We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (8,516)

Great Service & very responsive

Quick next day delivery - exactly what I needed. Simple easy to use website with clear product descriptions including videos....

Review by confirmed purchaser

Snelle levering!! Erg tevreden!

...............................

Goede en supersnelle levering/service

Maandag besteld en dinsdag in huis! Geweldig snelle levering en uitstekende producten! Kortom, ik ben fan;)

Review by confirmed purchaser

De bestelling ging begeleid van correctie informatievooziening en levering.

Alles prima gegaan, enige minpuntje is dat bij een bestelling in het weekend (zaterdag) de verwerking pas op maandag start en dinsdag geleverd wordt. Er komt dan dus een dag bij -geen drama maar wel goed om te weten als je iets snel wil hebben ;-). Verder perfecte afhandeling gehad!

Prima lekker snel

Op de site kan je makkelijk bestellen en een snelle levering van de bestelling.
Een tevreden klant dus.
Bedankt.
Groet, Tinus

niet ontvangen

Ik heb een vleesetend plantje voor moederdag besteld maar die is nooit aangekomen. Erg teleurstellend en ik zal dan ook nooit meer bestellen van deze site.

WÉÉR PERFECT!

Altijd leuke gadgets en snelle levering!

perfect

ik vond het zeer goed. Ik heb mijn postcode verkeerd door gegeven en alsnog heb ik het in korte tijd ontvange.

Review by confirmed purchaser

Alles is geweldig: De service, levering en zeker de klantvriendelijk heid!

Zaterdag 12 mei heb ik bij MegaGadgets de True Utility Scixors besteld.
Het zou 1-2 werkdagen duren totdat deze aan zou komen, en inderdaad hij kwam keurig op tijd 14 mei aan.
Na het pakketje te hebben geopend meteen even uiteprobeerd op een A4-tje.
Hij knipte geweldig alleen liet helaas al meteen één van de handvatten los.
Gelijk een mailtje gestuurd naar MegaGadgets en ik mocht deze houden (met hat handvat los) en zou een nieuwe opgestuurd krijgen.
Twee dagen later (vandaag) kwam deze aan.
Ik kan niks anders zeggen dan GE-WEL-DIGE service en klantvriendelijk heid!
Veel winkels kunnen hier echt een voorbeeld aan nemen, daarom dik verdiend de 5 sterren en ik zal hier zeker nog een keer wat bestellen!

Jimmy fransen

Superformiweldigeindigfantacolosachtig!!!

Bij MegaGadgets hebben ze zulke leuke cadeautjes voor anderen, maar ook leuk voor jezelf. Als je echt met iets origineels voor de dag wilt komen, zou je echt eens op hun site gaan rondneuzen. Ook op korte termijn, want als je het voor middernacht besteld, heb je het vaak de volgende dag al in huis. DOEN

Netjes en vrij snel

Het pakje was netjes verpakt en binnen een paar dagen had ik het in huis. Prima!

Ben zeer netjes behandeld

Heb het product zaterdag besteld en het kwam dinsdag binnen. Ik had het eigenlijk maandag verwacht, maar dat is een klein - puntje. Voor de rest is alles goed in orde. Ik zal dus in de toekomst zeker nog wat bestellen hier en zal dit mededelen in mijn vriendengroep :)

Late bezorging

We hebben op een werkdag voor 20u besteld en gegokt (zoals je zou verwachten van wat er op de site vermeld wordt) dat het er de volgende dag zou zijn, hoewel het vrijdag was. Het pakket was er pas dinsdag. Dat was jammer, omdat we zaterdagavond een partijtje hadden zonder cadeaus.
We hadden het wel kunnen verwachten, maar graag wat duidelijker bestellings-/bezorgingsdagen vermelden op de site. Dat scheelt onaangenaam verraste klanten.

Goed

Zaterdag bestelt, dinsdag in huis. Snelle levering, product werkt goed.

Quick delivery, easy purchase

I ordered from france, and it only took 3 days to have it. It works.

Review by confirmed purchaser

Leuke klok maar hij doet het niet.

De Cube Clock heb ik besteld als kadootje voor mijn zoon.
Maar de klok doet het niet goed, want hij blijft steeds aanstaan.
Is-tie kapot, of doen we iets fout?
Ik heb geen idee hoe ik uw costumerservice kan bellen of mailen.
Dat is voor mij erg onduidelijk.
Daarom doe ik het op deze manier.
Hopelijk reageert u hierop.
Hartelijke groeten Elly Gaiser

Bestelling niet gekregen

Op 1 mei een bestelling gedaan, tot op heden niets ontvangen. Gelukkig was het geen groot bedrag, was meteen de eerste en laatste bestelling op deze site!

1 minpunt verder goed

Van de artikelen brak meteen wat van af. De rest was wel goed en vlot bezorgd.

snel en efficiënt

Levering werd razendsnel uitgevoerd. Verpakking was wel gedeukt en was niet zo leuk omdat het een cadeautje was maar werd rechtgezet met een kortingbon van 10%. Super service dus !

Review by confirmed purchaser

Weer een tevreden klant er bij!

