We are hiring!

Review company
  • Reviews (444)

Perfekt

Review by confirmed purchaser

Den mest pålidelige leverandør som jeg arbejder med.

oftest kommer varen fra dag til dag. Samtidig har kontorlinien konsekvent været på prisniveau i forhold til de billigste.

Jeg bestiller altid min hardware hos kontorlinien når de har den.

Nemt og billigt.

De har bare gode priser - hurtig levering - rigtig god betjening - nemt at finde en bestemt var på deres hjemmeside.

Kontorlinien.dk

This review has been reported to customer service by the company for violating other Trustpilot Guidelines.

Customer service is in the process of investigating this review.

Following this investigation, it will either be deleted or returned to Trustpilot.

See our review guidelines here.

Review by confirmed purchaser

Nemt, hurtigt og god service

Jeg kan klart anbefale kontorlinien. Det var nemt at bestille,
Meget hurtig levering,
Og da jeg havde brug for at kontakte kundeservice svarede de på mail indenfor 20 min. Det overraskede mig meget. Dejlig service.

Review by confirmed purchaser

En absolut problemfri internet transaktion

Både bestilling og levering af den bestilte vare foregik absolut problemfrit og uden at jeg måtte rykke eller spore forsendelsen.

God service hele vejen

Helt efter bogen

Udmærket og hurtig ekspedition

Service på højt nivå

Jeg synes at det er en fantastisk god service, jeg som ejer af La Vista synes at servicen er helt i top og varerne kommer rigtig hurtige, og man kan altid ringe en akut ordre ind eller maile. super godt.
Hilsen
La Vista

Review by confirmed purchaser

Jeg er helt ovenud tilfreds

Jeg stod i en megen uheldig situation idet min gamle Lexmark Inkjetprinter pludselig strejkede. Jeg gik ind på Kontorliniens hjemmeside og købte en ny Lexmark inkjetprinter. Dagen efter modtog jeg en e-mail fra Kontorlinien, hvor de meddelte mig at de havde annulleret min ordre, idet Lexmark angiveligt udelukkende producerer laserprintere. Man tilbød mig at ændre min ordre til en Lexmark laserprinter type CX410e. Den kostede godt nok 2½ så meget, men på den anden side har jeg længe ønsket mig en farve laserprinter. Jeg besluttede mig på stedet og placerede en ordre. Cirka ½ time senere modtog jeg pr. e-mail en faktura, som jeg omgående betalte.
Dagen efter modtog jeg min ny printer, og alle mine forventninger blev indfriet. Jeg havde lidt problemer med installation og opsætning, hvorfor jeg kontaktede teknisk support, som gav mig en helt enestående hjælp - og nu kører min ny printer helt perfekt.

Min uforbeholdne tak for en god handel

Solveig Lerche

Review by confirmed purchaser

Perfekt! Mega hurtig levering. Klart anbefalelsesværdig.

Bestilte fredag og fik varen leveret mandag. Hurtigere kan det ikke gøres. Samtidig er pris i den lave ende - så absolut værd at anbefale.

Fragten er for dyr :-(

Ingen problem med varen og levering dog er fragten alt for dyr

God og hurtig service

Den eneste kritik, jeg kan komme med i forbindelse med levering af printerpatroner, er ikke til Kontorlinien, men til Postvæsenet, som efterhånden giver noget af den dårligste service, man kan finde.
Fakturaen indeholdt beløbet 85 kr for fragt.. På etiketten på pakken stod: "Privatpakke med omdeling" - alligevel fik jeg først en kuvert i postkassen med udleveringsseddel, så jeg måtte traske op til kiosken i Højhusene i Sorgenfri, som nu har afløst de nedlagte Posthuse i både Virum og Sorgenfri.
Kunne man evt. finde en anden og bedre samarbejdspartner mht. levering af Pakker f.eks. UPS ???

Hilsen Jørgen Fasmer, Virum

Reply from Kontorlinien.dk

Hej Jørgen, tusinde tak for din anmeldelse. Vi har prøvet at se os om efter en anden fragt udbyder, men der er desværre ikke så mange af dem og hvis vi skifter vil det blive urimeligt dyr for jer. Vi skal jo holde udgifter til transporten nede.
Men godt du har fået dine varer så hurtigt af lige vel.

Review by confirmed purchaser

Hurtig ekspedition og effektiv levering

Overskuelig hjemmeside med mange varer og ikke mindst hurtig levering - alt i alt en god oplevelse

God kundeservice

Jeg stod og manglede index - og fandt det jeg skulle bruge via nettet.
Kunne ikke helt få accept, så ringede og 2 dage efter blev de leveret.
Jeg har og vil bruge jer igen p.g.a. god kundeservice og hurtig levering.

bedste pris hurtig levering

Bedste pris jeg kunne finde på nettet og dag til dag levering. Sådan skal det være.

Review by confirmed purchaser

Bestilte varen nemt på nettet og modtager varen dagen efter. Det er service.

Lynhurtig levering.

Jeg bestilte en tonerpatron hos Kontorlinien.dk en torsdag eftermiddag ved 15-tiden.
Den blev leveret den følgende morgen kl. 9:15. Det kalder jeg fremrangende og effektiv service!

God og hurtig service

Fra jeg skrev til Kontorlinien om hvad jeg skulle bruge til jeg fik en bekræftelse gik der vel ca 5 min :o) Mine vare kom så ca 1 uge efter.
Alt i alt en god og hurtig service og levering

Review by confirmed purchaser

cool butik med alt hvad man mangler, også service

Jeg har haft meget glæde af at handle med kontorlinien .

