[REPLY]
Lidt lang levering og der kom ingen mail om afsendt, men ellers ok også når man ringer og rykker
Bestilte sko søndag, leverng tirsdag.
Kunne dog godt have tænke mig, at have modtaget en ordrebekræftelse, for bekræftelse af ordren.
Havde købt et par sko via hjemmesiden på tilbud, som efterfølgende blev nedsat igen. Jeg skrev til dem at jeg følte mig lidt "røvrendt" af at benytte deres tilbud, når de kort efter satte prisen yderligere ned uden at have meddelt dette tidligere.
Fik en mail tilbage fra dem samme dag, om at jeg kunne henvende mig i butikken og blive godtgjort differencen.
God og hurtig service og jeg kan blive ved med at købe Lloyd-sko, som jeg virkelig værdsætter.
Den manglende stjerne havde de fået, hvis de havde gjort opmærksom på at man forventede at sætte varen på yderligere tilbud.
Claus
Bestilte et par sko, hvor der var oplyst et par dages leveringstid. OK. Efter 2 uger var der ikke kommet noget, hvorfor jeg sendte en mail til deres kundeservice. Ingen respons. Derefter en ny mail. Stadig ingen respons. Så telefonen, hvor jeg endeligt kom til at tale med en person, der måtte konstatere at min ordre var "faldet ud", og at de desværre ikke tømte den mail box som jeg sendte til, og som var den officielt oplyste. Beklagede meget, og kompenserede med et par gratis sokker, men oplevelsen var under middel. "Room for improvement", hvad jeg håber webshoppen tager til sig.
Jeg købte et par på udsalg om eftermiddagen og fik skoene leveret allerede dagen efter. Helt perfekt. Ikke sidste gang jeg handler der.
Lloyd shop - meget hurtig levering - dog var pakken noget skadet ved modtagelse - dog uden at produktet var skadet!
som´forventet god og sikker service. Måske bedre illustrationer af varerne på nettet
Hvis alle e-handler fungerede lige så godt, ville jeg aldrig spilde min tid med at stå i kø i butikker.
Den rigtige vare til den rigtige tid og den rigtige pris.
Mere kan man ikke forlange.
Det er IKKE sidste gang.
:-)
Har købt et par Lloyd sko via online handel. Skoene kom dagen efter. Meget fornemt.
Jeg bestilte et par Lloyd sko på nettet (fra standard sortiment) bekræftelsen kom 2 min på mail - super.
Leveringstid 2 - 3 dage, efter tre dage kom mail med teksten ! Vi har ikke din størrelse på lager og sletter derfor din ordre ! Jeg har efterfølgende mailet to gange og spurgt om en ordrebekræftelse ikke betyder noget for Lloyd Sko, for mig er det en bekræftelse på at en handel er indgået, men Lloyd har ikke svaret mine mails. I fremtiden vil jeg holde mig langt væk fra Lloydshop.dk. At varen ikke er på lager, ja ok det kan vel ske, at man ikke VIL skaffe varen efterfølgende og ej heller svare mails det er ringe. Alle laver fejl, stå ved dem og tal med kunden, så handler denne måske samme sted igen, men ikke hvis du gemmer dig.
Fin og brugervenlig hjemmeside. Nem bestilling. Hurtig ordrebekræftelse. Manglede muligheden for at få mailbesked når varen forlod forhandleren. Blev leveret til faktureringsadressen i stedet for den leveringsadresse jeg havde indtastet - derfor kun 3 ud af 5 stjerner.
Har købt sko,men det er første gang jeg har købt Lloyd online.Str er perfekt også farven.Har ikke rigtig nogen anmærkninger.Bort set fra at jeg har ventetl lidt længere end lovet på siden.Bestilte 28-12-10 og modtog den 4-1-11,men måske der har været lukket mellem jul og nytår.Ellers alt i orden.
Ordren blev annuleret idet de pågældende sko ikke var på lager.
Det sker faktisk tit, at forretninger sætter varer til salg, som ikke eksisterer. Så bliver jeg sur.
Leveret dagen efter bestilling - selv i en travl juletid.
Herrestøvler købt ved Lloyd-shop.dk.
