We are hiring!

542 customer reviews
Review company
  • Reviews (542)
Ko og Ko - økologi til børn

Godt udvalg og super service!

Rigtig god og overskuelig hjemmeside hvor en stofble-begynder kan orientere sig (dem er der laaaangt imellem). Godt, bredt udvalg - også af bleer i store størrelser. Hurtig og fejlfri levering. Jeg handler helt sikkert hos Ko og Ko igen næste gang. Tak! (-:

Featured review of Ko og Ko - økologi til børn

Ko og Ko - økologi til børn

Meget god hjemmeside og service lever op til den.

Det har været utrolig godt at prøve forskellige stofbleer og se hvordan de sad på vores dreng. Samt at se hvorlænge de forskellige var om at tørre efter en tur i vaskemaskinen. Det har givet os mod på at skifte engangsbleerne ud med stofbleer!

Kære Line,
tak for din fine anmeldelse - og hvor er jeg glad for at jeg har kunnet hjælpe dig videre med beslutningen om at bruge stofbleer :) Du siger bare til hvis der er mere jeg kan hjælpe dig med...

God oplevelse :)

Hurtig levering og lækre produkter.

Hurtig levering

Brugbare svar på spørgsmål.

Perfekt!

Ko og Ko er en af min ynglings netbutikker! Super kundeservice, skønne varer, hurtig levering! Perfekt.

Reply from Ko og Ko - økologi til børn

Hvor dejligt - det betyder så meget at vide at Ko og Ko er en af nogen yndlingsbutikker ;) Glæder mig til vi ses igen i butikken...

Deserves a bookmark!

All good, no complications whatsoever. Good quality for reasonable prices. Treatment of customers with a personal touch is the added bonus - doesn't happen too often with online shops.

Fantastisk!

Ja mere er der ikke at sige :) Min pakke kom dagen efter og jeg fik endda en lille hilsen og stykke chokolade med, God stil!

• Tine
  • 2 Reviews

Kan klart anbefales

God kvalitet til fornuftig pris og hurtig levering

Tilfreds

Varene kommer til tiden, bliver kontaktet personligt hvis man har haft spørgsmål eller andet i sammenhæng med bestilling, mulighed for indpakning af gaver og generelt lækre vare:-)

• Tine

Super service

Jeg skulle have en pakke sendt til min nieces fødselsdag og den kom frem til hende, fint pakket ind og med et lille kort. Helt perfekt.

Super

Hurtig levering og sødt med en personlig hilsen :-)

Ko og Ko - økologi til børn

Effektiv, hurtig og pålidelig!

Bestilte min vare en søndag aften med ankomst til modtageren allerede onsdag! Det er perfekt. Da jeg bor i udlandet, har jeg endnu ikke set varen endnu, men den ankommer til mig imorgen med personlig levering. Og det glæder jeg mig til. Jeg regner med, at alt er som det skal være!

Alt i alt - super effektivt hele processen. Og jeg kan kun anbefale Ko og Ko.

Kære Marie,
tak for din dejlige anmeldelse - jeg håber du bliver supertilfreds med det hele når du får det i hænderne :)

Ko og Ko - økologi til børn

Altid hjælpsom og der leveres hurtigt

Mette fra Ko og Ko er super serviceminded og giver altid gode råd til, hvad der passer bedst til ens baby. Der er hurtig levering og jeg kan kun anbefale andre at handle hos Ko og Ko.

Kære Berit,
sådan en anmeldelse varmer da helt ned i tæerne :) Tusind tak for det!
KH Mette, Ko og KO

• Anne

Hurtig og god betjening

Gode produkter til ok pris. Meget information på hjemmesiden. Jeg kunne godt tænke mig lidt flere størrelser at vælge imellem og at det fremgår af tøjets forside om det er GOTS mærket.

Hej Anne,
dejligt at høre at du har været godt tilfreds :) God pointe med GOTS - det kigger jeg på hvordan vi evt. kan gøre på en nem og overskuelig måde...

