We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (2,111)

Perfekt

i min seneste pakke fra matas webshop bestilte jeg en masse ting til håret, så det var med et smil på læben at jeg kunne se jeg også havde fået vareprøver til håret;) rart at de kan se den røde tråd. derudover var jeg glad for at tingene var pakket ind i papir og ikke de irriterende små skumfiduser som ender over det hele når man pakker tingene op.
der manglede intet så alt i alt var det jo en perfekt oplevelse fra matas .

Matas Webshop

Ingen klager her - men heller ikke noget ud over det sædvanelige.

Helt udmærket webshop. Sitet er brugervenligt og jeg har let ved at finde de produkter jeg skal bruge og udvalget er stort.
Leveringen er lidt langsom og Matas er ikke helt på niveau med andre webshops, hvor de prøver der er lagt i pakken, er luksusprøver, og ikke "ligegyldige" småprøver, som man alligevel får gratis i enhver butik, der handler med skønhedsprodukter.

Super!

Nemt at bruge og levering til tiden. Intet at klage på dér!

Review by confirmed purchaser

Nemt at bestille og hurtig levering.

ja, jeg skulle bare ha´ købte nogle nye varer og tænkte med at søge på Matas website...og jeg fortryder det i hvert fald ikke en sekund.
Fik alle mine varer hjem, i løbet af nul komma fem. Som jeg sagde : nemt og hurtigt.

God.

Hurtig betjening

Review by confirmed purchaser

Jeg elsker gaver fra mig selv!

Jeg elsker gaver fra mig selv, især når de kommer fra Matas! For så ved jeg at jeg får en lille pakke med selvforkælelse! Jeg har også brugt Matas som indkøbssted når der skal handles fødselsdagsgaver, julegaver, konfirmationsgaver og meget mere, og det har været en succes hver gang! Jeg ville klart anbefale Matas, varerne kom meget hurtigt og uden nogle problemer! I modsætning til mange andre hjemmesider hvor jeg har oplevet flere problemer! Deres priser er super gode og de har konkurrencedygtige tilbud kørende hver dag!
Jeg tvivler ikke et sekund på at de har fantastisk service når der opstår problemer, men den har jeg ikke haft brug for, og det er ikke bare held, det er Matas.
Jeg er en meget tilfreds kunde!

Effektivitet i højsædet..

Bestilte nogle varer hos Matas. Fik meget hurtigt en bekræftelse på mail. Fik igen en mail om, at varerne var på vej og ville være der på en bestemt dag. Varerne kom som lovet.

Det er effektivitet og god service..

Super godt!

Det hele kommer så hurtigt, og det er fint pakket ind. Wow god service.

Review by confirmed purchaser

Jeg er mere end tilfreds.

Der har aldrig været et problem når jeg har bestilt fra Matas-shoppen, og jeg vil uden tvivl blive ved med at gøre det.

Nemt, hurtigt og godt

God og overskuelig hjemmeside, hurtig afsendelse og tilfredsstillende levering. Ekstra godt at der tilbydes mulighed for at få byttemærkater på varerne og dejlig overraskelse med de medsendte prøver. Helt klart anbefalingsværdig!

Review by confirmed purchaser

Alt fungerede perfekt :-)

Fra jeg bestilte gik der ca en uge så var det hjemme i postkassen. Ingen problemer.

Review by confirmed purchaser

Nemt, overskueligt og hurtig levering!

Du kan i ro og mag bestille dine yndlings varer hjemmefra og kort tid efter bliver de leveret til din dør :) mine varer kom efter kun to dage! Der lå en hilsen fra Matas og to lækre vareprøver! Mine varer var godt pakket ind.
Jeg fik SMS da varene var pakket og på vej!
Jeg bestiller også over nettet næste gang!

Som forventet : Perfekt!

