[REPLY]
Er glad for at være på Kom & Vind.
det der er ikke så meget fnidder fnadder og ondskabsfuldheder som på Spigo.
Det var den første spilleside jeg valgte da jeg fik pc, og nu har jeg også vundet en Kom & VInd Abe.
Gode Admins.
Voksne og børn. det er et godt sted, og god muligheder med betaling over pbs.
det er bare den bedste spille side overhovedet, og hjælpen er der straks så snart der er problemer teknisk eller i chatten, jeg er fuldt ud tilfreds :-)
Fordi jeg synes det er sjovt at spille og man møder mange sjove mennesker. Synes det er godt at de der ikke opfører sig ordentligt bliver banned og at admins som regel træder i karakter.
Jeg har længe haft et problem med at jeg ikke kan se chatten, når jeg kommer ind på spillene, jeg har flere gange skrevet til kundeservice efter hjælp, men efter 4uger uden svar har jeg faktisk givet op!
Jeg har været på komogvind i 4-5år og har ellers aldrig haft problemer med kov eller deres kundeservice, men det syntes jeg simpelthen er for ringe /:
KomOgVind er et helt fint spil, efter min mening. MEN! Jeg hører om folk der får ban af admins over næsten ingen ting, og de opfører sig meget dårligt, og synes det er lidt, og skide på brugerne. 3 STJERNER...
Jeg har været på Kom og Vind i ca 5 år og har kun haft gode erfaringer. Ikke alle spil er lige gode men der skal jo også være til enhver smag. Jeg kan sagtens anbefale siden til andre.
de fup og fiduser har folk siddende som de kalder admins der ikk laver en skid ud over blokere folk der klager
Problemer med nye spil, spil som er betaspil er mange gange noget rigtigt hø, indtil "børne fejlene" bliver rettet. I chatten ser man i disse tilfælde mest brugere som er særdeles utilfredse over : så duer chatten ikke, spillet vil ikke komme frem på skærmen, spillet hakker osv.
Alt for mange skriver også, at de har opgivet at skrive til KOV, pga. dårlig service, eller slet ingen.
Det er BESTEMT IKKE noget jeg kan nikke genkende til, hvad angår det sidst. Jeg har altid fået den hjælp jeg har bedt om. Først med link til selvhjælp, og bliver problemet ikke løst af den grund, er man velkommen til at skrive igen - OG SÅ BLIVER MAN AFHJULPET PROBLEMET, HURTIGERE END HURTIG.
Det skulle ikke undre mig andet, end at brugerne af spillet sidder der og bliver mere og mere gal, sender KOV en mail med ukvemsord af de værste. DET, er bestemt ikke noget som fremmer inspektionen og hjælpen som ellers er så nær, taler man bare pænt til hinanden.
Tak til KOV for hurtig respons og ikke mindst for hjælp.
Venlig hilsen Qatosmor ...
Hej KOV
Jeg har den nyeste JAVA men kan kun komme ind ca. hver 3. dag, hvordan kan det være at det kun er på jeres side der er problemer med JAVA. Er ellers glad for siden.
Har INTET med sandsynlighed, at gøre når der kan være 23 dobbeltslag i et spil backgammon, de fjolser der har sat den side op, har ALDRIG spillet i det virkelige liv.....
På Komogvind er der mange forskellige spil, der er spil til enhver smag. De er samtidig rigtig gode til at opfinde nye spil.
Det er et spændende sted at spille, fordi man også har chancen for at vinde præmier.
KOV er et meget behagelig sted at spille, der kommer nye tiltag og spil hele tiden, siden kan varmt anbefales.
Jeg havde problemer med spillet, blev hele tiden smidt ud, og frem for alt virkede chatten ikke. Jeg prøvede og prøvede i timevis, men forgæves - kunne ikke få det til at virke. Kontaktede herefter K&V, som via fjernsupport fik det til at virke. Blev altså bare så glad, nu kan jeg igen med glæde spille på kom og vind - så kontakt dem endelig, hvis du måtte få problemer. Fin, hurtig og smidig hjælp. 1000 tak.
Mange hilsener
WWWolthers
Jeg har i 3 uger haft store problemer med min computer. Efter en del skriveri med KOV hvor de gav mig gode råd, som dog ikke afhjalp problemet, tilbød de mig fjernsupport, hvilket jeg tog imod.