Det var let at bestille Redford herrestøvle og den blev leveret til min arbejdsadresse. Kundeservice var super til at hjælpe, da jeg fik blev nervøs for om jeg kunne have den til jul, det kunne jeg godt :)
Super nem hjemmeside, imponerende service (havde varen leveret i løbet af 3 dage!) Meget fint.
Lloyd Shop har en god hjemmeside, der gør det nemt og overskueligt at bestille varer online. Leveringen tog kun to dage her op til jul - og derfor fortjener Lloyd Shop fem stjerner.
Det var ualmindelig fin service hurtig og dejligt, dejligt at man ikke skal tage til KBH. for at købe i dette vejr
Jeg bestilte hjemmesko på nettet til min mand i julegave. Gaven kom 2 dage efter jeg havde bestilt.
Nemt at bestille på hjemmesiden, ingen problemer med ventetid eller fejl. Hurtig bekræftelse på mail og god information om at nu er pakken sendt, så man ikke bliver bange for at bestillingen er gået tabt. Super levering, var der hurtigt.
Et enkelt minus var at pakken var rimelig medtaget og da det er en gave er det jo ikke så pænt og kan skabe usikkerhed ved om man kan få det byttet eller returneret.
Købte en julegave og fik den allerede dagen efter jeg havd betilt den - vel at mærke indpakket fint:-)
Jeg bestilte et par støvler via hjemmesiden. Støvlerne var ifølge hjemmesiden ikke lagervarer og der var derfor forventet leveringstid på 5-8 dage. Dagen efter de var bestilte fik jeg en mail med besked om at de var afsendt. Kom med posten uden nogen problemer 2 dage efter bestilling.
Købte et par sko i Lloyd Shop fredag eftermiddag, og modtog allerede pakken om mandagen.
Varen levede helt op til det forventede.
Skoene jeg havde bestilt var ikke på lager, og jeg blev forespurgt om jeg ville vente fire hverdage på de var på lager, hvilket var helt fint. Modtog efterfølgende skoene med posten som aftalt.
Jeg fandt hurtigt de støvler jeg havde kigget efter, og som en lille bonus var der 15 % online rabat netop den søndag. Alt forløb perfekt mht. bestilling og levering
Kære Lloyd!
Alt var næsten godt. Jeg tager ind i forretningen i løbet af et par dage, da størrelsen sjovt nok er rigtig, men målt med de andre Lloydsko jeg har, er de rent faktisk en cm-1½ kortere. Med lad os tales ved om det når jeg kommer i forretningen.
;-) georg
Jeg har ikke en finger at sætte på mit køb. Jeg skrev en kommentar til Lloyd om, at den ene af to produkter var en gave, og at hvis de havde noget papir el.lign., ville jeg ikke sige nej tak til det. Det pågældende produkt blev leveret meget nydeligt pakket ind!
Det var det hurtigste jeg har prøvet at få sendt, jeg har fåret sendt en del over nettet i nogle år.
Så det var en super betjening, tak for det.
Hurtig levering og ingen bøvl ved køb af mine Lloyd sko
Super udvalg, gode priser, fungerende track and Trace og hurtig levering! Så kan man ikke g@re det bedre...
Jeg bestilte et par sko som jeg aldrig har modtaget. Jeg har to gange prøvet at kontakte butikken via e-mail, men har aldrig hørt fra dem.
Butikken kan på ingen måde anbefales fra min side!!!
Jeg købte to par sko, da det ene var udsolgt ringede de fra forretningen og spurgte om om jeg ville vente på det andet par eller jeg jeg havde et andet par jeg valgte det sidste og selom skoen var dyrere, skulle jeg ikke betale forskellen.
Det er fremragende service og lev. var også super hurtig og perfekt
hurtig ekspedition.
Levede helt op til forventningen og lidt over!
Jeg har handlet hos Lloyd shop flere gange og har altid fået en perfekt og hurtig service.
Når man ringer til shoppen giver de altid en god og venlig service.
Jeg kan kun anbefale den til andre.
Bestilte 2 par sko on-line, men det viste sig det ene par alligevel var udsolgt. Blev ringet op dagen efter og tilbudt merkøbsrabatten på det andet par sko, hvilket jeg med glæde accepterede.
Leverance og fakturering forløb helt som aftalt.