter. Jeg vil gerne bruge K&J igen.
Virkeligt gennemført, mad til tiden, go mængde.
maden blev afleveret til aftalt tid, og chaufføreren tog tid til at give noget vejledning.
alt - bortset fra det der lige skulle i ovn, var på pæne fade og serveringsklar., jeg troede jeg selv skulle finde serverings fade, men det behøvede jeg ikke. både børn og voksen fandt noget de kunne lide og der blev spist godt igennem- 2 af gæsterne måtte sende afbud, men kom næste dag, og maden var lige velsmagende.
så alt i alt en god oplevelse og rigeligt mad.
afhentningen gik også lige efter bogen.
Lækkert mad og nemt at tilberede ud fra de informationer der følger med :)
Det er anden gang jeg bestiller der fra og gør det gerne næste gang igen :)
jeg synes kokken og jomfruen er en rigtig godt sted, de levere til tiden, det smager rigtig godt og der er store mængder, jeg vil til en hver tid bruge dem igen og anbefale dem til andre ;)