[REPLY]
Jeg er en rigtig tilfreds kunde - eller medlem, som de ynder at kalde det hos LB.
Priserne er rigtig fornuftige og servicen er altid god og positiv.
Jeg giver dog ikke fuldt hus, da jeg endnu ikke har oplevet dem i en skadesituation, men jeg forbeholder mig retten til at ændre til 5 stjerner, hvis jeg kommer så langt og oplever en god behandling i den forbindelse :-)
Efter at have fået anbefalet LB af mange venner, meldte jeg mig ind. Jeg var meget glad for deres hurtige hjælp, når jeg skulle anmelde en skade. Men en dag dumper et brev ind af brevsprækken, hvor der står, at min selvrisiko er forhøjet med 150%. Det er så åbenbart, fordi jeg har haft for mange skader på et år (3 i meget lille størrelsesorden, bl.a. en stjålet (gammel) cykel og en computerreparation). Det er jeg intet sted blevet gjort opmærksom på kunne ske, da jeg skrev forsikringen under. Derudover virker det simpelthen mærkeligt for mig, at det ikke er beløbet, der tæller, men antallet af skader. Måske er det sådan, man gør det, men følte mig virkelig dårlig behandlet af kundeservice - jeg havde jo netop købt en forsikring for at være sikret mod skader!
Een ting er, at reglen er, som den er, men at man ikke som kunde bliver underrettet om det, er simpelthen uacceptabelt. Som studerende kan det bare ikke betale sig at have en forsikring med en selvrisiko på 2500 kr, når det dyreste, jeg ejer er en fem år gammel computer...
Desuden skal det lige tilføjes, at min selvrisiko først kan revideres om 3 år!
Jeg har i 3 tilfælde været ude for uheld som jeg gerne har villet have hjælp til at løse fra forsikringen.
Og det kan godt være at de er billigere, men de har på intet tidspunkt været der da det gjalt.
Skuffende!
JEg kan klart anbefale LB. Har flere gange været i kontakt med LB igennem de sidste 10 år og har altid fået god og kyndig vejledning.
Tak for at troværdigt og solidt forsikringsselskab.
Har haft LB som forsikringsselskab de sidste 3 år, uden at have en eneste skade. Har ikke været til økonomisk belastning for dem én eneste gang. Denne historie omhandler bilforsikringen som har indbygget vejhjælp.
I sommeren 2012 får jeg et problem med min bil, da denne efter en ferie ikke vil starte.
Jeg ringer til Falck, som giver den et stød og siger jeg skal køre ½-1 time, så skulle problemet være væk. Dette afhjælper ikke problemet. Den efterfølgende periode går med at finde problemet, og falck bliver ialt tilkaldt 8 gange før de kommer til bunds, og finder ud af at et kørelysrelæ og batteriskift løser problemet.
Set i bakspejlet skulle jeg aldrig have benyttet mig af falck til dette, for det bevirkede at jeg den 24.10.12 modtager et brev, hvor LB opsiger min vejhjælp på min bilforsikring, fordi jeg har haft mere end 6 assistancer indenfor de seneste 12 måneder. Dette står sikkert beskrevet i deres forsikringsvilkår, men jeg må være ærlig at sige at jeg ikke har læst dem.
Jeg ringer til LB, da jeg føler mig dårligt behandlet. Forklarer dem situationen som ovenfor beskrevet, men alt preller af på dem. Forklarer dem, at jeg selvfølgelig ikke havde vidst at politikken var som den er, og at jeg, hvis jeg havde vist det, absolut ikke havde lyttet til de første 7 falck-mænd. Bad dem om at advare medlemmer om, at der er en grænse for antallet af assistancer, så andre ikke kommer i samme situation. Dette virkede de til at være lydhøre om.
Nå, jeg tænker det ikke er jordens undergang. At jeg bare selv kan melde mig til falcks vejhjælps-del. Jeg tager kontakt til falck, men får afslag efter de erfarer at jeg er kunde hos LB. Så LB er direkte skyld i, at jeg ikke selv må købe et falck vejhjælp abonnement!