Efter dette fungerer min computer igen perfekt, så en stor tak til KOV for hjælpen.
Jeg er en super glad og tilfreds KomOgVind bruger og har været det siden 2004. Hvis der er problemer, får man svar, når man stiller spørgsmål. Jeg har lige været en meget heldig bruger, som havde mange problemer med min computer, så jeg ikke kunne spille og chatte på siden. Jeg sendte et spørgsmål afsted og har nu fået så meget hjælp, at jeg næsten sider og græder af glæde.
En stor tak til KomOgVind, som "lånte" mig en af Deres kollegaere, så jeg kan spille og chatte igen på siden.
Tusinde tak for hjæpen KomOgVind. Jeg skal med stor glæde, sprede nyheden videre via. Facebook, så mine venner muligvis kan blive Jeres nye kunder...
God weekend til Jer :o)
Det kan godt betale sig, at få hjælp fra Komog vind, når man oplever problemer med siten. Man for hurtigt svar og de har mulighed for athjælpe én ved at komme ind i ens pc. Jeg var lidt sceptisk i starten, men man kan følge med i hvad der sker og man får hele tiden at vide hvad de laver gennem en chat funktion. Man kan til en hver tid bryder forbindelse, hvis man synes de kommer ind i noget man ikke vil have.
Pia Sørensen found this review useful
jeg kan kun få lov til at ændre password men hvad hjælper det når man har glemt sit brugernavn:(
Jeg har nu været kunde ved komogvind siden 2007. Jeg har aldrig oplevet problemer med spillene.
Der er altid en god stemning i chatten, hvor der skrives om alt mellem himmel og jord.
Sjove spil, god stemning :). Rigtig god side at spille på.
Pia Sørensen found this review useful
det får man lov til at gøre på kov så ingen har en jordisk change for at være med på lige fod i lodtrækning, det er det rene svineri...
citat:
weeeeeee har lige vundet bærbar....
købte for 26,5 mill lodder : )
har købt dagligt...
har mange venner der kommer mange poletter hver dag : ) tusind tak for hjælpen....
Jeg har benyttet KOMOGVIND i mange år nu ,det meste af tiden som VIP og jeg har og er meget tilfreds . Tingene fungerer og skulle der være noget så er hjælpen fra support hurtig og forståelig . Kan godt lide spillene og at der hele tiden kommer nye til og at der er så stor variation af spil ,noget for enhver smag. Alt i alt en god oplevelse.
Pia Sørensen found this review useful
Når jeg spiller på den så kommer jeg aldrig på highscore listen og det også selv om jeg har flere ind de andre blandt andet i dag ligger nr 1 med 129 hvor jeg har 155
Kan i ikk fixe det og tror også der noget galt med jackpotten for ka ikk passe at man kan spille sig frem til 4 medaljer uden at få den :/
Kom og vind er danmarks suverænt største fupfirma på spillemakedet!
Svindel med VIP tid og medarbejdere der ikke kan regne er hverdag !!
Min Komputer, en ældre gamer med 1 GIG grafik, og resten passer med dette, og aligevel er der næsten altid problemer med spillene, og JA , min Player og Java er allersidste nye,
På et tidspunkt var det SÅ galt at jeg blev tilbudt fjernhjælp ??
Jeg skal IKKE have en medarbejder fra et firma jeg IKKE har tillid til til at rode rundt i min computer medens jeg ser hjælpeløs til !!
Man kan ikke tælle VIP dage korrekt, og så vil man have adgang til folks mest private oplysninger ??
Nu er der ingen chat, som så mange gange før .
Kors jeg er SÅ træt af dette fupfirma !!
Efter den nye java-opdatering kommer jeg slet ikke på KOV mere.... der kommer beskedbokse op hele tiden når man besøger en ny side. Kundeservice siger at jeg skal sætte flueben i "do not show this message again" og derefter klikke "run".... der er så bare lige det problem at det lige netop er DET jeg gør hele tiden men beskeden kommer hele tiden op. KOV er også en af de eneste sider jeg har prøvet det med. Den anden var byenspuls.dk. Men her virkede det. På KOV skal jeg klikke den boks væk hele tiden og når det er gjort går der et par minutter før jeg omstilles til siden eller også crasher siden simpelthen og min browser går død. Det er lykkedes mig at komme ind i et spil EN gang siden opdateringen. Er glad for at jeg ikke er vip for jeg har opgivet den side nu.
