We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (66)

Kvik Odense

Da jeg byggede mit hus fik jeg Kvik til hele hytten - de var de eneste, der havde ekstra høje skabe, så min sokkel ikke blev ekstremt høj (som i øvrigt var HTH's forslag...). Leveret og opsat til tiden. Et par år efter begyndte lyset i badeværelsesspejlene at blinke, først det ene, hvor jeg fik et helt nyt sæt med spejl og lys, og efter endnu et års tid det andet, hvor jeg også fik et helt nyt. Det er rigtig dejligt, at de har hele ens hus i deres system og man ikke skal ud i en række forklaringer og diskussioner, fordi det er lang tid siden.

Kvik Aarhus Tilst

Meget fin pris og venlig betjening. Hentede selv skabe men fik udleveret en forkert pakke (så vi måtte igen tage turen fra Viby til Tilst) - det er dog en menneskelig fejl, som er irriterende, men kan ske for alle. Forstår dog ikke at man ikke har et scanningssystem så den slags kan undgåes!!!

Kvik Århus Tilst

Super service - er godt tilfreds med det hele og kan anbefale butikken.

Kvick Frederikssund - arrogant ejer

Købte køkken i Kvik Frederikssund. Fik ikke udleveret det vi skulle, fik forkert låge og de glemte at give os en plade. Måtte køre der hen i alt 5 gange. Ejer af butikken var uforskammet og arrogant, og mente ikke han kunne tage lågen retur da der var et mærke i den!!! Den lade vi lige stå et øjeblik!
Det er da fuldstændig lige meget, den skal bare byttes lige meget hvad! Det er jo din butik der har givet mig noget forkert! Hold jer væk fra Kvik i Frederikssund!!!!!!

SUPER SUPER

Vi har for nylig købt et nyt køkken hos Kvik i Viborg og hvilken service. Vi kørte ind til Kvik og blev modtaget af Dan med et stort smil på læben. Han havde tid til os og til at høre på vores ønsker, Vi havde en god sparring og fandt hurtig ud af, at det var Kvik som skulle leverer vores nye køkken. Dan besøgte os dagen efter og meget hurtigt havde vi et tilbud.
Vi havde samtidig fået et tilbud fra større køkkenfirma, men tilbuddet fra Kvik var 30% billigere for stort set den samme vare.
Køkkenet var lovet efter 8 uger men blev leveret efter 3 uger. Montøren var omhyggelig, der var rengjort og støvsuget hver dag vi kom hjem og faktist var køkkenet en dag før lovet.
Vi han trygt anbefale Kvik i Viborg

Ekstraordinær service

Kvik Randers har uden beregning udskiftet alle vores 7 år gamle køkkenfronter (låger og skuffer) pga. vores reklamation over, at folien havde løsnet sig på et par af skufferne.

Hvorfor synes jeg det er ekstraordinært? Det synes jeg fordi:

-Garantien kun er på 5 år
- Det er ikke os, der har købt køkkenet. Det sad i huset, da vi købte det for snart fem år siden.
- Alle fronter udskiftes, ikke kun de deffekte
- Vores ønske om en anden type fronter blev imødekommet uden tøven.

Så nu har vi et "nyt" køkken, sådan ser det i hvert fald ud med den nye type fronter, som naturligvis blev leveret til tiden.

Ekspedienterne i Kvik Randers har vi både nu og tidligere oplevet som meget serviceorienterede og vidende.

Kvik A/S

Flot design, men ekstremt dårlig service!

Vi købte køkken hos Kvik Amager og alt gik fint indtil det skulle leveres;
De leverede ikke indenfor det aftalte tidsrum og da jeg ringede for at høre hvor langt de var, var svaret at de først kom 4 timer senere. Da jeg siger at jeg ikke er hjemme på det tidspunkt, da jeg skal på arbejde( havde været hjemme hele morgenen) så siger ekspedienten at hvis ingen er hjemme får vi ikke noget køkken! Han er hverken undskyldende eller beklager at de ikke leverer til det aftalte tidspunkt. Min kæreste må så tage fri og de leverer.

Vores bordplade havde så den forkerte farve, vi havde fået forkert vandhane, der manglede bygas dysser (først opdaget da VVS manden var her!!), der var en lang ridse i lågen, soklen var skæv, der var ikke sat "støddæmpere" på skabene, vaskemaskinen var ikke i vatter (ved ikke hvordan det staves), m.m. Der var uendeligt mange fejl og mangler.
Når man ringer som kunde og beskriver fejl så bliver man mødt af meget uhjælpsomme ekspedienter; de stillede spørgsmålstegn ved ALT man fortalte! De mente at det var en sag mellem os og bordpladefirmaet at den var misfarvet (de to plader der støtte op mod hinanden havde tydeligt to forskellige farver hvid!) på trods af at vi har købt bordpladen gennem Kvik. Vi skulle så holde fri for at bordpladefirmaet kunne vurdere om "det var slemt nok", det synes de ikke, men vi nægtede at lade os spidse af med det og efter flere samtale med Kvik, kom der 2 uger senere en medarbejder ud, som kunne konkludere at bordpladen havde to forskellige farver!

