Jeg er ved at være godt træt af microsoft!! Ikke nok med at man bliver nødt til at købe ny officepakke hver evig eneste gang man køber ny computer, man skal også betale utrolig mange penge fordi de har lavet en 2013 udgave. Der findes heller ikke studierabat længere som da man kunne få 50%. Nu kan man få en university udgave som man skal betale 699 kr for at have i 48 måneder... yay -.-! Jeg glæder mig til den dag hvor der findes et firma som tager kampen op imod microsoft!
May 21, 2013
Unprompted review
Reply from Microsoft
Hej Rikke Lynhurtige kan man bestemt ikke beskylde os for at være - at det har skulle tage 7 måneder, før vi reagerede på din post herinde er på ingen måder imponerende...dette beklager jeg mange gange.
Med hensyn til Office og vores tilbud til studerende, er det korrekt, at vi har lavet lidt om. Som du selv skriver, så hedder Office pakken til studerende nu "Office 365 University" og er gældende til 2 pc'er/Macs i 4 år. Det betaler man 699,00 dkr i alt - det svarer til ca 14,50 dkr om måneden. Udover den fulde Office pakke, som nu også inkluderer Outlook, så får du også 20GB ekstra plads på SkyDrive. Har man et abonnement på Office 365, så er man også sikret den nye version af Office. Dvs at skulle der komme en ny version indenfor de 4 år, så bliver den automatisk og uden merudgift opgraderet. Office 365 abonnementet kan flyttes mellem de 2 pc'cr eller Macs helt som man ønsker - det er ikke bundet til et bestemt device. Håber ovenstående giver mening - hvis ikke og du dermed har brug for yderligere information, så er du meget velkommen til at kontakte mig direkte på tbille@microsoft.com.