NB: Se selv deres svar til denne anmeldelse. De hverken læser beskeder eller sætter sig ind i hvad der overhovedet er tale om. De kommer med autosvar og tror at det hjælper alle. Præcis som Facebook og Google. Dårlig kundeservice er resultatet af succes.
Morten Johansen, Simon Rygaard and Kasper Sørensen found this review useful
Som mange andre nok også oplever, så er der problemer hver gang et spil skal startes. Dette er grundet Java's nye update 11.
Måske kunne KomogVind få sig et Java certifikat sådan at man ikke altid skal klikke "run application" Man kan dog rette dette under Java instillinger, men er helt klart dårlig service fra KomogVind's side af, da det er en betalt service.
Efter mit ban på 1 år fordi jeg har skrevet her på trust troede jeg at når det år var gået så var den sag ude af verden men nej de ville lige forlænge det med 1 år mere fordi den mener jeg har lavet ballade der inde men den person som sidder i kundeservice kan jo ikke en gang huske hvad hun selv hedder tror jeg.
Så efter det første år af mit ban så ville jeg jo meget gerne høre hvorfor jeg have fået et år mere og svare var (Vi vil gerne undgå ballade af enhver art, derfor har vi forlænget dit ban.
Du har været rimelig aktiv på facebook og trustpilot, hvor du har været med til at svine os til Det er ikke gået ubemærket hen.) Altså ikke inde på kogv og jeg ville gerne se nogle beviser for det men svaret var
Du har jo fået et svar og du får ikke yderligere herfra.
Så man bander folk fordi man tror at de vil lave ballade men det er flot at en person (som jeg kender navnet på ) kan side og bestemme hvem der må komme ind og ikke komme ind.
Så jeg giver ikke meget for dem inde på komogvind de er ikke engang deres arb værdig men det kan man jo sige sig selv med den person i deres kundeservice og hendes små hundehvalpe som løber rundt og ikke ved hvad man laver
Nancy Jørgensen and kim jensen found this review useful
tak fik hjælp af en sød medarbejder på team viewer da min chat ik virkede men hun han fixede den og det var hurtig er glad for komogvind
knus sweetie63
Nancy Jørgensen found this review useful
Har lige læst nogle af kommentarerne, mange af dem forstår jeg ikke.
Jeg har kun haft positive oplevelser både i spil, chat og support.
Været VIP medlem i 4½ år, haft brug for support par gange pga min Java, fik perfekt service, altid oplevet gode admins.
Selvfølgelig skal der være forskel på VIP og ikke VIP - hvem skulle ellers betale for dem der arbejder på nye spil, support og hvad der ellers er, man betaler jo også mere ved at handle i speciel-forretninger.
Jeg er på KOV hver dag, det er for mig ren afslapning, og sidst på aftenen= en god sovepille.
Vi er vanedyr, jeg var da også træt af at hjemmesiden blev lavet om, men det fungerer jo, og efter lidt tid er det som glemt..... SS
INTET med min vurdering at gøre, men har lige vundet en digital-billedramme, den er på vej med posten :-) Troede ellers kun det var alle de andre der vandt GG
Lisa
Det er simpelthen dejligt, vi nu har vundet denne dejlige Abe.
Vi har været medlem af Vip. Kov. i mange år.
Vi er meget tilfredse med KOV.
Vi har vundet for mange år siden en pengepræmie.
Men denne præmie luner ekstra dejligt, da den nu skal sidde ved min mands sygeseng og prøve på at opmuntre ham i det svære forløb vi gennemgår.
Tusind tusind tak til KOV. for masser af dejlige oplevelser.
Knus fra hmhm.
jeg har kun haft gode oplevelser her inde og blevet behandlet pænt.