I sidste ende gik der 1,5 måneder ud over den aftale monterings tidspunkt før vores køkken var færdigt!

Undervejs blev vi løjet for; de reciterede lovgivning forkert og løj om forsikringer! Da jeg påpegede at det der blev sagt ikke var sandt, råbte og skreg medarbejderen af mig!!

Jeg vil ikke anbefale nogen at købe køkken hos Kvik Amager!!

Det skal dog siges at selve designet er flot og køkkenet idag er pænt, men efter 2 måneder hvor vi har taget fri 8 dage ud over hvad der oprindeligt var planen og blevet behandlet mere end ualmindeligt dårligt, må det anbefales at man køber sit Kvik køkken hos en af de andre forhandlere!!

NB: Butikschefen hos kvik amager er den samme som i glostrup, og han har været inde over sagen gentagne gange og har opført sig mindre pænt!!

Dennis Bostrøm and Elsebeth found this review useful

Kvik A/S

Flotte køkkener og gode materialer samt flot, professionel montering!

Jeg har ikke noget jeg kan klage over, resultatet er flot og vi fik god vejledning under hele forløbet. Grunden til de får 4 stjerner er, at vi til sidst havde nogle forhandlinger frem og tilbage som vi godt kunne have været foruden, men det endte til min fordel, så alt i alt en god oplevelse og et flot resultat.

Kvik A/S

Levering af skabe til badeværelse

Jeg vælger aldrig mere at købe kvik-ting eller lad mig bare sige ukvikke ting - jeg bestilte skabe og håndvask til mit badeværelse og fik en leveringsdato der hed den 26.6. Dette var i sig selv ok, men men da vi så skulle til at have tingene, så var de ikke pakket ud eller pakket om, så måtte vi køre igen med uforrettet sag, da vi endelig fik skabene var det et forkert skab og ikke det skab vi havde valgt til at have under vores håndvask, men ok jeg gad ikke diskuterer med dem yderligere så vi beholdt skabet - men ak og ve lågen manglede mandag den 2.7. var vi så igen i KVIK - Helsingør forresten, hvor vi fik denne besked - jeres låge er kommet men er ikke pakket ud - helt ærlig hvad fanden kommer det mig ved - lad nu igen være med at love en ting og ikke holde den. Nå men igår torsdag den 4.7. køre så vi så igen igen til Kvik - Helsingør og hvad skete der!!!! Desværre jeres låge er i restordre og vil blive leveret på et eller andet tidspunkt, det var så det KVIKKE svar vi fik - en ganske utilfredsstillende behandling. Jeg forlangte at lågen bliver leveret kvit og frit på vores adresse og fik denne besked, jamen vi ved ikke hvornår, det bliver på et eller andet tidspunkt!!!, hvad fanden sker der, hvordan kan man forlange betaling inden man leverer en vare, hvordan kan man sige til kunden du kan få pengene tilbage på lågen, hvad skal jeg bruge et skab til uden låge, helt ærligt KVIK det burde i kunne gøre langt bedre og tro mig, jeg køber aldrig noget hos jer mere - tænk hvis jeg havde stå med et køkken

Pia Tordrup

Hej Jens

Tak for behagelig telefonsamtale her til formiddag. Jeg er super glad for din hjælp vedr. den manglende låge, vi glæder os til at få den og jeg vil bestemt handle i Kvik igen.

Mange sommerhilsner
Pia Tordrup

Kvik Slagelse

Super service vi har fået af indehaveren Allan.
Kan klart anbefales.

Fuld af løgn

Ok sælger, som opstillede køkken med videre. Vi havde nogle krav til køkken som de sagtens kunne levere. Viste sig efterfølgende at den bordplade vi havde ønsket ikke var den KVIK havde i tegninger. Herefter prøvede de at belære os om at det var den samme træsort - selvom den overhovedet ikke lignede den træsort han selv havde vareprøve på. 3 møder var fuldstændig spild af tid.

Fantastisk :)

Jeg har fået installeret et kvik køkken i min andelslejlighed til 71.000 kr. Alt forløb som det skulle. Jeg var på ferie i Frankrig, og da jeg kom hjem stod alt klart! Lækkert med god service. Alt forløb enkelt. Kan klart anbefales

Inkompetent sælger

Vi må desværre erkende, at vores oplevelse med Kvik har været en stor skuffelse. Sælgeren var fra start absolut imødekommende og flink, men siden vi betalte har der kun været problemer.