Fik min bestilling hurtigt, og så var der en lille duftprøve med samt hårelastikker som prøve. Super lækkert og ikke sidste gang jeg bestiller fra webshoppen :)

totalt iorden

det fungerer , og så får man i modsætning til butikkerne ofte gode prøver, lige hjem til til døren uden at slæbe på noget

Review by confirmed purchaser

Har handlet i webshoppen mange gange. Jeg har aldrig haft problemer. Og så er der altid små prøver med i pakken. Kan kun anbefales.

super nemt , hurtig levering

Godt sted at shoppe i fred og ro ...nemt med søgerubrik og hurtig levering

Matas webshop virker bare

Køber ca. 1/3 af mine indkøb på webshoppen, virkelig fint at bytteordning i forretninger, når man bruger en vare som gave.

Hurtigt

Vælg, betal og modtag. Meget nemt.

Perfekt levering og varer

Pakken kom hurtig og varerne var i orden. Så det var perfekt

Fantastisk

God handel

Kan varmt anbefales:-)

Nemt og hurtigt

Dit var nemt, at bestille på Matas Webshop, og varerne kom til min dør på 2 dage

Review by confirmed purchaser

Nem bestilling og hurtig levering

Det var super nemt... lige ind på hjemmesiden, søg produktet.ud.. bestil og betal og 2-3 dage senere havde jeg varen

Tak for god behandling.

Jeg er yderst tilfreds.

Hurtig levering, god service

Hjemmesiden er nem at finde rundt på, det er let at bestille og varerne bliver leveret hurtigt. Jeg har bestilt to gange nu, og der har ikke været nogle problemer. Kan anbefales .

xxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxx

gode produkter

Fin webshop med mange gode produkter og ofte gode tilbud. Dog er leveringen lidt langsom

Hurtig og sikker levering

Hvert produkt pakket sikkert og pænt hver for sig. Ingen fejlprodukter.

Super.

Alt bare super.

Perfekt og hurtig levering

Jeg søgte efter nogle gammeldags barberblade "Gilette Premium", og Matas er tilsyneladende det eneste sted i DK, man kan købe dem - tak for det :-)

Review by confirmed purchaser

Utrolig god og hurtig webshob

Jeg finder, at Matas Webshob er en af de bedste og hurtigste webshop,, jeg benytter.

Nemt, hurtigt.

Nemt at bestille på nettet, hurtig levering.

Næstenligeved

Jeg blev skuffet over at jeg oplyste at jeg var medlem af Matas klubben, og alligevel registrerede dem mig således at jeg ikke fik point.. Øv

Review by confirmed purchaser

Nemt og bekvem online shopping.

Jeg købte cremer hos Matas online. Det var super nemt og overskueligt.
Fra jeg bestilte mine varer, til jeg havde dem i hånden, gik der kun få dage.
Og jeg sparede benzin og irritation over parkering.

Nemt, enkelt, problemfrit.

Let overskuelig hjemmeside og enkelt at finde hvad man skal bruge. Ved levering er varerne pakket rigtig godt ind og alt er super fint, desuden var der en lille prøve med som tak for bestilling.

Mer. Mere. Mest 😊

Det er let . Det er vanedannende 😃fint overblik .

Review by confirmed purchaser

God og hurtig ekspedition. Super service

Jeg kan varmt anbefale at bestille i matas webshop. Der var hurtig ekspedition og god service. Det vil jeg gøre igen næste gang jeg skal bruge noget fra matas.

Alt fungerede som lovet

Postbudet kom op ad alle trapperne trods den nye postlov.

Review by confirmed purchaser

Super god og hurtig service

Rigtig gode kundeservice! Havde lavet rod i min ordre, og ringede dagen efter til kundeservice og de rettede det straks for mig. Hurtig levering, og varerne var helt perfekte! Eneste der mangler, er nogle kundeanmeldelser på deres hjemmeside af deres produkter .

Reply from Matas Webshop

Kære Maria,

Tak for den flotte anmeldelse og idéen omkring kundeanmeldelser på Matas Webshop. Den er givet videre.

Rigtig god weekend.

Med Venlig Hilsen

Fantastisk god service

God service. Hurtig levering. Og hurtig ekspedition ved ombygning.