[REPLY]
Vi skulle købe noget Siku Traktor til vores søns fødselsdag.
Helt fantastiske priser, vi sparede ret meget i forhold til andre steder..... og fordi vi sparede købte vi ganske enkelt mere..... så det må man da sige er en ret smart strategi (0:
Da vi købte var der fri fragt ved køb over 600, hvilket er super.... så jeg syntes det er lidt synd at det er blevet hævet til 900 efterfølgende.
Der var en lille svipser med leveringsadressen, hvor de havde få skrevet fakturaadressen i stedet, men det fik vi fikset med GLS´s kundeservice.
Takker herfra.
Jeg købte nogle af gaverne til mit barns pakkekalender hos legehuset. Varerne blev hurtigt leveret. Gratis indpakning. God oplevelse.
En sand fornøjelse fra start til slut.
Kanongode priser, hurtig levering.
Og da jeg fortrød en af de ting jeg havde bestilt, blev det byttet til andet produkt med et smil - blev ovenikøbet ringet op, da de ville sikre sig, at jeg fik det jeg ville have!
Jeg er så imponeret og vender helt sikkert tilbage:-)
Fik jeg nævnt, at priserne er helt i bund - altså de billigste jeg har fundet på nettet for det jeg købte (og jeg kan bruge laaaang tid på at lede:-))
Det hele er sagt i ovenstående sætning - TAK
Hvorfor har vi ikke handlet her før!
God samt hurtig service
Jeg er overrasket over de billige priser og over hvor hurtigt jeg havde modtaget min pakke
Kun ++++++++++++'er herfra:)
Fine varer til rigitg go'e priser. Modtog varene indenfor 2 dage.
bestilte varer, som desværre var udsolgt, men blev ringet op af en rigtig sød dame, som så gav mig et andet godt tilbud istedet, kan varmt anbefales, til andre at handle der
Eneste problem var, at jeg gerne ville have talt med dem inden jeg handlede, da der var noget, jeg ikke kunne finde på deres hjemmeside og jeg kunne ikke få kontakt pr. telefon.
Jeg er egentlig bare tilfreds. Der er ingen dikkedarer her ;-)
Jeg har altid kunne finde de produkter som mine børnebørn har ønsket sig og mine store børn har kunnet finde det legetøj de mangler til særlige lejligheder, hvor det har manglet i de store legetøjskæder, fantastisk
Jeg skulle bruge en gave til en barnedåb og blev brændt af, af den butik hvor jeg havde bestilt min gave. Jeg bestilte den derfor hos Legehuset.dk og 2 dage efter blev pakken leveret og gaven var pakket ind og klar til den store fest. Super service.
Super hurtig og perfekt ekspedition, en forretning der stærkt kan anbefales.
jeg har været rigtig glad for at handle ved legehuset. der er hurtig levering :-) også får man en sms når varen er kommet og man få enda også en mail med at pakken er kommet OGSÅ er det super billigt :-)
Hurtig levering af det bestilte legetøj.
God service - løbende info om afsendelse, levering, osv.
Bestil, betal og varen kommer hurtigt. Dejligt professionelt.
Efter at have bestilt, var ordren fremme få dage efter - rigtig fint pakket ind. Jeg er rigtig tilfreds.
Et troværdigt sted at handle samt de billigste på nettet, og jeg har tjekket alle forhandlere.
Jeg bestilte en vandbane til min søn til hans 3 års fødselsdag. Den blev afsendt dagen efter og modtaget dagen efter igen. Der var tilbud på vandbanen, og fragten var gratis pga beløbets størrelse. Min søn er totalt begejstret for banen, som er nem at samle, solid, har mange detaljer og kan udbygges. Et rigtig godt køb i en effektiv shop!
Jeg bestilte torsdag eftermiddag, og pakken ankom mandag
Super god oplevelse, at handle på Legehuset. Jeg købte en dukkevogn og en dukke for 374 kr og det hele blev pakket SÅ fint ind helt GRATIS!
Jeg er fan!
Det gik så hurtigt, allerede dagen efter bestilling kom pakken til afhentning hvor jeg havde aftalt. Jeg kunne helt sikkert handle der igen!
Nemt at bestille, hurtig levering og god on-line service, og god pris på varen!
har kun købt 1 gang , men køber gerne igen samme sted.
God hjemmeside - spændende produkter - ok priser og hurtig levering!
Den vare jeg havde bestilt var desværre udsolgt. I stedet blev jeg kontaktet af "Legehuset" og tilbudt en dyrere variation af spillet - til samme lave pris. Super god betjening og yderst hurtig levering. Handler med garanti her igen!
Excellent :o)