1. Sælgeren havde ikke givet montøren de nyeste tegninger (1 måned gamle tegninger), så han var i gang med at sætte køkkenet forkert op. Det fik vi heldigvis stoppet. Køkkensælgerens respons var blot: Hvis det var blevet sat op forkert, så havde vi bare fikset det….
2. To af lågerne har ikke softluk funktion. Sælgerens respons. Det har jeg da ikke bestilt. Vores tanke: Så lige præcis de to låger (modsat ved resten af køkkenet) skulle vi have være eksplicitte om, at vi gerne ville have softluk på.
3. Der er et gab mellem køleskabet og overskabet på ca. 10 cm (altså 10 cm. Bag lågen i indbygningskøleskab). Sælgeren svar: Kan I ikke blot bruge det til spækbrætter… Vores tanke: Vi havde ikke lige tænkt os at skulle åbne vores køleskab for at tage et spækbræt!
4. Betaling. Sælgeren: Har I husket at betale for køkkenet inden levering. Vi tænker: En upassende formulering i forhold til at vi aldrig er blevet informeret om afregningsproceduren. Plus det Måske du kunne kontakte os og bede os om at betale resten af køkkenet.
5. Koordinering af håndværkere. Vi kontakter sælger da vi intet har hørt fra montøren eller dem der skulle opmåle til bordplade. Sælgerens svar: Montøren ringer nok! (Nej det gjorde han ikke – man han ringede på 7.30 dagen efter) Sælgers svar II: Det har montøren og opmålingsfirmaet koordineret. Vores tanke – måske I skulle informere os – kunden - om det…
6. Levering af bordplade. Forkert vask. Sælger har ikke fået opdateret den ”kun” 1 måned gamle ordre, så vi får en bordplade med en forkert vask. Det medfører så, at vi skal bruge 2 x ½ fridag på at være hjemme til ny levering + ny montering af bordpladen. Plus at vi skal have arrangeret med VVS-installatøren, at han skal komme og montere vasken igen.

Så alt i alt. Det ender sikkert med at blive et fint køkken – men godt nok en meget problemfyldt vandring mod målet.

Ser frem til at høre fra jer.

En super butik

Altid glade mennesker og god betjening.

skønt

er mega glad for mit køkken med ene dybe skuffer , der fungerer rigtig godt

• Køge, DK
  • 6 Reviews

Super Køkken-God kvalitet-Flot service-Super Montage

Fik monteret helt nyt køkken, god rådgivning i planlægningsfasen, OK samlerabatter/prisnedslag.
Professionel og hurtig montering af elementer etc.
Eneste minus - lidt dyrt, men kvalitet koster jo... :-)

god service og inspiration

Fik køkken i efteråret 2010, undervejs var der ingen større problemer. God rådgivning undervejs i butikken i Fredericia, vi fik ændret et par fejl vi selv havde på vores tegning. Prisen kunne der handles om og vi var tilfredse. Leveringen var ikke optimal, lige pludselig havde de været forbi med køkkenet, men vi havde ikke fået besked om de kom den dag, heldigvis fik vi også styr på det og vi fik monteret vores køkken af en tømrer tilknyttet kvik. Der var dog leveret forkert håndvask, som blev byttet til næste dag. Sidenhen har vi købt lidt ekstra hylder og skuffer uden problemer.

Lækkert køkken

Købt super lækkert køkken hos Kvik, service tilfredsstillende, men ikke noget ekstra at nævne.

Kan anbefales

God vejledning om muligheder og produkter.
Fornuftige indretningsforslag.
God service, hvis man klumrer i det.

Godt til prisen

Udmærket køkken til billig penge. Der er ikke kælet for alle detaljer fx er soklen i vores (sorte) køkken flere steder gået lidt itu/ småstykker er flækket af her efter 4 år. Men alle dele fungerer upåklageligt og servicen hos Kvik Amager er i top.

Vi valgte Kvik frem for fx Ikea, fordi vi her har fået lav sokkel og dybe skuffer / skabe = mere plads.

God kundeservice.

Da jeg købte mit nye køkken i kvik - Frederikshavn, var der glimrende kundeservice. Da jeg fik det hele med hjem, manglede der et par småting, og da jeg atter henvendte mig i butikken, fik jeg bare det jeg manglede.... uden problemer!!

Kvik A/S

Fint køkken, selv efter 12 år.

Det er nu 12 år siden vi byggede huset og dermed skulle ha nyt køkken. Er stadig glad for alle dele, har dog skiftet køleskabet ud med et amerikansk.

godt

Som aftalt - ingen problemer

Alt fungerede.......

Super køkken til super pris og med super betjening.

Alt helt i Top.