Nå, det er selvfølgelig ret ensporet udelukkende at skrive omkring vejhjælp, som jo kun er en lille del af LB. Desværre kan jeg ikke udtale mig om andet, da jeg som tidligere skrevet aldrig har haft brug for dem i andre henseender.
Jeg håber LB gør alvor i, at advare medlemmerne før eksklusion.
Har længe været dækket ind hos LB, med bolig, rejse og cykel, uden at der har været nogle problemer. Har nu aldrig haft en skade eller noget stjålet at anmelde. Prisen har altid været billig ift. andre selskaber, også selvom der er prisstigninger på vej.
De dækker altid og uden problemer - ingen diskussion, ingen ballade - bare dækning!
Da jeg havde bil fik jeg automatisk falck-abonnement og jeg er dækket i hele verden hvis jeg rejser!
Det er sådan et forsikringsselskab skal være!
Min kæreste fik stjålet sin dyre racercykel 3 uger efter vi er flyttet i lejlighed i centrum. Vi havde kun været forsikrede i 2 uger, på trods af det troede de fuldt og fast på at den var stjålet, og pengene røg ind på kontoen efter kort tid. Jeg var imponeret over at de faktisk ville dække det, da det for mange mennesker lyder usandsynligt at få stjålet en cykel så kort tid efter man er blevet medlem af et forsikringsselskab!
Men da vi ville melde os ind, var det umuligt at få fat i den lokale forsikringskonsulent, jeg ringede 3 dage i træk. Så til sidst måtte vi bare få forældrene samt svigerforældrene til at kigge på betingelserne og melde os ind på den måde. Det andet minus er, at da cyklen blev stjålet, havde vi stadigvæk intet policenr fået, så vi kunne ikke melde cyklen stjålet før et par dage senere, da de havde fået snøvlet sig sammen til at finde policenummeret til os!
Man hører så meget dårligt om forsikringsselskaberne, de kan altid finde et "smuthul" når man endelig skal bruge dem. Nu er vi kommet i en uheldig situation, da det viser sig at vores vægge i badeværelset er gennemfugtet inde bagved og vi har myrer overalt!!! Vi regner "selvfølgelig" med at vi er dækket af sådanne ulykker igennem forsikringen, da der udførlig står: Råd, fugt, skadedyr under dækningsområder i vores husforsikring. En håndværker udsendt fra LB kommer da også og kigger og konstaterer at væggen er gennemfugtet, men har allerede på forhånd fået besked på at afvise sagen (INDEN han har set den). Nu kan vi så -efter afvisningen, rekvirere håndværkere og betale dem for test og prøver af mulige årsager til fugt og så evt. prøve på ny at anmelde skaden! Iøvrigt fik vi afvide, at fugt ikke er en skade så længe der ikke var svamp eller fugt i bærende elementer -så man forebygger altså ikke at det sker på sigt??? Hvor mange syntes det er tilfredsstillende at lade fugten sidde og vente på ulykken sker for alvor? Jeg er meget skuffet over sådan en behandling og at blive efterladt med et badeværelse jeg ikke tør bade i mere + en masse udgifter til undersøgelser som jeg troede jeg betalte min forsikring for at tage sig af!
Gael found this review useful
Men perfekt nok til 5 stjerner, mig og konen har benyttet dem i efterhånden en del år, min første bil var meget billigere hos dem "stadig" dyr, men alligevel, efter 2 år var jeg elite, sidder med meget billig bil forsikring, ulykke, indbo, hus m.m. har prøvet flere gang at få tilbud fra andre men de kan slet ikke hamle op med de priser, har også fået dækket et par elektroniske defekter grundet lyn skade, og igen ingen problemer, de er søde og flinke og man har det generelt godt med at snakke med dem.
Kan klart anbefales til andre som også har mulighed for at tegne forsikringer hos dem.
