[REPLY]
Kan varmt anbefales
Elsker butikken. Det brede udvalg af mærker til en hver smag og pengepung. Altid smilende personale og man får den bedste service og vejledning.
Fantastisk service - bestilte torsdag eftermiddag og fredag formiddag var pakken der allerede. Eneste minus var at track & trace nummeret var ugyldig iflg. postdk og GLS, men her fik jeg straks fredag morgen en sød mail fra Look de Luxe om at pakken allerede var i min hjemby. Helt igennem dejligt sted at handle :-)
Jeg kan bestemt anbefale LookDeluxe. Der er fint udvalg af tøj og accessories samt god service og hurtig levering:-)
God og hurtig service. Er meget tilfreds. :-)
Jeg fik bestilligen hurtigt, og jeg måtte desværre returnere, og fik penge hurtigt tilbage, så det er meget fint.
Meget fin, hurtig og proff. ekspedition !
Jeg bestilte en Nümph nederdel, som jeg egentlig helst vill have haft i en anden farve. Jeg sendte en email og spurgte om det var muligt at få den hjem i den anden farve. Da jeg kom for at hente nederdelen havde de bestilt den hjem til mig i den ønskede farve og var netop ankommet !
jeg har handlet mange, mange gange hos look de luxe og er altid meget tilfreds.
En lækker service, der bliver kræset godt om kunden med små fine gaver i pakkerne. Jeg har handlet flere gange på Look de Luxe og er blevet serviceret i top-klasse alle gangene :)
Kan varmt anbefales.
s u p e r s e r v i c e
Kan varm anbefales.
Det er helt klart en stærkt anbefalet virksomhed! Ingen bøvl, og de er meget hurtige til at levere varen!
Jeg har efterhånden handlet med Lookdeluxe i nogle år, og har altid fået god fleksibel betjening. Super positive og imødekommende piger !
Er meget tilfreds med fantastisk lækre støvler og tørklæde købt hos Look de Luxe.
Fik varerne lynhurtigt sammen med en venlig hilsen og testere på nogle af deres lækre hudplejeprodukter.
Man kan trygt handle hos Look de Luxe
Altid hurtig levering og aldrig problemer med retur. Hurtig tilbagebetaling. Super service!!
Kan helt sikkert anbefale jer at handle her.
Tusind tusind tak for den dejlige handel.
Jeg er dybt imponeret.Sikke en service.
Det er det der gør at vende tilbage igen og igen.
Og tusind tak for de små gaver :0)
HURTIG LEVERING- NEM OG OVERSKUELIGT, OG DEJLIGT MED LIDT EKSTRA HYGGE I PAKKEN ;)
Det er en fornøjelse at handle hos Look de Luxe. Fedt tøj, gode tilbud og rigtig
fin service med at få sendt tingene hjem hurtigt og altid en lille hilsen med i form af chokolade, små prøver og en fin indpakning. Jeg har kun ros tilovers for butikken.
/Charlotte
Helt utrolig god og troværdig betjening. Altid hurtig levering. Hvis jeg ringer ang. bestillingen får man altid et sødt svar. Gode rabatter på alle de dejlige produkter fra Ole Henriksen. Fine tilbud ang. gavekort og når man har handlet for 6000kr må man frit vælge et produkt. Alletiders... har man spørgsmål og mailer til Look De Luxe får man hurtigt svar. Jeg kan købe Ole Henriksens produkter mange steder, men vælger altid Look De Luxe. Da deres service er så god.
Hilsen Lotte Bielefeldt Laursen.
Jeg bestilte en kjole kl. 14.00 og dagen efter modtog jeg pakken med kjolen ved frokosttid på mit arbejde. Det er simpelthen ikke muligt at ekspedere hurtigere end det. Flot!
Kan varmt anbefales.
nemt og hurtigt
Jeg har flere gange handlet hos Lookdeluxe med fuld tilfredshed. Før jul bestilte jeg et Rützou-sæt, som mod forventning slet ikke passede. Bukserne var alt for små i forhold til normal str., og mangler 5 cm i at kunne lukkes. Den smukke bluse var alt for oversize til mine smalle skuldre og klædte mig slet ikke. De allerfleste netbutikker giver 14 dages returret, og det satsede jeg også på her - som flittig nethandler kan man åbenbart godt blive lidt sløset med at læse alt det, der står med småt... Det var dumt, for Lookdeluxe giver kun 7 dage, og det holder man sig 100% til.