Hvad størrelser angår er det lidt forskelligt hvad muligheder der er alt efter mærke, men jeg tager som regel altid de størrelser hvem der er mulighed for, men du kan måske være ramlet ind i noget hvor der er udsolgte størrelser. Du er til enhver tid velkommen til at ringe eller maile når du sikker og overvejer en vare, hvis du vil vide mere om størrelser og om hvornår noget kommer på lager igen :)

Hav en rigtig dejlig dag,
KH Mette, KO og Ko

Ko og Ko - økologi til børn

Skøn webshop med lækre produkter

Super brugervenlig webshop med mange lækre økologiske varer. Jeg har handlet der i flere år og har altid været super tilfreds. God kundeservice og vejledning - samt hurtig levering.

Fantastiske futter

Jeg købte hos Ko og Ko et par Peter Pan futter i islandsk uld, og det er de lækreste futter jeg nogensinde har sat på min søns fødder :-)! Min søn hader generelt futter, -men kræver at få disse her på, så vi er super tilfredse :-), og bestiller igen til næste år!!!

Hej Lena,
hvor blev jeg glad da jeg læste din anmeldelse - futterne er også yndlingsfutter herhjemme, så det er skønt at vide at du også har en Peter Pan-futtefan derhjemme :)

Du kigger bare ind igen, når fødderne er vokset!
KH Mette, Ko og Ko :)

Ko og Ko - økologi til børn

Hurtig, god og personlig betjening.

Det er trygt at handle hos Ko og Ko. Kvalitetsvarer tl barnet. Jeg kan fint anbefale butikken - særligt hvis man har interesse i at bruge stofbleer.

Ko og Ko - økologi til børn

Ko og Ko svarede på alle mine spørgsmål om stofbleer, igen og igen. Det er rart at føle sig godt rustet til at tage beslutning om hvilken type bleer vi skal vælge - og muligheden for en prøvepakke er helt fantastisk.

Hej Marlene,
super at du har følt dig godt behandlet - og du er velkommen til at spørge igen og igen når der er noget :)

Fantastik service

Altid hurtig respons og levering

• Ann
  • Verified buyer

Dejlig service og søde varer i har!

Jeg bestilte et par badebukser og var meget tilfreds med den hurtige levering.

• Anja
  • Verified buyer

Godt tøj og funktionelt system.

Savnede at kunne bestille mange af samme vare, i mit tilfælde drenge sokker.

Hej Anja,
tak for din anmeldelse og dejligt at du har været godt tilfreds :) Der er ganske rigtig ved at være lavvandet i sokkeskuffen, og der er en ny bestilling på vej fra leverandøren...så du kan evt. sende mig en mail på koogko@koogko.dk, så sender jeg dig besked når der igen er fyldt op :)

Hav en dejlig dag,

Ko og Ko - en af mine favoritter til nethendel

Altid hurtig og korrekt levering - meget lækre kvalitetsprodukter

Hej Henriette,
dejligt med sådan en fin anmeldelse - jeg glæder mig til vi ses igen i butikken :)
KH Mette, KO og KO

• TJ
  • 6 Reviews

Perfekt

Intet at udsætte.

Reply from Ko og Ko - økologi til børn

Dejligt at høre - tak for det! :)
KH Mette, KO og Ko

• Dona
  • København, DK
  • 2 Reviews
  • Verified buyer

Extra god service, hurtig levering

En glæde til at modtage pakken :) Extra god service og hurtig levering. Gode priser og god udvalg. Kan helt sikkert anbefales.

Ko og Ko - økologi til børn

nemet, hurtig og god servise

dejlig side...
har bestilt vare mange gange ved ko og ko.
min søn bruger kun naturgummi sutter, og på ko og ko har de gode tilbud på de sutter + andre ting.
har kun godt at skrive om den side ;-)

MetteP35 and Mikkel Dupont Skovsen found this review useful

Super god service

Det er bare sådan en fin shop! Jeg elsker alt det økologiske, også er shoppen bare så sødt opbygget.
Nemt og overskueligt!

Hurtigt og effektiv

Hurtigt og effektiv.

• Maria
  • Aalborg, DK
  • 5 Reviews
  • Verified buyer

Super hurtig og personlig service

Ko og ko er en rigtig fin og flot butik med lækre produkter og en dedikeret ejer. Jeg fik hurtig levering og en personlig hilsen med tak for ordren. Intet at udsætte og vil klart bruge butikken igen!