Mit lille næsten fra først, var at de unden videre satte selvrisiko på inbo forsikringen, men kontra hvad de andre skal have i præmie, så er det fair nok, den er ikke stor, og LB få fjernet de små bagateller, så folk kun ringer når det virkeligt er seriøst.
Da jeg er studerne, skal jeg have en billig forsikring som dækker mig godt, og der er der ingen vej uden om at LB er de billigste og giver mig den aller bedste dækning!
I forhold til mange andre selskaber så giver LB rejseforsikring og en god cykelforsikring med i deres pris, som er noget lavere end de konkurrende selskaber som ikke har det med!
Jeg har som 21årig også undersøgt hvem der ville være billigst at have bil hos, og igen kunne LB give mig 1 helt års forsikring, med autohjælp for 500kr. mere om året (bemærk højere priser som ung), end et andet selskab som kun ville give mig dækning i 3/4 dele af året (bilen skulle stå om vinteren) og ingen autohjælp!
MEN!
Den bedste service er dog kommet i dækning af mine 3 stjålne cykler, hvor LB har kæmpet MIN sag hver gang, og hjulpet mig med at overkomme alle små problemer der nu har været!
Fantastisk service, og kunne ikke være gladere for deres venlige, varme personlige service! (de er oprigtig kede af at hører man har fået stjålet sin cykel, og snakker til en, som var det familie - uden at gå over grænsen)
Hvis du/i ikke er kunde hos dem endnu, så skift!
Jeg har altid haft mine forsikringer hos Lærerstandens Brandforsikring, og er fuldt ud tilfreds med deres produkter og service, som de yder til, efter min overbevisning, branchens bedste priser.
Har haft indbrud i vinterferien. Havde en del guldsmykker, som vi ikke har været opmærksomme på i årevis. De er sammen med en del andre ting er stjålet. Mindre end 3 uger efter indbruddet og ca. 1½ uge efter, jeg har sendt skadesopgørelsen, har jeg talt et par gange med taksatoren, og en rimelig og velbegrundet erstatningssumer på indboet aftalt. Venlig behandling hele vejen igennem, og en afdækning af et smadret vindue, mens vi stadig var i udlandet, og en tømrer igang med at organiserer reperation af ødelagt køkkengulv, som var ramt af fire store sten, da tyvene skulle ind i huset.
Vi har meget sjældent brugt vores forsikringsselskab, men det er rart at vide, at det er der, når der sker noget.
Jeg har i mange år haft alle forsikringer i LB og har trygt kunnet lægge røret på når andre selskaber tilbød forsikringer. Desværre har jeg nogle gange inden for de seneste år haft brug for min forsikring. Efterhånden er det imidlertid blevet et kunststykke bare at komme i kontakt med LB. Ofte er afdelingen simpelthen lukket, og ved anmeldelse af skade på nettet loves en ekspeditionstid på 8 uger (sic). Senest har jeg baldret en lampeskærn tikl 3.000 kr. Efter 6 uger fik jeg så at vide, at man kun ville erstatte halvdelen pga. afskrivninger og derved kom vi under selvrisikoen. Har ejeren af lampen så kun krav på 50% erstatning???
Ancienitetsrabatten er også forsvundet (ok pga tidernes ugunst - men det forringer da konkurrenceevnen over for alternative selskaber).
Alt dette har jeg som rimeligt er skrevet til LB på deres hjemmeside, men har efter 2 måneder ikke fået noget svar.
Fik tilbud på alle vores forsikringer lige fra hus til bil. En smule dyre ind if men bedre dækning.
Vi manglede bare at få på plads med betaling, da vi kun vil betale pr. mdr. eller måske kvatal. Det kan man godt men det koster 8% om året.
Hvordan kan det være at man skal betale for et helt år? Det er jo skørt?
Jeg er så træt af de grådig folk. Håber snart at anstændigheden vender tilbage!!!
Har haft alle vores forsikringer i LB i 42 år, og har aldrig haft nogen form for problemer med erstatninger, som har været:
Vandskade ved utæt indbygget vandrør på badeværelse på vores 1. hus.