Selv om jeg både i vedlagte brev og pr mail har skrevet at jeg desværre ikke kan passe det flotte tøj. ville man ikke vise den venlighed og forståelse at modtage returneringen. Det synes jeg er usmidigt, det er jo ikke flere måneder efter købet men kun de "normale" 14 dage. Havde der ikke været helligdage jul/nytår og sene arbejdsdage ind i mellem, var det også blevet sendt før.
Man skal ikke lade sig narre af den næsten overstrømmende fortrolige venlighed, butikken benytter i de kort, man sender ud sammen med pakkerne. Når der opstår et lille problem, er man fuldstændig stædig i forhold til sine regler, og er ligeglad med at kunden har en god forklaring og ikke er uforskammet i sin kommunikation. Det har de ret til, men det giver altså ikke en god købsoplevelse at stå med et ubrugeligt sæt halvdyrt tøj.
Så fremover vil jeg nok springe Lookdeluxe over. Der er masser af netbutikker der viser mere forståelse for kunden. (læs fx min anmeldelse af Prishammeren).
OPDATERING:
Jeg er blevet klogere siden jeg skrev ovenstående, og har udvidet med en stjerne. Det er pt. ikke muligt at se min første vurdering.
Jeg har genlæst div. mails og har set, at I skriver både 14 dages retur og 7 dage - formuleret på en måde så jeg har misforstået det.
Ingen af os er særligt gode til at regne, så begge parter har udregnet overskridelsen af returfristen forkert. Jeg var naiv og troede nok lidt at helligdage ikke talte med.
Jeg anerkender jeres ret til at gøre, som I har gjort, men er skuffet over at I ikke ville give lidt "snor" for at gøre en gammel kunde glad for også fortsat at handle hos jer. Når det hele nu skete omkring jul/nytår, hvor alt alligevel er lidt omtumlet, lukket på helligdage osv.. Det drejer sig om 4 dage...
Jeg blev også overrasket over at jeres meget søde, (næsten sukkersøde) tone i jeres skrivelser kun holder, hvis kunden holder sig på den pæne side af stregen. I vil gøre jeres yderste for at gøre kunderne tilfredse, men kun indtil kunden kvajer sig og returnerer varer lidt for sent. Så er venligheden åbenbart forbi.
Det er jo ikke fordi jeg har returneret en måned for sent eller har brugt tøjet først! nytår!
Når I skriver at tøjet er normalt i str., må jeg desværre erkende, at det er resten af min garderobe så ikke. Også mine andre styles fra samme designer må være mærket med forkerte str. Det er altså mange, mange stykker tidligere indkøbt tøj (også fra jeres butik) der er fejlmærket, skal I bare vide.
Jeg kan kun varmt anbefale at købe via nettet eller i butikken
Jeg handler en del i butikken, og er meget tilfreds med den balance der er i god vejledning, samtidig med at jeg selv vælger hvilket stykke tøj som skal købes/ eller ikke.
Det føles rart at komme i butikken, jeg føler mig velkomme!
Let at bestille, og en dejlig hurtig levering
Jeg havde dårligt trykket på Send-knappen, så havde jeg varen. Alt var bare perfekt. Noget af den hurtigste service jeg har prøvet.
Jeg har for første gang handlet på nettet, og alle bange anelser er indtil videre gjort til skamme. Det var let at bestille, og allerede efter tre dage modtaog jeg min vare. Efterfølgende ringede jeg og fik hurtigt forbindelse og svar på mine spørgsmål. Alt i alt en fin service.
Det er anden gang at jeg har handlet på lookdeluxe - og det er uovertruffent : stort udvalg af lækre vare- hurtig levering og en sød lille hilsen i pakken :-)
Bestilte varer fra LDL, fik dem dagen efter, pænt pakket ind og med til og fra kort. Ingen problemer overhovedet, det hele gik bare smooth...
Super udvalg og top service ;-)
Meget hjælpsomme da leverings stedet havde problemer med at finde pakken.
vi, et ældre ægtepar omkring de firs år, har handlet flere gange med Lookdeluxe og fået en venlig og hurtig betjening.
Super god service og hjælp.
Lookdeluxe-teamet har en udpræget sans for at yde en god og kundevenlig service. Deres produkter er af høj kvalitet, og selve handlen er nem og hurtig.De bedste anbefalinger herfra.
God service fra bestilling til levering.
super internetshop med hurtig levering