Meget god service

Jeg kom ved en fejl til at bestille der samme produkt 2 gange, næste dag lå der en mail om jeg nu var sikker på at jeg ville have begge dele. Det ville jeg så ikke og fluks blev det fjernet fra min bestilling. Det er god service.

God og hurtig service.

Jeg har længe brugt kontorlinien og bruger normalt webshop. Denne gang var jeg inde for at købe et stempel. Det kunne jeg ikke finde ud af så jeg sende en mail med min bestilling. Allerede 2 dage efter modtog jeg stemplet. Så fint!

Review by confirmed purchaser

Igen en suveræn service, hurtig levering og billig varer

Jeg handler nu alt min elektronik og kontorartikler hos Kontorlinien, da jeg hver gang har været tilfreds med deres suveræn service og hurtige levering. En anden faktor for hvorfor jeg altid handler her, er pga. deres meget konkurrencedygtige priser og brede sortiment.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering - ingen problemer indtil nu.

Jeg modtog min vare hurtigt... den blev leveret i en kasse for et andet grafikkort, men det viste sig blot at være indpakning. Indtil videre har grafikkortet virket fint - jeg har ikke haft behov for at teste kontorliniens reklamationspolitik.

God og troværdig

god og troværdig kundeservice, og hurtig levering.

havde lavet en bestilling, dagen efter om morgenen kom jeg i tanke om at jeg gerne ville have mere med, ringer til deres kundeservice og høre hvad vi gør, så jeg ikke skal betale fragt 2 gange.

jeg laver en ny bestilling, og de reservere for fragten på kortet, men trækker beløbet minus fragt fra kortet. :D

Jeg er enormt godt tilfreds

God hurtig service

Rigtig god service

Kan anbefales

Kan anbefales. Deres levering var forsinket i nogle dage, men det skyldes de dårlige vejrforhold. Ellers har jeg intet at klage over.

Handler gerne hos dem igen.

Review by confirmed purchaser

hurtig levering - men manglende opfølgning

Fik varen hurtigt; men da det viste sig den var mangelfuld skete der ikke rigtigt noget, og det tog meget lang tid at få pengene retur - men det lykkedes da til sidst.

Hurtig og præcis levering

Hvis du vil have en vare til tiden og i den rette kvalitet, så brug kontorlinien.dk

Levering OK - Pris den bedste

Jeg bestilte 2 stk. Samsung SSD 840 PRO.
Pris ***** (bedste pris på nettet)
Leveringsdato ** (Produktet kom ikke som aftalt, da den ikke kom på lager som lovet)
Service *** (Ringede til dem 3 gange, den ene gang fik jeg en som sad i bil. Når man ringer til dem har de en telefonsvarer hvor man skal taste 1, 2 eller 3. Uanset hvad nummer jeg trykkede var det den samme person som tog den - men flinke, lidt forvirrede fyre var det dog)
Hjemmeside **

jeg ville ikke være nervøs for at købe hos dem hvis de er billigst igen, men indrømmer da at jeg hellere bestiller hos en anden hvis det ikke er prisen som afgører det :-)

Rigtig fonuftig butik

Da jeg først så hjemmesiden, syntes det virkede lidt gammeldags og simpelt. Deres pris var væsentligt lavere end de andre udbydere. Jeg kiggede på trustpilot efter anmeldelser og her var de over vejende positive, dog var den et par enkelt negative, hvilket underbyggede troværdigheden af at virksomheden. Da jeg bestilte havde jeg lidt problemer med betalingen men den gik igennem til sidst, men næste dag fik jeg opringning fra kontorlinien. Der ville tjekke at det var rigtigt at jeg havde bestilt min vare, da de havde fået besked der hvad være problemer, hvilke jeg må sige er professionelt. Varen var bestilt onsdag aften og fredag aften blev den levere. Jeg har absolut ikke noget at udsætte på kontorlinien og jeg vil absolut kigge her nærste gang jeg vil handle

Det eneste minus er intet track & trace funktion

Review by confirmed purchaser

Vedr. Konica Minolta printer.

Meget godt tilfreds med handlen hos jer.

hurtig ekspedition

hurtig og korrekt ekspedition. der handler vi gerne igen.

God og hurtig service

Ingen problemer og god og hurtig sesrvice

Review by confirmed purchaser

Hurtig service ved reklamation. Ingen bøvl.

Hurtig levering, og også hurtig service ved reklamation. Ingen bøvl.

Perfekt service ved mit køb af Acer Notebook

Det er anden gang jeg køber en PC hos Kontorlinien. Jeg har begge gange modtaget en korrekt service, hvad der ikke altid er standarden i denne branche. Lovede tidsfrister er blevet overholdt og opfølgning/tilbagemelding har været fin.

Review by confirmed purchaser

Så kan det ikke leveres hurtige, bestilt eftermiddag, modtaget morgenen efter.

Handle her det kan ikke gå hurtige. god kundeservice, gode priser, og ikke mindst hurtig levering.
De har stort set alt jeg/du skal bruge.

effektiv og perfekt levering

bestilling, betaling og levering indenfor et døgn, snildere kan det ikke gøres

Usain Bolt

Mailede initielt et par spørgsmål, der blev besvaret straks.

Telefonen blev modtaget dagen efter bestillingen, ren Usain Bolt.

Review by confirmed purchaser

Varen ankom dagen efter og var helt som forventet