Vandskade ved utæt indbygget vandrør på badeværelse på vores 2. hus.
2 gange indbrud, hvor alt blev dækket uden problemer.
Parkeringspåkørsel, som blev dækket uden problemer.
Årlig opgørelse over forsikringer.
Hvis forsikringsåret er gået godt for selskabet, får vi en check.
Det kan således ikke være meget bedre.
Lærestandens brandforsikring har super gode priser og de gange vi har været i kontakt med dem med spørgsmål har de altid svaret hurtigt. I forbindelse med afbestiling af en ferie rejse, var der super god service og ingen problemer med at få udbetalt erstatningen
LB er blevet bedre gennem tiden, og selvom jeg ikke er glad for at indrømme det, så har de ikke sat priserne så massivt op (2013), om mange af de andre selskaber. Jeg ville dog ønske, at de blev noget bedre til at tage telefonen. Men 2 ekstra stjerner herfra.
Good job
Datoen er d. 4 marts 2011, jeg kontakter lærestandens brandforsikring, da jeg finder ud af at de er dansk partner for svenske Folksam - en svensk bil forsikret i Folksam, har totalskadet min bil, og det er således LB der skal behandle sagen.
Efter utallige henvendelser og rykkere, sker der ikke noget før d. 19 maj 2011, hvor jeg får et brev, hvori LB anerkender erstatningspligten på vegne af Folksam. Jeg får straks sendt bilen på et værksted, som kontakter en taksator. Endelig kan jeg få sagen afklaret og modtage pengene, jeg på forhånd har brugt på at købe en ny bil. (Man skal jo rundt i verden).
I denne ventetid har jeg iøvrigt selv måttet bekoste at have min bil opmagasineret.
Men nej, sådan skulle det ikke gå - der er åbenbart meget langt fra at give tilsagn om anerkendelse af erstatningspligten, til at betale erstatningen. Vi skriver i dag d. 2. august 2011 og jeg har trods en henvendelse i snit hver 14 dag, siden 4. marts 2011, stadig ikke fået mine penge. Hver gang jeg kontakter selskabet, har de ikke lige tid eller der mangler lige et eller andet, eller en eller anden er på ferie, jeg får at vide at jeg bliver kontaktet tilbage men intet sker.
Hvis man behandler sine interessenter på denne måde, hvordan behandler man så ikke sine egne kunder? Jeg vil ihvertfald på det stærkeste fraråde alle jeg kender eller alle der kunne have lyst til at tegne en forsikring i dette firma, om at lade være. Det kan godt være at de er hurtige til at tage telefonen og svare på henvendelser, men hvad hjælper det når man skal vente i over et halvt år på at få udbetalt sit tilgodehavende.
Desværre kan man ikke give 0 stjerner.
de har altid været søde og hjælpsomme. Vi har de få gange der har været behov, heller ikke haft bøvl med at få vores erstatning
Vi skiftede selskab fordi jeg hos LB.dk kan få studierabat og der kom en forsikringskonsulent ud hos os for at snakke det hele igennem.
Jeg var uheldig at få stjålet min cykel lige da vi skiftede selskab og de var rigtig gode og jeg fik en hæderlig pris for min stjålne cykel.
De er gode til at hjælpe og oplyse om priser, og der er styr på oplysningerne modsat hvad man ser hos andre selskaber - det er rigtig godt.
Så gode priser og kundeservice får mig/os til at blive.
Efter at have samlet alle mine forsikringer hos LB hvor jeg får studierabat, sparer jeg vildt mange penge om året. De var søde og hjælpsomme i telefonen.
Jeg mangler en fysisk afdeling i min del af landet, ellers intet at udsætte!
Har haft vores forsikringer hos lb i mange år og har haft brug for dem til nogle småting, hvor de har leveret varen.
Her i år (2010) fik vi så oversvømmelse i kælderen og fik ødelagt nogle ting. Det håndterede de ikke så super men endte dog fint. Man kunne tydeligt mærke at de var presset efter de heftige regnskyl.
