[REPLY]
Kan super anbefale Lensway!, de har billige priser og har ingen problemer haft med deres produkter, dog tager det dem liiiige lovligt lang tid at levere varen og derfor er det nødvendigt at man bestiller linser i god tid.
Købte et par briller af Lensway, fik et par med en forkert styrke, skulle returnere dem for egen regning, brugte tid og penge på, fik et nyt par der heller ikke havde den rigtige styrke. Opgav...at gøre mere ved det, da Lensway insisterede på at hvis jeg skulle have et tredie par måtte jeg betale fuld pris igen.....møg firma gjorde mig kun mange penge fattigere og pisse sur. Køb aldrig briller hos Lensway.
Fantastisk hjemmeside nemt hurtigt og billigt, så de kan varmt anbefales.
Til andre der køber linser og briller
Bestilte varer som desværre skulle igennem Post Danmarks pakkeknuser i Kolding, så der manglede en æske linser, da ordren nåede frem. En opringning til til LensWay og den manglende æske er på vej. Det er da god service.
Efter en fejlbestilling (forkert indtastning af styrke) skulle jeg sende brillerne retur. Kundeservice er ordene hele i løbet af samme dag. De bestilte et par nye briller til mig med det samme, og modtog dem samme uge. Priserne er absolut heller ikke til at klage over. Jeg havde en besparelse på 1500,- ved at handle hos Lensway.
Jeg synes det er temmelig meget bondefangeri at sende en mail, hvor i tilbyder -10% og fri fragt - Mine linser koster normalt 99,- pr æske hos jer ( har dog fundet dem billigere andet sted ) .. Dog synes jeg at det lød som et godt tilbud, og ville egentlig have bestilt, indtil jeg så at i havde ændret prisen for 1 æske linser.. 142 kr, for den helt samme som jeg plejer at bestille, et hurtigt søg på nettet, og så kunne de købes til 95 kr. æsken andre steder. Skal i lave tilbud, skal det da være et tilbud... Så husk at se jer for, når i får "tilbudsmails" fra dem
Elsebeth found this review useful
Kan ikke sige noget skidt om dem. De har et godt udvalg. De sender hurtigt. Og prisen er perfekt.
Tak :-)
Jeg har været kunde der i et par år efterhånden og der har været én forsinket levering, og selv den var hurtigere end en almindelig optiker kunne skaffe mig de samme linser. Ellers kommer linserne altid lynhurtigt, og med ekspres bestilling er det simpelthen så dejligt nemt og hurtigt at bestille nye linser.
Derudover er der ofte gode tilbud, det varmer jo også. Samlet set sparer jeg mellem 80-100 kr om måneden i forhold til de store optikere jeg har været hos før, og det var jo ellers på abonnement.
Bestilte nye kontaktlinser for 4 dage siden og modtog allerede kontaktlinserne i går - virkelig hurtig og nem levering. Deres hjemmeside er meget overskuelig og deres kundeservicemedarbejdere er virkelig søde og hjælpsomme (især medarbejderen Nick har været til stor hjælp)
Samtidig får man hele tiden e-mails med tilbud på de ting man tidligere har bestilt, hvilket gør det virkelig nemt at bestille de produkter man skal bruge, igen.
Jeg fik hjemmesiden anbefalet af min far, hvilket også er af ham jeg har arvet mit fantastiske syn fra. Jeg har brugt LensWay.dk i snart 2 år, og jeg har aldrig haft nogle problemer med dem. Deres leveringer stemmer overens med givne tidspunkter og der har bare aldrig været noget bøvl. Jeg var inde hos min optiker for at få foretaget en synsprøve og et øjentjek, hvor de anbefalede mig at tegne et linse-abbonement hos dem, men priserne på LensWay.dk er billigere og helt og aldeles samme mærke, kvalitet osv.
Helt sikkert et firma jeg vil benytte mig af i lang tid (givet servicen forbliver den samme!)
Mvh
Aarhus-pigen
Jeg handler ALTID hos Lensway - briller, linser og kontaktlinsevæske og andet tilbehør. Jeg har aldrig oplevet problemer med Lensway, de er altid hurtige til at levere og da jeg fik købt forkert styrke i briller var der ingen problemer what so ever. Jeg kan kun varmt anbefale Lensway
Har over flere gange købt kontaktlinser igennem denne side.
Jeg har været meget tilfreds.
Du får det samme produkt som hos optikeren men til 1/3 af prisen.
Jeg køber altid kontaktlinser hos Lensway og det fungerer fint og uden problemer. Priserne er rimelige og de få gange jeg har været i kontakt med kundeservice har de været søde, ærlige og hjælpsomme - f.ex vedr. levering og leveringstid mm. Lensway anbefales herfra.
At man tilskriver Lensway og spørger til deres aftale med Logbuy, og får følgende svar: "Hvad er LOGBUY? Det er ikke noget jeg kender til, så jeg ved ikke om vi understøtter det. Mit umiddelbare bud er, at det gør vi ikke. Afventer svar for mere hjælp. Hav en god dag. Med venlige hilsner Xxxx."
Har efterfølgende løst mit problem selvstændigt, og jo de understøtter Logbuy. Så spændende om linserne kommer uden problemer.
God Kundeservice og tager telefonen uden ventetid. Desuden er de billige og produktet kommer hurtigt frem.
Meget billigere end Nyt Syn - hvor jeg engang fik mine kontaktlinser fra.
Har handlet mange gange hos Lensway, og der har aldrig været problemer. De har gode tilbud.