Har fået leveret køkken fra Kvik.
Alt har været som aftalt, og vejledning og servis helt i top.

meget dårlig behandling

Efter nogle år blev vores forskellige låger forandret i farve, nogle blev mørkere end andre låger.
Kørte til forhandleren med 2 af lågerne for at vise dem.
Men beskeden var "Vi har ikke det design mere. basta.

Natasha found this review useful

Kvik Gentofte, super service

Lene, "min" pålidelige konsulent er altid yderst serviceminded og tålmodig, har styr på tingene og en fin uformel/humoristisk omgangstone. Man kunne frygte et kaos, når man køber inventar til både køkken, bryggers, entre, badeværelser og soveværelse, men det er meget struktureret afhentning, så det skal ikke holde nogen tilbage

Kvik A/S

Super god betjening og et kvalitetskøkken

Vi købte vores køkken hos Kvik og det har vi ikke fortrudt et minut. Det er et super billigt, men yderst holdbart køkken. Det er fuldt ud på højde med de andre dyre køkkener. Betjeningen og servicen var i top og jeg vil gerne anbefale andre at købe det samme sted.

God kvalitet

God kvalitet, men man skal være uddannet køkkenmontør for at montere det. De kunne lære en del af Ikea's monteringsvejledninger....

Det tog et år!!

Vi skulle have lavet nyt køkken. Vi var meget velkomne og ekspedienten brugte lang tid på os de første 2-3 gange vi var derinde. Da vi så skulle til at have alt leveret, kunne fragtmændene ikke forstå os og vi fik leveret noget forkert. Så kom det til granitbordpladen, som blev leveret med en samling over opvaskemaskinen?? Da de opdagede det, havde de allerede limet den lille plade fast til vores halvvæg, og den hev og sled de i for at få løs, så hele væggen næsten stod og svejrede :-(. Bordpladen blev taget med tilbage en uge efter, og så kom de nye bordplader 1 måned efter og disse var i forskellige farver og tykkelser, så det var jo heller ikke korrekt :-(. Da de endelig kom på plads med de rigtige bordplader, stod vi tilbage med mange gange forkert leveret bordplade, forskellige tegninger af køkkenet og hårde hvidevarer der skulle om installeres af dem. Det tog 1 år og vi startede ud med et køkken på lige under de 50.000,- og endte på 100.000,-!!!

Ok kvalitet for pengene

Ikke imponerende i samlingerne men til pengene er det fint.

Kvik A/S

Supergod service, lækker kvalitet!

Har købt hos Kvik i Ishøj. De matchede prisen på det Ikea-køkken vi ellers havde valgt grundet prisen + vi fik det leveret til døren og kunne ringe når som helst og spørge om hjælp og de var utroligt servicemindede og hjælpsomme! Anbefaler det gerne til alle!

Kvik A/S

Fedt køkken - for alle...

Let, overskueligt & super service...

Kan varmt anbefales til alle som ser på nyt køkken.
Især i den pris-billige ende hvor jeg selv fandt et pænt system.

Flot køkken, møgelendig service

Glæden var stor, nyt køkken og hårde hvidvarer fra Kvik Køkken. Køkken og hvidvare kom, Kvik Køkkens gode montør leverede et arbejde min 5 stjerner, men ak og ve, det var en forkert emhætte. Ved kontakt til butikken får vi at vide det er den i har bestilt og hvis vi skal bytte den kommer det til at koste gebyr og af og påmontering.
Uanset hvad vi sagde var de bedre vidende og et af svarene var at nu havde de solgs køkkener i 35 år uden problemer.
Vi har handlet med Kvik Køkkener 3 gange (første-sidste og eneste gang)

Kvik A/S

Køkken købt og selv sat op

Køkkenet blev bestilt og hentet i Kvik amager.
Den første sælger følte vi ikke rigtigt for og var faktisk på vej til anden forretning. Men efter vi fik en anden sælger, havde vi købt det køkken vi ville have, på trods af, at der skulle rettes skabe og skuffer til.

Vi følte os så godt behandlet, at da vi skulle købe nyt køkken ½ år efter (grundet flytning) blev det også et Kvik køkken.

Kvik A/S

Super service og glimrende kvalitet

Jeg har fået Kvik-køkken derhjemme for 1½ år siden.
Kvaliteten er høj og til dato har jeg ikke konstateret en ridse i en eneste låge til trods for 2 børn derhjemme.
Bordpladen holder sig godt og underlimningen af vasken virker enormt solid.
Vi fik stillet køkkenet op af en tømrer fra den lokale afdeling. Han arbejdede hurtigt og effektivt og med et fagligt niveau som man kun kan imponeres over.
Og så var det samtidigt billigt, selvom skufferne er med easyluk ligesom alle låger har det monteret.