Review of Lauritz.com

Rated 2 out of 5 stars

Tvivlsom forretning for os kunder

Har faktisk brugt dem en del de sidste tre år med svingende resultat hvorfor vi havner på hele to stjerner. Det er meget forskelligt hvad der går galt alt afhængig af hvilken afdeling i landet du vinder auktioner ved.
Hvis du byder på de nyproducerede varer så være opmærksom på du får produkter fra Kina af tvivlsom kvalitet. Dekortberegninger er altid ganske lave, til gengæld er leveringstiden uhyggelig lang.

Hjemmesidens opbygning er funktionel men når du skal vælge om det skal sendes med post eller via fragtfirma skal du træffe valg i rækkefølge (dvs. siger du ikke ja til post med det samme så misser du muligheden).

Jeg har oplevet fejleleverancer, fejlbefængt produkter, leveringstider på otte uger, produkter med skader ved levering, sagsbehandlinger på 6 uger med mere. Men jeg har også oplevet hurtige og gode handler. Så på mange måder minder Lauritz i dag om QXL, hvilket er den direkte grund til vi ikke bruger dem mere.

July 9, 2012
Unprompted review

Reply from Lauritz.com

Kære Thor

Vi beklager det sene svar på din anmeldelse. Vi forsøger hele tiden at optimere Lauritz.com, så oplevelsen for vores kunder bliver bedre på alle områder. Både når det drejer sig om transport- og postbestilling, leveringstider, varebeskrivelser osv. Vi takker selvfølgelig for din kritik, og hvis du har nogle konkrete problemer, så kan du altid henvende dig til vores supportafdeling på support@lauritz.com eller på telefon 44 50 98 30.

Mvh
Lauritz.com