Død god handel

Fin varer og hurtig forsendelse.

Super service

en rigtig god oplevelse, lækre varer. Der handler jeg gerne igen.

Virkelig god service

Man får lige det ekstra service her, som man næsten ikke finder andre steder. Man føler sig som noget særligt og ikke bare en kunde.

• Inge

God og hurtig levering

God og hurtig levering..

Flot gave pakning ;-)
De ringede for at sikre alt var rigtigt bestilt fordi der var fejl på hjemmesiden.

Hej Kelly,
tak for din anmeldelse - ja, jeg syntes det var bedst lige at spørge så du fik den helt rigtige farve tilsendt. Dejligt at du syntes godt om indpakningen ;)
Hav en dejlig jul,

Ko og Ko - økologi til børn

Rigtig god service og hurtig fragt. Super!

Rigtig god service og hurtig fragt. Super!

Hej Benthe,
tusind tak for den søde anmeldelse! :)

super

Fantastiske produkter og Hurtig levering

Hej Nanna,
tak for din fine anmeldelse! :)
Rigtig god jul,

Ko og Ko - økologi til børn

nemt, hurtigt og god kvalitet

Super shopping på Ko og Ko's hjemmeside. Der var en fin beskrivelse af varen som stemte godt overens med det tilsendte produkt. Lækker kvalitet til rimelige penge og jeg synes det var perfekt at man selv kan vælge forsendelsesmuligheder -prikken over i'et var at åbne pakken og finde varerne var bundet med en sløjfe omkring:-)

Det var helt fint

Jeg har ikke så meget at sige. Jeg fik mine varer hurtigt selvom jeg valgte den billige fragt løsning og jeg fik det jeg havde bestilt. Mange tak.

Hej Henriette,
selv tak - det er jo sådan det helst skal være :)
Rigtig god jul,

Ko og Ko - økologi til børn

Lækker kvalitet, for få størrelser

Helt sikkert nogle lækre dråbeformede ammeindlæg, men der var desværre ikke nogen størrelsesangivelse, så da mine to par ankom var de alt alt for store. Jeg har ikke små bryster, men selvfølgelig heller ikke kæmpe store, så ærgeligt. De folder når jeg har dem på under en bluse. Og de kan ikke sys om på en alm. symaskine.
Mvh. Nadja

Reply from Ko og Ko - økologi til børn

Hej Nadja - og tak for din anmeldelse! Jeg er da ked af at du har været utilfreds med størrelsen, du ville have været mere end velkommen til at bytte dem igen...

Jeg vil straks få sat mere udførlige størrelsesangivelser på de dråbeformede ammeindlæg, tak for tippet - det kan jo kun gå for langsomt :)

Der er desværre ikke det helt store udvalg, især i dråbeformede ammeindlæg - og umiddelbart har jeg ikke fundet dem i en ordentlig kvalitet andre steder end hos Imse Vimse, men jeg vil naturligvis blive ved med at lede...finder jeg noget der kan bruges kommer det også ind på siden.

Hav en dejlig jul,

• Lise
  • Verified buyer

En lille forsinkelse, men helt acceptabelt da jeg blev holdt opdateret

Jeg bestilte en vare der var i restordre samt en anden, der var lidt forsinket - men det er helt acceptabelt fordi jeg hele tiden blev holdt opdateret (og endda fik en lille bonusgave for min tålmodighed!).
Rigtig god og venlig kontakt på mail, og alle købte produkter lever op til beskrivelsen.
Desuden meget positivt at man kan vælge mellem hurtig og billig transport i flere udgaver!
Et sted jeg gerne handler igen!

Hej Lise,
tusind tak for din søde anmeldelse :) Det sker jo desværre ind imellem at der går en smule ged i lagerstyringen så jeg er meget glad for din forståelse og håber du kunne bruge den lille overraskelse...

Glæder mig til vi ses igen i butikken - rigtig god jul!

god kundeservice

Altid god kundeservice og nogle skønne produkter!

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.