3 Producten besteld en zoals vermeld stond op de site, voor een bepaalde tijd besteld, de volgende dag in huis. Alle 3 de producten zijn naar wens en zijn precies zoals ze op te site staan aangegeven. Er is maar 1 puntje op aan te merken (wat waarschijnlijk niet eens MegaGadgets' schuld is maar die van de bezorgservice); er zit een deuk in het bewaardoosje van het horloge en er zat een gat in de verpakking. Ik stoor Mij hier verder niet aan maar Ik dacht, Ik meld het even. Voor de rest heel erg tevreden, dank Jullie wel!

Review by confirmed purchaser

Alles is vlot verlopen zonder enig probleem

Geen problemen geweest en het pakje was vrij snel op zijn bestemming toegekomen.
Voor herhaling vatbaar.

Review by confirmed purchaser

Een geweldig bedrijf met uitstekende service.

Ik heb mijn beoordeling gegeven aan www.MegaGadgets.com en dat waren 5 sterren geworden, en dit is mijn verhaal erachter...

Ik had van het weekend een horse mask gekocht, maar die was niet meer op voorraad. ik ben 10 minuten daarna gebeld maar ik nam niet op. ik kreeg ook een e-mail van hun dat het masker niet op voorraad was, en de oplossingen waren ook bij de e-mail erin geschreven.

En daarom geef ik MegaGadgets 5 sterren voor de uitstekende service die ze hebben geleverd, en natuurlijk ook de hoeveelheid gadgets zijn enorm.

Snel en goed

Ik heb een paar artikelen besteld bij megagadgets en deze zijn snel en goed verpakt geleverd. En prima bedrijf om vertrouwd bestellingen bij te plaatsen.

Geweldig

Levering van bestelling was binnen 24 uur en het product ziet er goed uit.

Snelle en goede levering

Er wordt snel geleverd en het assortiment is ook ruim, wat heel erg leuk is.

Review by confirmed purchaser

geweldig niets op aan te merken

geweldig, meteen de volgende dag in huis, en niet zoals bedrijven adverteren, maar dan toch een week later bezorgen
goed verpakt, niets op aan te merken

alles ging goed

e verkopen leuke dingen die je ergens anders niet ziet, versturing gaat snel en soepel

Review by confirmed purchaser

geen op of aan merkingen. Ga zo door

een dikke 10 dat mag iedereen zien.

Review by confirmed purchaser

Heb nog steeds niets ontvangen !!

Heb wel deze mail ontvangen om te oordelen maar nog niks van mijn bestelling vernimen , dus niet best !!!!!!

Geachte heer/mevrouw,

Wat vervelend! Heeft u al contact gezocht met onze klantenservice? Zij kunnen voor u nakijken waar dit aan ligt.

Review by confirmed purchaser

Snel, makkelijk en vriendelijk.

4/5, bij de bestelling ging wat mis, kreeg 1 item verkeerd geleverd, even gebelt, kreeg de dag daarna de goeie item verstuurd, en mocht de verkeerde geleverde item houden.

Review by confirmed purchaser

Snelle levering, had alleen grotere exemplaren verwacht.

Pakje was geleverd bij buren, toen ik het ophaalde dacht ik huh wat een klein doosje. Ik heb niet gekeken of er afmetingen bij het bestelde stond, maar ik had ze groter verwacht (popje met gras op het hoofd, vogels in een huisje, vogels zijn sleutelhangers)

Review by confirmed purchaser

snelle levering met prima service

Je wordt van begin tot eind op de hoogte gehouden hoe lang het gaat duren. Snelle levering zoals beloofd. Prima service.

Review by confirmed purchaser

Snelle levering en nog eens goedkoop ook!

Twee mini lights voor mijn e-reader gekocht, nergens zo goedkoop. Voldoet aan mijn verwachtingen en werd supersnel geleverd.Top!

Review by confirmed purchaser

Goede prijs, Goed product maar verzendbeloftes niet waar gemaakt

Heb een scratch map besteld op dinsdag (om 16.00 uur), waarnaast de mededeling op de website stond: Voor 22.00 uur besteld morgen in huis. Ruim op tijd om dit product op zondag cadeau te kunnen geven dacht ik zo. Uiteindelijk is zonder hierover enige problemen te communiceren het product pas vandaag (een week later bezorgd) en daarmee te laat voor de verjaardag.

Product lijkt in orde, map geleverd in een mooie koker. Prijs was in lijn met andere webwinkels. Jammer van de verzending en het gebrek aan communicatie daarover.

Geachte heer Plak,

Heeft u hierover al contact gezocht met onze klantenservice? Zij kunnen voor u nakijken wat er is misgegaan.

super service en bezorging

Geen aanmerkingen alles goed verlopen

Uitstekende service en levering

Volgende dag geleverd en goed verpakt

Review by confirmed purchaser

keurig volgens afspraak geregeld .

wel interresant dat je weet in welke fase je pakketje zich bevind , alleen jammer dat de verkeerde dingen waren ingepakt .ben voor de rest zeer te vreden met de gang van zaken . goed geregeld .thanks

Goed

Snelle levering! Dat is erg belangrijk! Alleen jammer dat ik de kleur niet kreeg die ik graag wilde hebben. Die kleur zal wel op geweest zijn.
Verder er goed!