Vi er positive over LB og kan godt anbefale dem. Giver dog kun 5/6 stjerner da der var god plads til forbedringer her ved oversvømmelsen ;)
lb.dk er billig og effektiv. Personligt har jeg brugt dem 2 gange, og er begge gange blevet taget alvorligt samt fået fin erstatning.
Godt forsikringsselskab!
efter en brændskade på vores bil anmelder vi skaden til vores forsikring (Lb.dk lærerstandens brandforsikring), først virke alt til at være iorden, men det ændre sig hurtigt.
først ringer en taksator op som vi har haft med at gøre tidligere i forbindelse med en skade året før hvor min kærestes bil blev udsat for hærværk og personen blev fanget. han startede med at byde under 1/4 del at bilens værdi og havde på INGEN! måde tjekket op på hvilken bil det drejede sig om, jeg bad ham tjekke sit bagland og vende tilbage når han havde styr på hvad bil det var, det var en fredag, mandag ringer han så og nu kan han pludselig finde ud af hvilken det er, dejligt, der er kun en identisk tilsalg i danmark på det tidspunkt jeg gør ham opmærksom på dette og vi begynder så en kamp om hvad vi skal have i erstatning, vi ender på det beløb som jeg ønsker (stortset), til slut i samtalen begynder han så med beskyldninger om forsikringssvindel og vider i den dur, jeg bliver negativ og forklare ham at han nok skal passe på med at kaste om sig med den slags beskyldninger, og henviser ham til at det nu er 3. gang han beskylder os for svindel!, første gang i forbindelse med skaden året før hvor de enda fanget synderen, og kort efter i forbindelse med at min svigerfar kørte galt i hans bil, ringede selv samme taksator til min kæreste og beskyldte hende for at være kørt galt i hendes fars bil, og nu denne gang.
nå men det vi fik efter 1 mdr. pengene for bilen, men intet for vores indbo i bilen, vi ringede efter noget tid for at høre hvad der forgik og blev så stillet vider til en "skadeskonsulent" (anklager i min verden efter vores møde), jeg aftalte et møde med ham på dette møde blev jeg nærmest endnu engang "afhørt" omkring sagen, og indirekte beskyldte han os også for svindel. nå men vi har ren mel i posen så jeg er ligeglad, forklare ham at jeg gerne snart ser en udvikling i sagen da jeg ellers ser mig nødsaget til at kontakte en advokat fordi jeg mener at den behandling og den tid der er gået er uremlig, tiden går og intet sker, efter 5 måneder fra skaden skete ringer jeg til en advokat fordi jeg nu har fået nok, bliver rådet til at kontakte dem med et krav om at de inden en bestemt dato bedes have en afklaring da jeg ellers indrager advokaten. efter afsendelsen af den mail skal jeg lige lov for at der skete noget!. og det er ikke posetivt ment, blev de efterfølgende dage ringet op af flere af mine venner som alle kunne berette om at POLITIET! havde haft ringet til dem (eller besøgt dem!) for at afhøre dem om mine personlige forhold!, aldrig er jeg blevet så gal, kontaktede igen min advokat som beroligede mig og igen bad mig sende en mail hvor jeg gjorde opmærksom på at nu måtte det snart være nok. en månede efter fik jeg svar tilbage om at politiet nu havde afsluttet deres efterforskning og at jeg nu fik mine penge, hvilket også skete, alt i alt gik der over 6½ månede før sagen blev afsluttet.
status er nu at de ikke vil give os kasko forsikring på vores nye bil.
vi havde også fået tilbud på heltidsulykkes forsikringer på både min kæreste, hendes barn og mig, dette tilbud var pludselig over 1000 kr. dyere end det vi fik over telefonen
vores husforsikring steg også næsten 1000 iforhold til den pris vi fik over telefinen.
jeg kan på ingen måde anbefale dette selskab!...
Kenny Damgaard found this review useful