Det er første gang jeg prøver at købe briller her, men ikke sidste gang.
Det er en rigtig god kvalitet. Lensway har styr på det hele.
Vil helt sikkert anbefale andre at handle her.
Skarpe priser - kampagnetilbud når de ved du er ved at løbe tør og hurtig ekspedition
Har brugt Lensway flere gange, både til linser og briller og jeg har altid været tilfreds...
Gode priser og god kundeservice, har returneret briller fordi de bare ikke lige passede til mit hoved, ingen problemer i det.
Jeg har lige bestilt nummer fire par briller fra LensWay.
Det første par vandt jeg og de næste har kostet få hundrede kroner.
Det kræver man lige besøger en optikker og får sin synstest udleveret, men derefter går det nemt. Tag et billede og se om brillerne passer - Det har fungeret fint for mig.
Når brillerne ankommer, skal de lige justeres så de passer ansigtets skævheder, men heller ikke det har været svært. Dog mangler der nogle hints til hvordan dette foretages.
Har efterhånden handlet meget hos Lensway, men de har en virkelig ringe kundeservice og de er umulige at forhandle med selvom man har købt masser af briller hos dem. Problemet er at i følge lovgivningen så siger den at man har 14 dages fri returret og bytteret og den går Lensway ikke med på. Alle ved at det er svært at købe briller på nettet men det er lensway fuldstændig ligeglad med og regner med at de kan tillade sig at nægte at tage et par briller retur fordi det ikke er den rigtige model man har fået fat i og det udnytter de så på det groveste ved at nægte at tage brillen tilbage med svaret at det er risikoen ved at købe over nettet (hvilket det ikke burde være), men der er loven lavet sådan at man altid kan få retur eller bytte til noget andet, men det vil Lensway ikke gå med til efter flere forskellige modeller. Så et godt råd til alle der overvejer at købe briller på nettet, hold jer fra Lensway, de tror de kan omgås reglerne ved at nægte kunder at sende briller retur eller ombytte.
Vær opmærksom på hvordan du bestiller! Jeg har handlet her flere gange. Standarden er åbenbart at bestille på faktura (dette er udfyldt og ikke noget man selv skal vælge...). Det giver da ingen mening for en webshop og endda når man som tilbagevendende kunde i god tro tror man handlede som sidst. Husk at deres website husker linsetype, styrke, leveringsadresse etc. Så man skal jo bare trykke Bestil og så var det lige præcis som sidst. Det er det så ikke.
Man får først en rykker 3 uger efter forfaldsdato som man så betaler samme dag og hvilket takkes med en rykker fra Svea Finans 5 dage efter man har betalt?
Tak for den sidste handel.
Har købt kontaktlinser igennem hjemmesiden utallige gange. Akldrig haft problemer. Kan varmt anbefales!!!
Bruger altid Lensway og er meget glade for dem. Service i højklasse. Modtager sms ved afsendelse af pakken og mulighed for gratis fragt, tilbud på gratis opgradering for prøve og faktura i stedet for kort betaling.
Tak tak!
Jeg har været kunde her i snart 3 år, da jeg hurtigt fandt ud af der var mange penge at spare!
Så sent som i dag var jeg i kontakt med kundeservice, da jeg havde fået en mail om et tilbud, jeg ringede og kom igennem med det samme, fik fat i en meget sød person, som kunne svare på alle mine spørgsmål uden at tvivle.
Kan varmt anbefales! (:
Er lige skiftet fra min optiker til lensaway på mine linser. Lidt spændt, da prisen var 600 kr billigere hvert ½ år. Ringede til lensway og blev guided flot igennem til at købe de rigtige. Nu er de modtaget og de er perfekte !
Jeg har lige inviteret familien i byen for sparede penge. super, anbefaler jer gerne
Jeg læste den tidligere besked vedr incasso. Jeg tænkte, at det da ikke kunne passe...
Det var dengang. Akkurat det samme har jeg nu været ude for. De påstår, at have sendt både rykker, mail og incasso varsel. Jeg har modtaget en påmindelsesmail og brevet fra incassofirmaet.
Jeg har brugt og anbefalet Lensway i mange år og anbefalet dem til rigtig mange. Det er helt slut nu!!!
Har været kunde hos Lensway de sidste 4 år og er super tilfreds, en enkelt gang kom min bestilling ikke frem men og det var post danmark eller Lensway der havde kludret finder vi aldrig ud af :)
Har pt ikke fundet mine linser billigere nogen steder på nettet.
Super tilfreds kunde!!
Har brugt Lensway med stor tilfredshed i flere år.
Sidste års forårstilbud inkluderede et tilbud med Polaroid-solbriller. Og jeg var 110% tilfreds - kanon handel for mig.
Dette år (2012) blev jeg tilbudt det samme tilbud, dog med solbriller fra B. Lang. Og skuffelsen var total da jeg modtog mine linser samt et par skæve solbriller i en ynkelig kvalitet der kan købes i enhver kiosk for max Kr 30 (Lensways "normalpris" er 15x højere).
En utilfreds mail til Lensway affødte en returmail og at de ville vende tilbage snarest. Nu er der gået flere måneder og Lensway har ikke reageret. Jeg har ikke ord for min utilfredshed! Rent svindel og humburg for de annoncerede solbriller har aldrig nogensinde haft den annoncerede værdi - og Lensway er aldeles ligeglade.
Så kære medbrugere af kontaktlinser m.v. - find et andet firma at handle med - et firma som ikke spekulerer i at snyde sine kunder - og som i det mindste overholder markedsførringsloven!!!