Jeg forslår denne side for alle den er god og meget sjov.
håber andre har det som mig
jeg har været på KomOgVind.dk i mange år og det er meget tydeligt at hver gang der kommer en admin ind i rummet dør sjælen og spændingen. de opfører sig tit som om de ikke kunne komme ind på politiskolen og så kan de gå og lege politibetjent der.. det er helt uacceptabet sådan som de ter sig. men det er hyggeligt at chatte på chatten, hvor der skrives vidt og bredt om alt muligt. selve siden kan jeg godt lide men det er helt ubegribeligt at de admins ikke selv kan se at de går over gevind. jeg blev bannet for et helt år bare fordi jeg IKKE satte en anden bruger på ignorer.. det virker fuldstændigt vanvittigt men det var hvad der skete. jeg var i chok, hvordan kan de admins te sig på den måde? jeg ved det ikke for trods flere forsøg har de aldrig svaret på mine mails.
Som jeg skrev ovenover, klam hjemmeside, hold dig væk
Jeg syntes det er en perfekt hjemmeside med mange gode sjove spil :) min lille bror er også rigtigt glad for at bruge dette i sted for facebook.
Jeg har igennem mange år været på siden og haft det rigtig sjovt. Jeg har brugt timer på at skaffe poletter til at byde på andre ting, men uanset hvad så har man aldrig vundet noget. Som skrevet, har jeg været der i mange år, men spillelysten forsvandt lidt efter flere måneders forsøg på at skaffe mange forskellige ting. Vi var 5 personer om, at skaffe de samme ting og brugte millioner af poletter på at købe lodder til dette produkt... Men stadig vandt vi det ikke... Det er også fair nok, men mit eneste råd er bare til folk: Sæt ikke næsen op efter noget i forhold til at vinde. Der handler det VIRKELIG om held, så ofre ikke alle dine lodder på et produkt, men ellers sjove spil!
hvorfor har i bannet mig har ingenting gjort har været der længe og så det her venlig hilsen orkidelene
Syntes at det er afslappende at spille på komogvind.dk.
Ingen problemer.. Mange gode spil...Er dog ikke VIP ....
Jeg har gennem en årrække været bruger af KomOgVind.dk. I starten var det en fantastisk side med nye spil relativt ofte, men i dag er siden blevet til en pengemaskine, der er mange begrænsninger i hvad man kan hvis man ikke er betalende bruger.
.. blev banned for første gang i en uge for at sige min mening. Ens regler er der ikke over for kunderne. At man gør kov opmærksom på det hjælper heller ikke. Tvært imod. Så var man ballade mager og skabte dårlig stemning.Fik som sagt en mail, hvor de udleverer 4 andre bruger som havde fået en advareles. Den dårlig stemning skabte kov selv, ved ikke at have ENS regler.Jeg kom tilbage efter en uge ban. Undlod at skrive noget som helst i åben chat. Folk kom i min private, spurgte ind til hvor jeg var blevet banned, og jeg svarede dem. Nu har kov banned mig i en hel mdr. For at snakke i PRIVAT chat med folk omkring mit band. At man skaber dårlig stemning ved at skrive privat omkring hvorfor man blev banned. Må erkende at det gør en lidt paff at KOV sidder og læser folks private chat..Bad så om at få en kopi af overstående, det fik jeg og atter må man sige at kov har da ingen hæmninger i at udstille folk.
Spillene er i sig selv intet i vejen med. Har tros alt være kunde der i knap 10 år.
Bjarne and Margit Reinert found this review useful
Da det kun er højeset rang der har mulighed for at vinde spil på Kom Og Vind på trods at at det ses af vuínderne på feks Binco Spinder 2 hvor det kun er rang 35 som kan komme på pladser over 6 plads selv om det er beviseligt får man dette svar fra kom og vind.
et eks.
sammen point med en vinder changse så bliver man skubbet ned at 4 spiller der har rang 35 selv om man har sammen point i slut men de rangere højere så ingen vinder changse når der er ran der er højre.
michael jensen found this review useful
Jeg er absolut ikke computernørd og er kommet til at hive ting ned fra nettet, som ikke spiller overens med spillene på KOV. Da jeg klager min nød til kundeservice får jeg en perfekt og behagelig behandling. Medarbejderen teamviewer min computer og får det til at virke. Udover det installerer han et gratis virusprogram og kommer med nogle generelle gode råd vedr. min computer.
Siden har masser af gode spil og jeg bruger den næsten hver dag som afslapning.
Havde siden være 100% gratis havde den fået 5 stjerner.
Mvh
Christina, Fredericia